Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

anladımm herkez okuyor yanı öylemı tamam bende yarın okur yazarım sana perşembeye kadar mı yazıyosun kaçtane okudugnu bırde bana msj atabılırmısıın ısım lıstesını

ilk olanlar pıhtılaşmadan dedıler ıgne felan kullanmamıstım ama sonrakılerde kullandım bende kanama oluyo nedenını bılemıyolar ve dusuyo canmm

benim gibi normal yoldan hamile kaldığın haldemi aşılama ve tüpbebek yaptırdın.yoksa hamile kalamadığın içinmi yaptırdın.benimde her hamileliğimde kanamam oldu.hep kürtajla sonuçlandı.şuan rahmim çok kötü durumda.bakalım Allahım nasip ederse olcak.bugün hasta oldum.p.beye randevu aldım.iğne ilaçlara başlıcam.hayırlısı artık.

bende pko varya ondan 2 kez kendılınden oldu ama sonra olmadı bende asılama denedm ardından tup yaptırım kurtulım dedm oda olmadı canm sımdıde hıc normal kalamaz oldum lh cok yuksek malesef mecbr tupe devm senn neden rahm kotu hıstereskopı yapılıdmı sende kanamylamı kaybettın bebeklerını

Kızlar bugün normalde size hamiley im haberi verecektim persembe gùn kan verdim 20 çıkmıştı beta hcg bugün 7 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş rabbimin verdigine şükür ama bi kimyasalımız eksiktì oda oldu bugùn canım çok sıkıldı esimde canımı sìktı bidaha gitmeyelim hİç bìr yere falan dedi

Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kafayı yicem.Daha önce bir düşüğüm var.Yaptığımız tahlillerde sınıra yakın çıkmıştı değerler.Hibor 3500 -0,2mg ile 33 haftma kadar geldim.Yalnız doktorum artık bırakmam gerektiğini söyledi,güvenemedim başka doktora da gittim o da aynı şekilde söyledi.Şimdi çok korkuyorum... bunun için ben yine de 1gün iğneyi yapıyorum bir gün yapmıyorum.Bana bir akıl verin iğne bırakılır mı? Bu şekilde bırakanlar var mı?

nasıl yapıyorsunuz herkez kACTANE OKUDUGNU GUNLUKMU YAZIYO PERŞEMBEMI YAZACAZ CANMM

sadece perşembe günü yazıyosun bir hafta boyunca kaç tane okuduysan ben de tabloya kaydediyorum ve perşembe günü akşam herkes kaç tane okuduysa hepsini yazıp listeyi yapıştırıyorum sayfaya. dualama yapacak sırası kendisinde olan kişi de yasin tebareke ne okuyabilirse isim isim bize dua ediyor okuduğumuz dualarımızın kabul olması için. sonra cuma günü yeni duaya başlıyoruz. böyle devam ediyo cnm her hafta. biz dualara sığındık cnm. tedavilerimizin sonuç vermesi, hamilelerimizin herhangi bir sorun yaşamaması, doğum yapan arkadaşlarımızın da sağlıkla bebişlerini büyütebilmesi için.

cnm senin gibi dr. bırak dediği için bırakanlar da var. son haftaya kadar devam edenler de var. hatta doğum yaptıktan sonra emboli riskine karşı doğumdan sonra 1 ay kadar kullananlar da var. cnm bu iş çok karışık. allah yardım etsin. şöyle yapabilirsin kanda aptt değerini takip ettirip iğneyi kanın çok sulandı ise bırakabilirsin yine dr önerisiyle. dr.a bir de bu teklifi götür. çünkü 35. haftada bile düşük yapanlar da var allah korusun. aslında şu an senin yaptığın çok mantıklı 1 gün iğne yapıp ertesi gün ara vermen de. cnm allah yardımcın olsun. sağlıkla bebişini dünyaya getirmeni nasip etsin inş.

offfff cnm yaaaa. hayırlısı diyeceğiz yapacak birşey yok verecek olan allah. bence eşini dinleme ve vazgeçme. inş. olacak cnm. erkekler hemen pes ediyorlar. allah yardımcımız olsun çok zor bir yol bizimkisi.

