Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

hala gebe dglm doktora bı kaç defa hormon testı verdım ıyıydı durumum eşim bugun gitti bakalım inş bişey olmaz ben genetık te heterezigotluyum aspirin atmıyorum bişey kullanmıyorum yumurta takıbıne baslamayı dusundum hastalıgımın son gunu duaya benıde katın arkadaşlar artık ne yapcam bılmıyorum kızımı ozledımmmmm tekmelerı oynamaları artık kardeşi olmalııııı

mrb canım Allahım tez vakitlerde yüzünü güldürür inşallah.bendede mthfr 677 1298 heterezigot var ben aspirine başladım sen neden kullanmıyosun

mrb canım Allahım tez vakitlerde yüzünü güldürür inşallah.bendede mthfr 677 1298 heterezigot var ben aspirine başladım sen neden kullanmıyosun

slm canım amin hacamat yaptırıcam inşallah ondan atmıyorum bıde doktorlar kulanmana simdı gerek yok hamile kalınca diyor bilmiyorumki engelmi artık kafam çok karışık allaha sıgındımmm

slm canım amin hacamat yaptırıcam inşallah ondan atmıyorum bıde doktorlar kulanmana simdı gerek yok hamile kalınca diyor bilmiyorumki engelmi artık kafam çok karışık allaha sıgındımmm

gebeliğini ço erken öğrenmen lazım canım bazan geç kalmış olabiliyosun.eğer mutasyonun varsaki rahimi yeterince kanlandırması lazım.bu arada nerede yaşıosun bende yaptırmak istemiştim hacamatı ama güvenilir bir yer bulamadım.

Aspirine başlamadım tekrar clexane 0.6 ile devam ettim. Benim mutasyonum mthfr 1298 homozigottu bu arada.

bende 1298 homozıgotum kanama durunc abugn yenıden basladık aspırıne ınsallah yenıden tekrarlamaz clexanı 0.4 kullanıorum ben ama cok zayıfım zaten allaha emanetız hepımız allah yardımcımız olsun

saol canım inşallah miktarı nasıldı buda son sorum olsun :26: benim tam sökülemiyo gibi oluyo kaç aydır eskisi gibi yogun gelmiyor

mıktarı cok azalmadı canım ama yogunluk gunlerı degısmıstı bır gun yogundu sonra azalıodu ama toplamda 10 gun suruodu eskıden 5-6 gunde bıterdi 2-3 gun yogun olurdu

adıyamanda yaşıyorum burda tecrubeli insanlar var yaptırıcm inşallah mutasyonum var hemde 3 degerimde heterezıgot faktor v mı oda var diğerini hatırlamaıyorummm aslında size bulup yazayımda yorumlayın doktor bişey yok diooo kagıdı verıyorum folık asıd vermedı aspırın vermeı genbelıkten sonra dio da ben bi gebe kalsammmm hame senın sıkıntın ne arkadasım

faktor xıı v34L MUTASYONU :HETEREZİGOT SAPTANMIŞTIR
MTFRH A1298C MUTASYON:HETEREZİGOT SAPTANMIŞTIR
MTFRH C677T MUTASYON :HETEREZİGOT SAPTANMIŞTIR KULLANILAN METOT RT-PCR SONUC BU
FAKTOR V :SAPTANMAMAŞŞŞŞ
PROTHROBİN G20210A MUTASYON:SAPTANMAMIŞŞŞ
bu ne anlama gelıyor ne kullanmalıyım bu gebe kalmama engelmı arkadaşlar

canım mthfr senin yüksek doz folikasite ihtiyacın oldunu gösteriyo bana doktor folidoce dedi ama arkadaşların tavsiyesi ile folbiole başladım.3 tane hetereziğotun var düşük doz iğnenin yeterli olcanı düşünmüyorum.bende gebeliğe engel mi diye düşündüm çünkü tüm gebeliklerim havaların ısındığı dönemlere denk gelmişti malum kanımızda akış kolaylaşıyor ya benim fikrim.problemimi 5 kayıptan sonra öğrendim canım son gebeliğim 35. haftalıktı o kadar üzülüyorum ki .iyi doktor bulmak çok önemli ilacın dozunu kilona ve kan akışına göre ayarlicak ...4 ay oldu bende gebelik düşünüyorum aspirine başladım iki hetereziğotum var gebe kalınca iaç dozu belirlenicek.bu arada gebeliği kolaylaştırmak için araştırmalar yapıyorum presed diye bir jelden söz ediyolar.süt buharı var...bunun gibi bi kaç kür daha Allah yardımcımız olsun .bu arada hacamat da ii fikir kan dolaşımını sağlyomuş

