- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.841
arkadaşlar bılgısı olan aydınlatırsa sevınırım..benım 13 yıldır bebegım olmuyor 2 defa tüp denedım olmadı...bu gün benı göruşmeye gıttıgım bır tüp bebek merkezınden aradılar bazı testler yaptırın gelın doktorumuz sıze yardımcı olacak dedıler..benden ıstedıklerı testlerden bırısıde kan pıhtılaşması testı...sorum şu kızlar kan pıhtılaşması sorunu hamıle kalmaya engelmıdır...tüp bebegım tutmasına engelmıdır..bıraz uzun oldu hakkınızı helal edın...
normal yoldan gebe kalmaya engel değil fakat tekrarlayan tüp başarısızlıklarına sebep olabiliyor onun sebebide tedavi sırsındaki iğnelerin( hormonların) pıhtılaşmayı arttırması.tedaviyle birlikte iğne kulllanılması gerek.tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı sebebi diye girersen maddelemişler bunlardan biride pıhtılaşma
süpersin cnm.ne güzel bilgiler edinmişsin.şimdi ben tüpbebekte kullanılan ilaçları kullancam.ozaman doktorum bana iğne vermesi gerek.unutmasamda sorsam.ya vermezse :2:
ihmal etme canım mutlaka iste .bazı tüp bebek merkezlerinde önlem amaçlı kullandırıyolarmışta çoğu gerek duymuyor.mutasyonuna uygun iste verirler yumurta toplama ve yerleştirmede kesiyolar 1 gün sonra falan başlatıyolar .ben bi arkadaştan öğrenmiştim.Allah yardımcın olsun.
aşılamada yumurta toplama olmuyo.ben 3.gün horman ilaçlarına başlıcam.ozamanda iğneye başlıcam demi.8gün sonrada aşılama olcak.iğneye adetin 3.günü başlayıp hiç bırakmamak gerek ozaman.aşılama tutmazsa bırakırım.tutarsa devam ederim.öylemi yapmam lazım.
Allah kabul etsin ağzına sağlık canım.
allah kabul etsin cnm. sana aynen katılıyorum dua ettikçe huzur buluyoruz inş. rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder.
cnm dualama sırasını listedeki sıraya göre yapıyoruz ama sıra geldiğinde o kişinin bat'ı geldiyse o hafta sonraki kişi yapıyor o diğer müsait olduğu hafta yapıyor. zaten aramızda haberleşip hallediyoruz bir şekilde. bu hafta vallahu ala külli şey'in kadir okuyoruz cnm. katılırsan seviniriz.
Hepimizin ağzına sağlık kızlar. Allah kabul etsin duamiz bol olsun inşallah.cnm ağzına sağlık.Allahım kabul etsin inşallah.
canlarım bugün doktora gittim.aşılama dedi.şimdilik vitamin verdi.adetimin 3.günü gitcem yumurta büyütücü geliştirici iğne ilaç kullancam.8gün sonrada aşılama yapılcak ama buda olmazsa tüpbebek yaparız dedi.Allahım yardım ederde bu sefer olur inşallah.sanki 3,5yıllık değil 10yıllık evli gibi hissediyorum kendimi.eski eliften eser kalmadı.aptallaştım şürekli bebek düşünmekten.hayatımın merkezi oldu.ondan başka hiçbişi düşünemiyorum
Arkadaşlar merhaba ben 32+3 haftalık hamileyim.Daha önceki hamilelimde gelişim durduğunda sonlandırılmıştı.Tahlillerde kan pıhtılaşması sorunu çıktı.Onun için bu hamileliğimin başından beri hergün kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum.Ama bugün doktorum hapı ve iğneyi artık bırakmalısın dedi.Artık bir sorun olmayacağını gerek olmadığını belirtti.Ben de tam bu kadar sona kadar gelmişken çok tereddütte kaldım ya bişey olursa,bazı doktorlar bunun doğuma kadar hatta doğumdan sonra anneye emboli riskine karşın doğumdan sonra bile 1 ay kullanılması gerektiğini söylüyorlar.Sizin de bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim?Teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba ben 32+3 haftalık hamileyim.Daha önceki hamilelimde gelişim durduğunda sonlandırılmıştı.Tahlillerde kan pıhtılaşması sorunu çıktı.Onun için bu hamileliğimin başından beri hergün kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum.Ama bugün doktorum hapı ve iğneyi artık bırakmalısın dedi.Artık bir sorun olmayacağını gerek olmadığını belirtti.Ben de tam bu kadar sona kadar gelmişken çok tereddütte kaldım ya bişey olursa,bazı doktorlar bunun doğuma kadar hatta doğumdan sonra anneye emboli riskine karşın doğumdan sonra bile 1 ay kullanılması gerektiğini söylüyorlar.Sizin de bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim?Teşekkürler...
hamenin dışındaki arkadaşlar nerdesiniz.yaz olsa tatile gittiniz sancam.beni bırakıp nerelere gittiniz
Merhaba aramıza hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaallah.amin ben 38+2 de bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür Rabbime. Durumumu yazayım sen karar ver ne yapacağına.öncelikle benim mutasyonum mthfr 1298 homozigot 9.haftaya kadar aspirin ve clexan 0.6 ile geldim ve 9. Haftadan sonra aspirini tamamen bıraktım. İğneye gelince... Doktorum ki çok memnunum kendisinde 37. Haftada iğneyi bıraktırdı ben de çok tereddüt ettim bırakma konusunda ısrar ettim bırakmamak için ama benim mutasyonum için artık yeterli olduğunu söyledi. Ama ben o hafta içinde 2 kere vurdum yine de 2 gün arayla en son doğuma 2 gün kala vurdum. Fakat hamileliğim boyunca hangi saatte yaptıysam iğneyi o saatte 1 limonu 1 bardak suya sıkıp içtim iğne niyetine ve hergün 2-3 kivi yedim son hafta.bunlar psikolojik olarak da rahatlattı beni. ve hep dua ettim inşaallah sende isteyen herkes de sağlıkla kavuşsun bebeğine.amin herkes farklı bunu unutma kalbinden gelen sese güven benim yorumum bu sana .
aslında doktor ismi verirsen sevinirim şuanda istanbulda annemin doktoruna gidiyorum nazımı çekiyo saolsun ama herzaman git gel zor olucak benim için bi süre sonra izmirde devam etmek isterim :)
Doktor adı paylaşmak reklama mı giriyor bilmiyorum forumdan uzak kalınca kuralları da unuttum bilen varsa cevap versin kızlar. Alsancakta Yakup periantoloji yazarsan çıkar herhalde soyadı verebiliyormuyum unuttum dediğim gibi kuralları Emine ya da Şenay biliyorsanız isim soyisim paylaşabiliyorsak seve seve yazarım.
merhaba kızlar ne olur bana yardım edin ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu 13 kasım 2013 de şimdi 6 hafta 2 günlük hamileyimhiç test yapılmadı kan pıhtılaşması ile ilgili coraspin kullanıyorum her ihtimale karşı korkuyorum kan pıhtılaşması için yeterli mi çok korkuyorum ilb gebeliğinde kalbi durupta diğer hamileliği sağlıklı geçen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?