- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.521
aranıza daha dün katldım. 4 yıl içinde 5 kez hamile kaldım hepside kalbi durduğu için kürtajla alındı son 2 hamileliğimden önce testler yapıldı ve heterozigot 1691 ga heterozigot 1298 ac çıktı. 4. hamileliğimde corasprin 100 folikasit ve clexane 0.4 oldum ama yine bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim. doktorum iğnenin dozunun az geldiğini söyledi son gebeliğimde de clexane 0.6 iğne ve corasprin kullandım herşey yolunda giderken bebeğimin kalbi 10. haftada yine durdu bu kez bebeğimi genetiğe gönderdiler sonuç bekliyorum benim durumumda olup sağlıklı bir evlada kavuşan var mı? şuan çok çaresiz hissediyorum.bundan sonra pgd ile tüp bebek denemem gerekiyormuş ama yine bebeği kaybedebilirmişim.(((
Bende senin gibiyimRabbim yardımcımı olsun
şenaycığım bu hafta dualamayı ben yapcam demi.bu hafta yapim.diğer hafta hasta olcam çünkü.
selvi de çok şükür doğumunu yapmış çok sevindim rabbim bebeklerimizi güle güle büyütmeyi bekleyenlere de en kısa zamanda hamileliği nasip etsin sanırım yanlış hatırlamıyosam başka yakın zaman da doğum kalmadı yoksa var da ben mi hatırlamıyorum günler nasıl geçiyo anlamıyorum geçen hafta dua okumuştum onu yazmayı bile unutmuşum bu hafta okuyamadım çünkü büyük korku geçirdim. kayınvalidem pusetten kızımı düşürdü çok şükür bişey yok ama yaşadığım korkuyu tahmin edersiniz biz onlara kolay sahip olmadık stresden rahatsızlandım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...
kızlar hastaneyi gene aradı her hafta arıyorum:)sekreter aylardır bekleyen var çok kişi var dedi.buhastaneden hayır yok anladım.bende konseye karar veren doktordan haftaya randevu aldım.ağzını burnunu kırcam niye yapmıyonuz benim konseyi diye:)işin sakası.eşimden tekrar analiz yaptırmasını isticem.adama bir dünya ilac içtiriyorum.midem bunalıyo tansiyonum düşüyo diyo ama yapcak bişi yok.sonuç belki iyi çıkarda konseye gerek kalmaz.hayal işte.
aman cnm geçmiş olsun. allah korusun haklısın korkmakta. neyse bişey olmamış. kendine ve bebişimize dikkat et.selvi de çok şükür doğumunu yapmış çok sevindim rabbim bebeklerimizi güle güle büyütmeyi bekleyenlere de en kısa zamanda hamileliği nasip etsin sanırım yanlış hatırlamıyosam başka yakın zaman da doğum kalmadı yoksa var da ben mi hatırlamıyorum günler nasıl geçiyo anlamıyorum geçen hafta dua okumuştum onu yazmayı bile unutmuşum bu hafta okuyamadım çünkü büyük korku geçirdim. kayınvalidem pusetten kızımı düşürdü çok şükür bişey yok ama yaşadığım korkuyu tahmin edersiniz biz onlara kolay sahip olmadık stresden rahatsızlandım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...
cnm sen bu prednolü kullandığını söylemiştin nasıldı bende acayip baş ağrısı yaptı.
başladım bakalım 3 gündür kullanıyorum. bunu da yapayım dedim adamın her dediğini yaptım. 1-1,5 ay kadar kullanıp kan vermeye gideceğim ve kısmetse sonuçlarımı kendm göstereceğim çünkü olmuyo böyle adam ilaç verdi ne olduğunu bile soramadım. sadece kan tahlilinin iyi gelmediğini söyledi o kadar. neyse benden bu kadar uzatmaları oynuyorum hala. rabbim bilir artık ne zaman.
cnm inş. iyi sonuç alırsın ya da olmazsa başka dr araştırırsın yapacak bişey yok. hayırlısı olsun cnm.
cnm sen bu prednolü kullandığını söylemiştin nasıldı bende acayip baş ağrısı yaptı.
başladım bakalım 3 gündür kullanıyorum. bunu da yapayım dedim adamın her dediğini yaptım. 1-1,5 ay kadar kullanıp kan vermeye gideceğim ve kısmetse sonuçlarımı kendm göstereceğim çünkü olmuyo böyle adam ilaç verdi ne olduğunu bile soramadım. sadece kan tahlilinin iyi gelmediğini söyledi o kadar. neyse benden bu kadar uzatmaları oynuyorum hala. rabbim bilir artık ne zaman.
merhaba kızlar. çok şükür oğlumu kucağıma aldım. bir türlü fırsatım olmadı nete girmye. 26 şubatta 11.11 de oğlumun ağlama sesini duydum tarifsiz bir duyguydu. o ana kadar yaşadığım acı, stres,korku ne varsa uçup gitti. Rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu. sezeryanda çok korktuğum için çıkınca ufak çaplı bir kriz geçirdim. titriyordum nefes almakta güçlük çektim hayal meyal hatırlıyorum odama götürdüler titreme daha da arttı hemşireler hemen sakinleştirici yaptılar oksijen verdiler sonra ağlamaya başladım galiba sinir boşalması yaşadım. ama ilk gün gerçekten zordu anestezinin etkisi geçince şidetli sancılar çektim sonra sonra azaldı tabi. ama hamilelik doğum doğum sonrası yaşanılan bütün zorluklara değer evlat kokusu. Rabbim hepinize tatırsın çok dua ettim hepinize en kısa zamnada tekrar dönücem buraya.
sağol cnm verdiğin bilgiler için.ama sigara çok etkiliyomuş cnm.çok araştırıyorum ben.hem kendimde istemiyorum.leş gibi kokuyo.bu sayede bırakırsa çok sevincem ama hiiç umudum yok.test sonuçları bildirirsen sevinirim.bu ilaçlar nekadar yükseltebiliyo onu merak ediyorum.bizimki %4den fazla hiç çıkmadıcnm senin mutasyonların neydi ve kaç düşüğün vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?