- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.921
cnm her hafta başka bir dua okuyoruz bu hafta ki duamız "inne rabbeke hüve'l-hallaku'l-alim" perşembe günü de okuduğun dua sayısını yazıyosun kim ne kadar okuduysa dua sayısını toplayıp her hafta yine listemizdeki bir kişi tarafından dualaması yapıklıyor
canım neyi var oğlunun,emineden öğrendim hastanedeymişsiniz ateşi varmış
ilk olanlar pıhtılaşmadan dedıler ıgne felan kullanmamıstım ama sonrakılerde kullandım bende kanama oluyo nedenını bılemıyolar ve dusuyo canmm
benim gibi normal yoldan hamile kaldığın haldemi aşılama ve tüpbebek yaptırdın.yoksa hamile kalamadığın içinmi yaptırdın.benimde her hamileliğimde kanamam oldu.hep kürtajla sonuçlandı.şuan rahmim çok kötü durumda.bakalım Allahım nasip ederse olcak.bugün hasta oldum.p.beye randevu aldım.iğne ilaçlara başlıcam.hayırlısı artık.
bu hafta ki duamız İnne rabbeke hüveI-hallâkul-alîm.
nasıl yapıyorsunuz herkez kACTANE OKUDUGNU GUNLUKMU YAZIYO PERŞEMBEMI YAZACAZ CANMM
cnm senin gibi dr. bırak dediği için bırakanlar da var. son haftaya kadar devam edenler de var. hatta doğum yaptıktan sonra emboli riskine karşı doğumdan sonra 1 ay kadar kullananlar da var. cnm bu iş çok karışık. allah yardım etsin. şöyle yapabilirsin kanda aptt değerini takip ettirip iğneyi kanın çok sulandı ise bırakabilirsin yine dr önerisiyle. dr.a bir de bu teklifi götür. çünkü 35. haftada bile düşük yapanlar da var allah korusun. aslında şu an senin yaptığın çok mantıklı 1 gün iğne yapıp ertesi gün ara vermen de. cnm allah yardımcın olsun. sağlıkla bebişini dünyaya getirmeni nasip etsin inş.Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kafayı yicem.Daha önce bir düşüğüm var.Yaptığımız tahlillerde sınıra yakın çıkmıştı değerler.Hibor 3500 -0,2mg ile 33 haftma kadar geldim.Yalnız doktorum artık bırakmam gerektiğini söyledi,güvenemedim başka doktora da gittim o da aynı şekilde söyledi.Şimdi çok korkuyorum... bunun için ben yine de 1gün iğneyi yapıyorum bir gün yapmıyorum.Bana bir akıl verin iğne bırakılır mı? Bu şekilde bırakanlar var mı?
offfff cnm yaaaa. hayırlısı diyeceğiz yapacak birşey yok verecek olan allah. bence eşini dinleme ve vazgeçme. inş. olacak cnm. erkekler hemen pes ediyorlar. allah yardımcımız olsun çok zor bir yol bizimkisi.Kızlar bugün normalde size hamiley im haberi verecektim persembe gùn kan verdim 20 çıkmıştı beta hcg bugün 7 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş rabbimin verdigine şükür ama bi kimyasalımız eksiktì oda oldu bugùn canım çok sıkıldı esimde canımı sìktı bidaha gitmeyelim hİç bìr yere falan dedi
bende pko varya ondan 2 kez kendılınden oldu ama sonra olmadı bende asılama denedm ardından tup yaptırım kurtulım dedm oda olmadı canm sımdıde hıc normal kalamaz oldum lh cok yuksek malesef mecbr tupe devm senn neden rahm kotu hıstereskopı yapılıdmı sende kanamylamı kaybettın bebeklerını
Kızlar bugün normalde size hamiley im haberi verecektim persembe gùn kan verdim 20 çıkmıştı beta hcg bugün 7 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş rabbimin verdigine şükür ama bi kimyasalımız eksiktì oda oldu bugùn canım çok sıkıldı esimde canımı sìktı bidaha gitmeyelim hİç bìr yere falan dedi
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kafayı yicem.Daha önce bir düşüğüm var.Yaptığımız tahlillerde sınıra yakın çıkmıştı değerler.Hibor 3500 -0,2mg ile 33 haftma kadar geldim.Yalnız doktorum artık bırakmam gerektiğini söyledi,güvenemedim başka doktora da gittim o da aynı şekilde söyledi.Şimdi çok korkuyorum... bunun için ben yine de 1gün iğneyi yapıyorum bir gün yapmıyorum.Bana bir akıl verin iğne bırakılır mı? Bu şekilde bırakanlar var mı?
offfff cnm yaaaa. hayırlısı diyeceğiz yapacak birşey yok verecek olan allah. bence eşini dinleme ve vazgeçme. inş. olacak cnm. erkekler hemen pes ediyorlar. allah yardımcımız olsun çok zor bir yol bizimkisi.
cnm benim geçmiş olsun.ne diceğmi bilemedim.üzücü tabi.en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırsında bu üzüntünü unutursun inşallah.
Allahım şifa versin hepimize.histeroskopi yapıldı cnm.kürtajlardan dolayı yapışıklık vardı.onlar açıldı.ben hamile kalabiliyorum ama 2haftalığı hiç geçemedim.oyüzden gittiğim hastane genlerde sorun olabilir pgtli tüpbebek dedi.tüpbebek merkezine gittim.sizin kromozon analiniz normal pgtye ne gerek var.normal denemişsiniz olmamış.aşılama deneyelim.o olmazsa tüpbebek yaparız dedi.ama garantide vermedi.gene kürtajla sonuçlanabilir dedi.benim 2defa boş kese 2defada kalpatışlarının durması sebebiyle kürtaj oldum.bence kürtajlarda beni maffettiler.çokmu kazıdılar nedir.rahmim elden gitti.artık nekadar taşıyabilirim doktorda bilemiyor.ite kaka bişeyler yapmaya çalışcaz dedi.Allahın takdiri artık.o nasip etcekse her türlü eder diyorum.hamileliğimde kanamam herzaman oldu ama kanamayla kaybetmedim.hep kürtajla sonuçlandı.
sağol canım allah razı olsun sen yeni rahim filmi çektirmiştin değilmi zor geçtimi ben de çektireceğim bu gidişle ben daha önce 3kere çektirdim ama doktor tekrar istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?