- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.001
kızlar bu dualar hastalandığımızdada okunabilirmi yoksa aramı vermek lazım bitene kadar ???
canım yaa gerçekten hadi bebek ziyareti neyse de yatılı biraz abartı olmuş. neyse canım geçmiş gimiş. allah yardımcın olsun canım. minik bebişini de öp bizim için.geçen hafta da duaya katılamadım foruma giremiyorum bile. geçen hafta yatılı misafirlerim vardı. yeni doğum yapmış birinin evine yatılya mı gidilir bu ,insanları hiç anlamıyorum. üstelik 2 çocukları da vardı yemek bulaşık kahvaltı çay derken canım çıktı. bana yardımcı olan da yok bebeğimle ilgilenemdim bile.
yatılı misafirlerimi uğurladıktan sonra da akşamına yemeğe misafirim vardı yine canım çıktı daha yeni kendime geldim. hemen foruma gireyiim dedim.
canım normalde okunabiliyor ama ben fatiha gibi surelerde okumuyorum. nedense içim rahat etmiyo. sana kalmış bişey.
merhaba arkadaşlar. herkes iyidir umarım. ben iyiym iş çocuklar vakit geçiyor. 1 ay oldu işe başlayalı.9 ay oğlumla beraberdim ama yinede özlüyorum. allah herkese bu tatlı özlemi yaşatır. inşallah. nete giremiyorum. iş yerinde sadece öğle arası açık oluyor. oda yemek falan derken zaman kalmıyor. ama inanın aklımdasınız hepiniz. hep oğlumu emzirirken dua ediyorum sizlere. neyse benden şimdilik bu kadar. bakanlık neti kapatana kadar burdayım:)
sanırım sinan hocaya tedaviye gidiyosunuz .hangi mutasyonlarınızda problem vardı sizede diyet verdimi doktor
benim problem olmayan mutasyonum yok gibi birşey cnm. factör v leiden heterezigot, mthfr lerin her ikisi de 677 ve 1298, bir de pai diye bir gen var oda. evet sinan hocaya gidiyorum. diyet verdi ve 1,5 yıldır yapıyorum son zamanlarda pek dikkat etmesem de elimden geliğince uymaya çalışıyorum. 24 nisanda tekrar kan vereceğim bakalım ne çıkacak.[/QUOT
banada tavsiye ettiler o doktoru ama maraşta yaşıyorum benim için biraz zor olacak .burda bi doktor arıyorum oda homosistein değerine göre diyet vercek oldu .umarım gerek kalmaz.bendede mthfr 677-1298 heterezigot var .mthfrden dolayı folbiol verdi bunun yanısıra coraspirin ,zinco ve benexol yazdı.gebeliktede clexan 04 dedei hatta gebelik istedinde adete 7 gün kala başla iğneye dedi eğer gebelik yoksa bırakırsın dedi.sizin doktorunuzun tedavi şeklini çok merak ediyorum .sizin diyetiniz nasıl neye göre verdi diyeti ?benim 4 düşük bide 35.haftalık kaybım var
canım diyeti aslında mutasyonu olan herkese veriyor. diyeti yapıyorsun 3 ayda bir kanda protein c, homosistein, b vitamini, folikasit ve antilupus koagülasyona bakıyor. gülneva da ona gidiyor. ona hamilelikte izin veri ve şu an hamile hamileliği devam ediyor. ama bana izin vermedi kn değerlerim düzelmedi. zaten bende pek düzelmesini beklemiyorum ama sinan hoca düzelecekmiş gibi bekliyor. 1 yıldır diyet+günde 1 coraspin+hafta 2 b vitamini+haftada 1 folbiol kullandım. yaptım yaptım olmadı 1 yıl sonunda bunların üstüne bir de günde 1 prednol 4 mg ekledi. yaklaşık 2 aydır da onu kullanıyorum. sonuç verse birşeyler söylemek mümkün olurdu belki ama ben de hala bir sonuç alamadığımdan birşey diyemiyorum.benim problem olmayan mutasyonum yok gibi birşey cnm. factör v leiden heterezigot, mthfr lerin her ikisi de 677 ve 1298, bir de pai diye bir gen var oda. evet sinan hocaya gidiyorum. diyet verdi ve 1,5 yıldır yapıyorum son zamanlarda pek dikkat etmesem de elimden geliğince uymaya çalışıyorum. 24 nisanda tekrar kan vereceğim bakalım ne çıkacak.[/QUOT
