Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Bende senin gibiyim Rabbim yardımcımı olsun

selvi de çok şükür doğumunu yapmış çok sevindim rabbim bebeklerimizi güle güle büyütmeyi bekleyenlere de en kısa zamanda hamileliği nasip etsin sanırım yanlış hatırlamıyosam başka yakın zaman da doğum kalmadı yoksa var da ben mi hatırlamıyorum günler nasıl geçiyo anlamıyorum geçen hafta dua okumuştum onu yazmayı bile unutmuşum bu hafta okuyamadım çünkü büyük korku geçirdim. kayınvalidem pusetten kızımı düşürdü çok şükür bişey yok ama yaşadığım korkuyu tahmin edersiniz biz onlara kolay sahip olmadık stresden rahatsızlandım rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...

amanın çok geçmiş olsun cnm.Allhım bidaha yaşaymasın.bebişleri melekler koruyo çok şükür.sağlıkla büyüt inşallah.

kızlar hastaneyi gene aradı her hafta arıyorum:)sekreter aylardır bekleyen var çok kişi var dedi.buhastaneden hayır yok anladım.bende konseye karar veren doktordan haftaya randevu aldım.ağzını burnunu kırcam niye yapmıyonuz benim konseyi diye:)işin sakası.eşimden tekrar analiz yaptırmasını isticem.adama bir dünya ilac içtiriyorum.midem bunalıyo tansiyonum düşüyo diyo ama yapcak bişi yok.sonuç belki iyi çıkarda konseye gerek kalmaz.hayal işte.

Son düzenleme:

cnm inş. iyi sonuç alırsın ya da olmazsa başka dr araştırırsın yapacak bişey yok. hayırlısı olsun cnm.

aman cnm geçmiş olsun. allah korusun haklısın korkmakta. neyse bişey olmamış. kendine ve bebişimize dikkat et.

cnm sen bu prednolü kullandığını söylemiştin nasıldı bende acayip baş ağrısı yaptı.
başladım bakalım 3 gündür kullanıyorum. bunu da yapayım dedim adamın her dediğini yaptım. 1-1,5 ay kadar kullanıp kan vermeye gideceğim ve kısmetse sonuçlarımı kendm göstereceğim çünkü olmuyo böyle adam ilaç verdi ne olduğunu bile soramadım. sadece kan tahlilinin iyi gelmediğini söyledi o kadar. neyse benden bu kadar uzatmaları oynuyorum hala. rabbim bilir artık ne zaman.

slm canım cok üzüldüm senin adına..bende 1 düşük yaptım testler yaptık pıhtılaşma cıktı fraxiparine kullandım ama 7 haftada kalbi durdu yine..şimdi senin durumuna düşmekten korkuyorum..ve cok üzüldüm anlıyorum seni..

merhaba kızlar. çok şükür oğlumu kucağıma aldım. bir türlü fırsatım olmadı nete girmye. 26 şubatta 11.11 de oğlumun ağlama sesini duydum tarifsiz bir duyguydu. o ana kadar yaşadığım acı, stres,korku ne varsa uçup gitti. Rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyu. sezeryanda çok korktuğum için çıkınca ufak çaplı bir kriz geçirdim. titriyordum nefes almakta güçlük çektim hayal meyal hatırlıyorum odama götürdüler titreme daha da arttı hemşireler hemen sakinleştirici yaptılar oksijen verdiler sonra ağlamaya başladım galiba sinir boşalması yaşadım. ama ilk gün gerçekten zordu anestezinin etkisi geçince şidetli sancılar çektim sonra sonra azaldı tabi. ama hamilelik doğum doğum sonrası yaşanılan bütün zorluklara değer evlat kokusu. Rabbim hepinize tatırsın çok dua ettim hepinize en kısa zamnada tekrar dönücem buraya.

