- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.981
tamam cnm. allah yardımcın olsun inş. sen elinden geleni yap. bebek tutunacak mı tutunmayacak mı orasını düşünme rabbim ol derse olur inş. dualarımız bunun için cnm. inş. nasibimizde varsa rabbim çok aratmadan versin bebişlerimizi inş.şenaycığım bu hafta hasta olduğum için dua okuyamadım.haftaya dualamayı ben yapcam.şimdiden randevu alayım.geçen hafta yanlış anlamadan dolayı yapamamıştım ya.bugün doktora gittim.5günlük kalçadan iğne verdi.salı günü kontrolüm var.aşılamada haftaya p.be yada cuma dedi.yanlış anlamam iyi olmuşmu ne.bende aşılama zamanı yapmak istiyodum dualamayı zaten.tek aklıma takılan rahim duvarım ince onun için ilaç vermedi.nasıl tutuncak bebiş
hangi duayı okuyoz bu hafta
geç kaldım ama bende 580 adet okudumm canımm
olsun cnm önemli olan okuman. bu hafta da fatiha okuyacağız inş.
tamam cnm. allah yardımcın olsun inş. sen elinden geleni yap. bebek tutunacak mı tutunmayacak mı orasını düşünme rabbim ol derse olur inş. dualarımız bunun için cnm. inş. nasibimizde varsa rabbim çok aratmadan versin bebişlerimizi inş.
Allah yardımcın olsun da hiç morel cümlesi yazmamışsın sonuçta sen almışsın kucağına yapabileceklerimi söylesen daha iyidi zaten korkuyorum. teşkkürler yinede Allah ol derse olur coraspin verdi belki kan pıhtılaşması yoktur teselli veriyorum 3 ayı atlatsam keşke
sağol cnm.biliyorum dualarınızı eksik etmiyosunuz ama bugünden sonra daha çok edin.çokkk ihtiyacım olcak.olumsuzluk kraliçesi olarak olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.hormonları kötü etkiliyomuş.Allahım yardımcımız olsun.senin randevun bu aydı demi.kaçında?mayısta denemek istiyorum diyodun.fikrin değişmedi değil mi?
cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın minik oğluna şifalar versin. allah razı olsun. sen ve minik oğluşun da hep bizim dualarımızdasınız cnm.Kizlar oğlum bu hafta cpk hastaydı hastanelerde geçirdik o yuzdrnduaya katılamadım. Hakkınızı helal efin. Elif baslamssin tupbebek tedavisine sanırım. Çok geçmişi okuyamadım. Ama heroglumu kucağıma alıp severken aklimageliyorsunuz. Sana senaya emele ve dayımın eşine işyerinden atkadasima dua ediyorum. Rabbim evlat sevbgisinden yoksunbirakma sağlıkla kucaklatina aldirmayinadip et diye. Rabbim yardımcınız oldun
Ve iyi haberlerinizi alaliminsallh.
cnm benim ayın 24'ün de randevum var. yine kan vereceğim muhtemelen. kan sonuçları da mayıs ayında çıkar. sonuç için de mayıs ayına randevu alacağım. bu sefer kendim göstermeyi planlarıyorum sonuçları. çünkü olmuyo böyle. hatta mayıs ayı için de uçak biletlerimi aldım. tabi bi aksilik olmazsa. mayıs ayı için gittiğimde de deneme yapmayı planlıyorum vazgeçmedim. ama iğne olayı beni dşündürüyor. iğneye 1 ay öncesinden başlamam lazım ama o da olamayacak çünkü hem kan vereceğim hem de sinan hoca her muayenesinde karından muayene yapıyor. dolayısıyla iğneye kan verdikten sonra başlayacağım. bakalım cnm hayırlısı. tabi biz böyle plan yapıyoruz da rabbim bize ne planlar hazırladı bilemeyiz. inş. rabbim dualarımızı kabul eder ve gönlümüzün muradını bize verir.sağol cnm.biliyorum dualarınızı eksik etmiyosunuz ama bugünden sonra daha çok edin.çokkk ihtiyacım olcak.olumsuzluk kraliçesi olarak olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.hormonları kötü etkiliyomuş.Allahım yardımcımız olsun.senin randevun bu aydı demi.kaçında?mayısta denemek istiyorum diyodun.fikrin değişmedi değil mi?
