- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.501
emine cnm bende nazal mix diye bişey aldım nurse harveys ürünü oda yakaya, yastığa be sıcak suya damlatılabiliyor bende suya damlatıyorum cesaret edemedim yakasına yada yastığına damlatmayı birde serum fizyolojik damlatıyroum burnuna aspiratörlede boşaltıyorum rahatlıyo çok şükür bugün daha iyi geçmiş olsun dileklerin içinde saol cnm
Demekki ayni turmus ilac.ben de hasta olmadan aliyim kullaniyim dedim arada.sonra nette yorumlarda okudum.kucuk bebeginin yastigina yapmis biri.bebegin burnu o kisma gelip nefes alinca oksuruge bogulmus cocuk zor nefes aldi.bes saat onunla ugrastik yazmis.ben de kucuge kullanmadim da buyugu kobay olarak kullaniyorum:))ona birsey olmadi:)cok tikanir burnu zaten.daga ise yaradi mi anlamadim.duzenli kulanmiyirum zaten.sen de dikkat et.yogun bir ilac anlasilan.burnunu normal aspiratorle mi cwkiyorsun yoksa agizla cekileb varmisya onunla mi yapiyorsun.ben ondan henuz almadim.daha iyi olmus bebisin demek.allah bir daha yasatmasin.cok kucukler daha yaa.
oh oh ağzına yüreğine sağlık, ne güzel dualar canım. Allah kabul etsin inşallah. Babanın mekanı cennet olsun inşallah.kızlar dilim döndüğünce duamıza yaptım yasin,tebareke, amme,cuma suresi,kıyamet suresi,kenzul arş suresi, mümin duası,amener rasulü, ayetel kürsi, felak ve nas, ihlas ve fatiha surelerini okudum her birinize isim isim dua etim şifa bekleyen arkadaşlarım şifa bulsun hamile kalmak isteyen arkadaşlarım tez zamanda hamilelik haberlerini paylaşsın, doğum yapacak olanlara allahım kolalık versin, doğum yapmış olan arkadaşlarımın sağlıcakla yavrularını büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı kem gözlerden nazarlardan korusun inşallah ,bizlere toplumumuza hayılrı evlat olmalarını nasip eylesin, allah yolundan giden kullardan, duaları kabul olan kullardan olmayı nasip eylesin inşallah evlerimize yuvalarımıza huzur mutluluk hayırlı rızıklar nasip eylesin, ayrıca emziren arkadaşarıma süt duası okudum yavrularımızın rızıklarını bol versin rabbim inşallah tüm geçmişlerimizn ruhuna peygamber efendimizin ruhuna, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamışlarımızn ruhuna okuduğumuz dualrımızı kabul eyleyip günahlarını bağışlayıp mekanlarını cennet eylesin rabbim inşallah babamında rabbim günahlarını bağışlayıp mekanını cennet eyler inşallah yattığı yer nur içinde olur inşallah bizleride ona layık evlat annemi ona layık eş olarak yaşamamımızı sürdürmemizi nasip eyler inşallah, rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah.
( her birimize ayrı ayrı dua ederken babamada duamızda ayrıca dua ettim kızlar ve bunu sizlede paylaşmak istedim hakkınızı helal edin)
cnm benim eşimdede morfoloji düşük çıktı solgarın e vitamini, çinko, selenyum, l-carnitin diye vitaminlerini kullandı aynı zamanda keçi boynuzu kürü ve badem fındık fıstık muhabbetti anlayacağın damızlığımı iyi beslemeye çalıştım :) sonuçta olumlu oldu çok şükür darısı kolay yoldan başına olsun inşallah arkadaşım ama eşine söyle ilaçları düzgün kullansın ki çabuk sonuca ulaşın allahın izniyle.
