Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

sağol canım allah razı olsun sen yeni rahim filmi çektirmiştin değilmi zor geçtimi ben de çektireceğim bu gidişle ben daha önce 3kere çektirdim ama doktor tekrar istiyor

evet cnm yeni çektirdim.önceden 2kere çektirmiştim.onları narkozlu yaptırmıştım.sonrası kanamam ve sancım olmuştu ama bu sonuncusunda narkozsuz oldum.ne sancım oldu ne bir damla kan oldu.sanki muayene oldum çıktım gibiydi.istanbul avrupa yakasındaysan orayı tavsiye ederim.keşke orayı önceden bilseydimde diğer ikisinide orda çektirseydim.boşuna narkoz yedim.

cnm benim Allah razı olsun.zaten bana bir Allahım birde sizin dualarınız yardım edebilir.doktorlarda anlamıyoki kobay gibi kullanıyolar beni.şuan bir doktora gidiyorum.ona güvenmekten başka çarem yok.inşallah benim için hayırlı doktordur.malesef yaşım 37.on yaş genç olsaydım en az bir sene bebek düşünmeden zaman geçirmek isterdim.evlendiğim günden beri hastanelerdeyim.geç evlenmenin zararları.aşılamadan sonra yatmayı çok istiyorum ama bu evde yatmam imkansız.kaynanamla kalıyorum.gelen giden çok oluyor.ev çok dağılıyo.ben dayanamam kalkar yaparım.pislikte yaşayamam ben.anam yakın olaydı onda kalırdımda başka şehirde.benimde doktorumda burda.bilmiyorum Allahım yardımcım olsun.

:))demek pislikte yasayamazsin yerim seni.hele bir bebegin olsun o sana pislikte ve daginiklikta nasil yasandigini ogretir:)2 gun once ben de kriz gecizdim bu yuzden:)evi toparlayamiyorum temizlik yapamiyorum diye hungur hungur agladim.cok titiz biri degilimdir.ona ragmen rahatsiz oldum daginikliktan ve yapacak zaman bulamamak beni deli etti.bir sey yapmaya bir odaya gidiyirum yapacagim seyi unutup baska sey yapiyieum.cunku her odada beni her zaman bekleyen bir is oluyo.gecen gun camasir makinesinin basina cakistirmamaya dort kez gittim cakustirmadan geri dondum:) en son esime cakistirttim.bu kadar niye anlattim.bebek icin her seye zaten katlaniyoruz.daginikliga pislige de katlancaz.oyle titiz olursan cok uzulursun yapamadigin zamanlarda.insallah hamile olunca da birak daginuk kalsin:)dr hic kalkma dedi dersin ve diyecek de zaten.sen de gormuyceksin daginukligi takmiycaksin.ayaginla itip esyalari uzanacaksin kanepeye toplamaya kalkmiycaksin:)
Iyi haberlerini bekliyorum.

canım ben kayserideyim anestezilimi anestesizizmi çktirsem karar veremedim istanbulda olsam oraya giderdim radyomar gibi bir yerdi sanırsam değilmi ücretleri ne kadardı canım

histereskopi yapsın odaha ıyı neden fılm cekıyorkı 3 kez cekılmısse canmm sanada cok uzuldum yaa kımyasalmıs demek kacıncı denemen canmm
canım her kürtajda yapışıklık olasılığı atıyormuş ben diğer çektirdiklerimin üstüne hep kürtaj oldum rahim filmiyle varsa açılıyormuş deneme derken neredeyse 3 sene oldu korunmayalı

aynen emine ev sadece bir gün toplu o da hafta sonu pazar günü sonra her sey eski halni alıyor.yetişemiorum.
yemeklerim hiç güzel olmuyor.
bir oda tamamen çamasır dolu oluyor.
bir bakmışım akşam olmus ben kızı emziriken sızmısım
geberiyorum yogunluktan hiç ir seyde yetişmiyor

yaa kızlar yerim ben sizin pislik muhabbetinizi:) vallan ben bunlara güzel dertler diyorum ne diyeyim bize de nasip etsin rabbim inş.