Yonlendirici cumleler duymak istedigini sanmistim ama sen moral cumleleri duymak istemissin.yanlis anlamisim kusura bakma.biz burada oyle hikayeler duyduk ki moralden ziyade ne yapman gerektigini yazdigimi zannediyorum.senin durumunda olsam ki oldum ve ne yaptigimi yazdim.biri bana deseydi git kac para olursa olsun pihtilasma testi yaptir.pahali oldugu icin belki yoktur diye yaptirmazdim.ama beni kimse yonlendirmedi ve pihtlasma nedir bilmiyordum.sen sanslisin ki buradasin ve pihtilasmayla ilgili birseyler duymussun ve arasturiyorsun demekki.ben yasadiklarimi anlatarak ozetle git ozelde -ki zaten devlette senin istemenle tek dusukle yapmazlar-pihtilasma testini yaptir demek istemistim.anlasilamadim demekki.yine duymak istedigin seyler soylemedim biliyorum ama mthfr 677 ve mthfr 1298 mutasyonlarinin turkiyede %40 kiside oldugunu bildigim icin boyle cevap verdigimi de soylemeliyim.umarim sende yoktur ve bebeginj saglicakla kucagina alirsin.allah yardimcin olsun.
emelcim Allah en hayırlı zamanda hayırlı gebelik nasip etsin tamamına erdrsin. muradını sinende bırakmasın. dualrımdasın..Kızlar bugün normalde size hamiley im haberi verecektim persembe gùn kan verdim 20 çıkmıştı beta hcg bugün 7 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş rabbimin verdigine şükür ama bi kimyasalımız eksiktì oda oldu bugùn canım çok sıkıldı esimde canımı sìktı bidaha gitmeyelim hİç bìr yere falan dedi
:))demek pislikte yasayamazsinyerim seni.hele bir bebegin olsun o sana pislikte ve daginiklikta nasil yasandigini ogretir:)2 gun once ben de kriz gecizdim bu yuzden:)evi toparlayamiyorum temizlik yapamiyorum diye hungur hungur agladim.cok titiz biri degilimdir.ona ragmen rahatsiz oldum daginikliktan ve yapacak zaman bulamamak beni deli etti.bir sey yapmaya bir odaya gidiyirum yapacagim seyi unutup baska sey yapiyieum.cunku her odada beni her zaman bekleyen bir is oluyo.gecen gun camasir makinesinin basina cakistirmamaya dort kez gittim cakustirmadan geri dondum:) en son esime cakistirttim.bu kadar niye anlattim.bebek icin her seye zaten katlaniyoruz.daginikliga pislige de katlancaz.oyle titiz olursan cok uzulursun yapamadigin zamanlarda.insallah hamile olunca da birak daginuk kalsin:)dr hic kalkma dedi dersin ve diyecek de zaten.sen de gormuyceksin daginukligi takmiycaksin.ayaginla itip esyalari uzanacaksin kanepeye toplamaya kalkmiycaksin:)
Iyi haberlerini bekliyorum.
yaa kızlar yerim ben sizin pislik muhabbetinizi:) vallan ben bunlara güzel dertler diyorum ne diyeyim bize de nasip etsin rabbim inş.
kızlar ben de aynı durumdayım evim çok dağnık banyo yapmaya fırsat bulamıyorum. geçen eşime diyorumki banyoya girince kendimi bakımlı hissediyorum kuaföre gitmiş gibi diyorum :)) benim tek çocuk böyle minecim seni düşünemiyorum daha yoruluyorsundur.Pıhtıcanlar bayıldım pislik muhabbetinizeben de kendim yetişemiyorum ev işlerine diye üzülüyordum.hamileyken ayağımla yer siliyordum eğilmek uzanmak çamaşır suyu ooo hepsinden korudum kendimi çok şükür sonucu da güzel oldu. Şimdi de kafayı sıyırmamak için hergün iş yapamadım diye üzülmeyi bırakıp haftada 2 gün yapmaya çalışıyorum bir oda dediğiniz gibi hep çamaşır Ama şikayet etmiyorum
Rabbim isteyen herkese nasib etsin dimi kızlar.
iyiym vildancım çok şükür hayılrı haberlerinizi bekliyoruz duayla :)Şenay im 100 tane okudum. Allah kabul etsin. Isteyen herkese hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah. Selvicim iyiyim canım, sen nasılsın. Oğlun nasıl..? Tuğçe sen nasıl oldun. Daha iyisindir inşallah. Hepinize selamlar.
