- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.901
rica ederim canim elimden geldigince cevaplamaya calistim...ins. bu doktorla yüzün güler..oglum su an 6.haftanin icinde...rabbim sanada nasip etsin...
canim hemotoloji doktorum aptt,inr faktör xa,d dimer testleri yapip ayda bir öyle kontrol ediyodu gine dozunu....
canm bende burda 1 tane tup bebek doktoru 1 de perınetolog var ona gıtmeyı dusunuyorum prof adam cok pahalı ama zaten döktugum para yeter artık gıderse gıtsın dıyorum öbur ay dondurulmus deneyecem bu ay deneyecektım kıst cıktı bende bu ay prof gıdıp tanısıp sıkıntılarımı anlatmayı düşünüyorum ilte bakalım hayırlısı olsun umut işte rabbm ısteyen herkeze nasıp etsın banada etsın ılgın ıcın cok saol allah razı olsun bebısın ne kadarlık suan
cnm senin hamileliğin hepsi tüpbebeklemi oldu.hiç normal yoldan hamile kalmadın mı?
ayyy daha bebiş rabbm analı babalı buyutsun rabbım sıze bagıslasın cok saol ben tekrar gebe kalırsamda görüşürüz sana sorarım olurmu allaha emanet ol kıb ıyı geceler
hemotoloji doktorunada gitmek gerekiyomu cnm.gitmeden olmuyomu.deneyimlerine göre kadın doğumcular iğneye pek önem vermiyo gibi.
tamam cnm gerçek adın sultan mı?duanızı benıde eklermısınız bende okurum öbur hafta suan rahatsızım da öbur hafta temızlenırım
şenaycık beni atladın mı.geçen hafta vildan yapmıştı.listeye göre sıra bende olması lazım.olsun bende aşılama zamanı yaparım.çok heyecanlıyım.kolay hamile kalan biri olarak aşılamada tutmazsa:18:düşünme eliffff boşver Allah ne yapacağını biliiiir.
cnm ben iyiyim sağolasın düşüncenizde dualarınızda olmak çok güzel. inş bu ayın 24'ünde gidiyorum bakalım bu ilaç işe yarayacak mı?merhaba kızlar bu hafta duamıza katılamadım hakkınızı helal edin. oğlum hiç durmuyor kucağa alıştı wcye bile gidemiyorum gece gündüz birbirine girdi :) oğlum kakasını yapamıyor ıkındıkça ağlıyordün gece acile gittik dr da önemsemedi 3 günden fazlası kabız olurmuş bizimki 1 günmüş falan. şikayet ettiğimden değil de durumumu bildirmek için yazıyorum biliyorsunuz çok bekledim bugünleri. sizi de özledim. arada giriyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
elif inşallah aşılaman tutar sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah.
şenaycım sen nasılsın ne zaman gideceksin sinan hocaya
vildan senden naber hepinize çok dua ediyorum bir de emele en hayırlı zamanda bebişleriizi kucağınıza alırsınız inşallah
kaldım 2 kez normal 1 asılama 1 tup 1 de donmus ama hepsı kayıp canmmm neden sordun:44:
elif canim ben almanyadayim burda kadin dogumcular karismiyo iigneye hemotoloji doktorunun görevi onun kadar ayrintili test yapamayiz diyolar ve hemotoloo doktoruna yönlendiriyolar...ama bakiyorumda trde bazi kadin dogumcular igne verebiliyo tecrübelerine dayanarak..ama kadin dogumcun ilgilenmiyosa bide hemotoloji doktoruyla görüs bence
elif öbür yazımı görmemişsin. bu hafta sendeydi ben yeni duanın dualaması canan veya cerende demiştim. eyvah bu hafta dualamamız yapılmadı bari ben yapabildiğim kadar birazdan yapayım. tamam cnm sen aşılama zamanı yap istersen. inş. herşey yolunda gider.
kızlar bu hafta benim yüzümden karışıklık oldu dualamızda. elifçim benim önceki yazımı görmemiş onu atladığı sanmış dolayısıyla bu hafta dualamamız yapılmamıştı az önce ben yaptım allah kabul eder inş. uzun uzun yazmıycam okuduğum duaları ama inş. rabbim kabul eder. dualamamız gecikti bu hafta. neyse bu hafta böyle olsun.
tamam cnm gerçek adın sultan mı?
bende 4kez normal yoldan hamile kaldım.şimdi doktorum aşılama dedi.normal denemişsin olmamış ilk önce aşılama deneyelim olmazsa tüpbebek deneriz dedi ama gene kürtajla sonuçlanabilir dedi.seni duyunca üzüldüm.denencek herşeyi denemişsin çünkü.neden kaybediliyo.kanpıhtılaşmasındanmı yoksa sebepsiz yere mi?
evet canmmBu arada musaıtım nezaman istersenız okurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?