Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Şenaycım şimdi araştırdım biraz. Bağışıklık sistemi için vermiş anlaşılan. Kotrizon içeriyormuş, ağır bir ilaca benziyo.

Son düzenleme:
geçtiğimiz yıl kan pıhtılaşması yüüznde 5 aylıkken bebeğimi kaybettim hatta 15 gün kaldı karnımda tam kontrolüm yapıldıktan sonra bebeğimi kaybetmiş olmalıyım ki 2. kontrole gidecekken birgün sabah acı ile ağrı arası karışık tuhaf bir şekilde uyandım ve kontroller kontroler tam beş ayrı doktor baktı inanmak istemedim ama bebeğimin kalp atışları yoktu ve yeni değil öleli baya olmuş bebek gerilemiş dediler.Allahım kimseye yaşatmasın evlatlarımızı sağlıkl akucaına alanalardan eylesin tek kelime ie acı okadar. doğumu normal yaptırdılar ve gerçekten ağır geçti hem psikolojik olarak hem de ölü bebeği doğurmak çok zor ... bu başlık altında yazarak paylaştığım bu acı deneyimi kimsenin yaşamasını istemem. genetik rapor istedik ve ömür boyu yanımda tüm olası operasyonlarda göstermem gereken bir raporum var artık neden mi? eğe bu hastalık takibe alınmış olsa idi kan sulandırıcı iğnelerle doğuma yaklaşabilirdik bu acı tecrübe ile öğrendiğimiz bir durum oldu. kimseler yaşamasın...sağlıklakalın

cnm benim eşimdede morfoloji düşük çıktı solgarın e vitamini, çinko, selenyum, l-carnitin diye vitaminlerini kullandı aynı zamanda keçi boynuzu kürü ve badem fındık fıstık muhabbetti anlayacağın damızlığımı iyi beslemeye çalıştım :) sonuçta olumlu oldu çok şükür darısı kolay yoldan başına olsun inşallah arkadaşım ama eşine söyle ilaçları düzgün kullansın ki çabuk sonuca ulaşın allahın izniyle.

cnm geçmiş olsun ilaçla ilgili hiç bir fikrim yok ama doktoruna güveniyorsan eğer kullan derim.

Pıhtıcanlar 333 (emine :)))adet okudum duamızdan Rabbim kabul etsin.tez zamanda herkes sağlıklı ve hayırlı evladını alsın kucağına.hep beraber sağlıkla huzurla bereketle büyütelim inşaallah.amin.

Pıhtıcanlar 333 (emine :)))adet okudum duamızdan Rabbim kabul etsin.tez zamanda herkes sağlıklı ve hayırlı evladını alsın kucağına.hep beraber sağlıkla huzurla bereketle büyütelim inşaallah.amin.

Gecmis olsun canancim.kucucuk cocuk yaa. cok zor olur hasta olunca.benim koca kizim bile hasta olunca mahfoluyorum.hele burun tikanikligi cok kotu yaa.ememez de.biz de cold mix aldik.buyuk kizimin yastigina damlatiyoruz.yeni basladik.bilmiyirum ise yarar mi.o yuzden tavsiye edebilirmiyim bilmiyirum.bebeklerin yastigina degil de daha uzak bir bolgesine yapmak lazim bence.bi dene istersen tikaniklik icin.cok gecmis olsun cnm.
Valla senin bu isler iyice karisti senay.uc dr uc farkli tedavi.degisik degisik ilaclar.kalbinin sesini dinle.
ben de zamanin da prednol diye krem.kullanmistim yara icin.bes gunden fazla kullanma demisti dr.kortizonlu oldugu icin sanirum.
senaycim ben 160 dua okudum.cok az oldu ama aciklayabilirim:)).ben bir hafta boyunca ya fettah okumusum:) aklimda oyle kalis.hatta serap sordu ne okuyoz diye ona da yanlis bilgi verdim.o beni uyardi sonra:) ondan az oldu.ama 1400 de ya fettah okudum:))))
Harikasin senemcim:))

