Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

rica ederim canim elimden geldigince cevaplamaya calistim...ins. bu doktorla yüzün güler..oglum su an 6.haftanin icinde...rabbim sanada nasip etsin...

ayyy daha bebiş rabbm analı babalı buyutsun rabbım sıze bagıslasın cok saol ben tekrar gebe kalırsamda görüşürüz sana sorarım olurmu allaha emanet ol kıb ıyı geceler

cnm senin hamileliğin hepsi tüpbebeklemi oldu.hiç normal yoldan hamile kalmadın mı?

merhaba kızlar bu hafta duamıza katılamadım hakkınızı helal edin. oğlum hiç durmuyor kucağa alıştı wcye bile gidemiyorum gece gündüz birbirine girdi :) oğlum kakasını yapamıyor ıkındıkça ağlıyor dün gece acile gittik dr da önemsemedi 3 günden fazlası kabız olurmuş bizimki 1 günmüş falan. şikayet ettiğimden değil de durumumu bildirmek için yazıyorum biliyorsunuz çok bekledim bugünleri. sizi de özledim. arada giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.

elif inşallah aşılaman tutar sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah.
şenaycım sen nasılsın ne zaman gideceksin sinan hocaya
vildan senden naber hepinize çok dua ediyorum bir de emele en hayırlı zamanda bebişleriizi kucağınıza alırsınız inşallah

ayyy daha bebiş rabbm analı babalı buyutsun rabbım sıze bagıslasın cok saol ben tekrar gebe kalırsamda görüşürüz sana sorarım olurmu allaha emanet ol kıb ıyı geceler

cok saol canim darisi sana ve tüm isteyenlere olsun ins.

ins bi gebe kal merak ettigin herseyi sorabilirsin elimden geldigince yardim etmeye calissirim...

Son düzenleme:
hemotoloji doktorunada gitmek gerekiyomu cnm.gitmeden olmuyomu.deneyimlerine göre kadın doğumcular iğneye pek önem vermiyo gibi.

elif canim ben almanyadayim burda kadin dogumcular karismiyo iigneye hemotoloji doktorunun görevi onun kadar ayrintili test yapamayiz diyolar ve hemotoloo doktoruna yönlendiriyolar...ama bakiyorumda trde bazi kadin dogumcular igne verebiliyo tecrübelerine dayanarak..ama kadin dogumcun ilgilenmiyosa bide hemotoloji doktoruyla görüs bence

elif öbür yazımı görmemişsin. bu hafta sendeydi ben yeni duanın dualaması canan veya cerende demiştim. eyvah bu hafta dualamamız yapılmadı bari ben yapabildiğim kadar birazdan yapayım. tamam cnm sen aşılama zamanı yap istersen. inş. herşey yolunda gider.

cnm ben iyiyim sağolasın düşüncenizde dualarınızda olmak çok güzel. inş bu ayın 24'ünde gidiyorum bakalım bu ilaç işe yarayacak mı?

kızlar bu hafta benim yüzümden karışıklık oldu dualamızda. elifçim benim önceki yazımı görmemiş onu atladığı sanmış dolayısıyla bu hafta dualamamız yapılmamıştı az önce ben yaptım allah kabul eder inş. uzun uzun yazmıycam okuduğum duaları ama inş. rabbim kabul eder. dualamamız gecikti bu hafta. neyse bu hafta böyle olsun.

kaldım 2 kez normal 1 asılama 1 tup 1 de donmus ama hepsı kayıp canmmm neden sordun:44:

bende 4kez normal yoldan hamile kaldım.şimdi doktorum aşılama dedi.normal denemişsin olmamış ilk önce aşılama deneyelim olmazsa tüpbebek deneriz dedi ama gene kürtajla sonuçlanabilir dedi.seni duyunca üzüldüm.denencek herşeyi denemişsin çünkü.neden kaybediliyo.kanpıhtılaşmasındanmı yoksa sebepsiz yere mi?

Son düzenleme:

bence gitmekte fayda var.

aaaaa inan hiç farketmedim.ben bende diye hazırlıklıydım yaparım diyodum.sen canan veya ceren yazınca bende şaşırdım ama onlar yapar diye yapmadım.inan görmedim.haftaya hastayım ben.ben aşılama yapcağım hafta yaparım.telafi ederim Allahın izniyle.üzüldüm inan.herşey nasip benim yapmam nasip değilmiş demek.

cnm kusura bakma.senin hatan değil.şimdi baktım.ben yanlış tabloya bakmışımağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.

ilk olanlar pıhtılaşmadan dedıler ıgne felan kullanmamıstım ama sonrakılerde kullandım bende kanama oluyo nedenını bılemıyolar ve dusuyo canmm

Her gecen gun yeni yeni arkadas katiliyo aramiza.hepiniz kotu bir sebeple de olsa aramiza katildiniz.hosgeldiniz.hepinize cok gecmis olsun.burada cok fazla sizin durumunuzda olup suan bebekleriyle ugrasmaktan buraya giremeyen kisi var.bu size umut olsun.cok da guzel arkadasliklar doguyor burada.telefonlarimizi alip gorusuyoruz da.umarim arayisinizda bu topik size yardimci olur.ozetle sunu soylemek isterim.pihtilasmaniz hangi derece olursa olsun muhakkak kan sulandirici igne kullanmalisiniz ve duzenli olarak igne dozunu ayarlamak icin kanin pihtilasna zamanina baktirmalisiniz.tedavinizde basarilar...

evet canmm Bu arada musaıtım nezaman istersenız okurum ben

cnm her hafta başka bir dua okuyoruz bu hafta ki duamız "inne rabbeke hüve'l-hallaku'l-alim" perşembe günü de okuduğun dua sayısını yazıyosun kim ne kadar okuduysa dua sayısını toplayıp her hafta yine listemizdeki bir kişi tarafından dualaması yapıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…