serapçım çok geçmiş olsun. Allah oğluşuna şifa versin. kıayamam minicik bedenleriyle o kadar savunmasızlar kiKizlar oğlum bu hafta cpk hastaydı hastanelerde geçirdik o yuzdrnduaya katılamadım. Hakkınızı helal efin. Elif baslamssin tupbebek tedavisine sanırım. Çok geçmişi okuyamadım. Ama heroglumu kucağıma alıp severken aklimageliyorsunuz. Sana senaya emele ve dayımın eşine işyerinden atkadasima dua ediyorum. Rabbim evlat sevbgisinden yoksunbirakma sağlıkla kucaklatina aldirmayinadip et diye. Rabbim yardımcınız oldun
geçen hafta da duaya katılamadım foruma giremiyorum bile. geçen hafta yatılı misafirlerim vardı. yeni doğum yapmış birinin evine yatılya mı gidilir bu ,insanları hiç anlamıyorum. üstelik 2 çocukları da vardı yemek bulaşık kahvaltı çay derken canım çıktı. bana yardımcı olan da yok bebeğimle ilgilenemdim bile.
yatılı misafirlerimi uğurladıktan sonra da akşamına yemeğe misafirim vardı yine canım çıktı daha yeni kendime geldim. hemen foruma gireyiim dedim.
elif canim asilama yaptiracakmissin rabbim yardimcin olsun...ins seninde yüzün güler artikii haberlerini bende bekliyorum
Kizlar oğlum bu hafta cpk hastaydı hastanelerde geçirdik o yuzdrnduaya katılamadım. Hakkınızı helal efin. Elif baslamssin tupbebek tedavisine sanırım. Çok geçmişi okuyamadım. Ama heroglumu kucağıma alıp severken aklimageliyorsunuz. Sana senaya emele ve dayımın eşine işyerinden atkadasima dua ediyorum. Rabbim evlat sevbgisinden yoksunbirakma sağlıkla kucaklatina aldirmayinadip et diye. Rabbim yardımcınız oldun
cnm benim ayın 24'ün de randevum var. yine kan vereceğim muhtemelen. kan sonuçları da mayıs ayında çıkar. sonuç için de mayıs ayına randevu alacağım. bu sefer kendim göstermeyi planlarıyorum sonuçları. çünkü olmuyo böyle. hatta mayıs ayı için de uçak biletlerimi aldım. tabi bi aksilik olmazsa. mayıs ayı için gittiğimde de deneme yapmayı planlıyorum vazgeçmedim. ama iğne olayı beni dşündürüyor. iğneye 1 ay öncesinden başlamam lazım ama o da olamayacak çünkü hem kan vereceğim hem de sinan hoca her muayenesinde karından muayene yapıyor. dolayısıyla iğneye kan verdikten sonra başlayacağım. bakalım cnm hayırlısı. tabi biz böyle plan yapıyoruz da rabbim bize ne planlar hazırladı bilemeyiz. inş. rabbim dualarımızı kabul eder ve gönlümüzün muradını bize verir.
cnm hepimiz kötü tecrübeler yaşadık nihayetin de dr da değiliz dr. ların bile hem fikir olmadığı konularda insanlara şunu yap demek zor. üstüne bir de olur demekde zor. zaten hepimizin hikayelerini okusa bunu anlar. bazılarımızın yapmadığı şey kalmadı neredeyse ama vermeyen allah vermiyor elden ne gelir. ayrıca sen bebeğini aldıktan sonra da bize destek olmaya devam eden nadir insanlardansın seni üzmelerine izin veremeyiz arkadaşların. sen bizim kıymetlimizsin cnm. canını sıkma bi tanem.
geçen hafta da duaya katılamadım foruma giremiyorum bile. geçen hafta yatılı misafirlerim vardı. yeni doğum yapmış birinin evine yatılya mı gidilir bu ,insanları hiç anlamıyorum. üstelik 2 çocukları da vardı yemek bulaşık kahvaltı çay derken canım çıktı. bana yardımcı olan da yok bebeğimle ilgilenemdim bile.
yatılı misafirlerimi uğurladıktan sonra da akşamına yemeğe misafirim vardı yine canım çıktı daha yeni kendime geldim. hemen foruma gireyiim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?