- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.881
hergüne acı ve üzüntüyle başlıyorum canım o kadar zor geçiyo günlerki işin kötüsü bi tane bu işten anlayan güvenicem bi doktor bulamamak . iğneyi kaçlık kullandın canımdiyet falan yaptın mı
cnm günde 2iğne vurundum demişsin.kaçlıktı acaba?
iste en önemlisi güvenecegin doktor bulmak...ignem toplamda 0,6 likti yani sabah 0,3ml ve aksam 0,3 olmak üzere..cünkü ignenin etkisi 12 saatt bende 0.6 ml lik igneyi günde iki defa 0,3ml kullandimki 24 saat etkisi kaybolmasin diye...diyet vermedi doktorum..yalniz ben cok azda olsa elimden geldigince dikkat ettim...bide hamileligimin basindan sonuna kadar günde bi defa limon suyuy ictim..kivi yemeye calistim..bol su ictim....arkadasim umutlu ol..bak 35.haftaya kadar gelmissin...belki biraz daha yüksek doz bi igne ve hafif bi dyietle yawrunu kucagina alabilirsin ins...ama buna kendin inanamalisin..zor biliyorum ama moralini yüksek tutmalisin...bende o durumlari cok iyi bilirirm..bes kere yasadim kaybetmeyi...ama bak demekki onlar yasanacakmis imtihanim 6.bebekte son buldu...rabbim böyle uygun görmüs bize sabretmek tevekkül etmek düser..rabbim yardimcin olsun seninde yüzünü güldürsün....
Dogru hatirliyorsun canim.3. Kaybimda igne kullandim.adet gunumde igneye basladim.5 hafralikken dort hafta gorunuyordu.6 haftalikken de ilerleme olmadi bastan beri saglii ilerlemedigi belliydi.bi deger vardi neydi unuttum.o degerim cok dusuktu.25 civarinda olmasi gerekirken 5 ti.dr um tum onlemleri aldi.proluton depota baslatti gemen ve gunde uc tane alttan progestan kullan dedi.ucuncu gunde kanamayla dustu. Hatirladim dusuk olan degerim progesteron dwgerimdi.saglikli bir gebelik olmadigi belliydi ve 6. Haftada dustu.dr um materyalimiz olsaydi kromozom analizi yapardik ve sagliksuz oldugunu anlardik dedi.uzun uzun yazdim ki o kaybimin dozla alakasi yok canim.
Haklisin elifcim.uc tane sefaatcim oldu insallah.
gecen gun kimse girmiyo beni biraktiniz yazmissin canim.takip ediyorum canim.girip okuyorum da cok yorum yapacak vaktim olmuyor.ama seni birakmadim takip ediyorum.asilamani sabirsizlikla bekliyirum.allah tardimcin olsun.
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnne rabbeke hüveI-hallâkul-alîm
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:04/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 10/04/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bu hafta dualama sırası canan da. o olmazsa ceren de olacak.
çok tşk ederim canım cevabın için inşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız.sıkıntı ve sabır dayanmak güç ama .sezeryan doğum yapalı 4 ay oldu yeniden gebe kalmak için uğraşıyorum rabbim çok bekletmez bende 6 da alırım inşallah kucağıma
0,3ml olmak üzere günde iki defa yani toplamda 0,6 ml oluyo.....
rica ederim canim benim elimden geldigince bilgilerim dogrultusunda cevaplarim ne ögrenmek istersenins seninde bagrina basacagin bi yawrun olacak...bi gebe kal hayirlisiyla iyiy bi tedaviylebi bakmissin yawrun kucaginda...beimde imkansiz gibiydi..3.gebelikten itibaren igne kullaniyodum olmuyodu...hemide 5. gebelikteki igne dozum ayniydi ikizlerimi 2 aylikken kaybettim..6.tedavim degismedi ayni ignelerle ve aspirinle yawrumu kucagima aldim..demekki onlar nasip olmayacakmis bu dünyada yiyecek ekmekeri yokmus...hersey nasip...nasibimizde evlat sahibi olmak varsa bunu hicbisey engelleyemiyo.....rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...
