Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

tamam cnm. allah yardımcın olsun inş. sen elinden geleni yap. bebek tutunacak mı tutunmayacak mı orasını düşünme rabbim ol derse olur inş. dualarımız bunun için cnm. inş. nasibimizde varsa rabbim çok aratmadan versin bebişlerimizi inş.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatiha suresi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:11/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 18/04/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sağol cnm.biliyorum dualarınızı eksik etmiyosunuz ama bugünden sonra daha çok edin.çokkk ihtiyacım olcak.olumsuzluk kraliçesi olarak olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.hormonları kötü etkiliyomuş.Allahım yardımcımız olsun.senin randevun bu aydı demi.kaçında?mayısta denemek istiyorum diyodun.fikrin değişmedi değil mi?

Yonlendirici cumleler duymak istedigini sanmistim ama sen moral cumleleri duymak istemissin.yanlis anlamisim kusura bakma.biz burada oyle hikayeler duyduk ki moralden ziyade ne yapman gerektigini yazdigimi zannediyorum.senin durumunda olsam ki oldum ve ne yaptigimi yazdim.biri bana deseydi git kac para olursa olsun pihtilasma testi yaptir.pahali oldugu icin belki yoktur diye yaptirmazdim.ama beni kimse yonlendirmedi ve pihtlasma nedir bilmiyordum.sen sanslisin ki buradasin ve pihtilasmayla ilgili birseyler duymussun ve arasturiyorsun demekki.ben yasadiklarimi anlatarak ozetle git ozelde -ki zaten devlette senin istemenle tek dusukle yapmazlar-pihtilasma testini yaptir demek istemistim.anlasilamadim demekki.yine duymak istedigin seyler soylemedim biliyorum ama mthfr 677 ve mthfr 1298 mutasyonlarinin turkiyede %40 kiside oldugunu bildigim icin boyle cevap verdigimi de soylemeliyim.umarim sende yoktur ve bebeginj saglicakla kucagina alirsin.allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Burdan kimse kimseye teselli verecek durumda oldunu düşünmüüyorum.zaten burdakilerin çoğunluğu başından bir sürü talihsizlikler geçmiş bir sürü doktor bir sürü araştırma sonunda bebeklerini kucağına almış insanlar.benim gibi kayıplarına rağmen bebeğini kucağına alamayanlar için tedavi ile almış olanlarda umut ışığı...onların yaşadığı her sıkıntı ,her problem ve çözüm yolu .tecrübeleri bizi doğru yola ulaştıracak ona inanıyorum ve tedavi süreçlerinin benim için çok önemli oldunu düşünüyorum.pıhtılaşmayı 5 bebeğimi kaybettikten sonra öğrendimki sonuncusu 35 haftalıktı .yaşadıklarım çok acıydı.gittim onca doktordan biride benden bu testi istememişti,oysa ne çok doktora gitmiştim,bir kişi beni doğru yönlendirmiş olsaydı bebeğim kucağımda olacaktı.boş teslli isteyenler için doktor çok ,etrafınızda eminim çokta gençsiniz yine olur tüp yaptırırsın ....diyen insanda çok...pıhtılaşmanın tedavisi: korkucaksın 1 .haftadan doğum yaptın güne kadar ,asla belli bir haftadan sonra doğsada yaşar cümlesi kullanmayacaksın,bu tedavide yaşanmış her olumsuzluğu dikkate alacak ona göre davranıcaksın.....sen tedbirini alacaksın için rahat olcak bebeğin için asla şunuda yapsaydım vicdan azabı çekmeseydim demiceksin.burda yzılanları satır satır okuyorum tedavimde işe yarar bir cümle bulabilirmiyim diye o kadar faydalı bilgiler paylaşılmışki sayenizde doktora yüz tane soru sorar oldum. bazıları bu durumdan rahatsız boş cümlelerle KESİNLİKLE BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN bekliyor.paylaştınız her bilgi ,her soru cevabı için tşk ederim keşke daha önce üye olup bu bilgilerden faydalansaydım . size yapılan olumsuz eleştiri beni öle rahatsız ettiki yazmasam ölecektim.

elif canim asilama yaptiracakmissin rabbim yardimcin olsun...ins seninde yüzün güler artikii haberlerini bende bekliyorum

Kizlar oğlum bu hafta cpk hastaydı hastanelerde geçirdik o yuzdrnduaya katılamadım. Hakkınızı helal efin. Elif baslamssin tupbebek tedavisine sanırım. Çok geçmişi okuyamadım. Ama heroglumu kucağıma alıp severken aklimageliyorsunuz. Sana senaya emele ve dayımın eşine işyerinden atkadasima dua ediyorum. Rabbim evlat sevbgisinden yoksunbirakma sağlıkla kucaklatina aldirmayinadip et diye. Rabbim yardımcınız oldun
Ve iyi haberlerinizi alaliminsallh.

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın minik oğluna şifalar versin. allah razı olsun. sen ve minik oğluşun da hep bizim dualarımızdasınız cnm.

cnm benim ayın 24'ün de randevum var. yine kan vereceğim muhtemelen. kan sonuçları da mayıs ayında çıkar. sonuç için de mayıs ayına randevu alacağım. bu sefer kendim göstermeyi planlarıyorum sonuçları. çünkü olmuyo böyle. hatta mayıs ayı için de uçak biletlerimi aldım. tabi bi aksilik olmazsa. mayıs ayı için gittiğimde de deneme yapmayı planlıyorum vazgeçmedim. ama iğne olayı beni dşündürüyor. iğneye 1 ay öncesinden başlamam lazım ama o da olamayacak çünkü hem kan vereceğim hem de sinan hoca her muayenesinde karından muayene yapıyor. dolayısıyla iğneye kan verdikten sonra başlayacağım. bakalım cnm hayırlısı. tabi biz böyle plan yapıyoruz da rabbim bize ne planlar hazırladı bilemeyiz. inş. rabbim dualarımızı kabul eder ve gönlümüzün muradını bize verir.

