- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.861
Ilk kaybin kan pihtilaamasindansa eger bu gebeliginde de ayni problemi yasayabilirsin.guzel seyler soylemek isterdim uzgunum.benim buyuk kuzimda bir problem yasamadim kanamadan baska.iki ci gebwligimde 7 haftalikken kalbi durdu.ucuncu gebeligimde 15 haftalikken kalbi durdu.o zaman testler yapildi.kan pihtilasmasi oldugu anlasildi.clexan kan sulandirici igne ile ikinci bebegimi kucagima aldim cok sukur.suan cok pismanim ilk kaybimdan sonra keske testleri yaptirsaydim.biraz pahalu testler bunlar ama keske yaptirsaydim.isin maddi kismini sadece dusunsem bile dr lara ilaclara testlere verdigim paranin haddi hesabi yok.sirf pihtilasma testini yaprirsam cok daha az harcamis olurdum.isin.maddi kismindan ozellikle bahsettim cunku ayni yoldan gectim.keske daha cok arastirsaydim, ozelde yaptirsaydim pihtilasma testlerimi de 15 haftalik kaybimi yasamasaydim diye hep kiziyorum kendime. O zamanki dr a da cok.kiziyorum.arastirma yapilsin dedigim halde beni yonlendirmedi.hakkimi helal etmiyorum o dr a.bir de azarlamisti.beni.bebegimin vebali boynuna olsun
Ilk kaybin kan pihtilaamasindansa eger bu gebeliginde de ayni problemi yasayabilirsin.guzel seyler soylemek isterdim uzgunum.benim buyuk kuzimda bir problem yasamadim kanamadan baska.iki ci gebwligimde 7 haftalikken kalbi durdu.ucuncu gebeligimde 15 haftalikken kalbi durdu.o zaman testler yapildi.kan pihtilasmasi oldugu anlasildi.clexan kan sulandirici igne ile ikinci bebegimi kucagima aldim cok sukur.suan cok pismanim ilk kaybimdan sonra keske testleri yaptirsaydim.biraz pahalu testler bunlar ama keske yaptirsaydim.isin maddi kismini sadece dusunsem bile dr lara ilaclara testlere verdigim paranin haddi hesabi yok.sirf pihtilasma testini yaprirsam cok daha az harcamis olurdum.isin.maddi kismindan ozellikle bahsettim cunku ayni yoldan gectim.keske daha cok arastirsaydim, ozelde yaptirsaydim pihtilasma testlerimi de 15 haftalik kaybimi yasamasaydim diye hep kiziyorum kendime. O zamanki dr a da cok.kiziyorum.arastirma yapilsin dedigim halde beni yonlendirmedi.hakkimi helal etmiyorum o dr a.bir de azarlamisti.beni.bebegimin vebali boynuna olsun
teşekkür ederim buldum verdiğiniz bilgi yeterli geldi
Arkadaşlar merhaba ben 32+3 haftalık hamileyim.Daha önceki hamilelimde gelişim durduğunda sonlandırılmıştı.Tahlillerde kan pıhtılaşması sorunu çıktı.Onun için bu hamileliğimin başından beri hergün kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum.Ama bugün doktorum hapı ve iğneyi artık bırakmalısın dedi.Artık bir sorun olmayacağını gerek olmadığını belirtti.Ben de tam bu kadar sona kadar gelmişken çok tereddütte kaldım ya bişey olursa,bazı doktorlar bunun doğuma kadar hatta doğumdan sonra anneye emboli riskine karşın doğumdan sonra bile 1 ay kullanılması gerektiğini söylüyorlar.Sizin de bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim?Teşekkürler...
desteğinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.1 kürtaj 3 düşük ,1 35 haftalık ölü doğum yaptım.bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu .pıhtılaşma bölümünü sayfa sayfa okudum,bazılarınız doğumdan sonra gebelik sürecinde hangi ilacı kaçıncı haftaya kadar kullanıp doğum yaptıklarınıözetle yazmışlar.diğerlerindende bekliyoruz. sizin sağlıkla bebekleriizi kucağınıza almış olmanız bizim umut ışığımız.desteğinize öle çok ihtiyacım var ki.bugün yine eski doktorumla karşılaştım hala ısrarla bu tedavinin kanıtlanmış olmadından doza gerek duyulmadından söz ediyo .mthfr 677-1298 heterezigot.kayıplarım hep erken haftalarda son gebeliğim 3,5 haftadan itibaren hibor 3500 ve coraspirinle 35. haftaya geldi.ben sağlıklı bi bebek sahibi olabilecek miyim arkadaşlar bu doktorlar benim sinirlerimi bozuyor kendimi çok çaresiz hissediyorum
cok gecmis olsun basin sagolsun:26:canim ins rabbim nasip ederse hic bisey engel olamaz..bende cok umudumu kaybettim ama rabbim 6.gebelimde oglumu nasip etti..ümidini yitirme ama igne konusundada israrci ol....bizim gibi hastalarin gebeligi ignesiz imkansiz gibi bisey....
canim rabbim tamamina erdirsinbende 6 hafta önce dogum yaptim..kan pihtilasmasi var..günde iki igne kullandigim halde ignemi kesmedim ve 39.haftada normal dogum yaptim...33.hafta bence cok erken igneyi kesmek icin..bence israrci ol kesmeme konusunda..banada dogum yapacagim hastanedeki doktor 37.haftada kes bisey olmaz dedi ama ben o riske giremezdim 5 kaybim vardi cünkü...ama aspirini 29.haftada kesmistim...evet dogumdan sonra emboli riskine karsi bi ay heparin kullandim ve tahlil yapti hemotoloji doktorum kanin düzelmis birakalim igneyi dedi ve bi ay sonra biraktim igneyi...
Dogru hatirliyorsun canim.3. Kaybimda igne kullandim.adet gunumde igneye basladim.5 hafralikken dort hafta gorunuyordu.6 haftalikken de ilerleme olmadi bastan beri saglii ilerlemedigi belliydi.bi deger vardi neydi unuttum.o degerim cok dusuktu.25 civarinda olmasi gerekirken 5 ti.dr um tum onlemleri aldi.proluton depota baslatti gemen ve gunde uc tane alttan progestan kullan dedi.ucuncu gunde kanamayla dustu. Hatirladim dusuk olan degerim progesteron dwgerimdi.saglikli bir gebelik olmadigi belliydi ve 6. Haftada dustu.dr um materyalimiz olsaydi kromozom analizi yapardik ve sagliksuz oldugunu anlardik dedi.uzun uzun yazdim ki o kaybimin dozla alakasi yok canim.eminecim sen 3.kaybındada iğne kullanmıştın dimi dozumu az gelmişti hatırlayamadım yoksa kayıplarının hiçbirinde iğne kullanmadınmı
cnm benim hiç üzülme.bende senin yaşadıklarını yaşadım.o kadar kendimi suçladımki.sanki bebeğimin katili benmişim gibi depresyona girdim ama anladımki sonraki gebeliklerimde naparsam yapim olmicakmış.Allahımın takdiri öyleymiş.keşke öyle yapsaydım keşke böyle yapsaydım diyerek boşuna kendimi üzmüşüm.Allah nasip etseydi her türlü ederdi.biz elimizden geldiğinde uğraşıyorum.gerisi yüce rabbime kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?