negüzel anlatmışsın kıız.çok haklısın.kaynanamda öyle diyor.yok şurası böyle yok burası böyle demiceksin pislik içinde yaşıcaksın diyo.nasıl dayanırım bilmiyorum.yeterki olsunda elimden geldiğince dayanmaya çalışcam.size inşallah kötü haberler vermem.

canım ben kayserideyim anestezilimi anestesizizmi çktirsem karar veremedim istanbulda olsam oraya giderdim radyomar gibi bir yerdi sanırsam değilmi ücretleri ne kadardı canım

sen taaaa kayserilerden radyomarı duymuşsun bana doktorum tavsiye etmese haberim olmicaktı.evet cnm orda 340tlye yaptırdım.

kızlar hiç üzülmüyorum halinize.kaç yıldır bende böyle olmayı bekliyorum.biraz zorlancam ama bir pis kadın olmaya mecburen alışcam.yeterki hayırlısıyla olsunda

Pıhtıcanlar bayıldım pislik muhabbetinizeben de kendim yetişemiyorum ev işlerine diye üzülüyordum.hamileyken ayağımla yer siliyordum eğilmek uzanmak çamaşır suyu ooo hepsinden korudum kendimi çok şükür sonucu da güzel oldu. Şimdi de kafayı sıyırmamak için hergün iş yapamadım diye üzülmeyi bırakıp haftada 2 gün yapmaya çalışıyorum bir oda dediğiniz gibi hep çamaşırAma şikayet etmiyorum
Rabbim isteyen herkese nasib etsin dimi kızlar.

Elif bu dua iki once yazdiydim buraya

Senin de mi yemeklerin guzel.olmuyo:) o neden olur ki.benim.de ayni valla.daha yeni basladim yapmaya hizli hizli yapinca demekki ondan iyi olmuyo:) ay bi mercimek corbasu bu kadar mi kotu olur.en basit corbayi bile cok kotu yaptim:)))
Aynen benim de birodam.camasir dolu.gece yikandi camasirlar.bakalim ne zaman serilecek.muhtemelen aksam sererim.bir hafta kadar da askida asili oluyo.utu allah kerim:))
yaa kızlar yerim ben sizin pislik muhabbetinizi:) vallan ben bunlara güzel dertler diyorum ne diyeyim bize de nasip etsin rabbim inş.
Size de bol bislikli ve daginik gunler diliyorum:)
Ay ne guzel kv den de oyle diyormus.iyi bari.demem o ki zaten bebis olunca ve hamileyken yapamiycaksin.yapamadiginda hasta olmamak icin kendini pislige alistir simdiden:)
kızlar hiç üzülmüyorum halinize.kaç yıldır bende böyle olmayı bekliyorum.biraz zorlancam ama bir pis kadın olmaya mecburen alışcam.yeterki hayırlısıyla olsunda
Bol pislikli ve daginik gunler sana da.haa bir de uykusuz:)

Haftada iki gun demek sen iyiymussin senem.ben anca bir.iki hafta toz alamadim ve kafayi yiycektim.en son aglama kriziyle kadin cagirip yaptirdim.simdi rahatim.bakalim ne kadar idare edecek.yalniz olmadiguma ben de sevindim.

elif ben sanırım kararımı verdim gibi pgt tüp bebek yaptırıcam haftaya bi tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidicem bende çok rahat hamile kalabiliyorum ama artık normal yolla denemek istemiyorum korkuyorum sonuçta iğneye rağmen düşük olduysa koromozomal sayısal bozukluklar olabilir dedi doktor

Allah yardımcın olsun da hiç morel cümlesi yazmamışsın sonuçta sen almışsın kucağına yapabileceklerimi söylesen daha iyidi zaten korkuyorum. teşkkürler yinede Allah ol derse olur coraspin verdi belki kan pıhtılaşması yoktur teselli veriyorum 3 ayı atlatsam keşke

Şenay im 100 tane okudum. Allah kabul etsin. Isteyen herkese hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah. Selvicim iyiyim canım, sen nasılsın. Oğlun nasıl..? Tuğçe sen nasıl oldun. Daha iyisindir inşallah. Hepinize selamlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…