cnm hepimiz kötü tecrübeler yaşadık nihayetin de dr da değiliz dr. ların bile hem fikir olmadığı konularda insanlara şunu yap demek zor. üstüne bir de olur demekde zor. zaten hepimizin hikayelerini okusa bunu anlar. bazılarımızın yapmadığı şey kalmadı neredeyse ama vermeyen allah vermiyor elden ne gelir. ayrıca sen bebeğini aldıktan sonra da bize destek olmaya devam eden nadir insanlardansın seni üzmelerine izin veremeyiz arkadaşların. sen bizim kıymetlimizsin cnm. canını sıkma bi tanem.

Pıhtıcanlar hakkınızı helal edin en son duamıza katılamadım çok alışmışım duada yer almaya kendimi kötü hissettim.ama hep dualarımdasınız cuma günüde dualarımda oldunuz. Rabbim kabul etsin Elif'e Şenay'a tüm tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza bize yaşattığı mutluluğu yaşatsın.sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin hepinize sağlıkla huzurla büyütelim hep beraber.amin.Eminecim sen de o arkadaşın kusuruna bakma kendini de üzme bizler vazifeli sayılırız artık elimizden geldiğince yardımcı olmaya ümid olmaya devam edelim ki sen bunu çok iyi yapıyorsun zaten 2 evladından vakit bulup yetişiyorsun herkese.

emelcim Allah en hayırlı zamanda hayırlı gebelik nasip etsin tamamına erdrsin. muradını sinende bırakmasın. dualrımdasın..

yaa kızlar yerim ben sizin pislik muhabbetinizi:) vallan ben bunlara güzel dertler diyorum ne diyeyim bize de nasip etsin rabbim inş.

kızlar ben de aynı durumdayım evim çok dağnık banyo yapmaya fırsat bulamıyorum. geçen eşime diyorumki banyoya girince kendimi bakımlı hissediyorum kuaföre gitmiş gibi diyorum :)) benim tek çocuk böyle minecim seni düşünemiyorum daha yoruluyorsundur.
iyiym vildancım çok şükür hayılrı haberlerinizi bekliyoruz duayla :)
serapçım çok geçmiş olsun. Allah oğluşuna şifa versin. kıayamam minicik bedenleriyle o kadar savunmasızlar ki ( inşallah en kısa zamanda iyileşir

geçen hafta da duaya katılamadım foruma giremiyorum bile. geçen hafta yatılı misafirlerim vardı. yeni doğum yapmış birinin evine yatılya mı gidilir bu ,insanları hiç anlamıyorum. üstelik 2 çocukları da vardı yemek bulaşık kahvaltı çay derken canım çıktı. bana yardımcı olan da yok bebeğimle ilgilenemdim bile.
yatılı misafirlerimi uğurladıktan sonra da akşamına yemeğe misafirim vardı yine canım çıktı daha yeni kendime geldim. hemen foruma gireyiim dedim.

Canım yaa çok üzüldüm haline bende ilk haftalar gelenlere çok kızıyordum zaten zor bi süreçten geçmişiz çok şükür sağlıkla doğum yapmışız insan biraz yalnız kalmak bebeğiyle vakit geçirmek istiyor bebeğinden çalışıyormuş gibi geliyor zamanı ama insanoğlu yaşadığını unutuyor. Sana gelenler 2 kere tecrübe etmiş bu süreci ama bencillik işte. Ben kendime söz verdim 3 aydan önce kimseyi rahatsız etmicem bir tek hastanede ilk gün ziyareti o kadar.

elif canim asilama yaptiracakmissin rabbim yardimcin olsun...ins seninde yüzün güler artikii haberlerini bende bekliyorum

sağol cnm.senden etkilenerek aşılamadan önce hemetolojiye gideyim dedim.burda direk randevu alamıyosun.iç hastalıklarından aldım.sonuçlarıma baktı.kanpıhtılaşman pek önemli değil dedi.bende mhtr 1298 heterozigot var.protein s ile atrirrombin ııı düşüklüğü vardı.enson tahlilimde yükselmiş.hemotoloji doktoruyla görüştü.eksik tahlil olabilir diye randevu verdi bana 9mayısa.25gün var.şimdiye kadar gitmem gerekiyodu.benim kürtajlarımın kanpıhtılaşmasından kaynaklandığnı düşünmüyorum.hani biz sebepsiz yere düşük yaşayan topikte tanışmıştıkya.ben işte sebepsiz yere düşüklerim diye düşünüyorum.topiğin sahibi vardı.alperay o naptı acaba.iğnelerim bugün bitti.yarın kontrolüm var.bide sol bacağım 15gündür ağrıyodu.fiziğe gittim.EMG istediler.p.tesi randevum.yani aşılamadan sonra acaba sorun olurmuki.unutmazsam doktora sorarım ama insanın aklına gelmiyoki.

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm. Allah razı olsun.bizde senin gibi olcak mıyız.hayal gibiAllah büyük.

Son düzenleme:

sen oluruna bırak.herşey düzgün gider inşallah.ben ne için gittim hastaneye aklımda aşılamanın ası bile geçmiyodu bak bu hafta aşılama yapcam.işte dediğin gibi Allah bizim için ne yazdıysa onu yaşıcaz.Allahım hayırlı yazılar yazsın inşallah.

ayyy cnm benim aynı ben.tabi benim bebek olmadığı için kolaylıkla yapıyorumda.sana yazık ya.hiç acıyan yokmuuu.Allah sabır versin.kolaylık versin cnm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…