şenaycım duamızdan 500 tane okudum prednolü ben kullanıyorum romatoit artrit için lupusta romatizmal bir hastalık bağışıklık sisteminin bozukluğuyla ilgili senin romatizmal bir rahatsızlığın varmıydı

Şenaycım şimdi araştırdım biraz. Bağışıklık sistemi için vermiş anlaşılan. Kotrizon içeriyormuş, ağır bir ilaca benziyo.
cnm valla anlamadım ne yapacağımı şaşmış konumdayım. allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyo elimden
cnm geçmiş olsun ilaçla ilgili hiç bir fikrim yok ama doktoruna güveniyorsan eğer kullan derim.
dr sinan hoca güvenilir ama daha önceki tetkikte de lupus sıkıntılı idi o zaman niye vermedi acaba geçici birşey düzelir mi diye bekledi bilemiyorum ki

cnm çocukken geçirmişim annem anlatmıştı sanırım ama şu anda romatizmal bir sıkıntım yok. yani ne bileyim eklem ağrısı falan gibi bi şikayet yok

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ya Latif[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ya-LATİF;Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden. Her türlü sıkıntıya maruz kalanlar, dualarının kabul omasını isteyenler,her türlü isteğe cevap veren bir esmadır[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]1550[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]160[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]2.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]333[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]1600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD="align: right"]1.200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]7.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]17.443[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:20/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 27/02/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cnm allah yardım etsin.. bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. acının katmerlisi var. seninki de onlardan biri. kimseye böyle bir acı yaşatmasın rabbim

kızlar dilim döndüğünce duamıza yaptım yasin,tebareke, amme,cuma suresi,kıyamet suresi,kenzul arş suresi, mümin duası,amener rasulü, ayetel kürsi, felak ve nas, ihlas ve fatiha surelerini okudum her birinize isim isim dua etim şifa bekleyen arkadaşlarım şifa bulsun hamile kalmak isteyen arkadaşlarım tez zamanda hamilelik haberlerini paylaşsın, doğum yapacak olanlara allahım kolalık versin, doğum yapmış olan arkadaşlarımın sağlıcakla yavrularını büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı kem gözlerden nazarlardan korusun inşallah ,bizlere toplumumuza hayılrı evlat olmalarını nasip eylesin, allah yolundan giden kullardan, duaları kabul olan kullardan olmayı nasip eylesin inşallah evlerimize yuvalarımıza huzur mutluluk hayırlı rızıklar nasip eylesin, ayrıca emziren arkadaşarıma süt duası okudum yavrularımızın rızıklarını bol versin rabbim inşallah tüm geçmişlerimizn ruhuna peygamber efendimizin ruhuna, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamışlarımızn ruhuna okuduğumuz dualrımızı kabul eyleyip günahlarını bağışlayıp mekanlarını cennet eylesin rabbim inşallah babamında rabbim günahlarını bağışlayıp mekanını cennet eyler inşallah yattığı yer nur içinde olur inşallah bizleride ona layık evlat annemi ona layık eş olarak yaşamamımızı sürdürmemizi nasip eyler inşallah, rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah.
( her birimize ayrı ayrı dua ederken babamada duamızda ayrıca dua ettim kızlar ve bunu sizlede paylaşmak istedim hakkınızı helal edin)

emine cnm bende nazal mix diye bişey aldım nurse harveys ürünü oda yakaya, yastığa be sıcak suya damlatılabiliyor bende suya damlatıyorum cesaret edemedim yakasına yada yastığına damlatmayı birde serum fizyolojik damlatıyroum burnuna aspiratörlede boşaltıyorum rahatlıyo çok şükür bugün daha iyi geçmiş olsun dileklerin içinde saol cnm

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dua
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlamı: "Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir."
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:27/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 06/03/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım ağzına sağlık allah razı olsun. rabbim kabul etsin inş. dualarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…