Allahım şifa versin hepimize.histeroskopi yapıldı cnm.kürtajlardan dolayı yapışıklık vardı.onlar açıldı.ben hamile kalabiliyorum ama 2haftalığı hiç geçemedim.oyüzden gittiğim hastane genlerde sorun olabilir pgtli tüpbebek dedi.tüpbebek merkezine gittim.sizin kromozon analiniz normal pgtye ne gerek var.normal denemişsiniz olmamış.aşılama deneyelim.o olmazsa tüpbebek yaparız dedi.ama garantide vermedi.gene kürtajla sonuçlanabilir dedi.benim 2defa boş kese 2defada kalpatışlarının durması sebebiyle kürtaj oldum.bence kürtajlarda beni maffettiler.çokmu kazıdılar nedir.rahmim elden gitti.artık nekadar taşıyabilirim doktorda bilemiyor.ite kaka bişeyler yapmaya çalışcaz dedi.Allahın takdiri artık.o nasip etcekse her türlü eder diyorum.hamileliğimde kanamam herzaman oldu ama kanamayla kaybetmedim.hep kürtajla sonuçlandı.

cnm benim geçmiş olsun.ne diceğmi bilemedim.üzücü tabi.en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırsında bu üzüntünü unutursun inşallah.

canım bence bırakmaseni korkutmak istemem ama 35. haftada kaybettim hibor 3500 kullanırken doktor düşüklerimden dolayı kullandırmıştı.ayrıca zararı olmadına göre niye bırakasın .doktorunla konuş genelde doğumdan 1 gün önce bıraktırıyolar.İnşallah bebeğini sağlıkla kucana alırsın.

offfff cnm yaaaa. hayırlısı diyeceğiz yapacak birşey yok verecek olan allah. bence eşini dinleme ve vazgeçme. inş. olacak cnm. erkekler hemen pes ediyorlar. allah yardımcımız olsun çok zor bir yol bizimkisi.

öyle canımda zaten canım burnumda bana destek olması gerekirken köstek oluyor allah yardımcımız olsun

cnm benim geçmiş olsun.ne diceğmi bilemedim.üzücü tabi.en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırsında bu üzüntünü unutursun inşallah.

sağol canım allah razı olsun sen yeni rahim filmi çektirmiştin değilmi zor geçtimi ben de çektireceğim bu gidişle ben daha önce 3kere çektirdim ama doktor tekrar istiyor

Ey Rabbim.Benim bir derdİm var,bir hastalığım var anacak bana iyi gelecek doktorı bilemem,bu yüzden kapına geldim.Alim olan,her seyi en iyi bilen sensin.Rabbim bu yolda bana hayrı olacak insanları karsıma cıkar,ben bu yolda seni vekil kıldım de ve bırak.Sonrasını düsünme.

off canım yaa rabbım yar ve yardımcın olsun çok zor tabıkı off allahım sen yardım et canımmm kendıne cok dıkkat et duzgun bır doktora gır eger yas cok ılerı degılse bece bıraz dınlen canmm ve hamıle kalırsan yat hıc kalkma ayaga evet onu verecek rabbım ama sen elınden gelenı yapp sana dua edıyorum suan gerçek adın elıfmııı

sağol canım allah razı olsun sen yeni rahim filmi çektirmiştin değilmi zor geçtimi ben de çektireceğim bu gidişle ben daha önce 3kere çektirdim ama doktor tekrar istiyor

histereskopi yapsın odaha ıyı neden fılm cekıyorkı 3 kez cekılmısse canmm sanada cok uzuldum yaa kımyasalmıs demek kacıncı denemen canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…