kızlar dilim döndüğünce duamıza yaptım yasin,tebareke, amme,cuma suresi,kıyamet suresi,kenzul arş suresi, mümin duası,amener rasulü, ayetel kürsi, felak ve nas, ihlas ve fatiha surelerini okudum her birinize isim isim dua etim şifa bekleyen arkadaşlarım şifa bulsun hamile kalmak isteyen arkadaşlarım tez zamanda hamilelik haberlerini paylaşsın, doğum yapacak olanlara allahım kolalık versin, doğum yapmış olan arkadaşlarımın sağlıcakla yavrularını büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı kem gözlerden nazarlardan korusun inşallah ,bizlere toplumumuza hayılrı evlat olmalarını nasip eylesin, allah yolundan giden kullardan, duaları kabul olan kullardan olmayı nasip eylesin inşallah evlerimize yuvalarımıza huzur mutluluk hayırlı rızıklar nasip eylesin, ayrıca emziren arkadaşarıma süt duası okudum yavrularımızın rızıklarını bol versin rabbim inşallah tüm geçmişlerimizn ruhuna peygamber efendimizin ruhuna, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamışlarımızn ruhuna okuduğumuz dualrımızı kabul eyleyip günahlarını bağışlayıp mekanlarını cennet eylesin rabbim inşallah babamında rabbim günahlarını bağışlayıp mekanını cennet eyler inşallah yattığı yer nur içinde olur inşallah bizleride ona layık evlat annemi ona layık eş olarak yaşamamımızı sürdürmemizi nasip eyler inşallah, rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah.
( her birimize ayrı ayrı dua ederken babamada duamızda ayrıca dua ettim kızlar ve bunu sizlede paylaşmak istedim hakkınızı helal edin)
sana bu ilaçları doktormu verdi.ben araştırmalarımın sonucunda gittim eczaneden aldım.bak senden carnitinde duydum.onudamı alsam acaba:)adama bişi olmasın.kaş yapim derken göz çıkarmim.ben e vitamini olarak eleviti aldım.bizim %2ydi.15gün kullanmıştı e vitamini,çinko ve mesir macununu %4e çıktı.şimdi hiç bıraktırmıyorum.herakşam çayın yanında fındık ve ceviz getiriyorum.sigara içmesin diye gittim 180tlye ilaç aldım.3aydır ilacı alyorum ama beyefendi gizli gizli içiyomuş.bugün cebinde 2sigara buldum.anam yakın olaydı valizi toplayıp gidecektim.3yıldır mücadele ediyorum.sigara bıraksın diye.bu ne aşkmış arkadaş.benden çok seviyor.senin eşinin kaçtı kaça çıktı cnm.öğrenebilir miyim:)
aranıza daha dün katldım. 4 yıl içinde 5 kez hamile kaldım hepside kalbi durduğu için kürtajla alındı son 2 hamileliğimden önce testler yapıldı ve heterozigot 1691 ga heterozigot 1298 ac çıktı. 4. hamileliğimde corasprin 100 folikasit ve clexane 0.4 oldum ama yine bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. doktorum iğnenin dozunun az geldiğini söyledi son gebeliğimde de clexane 0.6 iğne ve corasprin kullandım herşey yolunda giderken bebeğimin kalbi 10. haftada yine durdu bu kez bebeğimi genetiğe gönderdiler sonuç bekliyorum benim durumumda olup sağlıklı bir evlada kavuşan var mı? şuan çok çaresiz hissediyorum.bundan sonra pgd ile tüp bebek denemem gerekiyormuş ama yine bebeği kaybedebilirmişim.(((
arkadaşlar bir sorum olcak sizlere. ben de doktora gittim bugun hibor 0.2 lik iğne olmam gerekiyormuş hergün kanda pıhtılaşmaya eğilim var bende. bu iğneyi nasıl yapacağım kendin göbekten yapabilirsin dedi dr ama tedirginim..
canım sen şırnakta mıydın zaten iğne vurulmuyor muydun karıştırdım mı yaa :26::26: mutasyonların neydi ki?