banada tavsiye ettiler o doktoru ama maraşta yaşıyorum benim için biraz zor olacak .burda bi doktor arıyorum oda homosistein değerine göre diyet vercek oldu .umarım gerek kalmaz.bendede mthfr 677-1298 heterezigot var .mthfrden dolayı folbiol verdi bunun yanısıra coraspirin ,zinco ve benexol yazdı.gebeliktede clexan 04 dedei hatta gebelik istedinde adete 7 gün kala başla iğneye dedi eğer gebelik yoksa bırakırsın dedi.sizin doktorunuzun tedavi şeklini çok merak ediyorum .sizin diyetiniz nasıl neye göre verdi diyeti ?benim 4 düşük bide 35.haftalık kaybım var
canım diyeti aslında mutasyonu olan herkese veriyor. diyeti yapıyorsun 3 ayda bir kanda protein c, homosistein, b vitamini, folikasit ve antilupus koagülasyona bakıyor. gülneva da ona gidiyor. ona hamilelikte izin veri ve şu an hamile hamileliği devam ediyor. ama bana izin vermedi kn değerlerim düzelmedi. zaten bende pek düzelmesini beklemiyorum ama sinan hoca düzelecekmiş gibi bekliyor. 1 yıldır diyet+günde 1 coraspin+hafta 2 b vitamini+haftada 1 folbiol kullandım. yaptım yaptım olmadı 1 yıl sonunda bunların üstüne bir de günde 1 prednol 4 mg ekledi. yaklaşık 2 aydır da onu kullanıyorum. sonuç verse birşeyler söylemek mümkün olurdu belki ama ben de hala bir sonuç alamadığımdan birşey diyemiyorum.
rabbim kolaylık versin canım.tez vakitte yüzümüzü güldürür inşallah.senin düşüklerinmi var dı ileri hafta gebelik kaybı mı
canım diyeti aslında mutasyonu olan herkese veriyor. diyeti yapıyorsun 3 ayda bir kanda protein c, homosistein, b vitamini, folikasit ve antilupus koagülasyona bakıyor. gülneva da ona gidiyor. ona hamilelikte izin veri ve şu an hamile hamileliği devam ediyor. ama bana izin vermedi kn değerlerim düzelmedi. zaten bende pek düzelmesini beklemiyorum ama sinan hoca düzelecekmiş gibi bekliyor. 1 yıldır diyet+günde 1 coraspin+hafta 2 b vitamini+haftada 1 folbiol kullandım. yaptım yaptım olmadı 1 yıl sonunda bunların üstüne bir de günde 1 prednol 4 mg ekledi. yaklaşık 2 aydır da onu kullanıyorum. sonuç verse birşeyler söylemek mümkün olurdu belki ama ben de hala bir sonuç alamadığımdan birşey diyemiyorum.
tşk ederim.rabbim kolaylık versin canım .senin erken dönem düşüklerin mi yoksa ileri hafta mı gebelik kaybın var benim gittim bütün doktorlar gebe kal gel diyo diyetide sonra vercek oldu
cnm benim eken dönem daha o kadar ileri gidemedim.tşk ederim.rabbim kolaylık versin canım .senin erken dönem düşüklerin mi yoksa ileri hafta mı gebelik kaybın var benim gittim bütün doktorlar gebe kal gel diyo diyetide sonra vercek oldu
cnm benim eken dönem daha o kadar ileri gidemedim.
canım benim 3 gebeliğim çok erken haftalarda düşük oldu.bu gittim doktorum gebeliği düşünmeye başlayınca coraspirine ek olarak iğneyide adete 7 gün kala yapmamı tavsiye ettti bazen çok erken haftalarda oluyo düşükler dedi.adet olursan bırak olmazsan devam dedi.bu diyeti bende çok merak ediyom ama çok ağırmış . diyetsizde alan çok. ben 35 te coraspirin ve iğneye rağmen kaybettim için diyeti önemsedim .rabbim bişeyler sebep kılarda verir inşallah
canım normalde okunabiliyor ama ben fatiha gibi surelerde okumuyorum. nedense içim rahat etmiyo. sana kalmış bişey.
yaa kızlar benim canım sıkkın. kendimi çok hazırlamıştım gitmeye. cumartesiye biletimi bile almıştım. önce eşimin yanına oradan da 24'ünde kan vermek için ankaraya gidecektim. cumartesiye sınav koymuşlar. sorumluluk sınavı yapmam lazım. müdürden izin istemek için gittim. o da çarşamba zaten 23 nisan. perşembe cuma izin vereyim yeter dedi. ama sorun eşimin yanına gidemeyeceğim bu durumda. hatta ben bir günlüğüne bile razıydım ama o bir günlüğüne gelme dedi. şu an öyle bir ruh halindeyim ki 24'ünde kan vermeye bile gitmek istemiyorum.
eşinmi gelme dedi.seni hiç özlememişmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?