Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı


Demekki ayni turmus ilac.ben de hasta olmadan aliyim kullaniyim dedim arada.sonra nette yorumlarda okudum.kucuk bebeginin yastigina yapmis biri.bebegin burnu o kisma gelip nefes alinca oksuruge bogulmus cocuk zor nefes aldi.bes saat onunla ugrastik yazmis.ben de kucuge kullanmadim da buyugu kobay olarak kullaniyorum:))ona birsey olmadi:)cok tikanir burnu zaten.daga ise yaradi mi anlamadim.duzenli kulanmiyirum zaten.sen de dikkat et.yogun bir ilac anlasilan.burnunu normal aspiratorle mi cwkiyorsun yoksa agizla cekileb varmisya onunla mi yapiyorsun.ben ondan henuz almadim.daha iyi olmus bebisin demek.allah bir daha yasatmasin.cok kucukler daha yaa.
 

evet cnm bende denemek için kendi yakama damlatmıştım koku burnuma sanki biraz yoğun gibi gelince gece boyunca yastığında o kokuyla uyutmak istemedim bende bardağa damlattım üstünde yazdığına göre odadaki antibakteriyel özelliği sayesinde havada bulunan enfeksiyonlara yol açan mikropların arındırılmasını sağlıyomuş senin söylediğin gibi henüz işe yaradımı yaramadımı anlamadım, cnm burun aspiratörü olarakta ağızla çekileni aldım orti bebenin, cnm ağızla çekilenle çocuğun burnu iyi boşalıyor rahatlatıyor ondan almanı tavsiye ederim.
 
oh oh ağzına yüreğine sağlık, ne güzel dualar canım. Allah kabul etsin inşallah. Babanın mekanı cennet olsun inşallah.
 

sana bu ilaçları doktormu verdi.ben araştırmalarımın sonucunda gittim eczaneden aldım.bak senden carnitinde duydum.onudamı alsam acaba:)adama bişi olmasın.kaş yapim derken göz çıkarmim.ben e vitamini olarak eleviti aldım.bizim %2ydi.15gün kullanmıştı e vitamini,çinko ve mesir macununu %4e çıktı.şimdi hiç bıraktırmıyorum.herakşam çayın yanında fındık ve ceviz getiriyorum.sigara içmesin diye gittim 180tlye ilaç aldım.3aydır ilacı alyorum ama beyefendi gizli gizli içiyomuş.bugün cebinde 2sigara buldum.anam yakın olaydı valizi toplayıp gidecektim.3yıldır mücadele ediyorum.sigara bıraksın diye.bu ne aşkmış arkadaş.benden çok seviyor.senin eşinin kaçtı kaça çıktı cnm.öğrenebilir miyim:)
 
Son düzenleme:

cnm benim ağzına sağlık.bu dualarla okadar umutlandımki artık.sizden önce çok umutsuzdum.önce Allahın izniyle sonrada sizin dualarınızla olcağna inanıyorum artık.
 
aranıza daha dün katldım. 4 yıl içinde 5 kez hamile kaldım hepside kalbi durduğu için kürtajla alındı son 2 hamileliğimden önce testler yapıldı ve heterozigot 1691 ga heterozigot 1298 ac çıktı. 4. hamileliğimde corasprin 100 folikasit ve clexane 0.4 oldum ama yine bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. doktorum iğnenin dozunun az geldiğini söyledi son gebeliğimde de clexane 0.6 iğne ve corasprin kullandım herşey yolunda giderken bebeğimin kalbi 10. haftada yine durdu bu kez bebeğimi genetiğe gönderdiler sonuç bekliyorum benim durumumda olup sağlıklı bir evlada kavuşan var mı? şuan çok çaresiz hissediyorum.bundan sonra pgd ile tüp bebek denemem gerekiyormuş ama yine bebeği kaybedebilirmişim. (((
 

cnm evet üroloji doktoru yazdı bunları tabi hiç birini devlet karşılamıyo, cnm benim eşim günde 2 pakete yakın sigara içen biri ama inan ben onunla hiç uğraşmadım beni bırakırda sigarayı bırakmaz :) sigarayı bırakmak için kullanılan ilaçlarda olumsuz etkiler haberin olsun sen bırak adamı strese sokma içsin sigara sen vitaminle destekle onu ve düzenli beslemeye çalış kahvaltısını felan es geçme elif cnm şuan kaç çıktığıyla ilgili tam net hatırlamıyorum ama %4 ten biraz fazla gibiydi ama inan net hatırlamıyorum ama musait bir zamanımda ben o testleri senin için bi bulmaya çalışıym şuan nerde olduğu aklıma gelmiyor bulunca mutlaka yazarım bu arada benim eşimde varikosel başlangıcı var demişti üroloji doktoru o yüzden sperm kalitesi etkileniyomuş bi çalışın bakalım dedi hemen ameliyat demeyelim dedi belki ilk çocuk olur dedi eğer tutmazsa varikosel ameliyatı yaparız dedi çok şükür poyraz bey zıpkın gibi yapıştı :) darısı sana olsun cnm inşallah hayırlı olan en tez zamanda.
 

