- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.941
sağol canım allah razı olsun sen yeni rahim filmi çektirmiştin değilmi zor geçtimi ben de çektireceğim bu gidişle ben daha önce 3kere çektirdim ama doktor tekrar istiyor
off canım yaa rabbım yar ve yardımcın olsun çok zor tabıkı off allahım sen yardım et canımmm kendıne cok dıkkat et duzgun bır doktora gır eger yas cok ılerı degılse bece bıraz dınlen canmm ve hamıle kalırsan yat hıc kalkma ayaga evet onu verecek rabbım ama sen elınden gelenı yapp sana dua edıyorum suan gerçek adın elıfmııı
cnm benim Allah razı olsun.zaten bana bir Allahım birde sizin dualarınız yardım edebilir.doktorlarda anlamıyoki kobay gibi kullanıyolar beni.şuan bir doktora gidiyorum.ona güvenmekten başka çarem yok.inşallah benim için hayırlı doktordur.malesef yaşım 37.on yaş genç olsaydım en az bir sene bebek düşünmeden zaman geçirmek isterdim.evlendiğim günden beri hastanelerdeyim.geç evlenmenin zararları.aşılamadan sonra yatmayı çok istiyorum ama bu evde yatmam imkansız.kaynanamla kalıyorum.gelen giden çok oluyor.ev çok dağılıyo.ben dayanamam kalkar yaparım.pislikte yaşayamam ben.anam yakın olaydı onda kalırdımda başka şehirde.benimde doktorumda burda.bilmiyorum Allahım yardımcım olsun.
evet cnm yeni çektirdim.önceden 2kere çektirmiştim.onları narkozlu yaptırmıştım.sonrası kanamam ve sancım olmuştu ama bu sonuncusunda narkozsuz oldum.ne sancım oldu ne bir damla kan oldu.sanki muayene oldum çıktım gibiydi.istanbul avrupa yakasındaysan orayı tavsiye ederim.keşke orayı önceden bilseydimde diğer ikisinide orda çektirseydim.boşuna narkoz yedim.
canım her kürtajda yapışıklık olasılığı atıyormuş ben diğer çektirdiklerimin üstüne hep kürtaj oldum rahim filmiyle varsa açılıyormuş deneme derken neredeyse 3 sene oldu korunmayalıhistereskopi yapsın odaha ıyı neden fılm cekıyorkı 3 kez cekılmısse canmm sanada cok uzuldum yaa kımyasalmıs demek kacıncı denemen canmm
:))demek pislikte yasayamazsinyerim seni.hele bir bebegin olsun o sana pislikte ve daginiklikta nasil yasandigini ogretir:)2 gun once ben de kriz gecizdim bu yuzden:)evi toparlayamiyorum temizlik yapamiyorum diye hungur hungur agladim.cok titiz biri degilimdir.ona ragmen rahatsiz oldum daginikliktan ve yapacak zaman bulamamak beni deli etti.bir sey yapmaya bir odaya gidiyirum yapacagim seyi unutup baska sey yapiyieum.cunku her odada beni her zaman bekleyen bir is oluyo.gecen gun camasir makinesinin basina cakistirmamaya dort kez gittim cakustirmadan geri dondum:) en son esime cakistirttim.bu kadar niye anlattim.bebek icin her seye zaten katlaniyoruz.daginikliga pislige de katlancaz.oyle titiz olursan cok uzulursun yapamadigin zamanlarda.insallah hamile olunca da birak daginuk kalsin:)dr hic kalkma dedi dersin ve diyecek de zaten.sen de gormuyceksin daginukligi takmiycaksin.ayaginla itip esyalari uzanacaksin kanepeye toplamaya kalkmiycaksin:)
Iyi haberlerini bekliyorum.
aynen emine ev sadece bir gün toplu o da hafta sonu pazar günü sonra her sey eski halni alıyor.yetişemiorum.
yemeklerim hiç güzel olmuyor.
bir oda tamamen çamasır dolu oluyor.
bir bakmışım akşam olmus ben kızı emziriken sızmısım
geberiyorum yogunluktan hiç ir seyde yetişelmiyor
yaa kızlar yerim ben sizin pislik muhabbetinizi:) vallan ben bunlara güzel dertler diyorum ne diyeyim bize de nasip etsin rabbim inş.
:))demek pislikte yasayamazsinyerim seni.hele bir bebegin olsun o sana pislikte ve daginiklikta nasil yasandigini ogretir:)2 gun once ben de kriz gecizdim bu yuzden:)evi toparlayamiyorum temizlik yapamiyorum diye hungur hungur agladim.cok titiz biri degilimdir.ona ragmen rahatsiz oldum daginikliktan ve yapacak zaman bulamamak beni deli etti.bir sey yapmaya bir odaya gidiyirum yapacagim seyi unutup baska sey yapiyieum.cunku her odada beni her zaman bekleyen bir is oluyo.gecen gun camasir makinesinin basina cakistirmamaya dort kez gittim cakustirmadan geri dondum:) en son esime cakistirttim.bu kadar niye anlattim.bebek icin her seye zaten katlaniyoruz.daginikliga pislige de katlancaz.oyle titiz olursan cok uzulursun yapamadigin zamanlarda.insallah hamile olunca da birak daginuk kalsin:)dr hic kalkma dedi dersin ve diyecek de zaten.sen de gormuyceksin daginukligi takmiycaksin.ayaginla itip esyalari uzanacaksin kanepeye toplamaya kalkmiycaksin:)
Iyi haberlerini bekliyorum.
