Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

ama yarım saat sonra internete giremeyebilirim tatllım hemen cevap yazarsan iyi olur saat kaçta yapılıyor nasıl yapılıyor

canım bilmiyorumki nasıl oluyor dualama nasıl yapılıyor biraz bilgi verirsen belki yapabilirim
cnm yasin tebareke bildiğin dualardan okuyorsun sonra da hani tablomuz var ya orada duamız var. onu okuyoruz hayırlı bebek diliyoruz isim isim hepimize dua ediyoruzbu kadar cnm. çok bişey yok. istersen öncesinde vaktin varsa iki rakat namaz da kılabilirsin sana kalmış bişey. yani gönlünden nasıl geçiyorsa öyl dua et ve dualarımızın kabul olması için dua et allaha o kadar.

şenaycım ben dualamayı yaptım ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını..

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]1500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]1.810[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]3.960[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:04/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 10/04/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet kızlar türlü aksilikten sonra nihayet bu haftaki dua sayımızı yapıştırabildim. allah kabul etsin inş. listemize yeni katılan arkadaşlar var. onlara da şimdiden söyleleyim. her hafta bir başka dua okuyoruz ve okuduğumuz dua sayısını perşembe günü yazarak bildiriyoruz ve en sonunda listede sırası gelen kişi dualamamızı yapıyor. dualamada bu okuduğumuz duaların kabulü için yasin, tebareke ve bildiğimiz duaları okuyarak yapılıyor.

geç kaldım ama bende 580 adet okudumm canımm

tek kelimeyle kocaman bir amiiin diyorum cnm

sen kromozon analizi yaptırmışsındır büyük ihtimalle ve normal çıkmıştır herhelde.bende pgtli tüpbebek için gittim tüpbebek merkezine.ne gerek var pgtye dedi.bilmiyorum cnm ya.Allahıma sığındım.senin kürtaj olalı nekadar oldu.benim bir yılı geçti.hiç zaman kaybetmeden bir tüpbebek merkezine git derim.istanbulda olsaydın doktorumu tavsiye ederdim.

şenaycığım bu hafta hasta olduğum için dua okuyamadım.haftaya dualamayı ben yapcam.şimdiden randevu alayım.geçen hafta yanlış anlamadan dolayı yapamamıştım ya.bugün doktora gittim.5günlük kalçadan iğne verdi.salı günü kontrolüm var.aşılamada haftaya p.be yada cuma dedi.yanlış anlamam iyi olmuşmu ne.bende aşılama zamanı yapmak istiyodum dualamayı zaten.tek aklıma takılan rahim duvarım ince onun için ilaç vermedi.nasıl tutuncak bebiş

cnm benim tüm testler yapıldı hepsi temiz ama iğneye rağmen düştüyse araştırılamayan şeyler olabilir bunu deneyelim dedi doktorum.ben önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem doktor ya deneye deneye sağlıklı embriyoyu bulacaksın yada bu yolu dene dedi.ben senin yerinde olsam volkan baltacıya durumumu mail yolu ilee iletirim oda çok bilgili sana cevap yazacaktır yada doktorlar sitesine üye ol orada volkan baltacıyı bul ve sor.

cnm bu arada 8--9 ay falan oldu bu arada benim kürtaj olalı

İyiyim çok şkür. Geçen hafta kontrolümüz vardı. Bebeğiö iyi çok şükürde bende her türlü hastalık çıktı. Şeker yüklemesi olsu şeker çıktı tiroyit çıktı çıktı da çıktı anlıyacağınız. Ama şeker zorluyor hiç birşey yiyemiyorum işede başladım uzun süre sonra işe başlamak zor geldi. Hergün uürüyüş yapıyorum bildiğin aç yaşıyorum:)) inş ömür kontrole düşer bebek için zararı olurmu diye sordum yok dedi iri bir beneğin olur erlen alırız ama çiğerleri gelişmeye bilit dedi allah korusun bende oyüzden sıkı tutuyorum çok şükr 25 haftada olduk rabbim donuda kadar götürmeyi nasip etsin inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp evimize götürmeyi nasip etsin. Senler yapıyorsun enson beklemedeydin diye biliyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde sana şenaya emele elife bekleyen herkese nasip etsin inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oraya üyeyim cnm.gel tüpbebek yapalım derki.ankarada o.gidemem.sen nerdeydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…