cnm çooook geçmiş olsu rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. burada senin durumunda olup da bebeğini alan çok arkadaş var. evet ben de bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama eninde sonunda olacak allah izin verirse. hep böyle düşünmeye çalış. genetikten sonuçların gelsin bakalım ne çıkacak. problemli çıkarsa pgt yaptırırsın önemli olan nasıl olduğu değil bebeğini kucağına alman. o yüzden sen elinden geleni yap dua et ve gerisini allaha bırak.
 
çok sağol. ama insan nekadar çabalarsa çabalasın acaba olmayacak mı düşüncesini atamıyor. İnşallah dediğin gibi olur ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Sürekli dua ediyorum rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat versin aratmasın inşallah.
 
arkadaşlar bir sorum olcak sizlere. ben de doktora gittim bugun hibor 0.2 lik iğne olmam gerekiyormuş hergün kanda pıhtılaşmaya eğilim var bende. bu iğneyi nasıl yapacağım kendin göbekten yapabilirsin dedi dr ama tedirginim..
 

canım sen şırnakta mıydın zaten iğne vurulmuyor muydun karıştırdım mı yaa :26::26: mutasyonların neydi ki?
 
canım sen şırnakta mıydın zaten iğne vurulmuyor muydun karıştırdım mı yaa :26::26: mutasyonların neydi ki?

yok canım şırnakta değilim karıştırdın sanırım. ama seninle konuşmuştuk 22 haftalık bir kaybım vardı eylül ayında. mhtfr c677t homozigot. daha önce gittiğim bir prof yeni bir gebelikte iğneye falan gerek olmadığını söylemişti. 10 haftalık hamileyim şimdi gittiğim doktor ise buna göre iğneye coraspirine başlamam gerektiğini söylüyor iğne yazdı yapmam lazım nasıl olduğu konusunda da bilgim yok off aklım karışık bana bi akıl ver yaaa..
 
 

cnm çok geçmiş olsun.sen gerekenleri yapmışsın.bende 3yıl içinde 4kez hamile kaldım.olmadı.en fazla 8haftalığa kadar gelebildim.ama olcak Allahın izniyle.sende umudunu kaybetme.banada tüpbebek pgt öneriyolar ve olumlu sonuç alamayabiliz diyolar.bende napcağma karar veremedim.10gündür komisyon sonucunu bekliyorum.internetten doktorlara soru soruyorum.kimi eşinde sorun yok diyo.kimi tüpbebek deneyin diyor.Allahım kakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
 
Son düzenleme:

sağol cnm verdiğin bilgiler için.ama sigara çok etkiliyomuş cnm.çok araştırıyorum ben.hem kendimde istemiyorum.leş gibi kokuyo.bu sayede bırakırsa çok sevincem ama hiiç umudum yok.test sonuçları bildirirsen sevinirim.bu ilaçlar nekadar yükseltebiliyo onu merak ediyorum.bizimki %4den fazla hiç çıkmadı cnm senin mutasyonların neydi ve kaç düşüğün vardı.
 
Son düzenleme:
amin cnm.inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız bir gün. Ama pgt yöntemiyle %20 şansımız artıyormuş. tabiki kaybetme riskimiz var ama denemeye değer bence.
 

cnm bir yardımı olur mu bilmiyorum ama arı sütü polen ve kestane balı karışımı sabah aç karnına 1 ay 1 yemek kaşığı yedikten sonra erkekte kaliteyi artırıyor kadınlarda da yumurtlamayı artırıyor ben denemiştim ertesi ay gebe kaldım. inşallah bir faydası olur.
 
sabah ilk iğnemi yaptım.. pek acımadı sadece sonrasına biraz yanma hissettim hafif kızardı ama sonra geçti şimdilik morarma yok gibi umarım olmaz da.. teşekkürler yardımın için
 

çok sağol cnm.kesin yapcam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…