canım ben kayserideyim anestezilimi anestesizizmi çktirsem karar veremedim istanbulda olsam oraya giderdim radyomar gibi bir yerdi sanırsam değilmi ücretleri ne kadardı canım
aynen emine ev sadece bir gün toplu o da hafta sonu pazar günü sonra her sey eski halni alıyor.yetişemiorum.
geberiyorum yogunluktan hiç ir seyde yetişmiyor
Insallah ça. Yazdigim duayi bol bol et okur mu.rabbim hayirli doktor u cikartsin karşı na
Ey Rabbim.Benim bir derdİm var,bir hastalığım var anacak bana iyi gelecek doktorı bilemem,bu yüzden kapına geldim.Alim olan,her seyi en iyi bilen sensin.Rabbim bu yolda bana hayrı olacak insanları karsıma cıkar,ben bu yolda seni vekil kıldım de ve bırak.Sonrasını düsünme.
Senin de mi yemeklerin guzel.olmuyo:) o neden olur ki.benim.de ayni valla.daha yeni basladim yapmaya hizli hizli yapinca demekki ondan iyi olmuyo:) ay bi mercimek corbasu bu kadar mi kotu olur.en basit corbayi bile cok kotu yaptim:)))aynen emine ev sadece bir gün toplu o da hafta sonu pazar günü sonra her sey eski halni alıyor.yetişemiorum.
geberiyorum yogunluktan hiç ir seyde yetişmiyor
Size de bol bislikli ve daginik gunler diliyorum:)yaa kızlar yerim ben sizin pislik muhabbetinizi:) vallan ben bunlara güzel dertler diyorum ne diyeyim bize de nasip etsin rabbim inş.
Ay ne guzel kv den de oyle diyormus.iyi bari.demem o ki zaten bebis olunca ve hamileyken yapamiycaksin.yapamadiginda hasta olmamak icin kendini pislige alistir simdiden:)negüzel anlatmışsın kıız.çok haklısın.kaynanamda öyle diyor.yok şurası böyle yok burası böyle demiceksin pislik içinde yaşıcaksın diyo.nasıl dayanırım bilmiyorum.yeterki olsunda elimden geldiğince dayanmaya çalışcam.size inşallah kötü haberler vermem.
Bol pislikli ve daginik gunler sana da.haa bir de uykusuz:)kızlar hiç üzülmüyorum halinize.kaç yıldır bende böyle olmayı bekliyorum.biraz zorlancam ama bir pis kadın olmaya mecburen alışcam.yeterki hayırlısıyla olsunda
Pıhtıcanlar bayıldım pislik muhabbetinizeben de kendim yetişemiyorum ev işlerine diye üzülüyordum.hamileyken ayağımla yer siliyordum eğilmek uzanmak çamaşır suyu ooo hepsinden korudum kendimi çok şükür sonucu da güzel oldu. Şimdi de kafayı sıyırmamak için hergün iş yapamadım diye üzülmeyi bırakıp haftada 2 gün yapmaya çalışıyorum bir oda dediğiniz gibi hep çamaşır Ama şikayet etmiyorum
Rabbim isteyen herkese nasib etsin dimi kızlar.
Allahım şifa versin hepimize.histeroskopi yapıldı cnm.kürtajlardan dolayı yapışıklık vardı.onlar açıldı.ben hamile kalabiliyorum ama 2haftalığı hiç geçemedim.oyüzden gittiğim hastane genlerde sorun olabilir pgtli tüpbebek dedi.tüpbebek merkezine gittim.sizin kromozon analiniz normal pgtye ne gerek var.normal denemişsiniz olmamış.aşılama deneyelim.o olmazsa tüpbebek yaparız dedi.ama garantide vermedi.gene kürtajla sonuçlanabilir dedi.benim 2defa boş kese 2defada kalpatışlarının durması sebebiyle kürtaj oldum.bence kürtajlarda beni maffettiler.çokmu kazıdılar nedir.rahmim elden gitti.artık nekadar taşıyabilirim doktorda bilemiyor.ite kaka bişeyler yapmaya çalışcaz dedi.Allahın takdiri artık.o nasip etcekse her türlü eder diyorum.hamileliğimde kanamam herzaman oldu ama kanamayla kaybetmedim.hep kürtajla sonuçlandı.
Ilk kaybin kan pihtilaamasindansa eger bu gebeliginde de ayni problemi yasayabilirsin.guzel seyler soylemek isterdim uzgunum.benim buyuk kuzimda bir problem yasamadim kanamadan baska.iki ci gebwligimde 7 haftalikken kalbi durdu.ucuncu gebeligimde 15 haftalikken kalbi durdu.o zaman testler yapildi.kan pihtilasmasi oldugu anlasildi.clexan kan sulandirici igne ile ikinci bebegimi kucagima aldim cok sukur.suan cok pismanim ilk kaybimdan sonra keske testleri yaptirsaydim.biraz pahalu testler bunlar ama keske yaptirsaydim.isin maddi kismini sadece dusunsem bile dr lara ilaclara testlere verdigim paranin haddi hesabi yok.sirf pihtilasma testini yaprirsam cok daha az harcamis olurdum.isin.maddi kismindan ozellikle bahsettim cunku ayni yoldan gectim.keske daha cok arastirsaydim, ozelde yaptirsaydim pihtilasma testlerimi de 15 haftalik kaybimi yasamasaydim diye hep kiziyorum kendime. O zamanki dr a da cok.kiziyorum.arastirma yapilsin dedigim halde beni yonlendirmedi.hakkimi helal etmiyorum o dr a.bir de azarlamisti.beni.bebegimin vebali boynuna olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?