yok canım şırnakta değilim karıştırdın sanırım. ama seninle konuşmuştuk 22 haftalık bir kaybım vardı eylül ayında. mhtfr c677t homozigot. daha önce gittiğim bir prof yeni bir gebelikte iğneye falan gerek olmadığını söylemişti. 10 haftalık hamileyim şimdi gittiğim doktor ise buna göre iğneye coraspirine başlamam gerektiğini söylüyor iğne yazdı yapmam lazım nasıl olduğu konusunda da bilgim yok off aklım karışık bana bi akıl ver yaaa..[/QU
cnm göbek deliğinin oraya elini koy ve göbek deliğine 4 parmak mesafeden derini karayarak iğneyi batır. ve yavaş yavaş ilacı ver. iğneyi dik bir şekilde batıracaksın. damara denk getirmemeye çalış. yaptıkça alışacaksın zaten korkacak bişey yok. morarma olabilir bu da normal. bu arada hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inş. bu sefer düşük yaşamazsın allah yardımcın olsun
aranıza daha dün katldım. 4 yıl içinde 5 kez hamile kaldım hepside kalbi durduğu için kürtajla alındı son 2 hamileliğimden önce testler yapıldı ve heterozigot 1691 ga heterozigot 1298 ac çıktı. 4. hamileliğimde corasprin 100 folikasit ve clexane 0.4 oldum ama yine bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. doktorum iğnenin dozunun az geldiğini söyledi son gebeliğimde de clexane 0.6 iğne ve corasprin kullandım herşey yolunda giderken bebeğimin kalbi 10. haftada yine durdu bu kez bebeğimi genetiğe gönderdiler sonuç bekliyorum benim durumumda olup sağlıklı bir evlada kavuşan var mı? şuan çok çaresiz hissediyorum.bundan sonra pgd ile tüp bebek denemem gerekiyormuş ama yine bebeği kaybedebilirmişim.(((
cnm evet üroloji doktoru yazdı bunları tabi hiç birini devlet karşılamıyo, cnm benim eşim günde 2 pakete yakın sigara içen biri ama inan ben onunla hiç uğraşmadım beni bırakırda sigarayı bırakmaz :) sigarayı bırakmak için kullanılan ilaçlarda olumsuz etkiler haberin olsun sen bırak adamı strese sokma içsin sigara sen vitaminle destekle onu ve düzenli beslemeye çalış kahvaltısını felan es geçme elif cnm şuan kaç çıktığıyla ilgili tam net hatırlamıyorum ama %4 ten biraz fazla gibiydi ama inan net hatırlamıyorum ama musait bir zamanımda ben o testleri senin için bi bulmaya çalışıym şuan nerde olduğu aklıma gelmiyor bulunca mutlaka yazarım bu arada benim eşimde varikosel başlangıcı var demişti üroloji doktoru o yüzden sperm kalitesi etkileniyomuş bi çalışın bakalım dedi hemen ameliyat demeyelim dedi belki ilk çocuk olur dedi eğer tutmazsa varikosel ameliyatı yaparız dedi çok şükür poyraz bey zıpkın gibi yapıştı :) darısı sana olsun cnm inşallah hayırlı olan en tez zamanda.
amin cnm.inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız bir gün. Ama pgt yöntemiyle %20 şansımız artıyormuş. tabiki kaybetme riskimiz var ama denemeye değer bence.cnm çok geçmiş olsun.sen gerekenleri yapmışsın.bende 3yıl içinde 4kez hamile kaldım.olmadı.en fazla 8haftalığa kadar gelebildim.ama olcak Allahın izniyle.sende umudunu kaybetme.banada tüpbebek pgt öneriyolar ve olumlu sonuç alamayabiliz diyolar.bende napcağma karar veremedim.10gündür komisyon sonucunu bekliyorum.internetten doktorlara soru soruyorum.kimi eşinde sorun yok diyo.kimi tüpbebek deneyin diyor.Allahım kakkımızda hayırlısını nasip eylesin.
sağol cnm verdiğin bilgiler için.ama sigara çok etkiliyomuş cnm.çok araştırıyorum ben.hem kendimde istemiyorum.leş gibi kokuyo.bu sayede bırakırsa çok sevincem ama hiiç umudum yok.test sonuçları bildirirsen sevinirim.bu ilaçlar nekadar yükseltebiliyo onu merak ediyorum.bizimki %4den fazla hiç çıkmadıcnm senin mutasyonların neydi ve kaç düşüğün vardı.
sabah ilk iğnemi yaptım.. pek acımadı sadece sonrasına biraz yanma hissettim hafif kızardı ama sonra geçti şimdilik morarma yok gibi umarım olmaz da.. teşekkürler yardımın içincnm göbek deliğinin oraya elini koy ve göbek deliğine 4 parmak mesafeden derini karayarak iğneyi batır. ve yavaş yavaş ilacı ver. iğneyi dik bir şekilde batıracaksın. damara denk getirmemeye çalış. yaptıkça alışacaksın zaten korkacak bişey yok. morarma olabilir bu da normal. bu arada hayırlı uğurlu olsun hamileliğin inş. bu sefer düşük yaşamazsın allah yardımcın olsun
cnm bir yardımı olur mu bilmiyorum ama arı sütü polen ve kestane balı karışımı sabah aç karnına 1 ay 1 yemek kaşığı yedikten sonra erkekte kaliteyi artırıyor kadınlarda da yumurtlamayı artırıyor ben denemiştim ertesi ay gebe kaldım. inşallah bir faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?