folbiol gunluk bıtanemı kullanıyorsun evet bende havalar ısınınca hamıle kalmıstımmm eşimde varikosel vardı amelyat oldu bıde spermlerı beslıyoruzben 39 haftelıkken kaybetım kızımı cok acı insanın ıçıne yapışan cıkmayan bı acı rabbım bır daha boyle acılar yasatmasın canım anlıyorum senıııı ama slıyorummm yoksa kafa yedırtir melegımle buluşuruz inş hayat her şeye ragmen dvm ediyor hame bişey sorcam şimdi bu kanpıhtılaşması sureklı vucudumuzda aktıf bı haldemi yanı bu kan akısımızı yavaslatan ve ayrıca kan akısı olan yerlerı tıkayan bişey mi yani benim kızım bu yuzden mı vefat ettı pekı 39 hafta bebek gayet ıyıydı anlamadıgımmm neden genler olunca bu zııkım kalıcımı oluyor aaspırın kulanmalımıyım bılıyorum cok karısık sorular sordum ama yardımcı olursan sevınırım memlekette sankı tek benımmm kımse bı bılgısı yok hele doktorlar bışey demıyor ona yanıyorummmm yaaaaa aspırın şartmı şimdilılk

ben maraştayım canım burdada doktor problem.şimdi adanada bir doktora başladım çünkü çoğu doktor bunun neden olmdını sölesede iğne ve aspirinin etkisi kaçınılmaz hatta bazıları diyette yapıyo.mutasyonlarımıza gelince genetik olarak kalp ve damar hastalıklarına yatkınlımızı gösteriyo yaşam şartları hastalıkları ortaya çıkarıyo her vücutta tepkisi farklı kimisi hayatı boyunca sıkıntı yaşamıyo.Hetereziğotun homozigottan daha ii oldunu duymuştum çünkü anne babanın sadece birinden aldını gösteriyo homozigotta ikisindende almış oluyosun. hamileleikte hormonlar nedeni ile normal hayata göre 8 kat kalp krizi geçirme olasılığımız yüksek üstüne bide genetik yatkınlık eklenince canım iice problem yaratıyo .sen bu işten anlayan ii bi doktor bul sana tedavi sunan

Düşüğün yok diye yapmazlar mı bilmiyorum ama bi yolunu bul bence doktorun kim o belki aracı bulur ben doktorumdan çok memnundum bu arada merak edersen paylaşırım

aslında doktor ismi verirsen sevinirim şuanda istanbulda annemin doktoruna gidiyorum nazımı çekiyo saolsun ama herzaman git gel zor olucak benim için bi süre sonra izmirde devam etmek isterim :)

cnm ağzına sağlık.Allahım kabul etsin inşallah.

cnm geçmiş olsun.önlem amaçlı coraspirin içsen iyi olur.ben korunduğum halde hiç bırakmadım.dua gerçekten çok iyi geliyor.katılırsan seviniriz.

o doktor nasıl doktormuş cnm.folikasit hamilelikten 3ay önce başlanır.ben ne coraspirini nede folikasidi korunduğum halde hiç bırakmadım.neolur neolmaz hamile kalabilirim diye.doktorlara baksan kansulandırıcı iğne bile vermicekler.onlardan zarar gelmezki kullan bence.hacimatı yaptırdıktan sonra tabi.belki kanamanı fazlalaştırır.

gebe kalman engel değil ama bebeğin durmasına engel olabiliyor.oda kansulandırıcı iğnelerle engellenmeye çalışılıyor.merak etme bunlardan daha fazla mutasyonu olup bebek sahibi olan var.Allahın izniyle olcak hayırlısıyla.

Son düzenleme:
canlarım bugün doktora gittim.aşılama dedi.şimdilik vitamin verdi.adetimin 3.günü gitcem yumurta büyütücü geliştirici iğne ilaç kullancam.8gün sonrada aşılama yapılcak ama buda olmazsa tüpbebek yaparız dedi.Allahım yardım ederde bu sefer olur inşallah.sanki 3,5yıllık değil 10yıllık evli gibi hissediyorum kendimi.eski eliften eser kalmadı.aptallaştım şürekli bebek düşünmekten.hayatımın merkezi oldu.ondan başka hiçbişi düşünemiyorum

arkadaşlar bılgısı olan aydınlatırsa sevınırım..benım 13 yıldır bebegım olmuyor 2 defa tüp denedım olmadı...bu gün benı göruşmeye gıttıgım bır tüp bebek merkezınden aradılar bazı testler yaptırın gelın doktorumuz sıze yardımcı olacak dedıler..benden ıstedıklerı testlerden bırısıde kan pıhtılaşması testı...sorum şu kızlar kan pıhtılaşması sorunu hamıle kalmaya engelmıdır...tüp bebegım tutmasına engelmıdır..bıraz uzun oldu hakkınızı helal edın...

geçmiş olsun.en yakın zamanda Allah bebiş nasip etsin.burda bütün arkadaşların kan pıhtılaşması var ve hepimiz hamile kalabiliyoruz.yani kan pıhtılaşması hamile kalmaya engel değil ama bebeğin durmasına engel olabiliyor malesef.bu yüzden kan sulandırıcı ilaç ve iğne veriyo doktorlar.

Allah yardımcın olsun inşallah tüpe gerek kalmaz.hepimiz öleyiz canım.böyle bir derdim olmasaydı yaşlancak biri değildim.bende evleneli 4 bitti. sanki asır olmuş gibi geliyor.öğretmenim mesleğimi bile bırakasım var.hiçbişey tat vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…