Şenaycım ben de bugün sonuç göstermek için gitmiştim Sinan Hoca'ya. Bazı kan testleri istemişti benden de. Bağışılıkla ilgili bir değerimden dolayı bana da o ilacı verdi. Ben de tam olarak bilemiyorum ama daha ayrıntılı öğrenebilirsem seni de bilgilendirmeye çalışırım. Umarım bu defa güzel sonuçlar alırsın canım. Dediğin gibi hocayı yüz yüze görmek daha iyi olabilir. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

cnm inş. iyi sonuç alırsın ya da olmazsa başka dr araştırırsın yapacak bişey yok. hayırlısı olsun cnm.

konseyi beklemeyi düşünmüyorum.oyüzden nazifenin doktorundan randevu almak için aradım bu ay konferansı varmış diğer ay arayın dedi.görüyosun demi.Allah önüme engeller koyuyo.ben hayırlısı böyleki Allahım öyle nasip ediyor diye düşünüyorum.eşim bir ay daha kullansın ilaçları tahlil tekrarlarız bu arada.

bende uzatmaları oynuyorum cnm.sanki boşuna bekliyorum.korunmayı bırak diyo içimden bir ses.diğer tarafım tekrar kürtajla sonuçlanır oyüzden dikkatli ol.her önlemi al diyo.bende bekliyorum işte.aylar önce histeroskopi bekliyodum.sonra konseyi bekledim.yok eşimin analizi kötü çıktı.ilaç tedavisini bekle.profösor konferansa gitmiş onu bekle.bekle bekle...ama sonu güzel olsun beklemeye razıyım.

duaların için çok sağol cnm.zorluklar yaşamışsın baya.oda sıkıntı ve stresden dolayı.kolay değil yaşadıkların.sonu güzel bitti şükür.güzel mutlu günlerde büyüt sağlıkla cnm.

elif cnm dün aradım taradım testi bir türlü bulamadım ama bulmaya çalışıcam cnm, elif bende kan pıhtılaşmasıyla ilgili hiç bişey bulunamadı cnm ama benim 3 düşük 1 dış gebeliğim oldu yani poyraza ben 5. hamileliğimde kavuştum düşüklerin sebebi bir türlü bulunamadı ben 2. düşükten sonra bütün araştırmaları yaptırmıştım kan pıhtılaşmasına dair bişey çıkmayınca 3. yü denedik yine olmadı en son dış gebeliğimi tespit eden doktorum bazı alt nedenlere bağlı durumlar olabilir ve bunlar testlerde sonuçlanmayabilir dedi ve poyraza olan hamileliğime yumurta takibi yaparak zaman ayarlamasıyla planlı bir şekilde hamile kaldım ve öğrendiğim ilk andan itibaren 0,4 lük clexan kullandık düşüğe önlem amaçlı çok şükür sağ salimde yavrumu kucağıma aldım, cnm bazen neden bilmek inan daha rahatlatıcı oluyor en azından ona göre önlemler alınıyo ama bende neden bulanamadığı için bu kadar kaybım oldu ama allahtan hep hayırlısı dedim ama çok acı çektim çok üzüldüm yinede hayırlı olan zamanlarda nasip et allahım diye çok dua ettim, hayırlısıyla cnm sende içini ferah tut hayırlısıya en kısa zamanda güzel haberle yaz bize inşallah.

kızlar duamızdan 200 tane okuyabildim rabbim kabul etsin inşallah, kızlar bugün poyrazın aşı günü inşallah çok ateşlenip huysuzlanmaz dualarınızda oğlumada yer verirseniz çok mutlu olurum öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Kızlar Drum bebeğimi pıhtılaşmadan dolayı kaybettiğini düşünmüyormuş eğer bu sebepten olsaydı bebeğim karnımda ölürmüş benim bebeğim son ana kadar yaşıyordu tabi çok küçük olduğu için hiç yaşama şansımız olmadı 19haftalıktı birde bi ay kanamalı yattım kayıptan sonra hematoloğa gittim bu kanama yapmaz dedi şimdi kadın doğum drunun verdiği ilaçlar coraspirin bemix ve folik asiti kullanıyorum hematologa ilaçları söyledim eğer kaybın olmasa bu ilaçları kullanmana müsaade etmezdim dedi sizdede böyle kanamalar var mıydı kafam allak bullak rahim ağzı yetmezliğimi bar derken şimdi birde pıhtılaşma çıktı benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ne gibi tetkikler yaptırdınız başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…