rica ederim canim benim elimden geldigince bilgilerim dogrultusunda cevaplarim ne ögrenmek istersenins seninde bagrina basacagin bi yawrun olacak...bi gebe kal hayirlisiyla iyiy bi tedaviylebi bakmissin yawrun kucaginda...beimde imkansiz gibiydi..3.gebelikten itibaren igne kullaniyodum olmuyodu...hemide 5. gebelikteki igne dozum ayniydi ikizlerimi 2 aylikken kaybettim..6.tedavim degismedi ayni ignelerle ve aspirinle yawrumu kucagima aldim..demekki onlar nasip olmayacakmis bu dünyada yiyecek ekmekeri yokmus...hersey nasip...nasibimizde evlat sahibi olmak varsa bunu hicbisey engelleyemiyo.....rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnne rabbeke hüveI-hallâkul-alîm
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:04/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 10/04/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bu hafta dualama sırası canan da. o olmazsa ceren de olacak.
amin canım rabbim kimselere evlat acısı gösterip evlat özlemi içinde bırakmasın coraspirini kaçıncı haftaya kadr kullandınız bendebn 32 de kesmişlerdi sadece hibor 3500 kullanıyodum .677 1298 heterezigotum ama yetmedi
cnm 0,3luk iğne var mı.yoksa 0,6yı yarım yarım mı vurdun.
canım bende de pıhtılaşma varda bu ıgnenın dozunu nasıl ayarlıyolar kızlar ya ben ılk 3 bebegmı bu yuzden kaybettım sonra tahlıller felan pıhtılaşma oldugnu ögrendık ama ben bu ıgnedenmı neden bılmıyorum benm kanamm oluyo sızdede böyle sorunlar oluyormu aklımada gelmıyo degıl acaba ıgnenn dozajı fazla oldugndanmı kanama oluyor dıye doktora soruyorm bız gereklı olanı yapıyoruz dıyor bana
canim hemotoloji doktorum aptt,inr faktör xa,d dimer testleri yapip ayda bir öyle kontrol ediyodu gine dozunu....
bana hiç o testler yapılmıyor işte birkez yapıldı okadarr verıyolar 450 clexanı gunde 1 tane canmmhemeotoloji doktorumu ben kadın doguma gıdıyorum sadece sen gebelıkte yaptırıyosun dımı bu testlerı canm pekı kanaman oldumu hıc daha öncede dusuk yapmıssın ya canm
hic bu testler yapilmayipta yawrusunu kucagina alan kislar oldugunu duymustum.....evet bu testleri hemotoloji doktorum hamile kaldigim ilk aydan itibaren ayda bi kere olmak üzere yapmisti...tam 5 bebek kaybim var sükürler olsunki 6.da ogluma kavustum....bu son gebeligim haric digerlerinde hep kanama ve kahverengi lekelenmemm olmustu..ve bebeklerimi hep kaybediyodum...
canım rabbım analı babalı buyutsun benmde 5 kayıbım var ama 1ı erken dogum bnm sakır sakır kanamam oldugu halde bu testlerı yapmak akılların gelmedı herhalde canm kestıler 2 gune bır dusurduler arttırdılar ama bu tetlerı yapmadan kanamann yogunlugna göre benden neden ıstemıyolarkı sen devlet hastanesınemu gıdıyorsun canmm
ins rabbim sanada 6.nasip eder öslemin son bulur...canim ben almanyadayim..özel muanesi olan bi hemotoloji doktoruna gidiyorum....rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin....bebek kaybtmek tekrar tekrar o travmayi yasamak kolay degill..bizim canimiz yaniyo...ama bazi doktorlar bunu anlamiyo yada umrunda olmuyo..iysimi böyleleriyle devam etmeyi imkan varsa degistirmek ilgili bi doktor bulmak..ben tam 4 hemotoloji doktoru degistirdimm..en son klima yatanla devam ettim...
canm bende burda 1 tane tup bebek doktoru 1 de perınetolog var ona gıtmeyı dusunuyorum prof adam cok pahalı ama zaten döktugum para yeter artık gıderse gıtsın dıyorum öbur ay dondurulmus deneyecem bu ay deneyecektım kıst cıktı bende bu ay prof gıdıp tanısıp sıkıntılarımı anlatmayı düşünüyorum ilte bakalım hayırlısı olsun umut işte rabbm ısteyen herkeze nasıp etsın banada etsın ılgın ıcın cok saol allah razı olsun bebısın ne kadarlık suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?