Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım yaa gerçekten hadi bebek ziyareti neyse de yatılı biraz abartı olmuş. neyse canım geçmiş gimiş. allah yardımcın olsun canım. minik bebişini de öp bizim için.

merhaba arkadaşlar. herkes iyidir umarım. ben iyiym iş çocuklar vakit geçiyor. 1 ay oldu işe başlayalı.9 ay oğlumla beraberdim ama yinede özlüyorum. allah herkese bu tatlı özlemi yaşatır. inşallah. nete giremiyorum. iş yerinde sadece öğle arası açık oluyor. oda yemek falan derken zaman kalmıyor. ama inanın aklımdasınız hepiniz. hep oğlumu emzirirken dua ediyorum sizlere. neyse benden şimdilik bu kadar. bakanlık neti kapatana kadar burdayım:)

merhaba canım. allah bebeğini analı babalı büyütsün.

sanırım sinan hocaya tedaviye gidiyosunuz .hangi mutasyonlarınızda problem vardı sizede diyet verdimi doktor

benim problem olmayan mutasyonum yok gibi birşey cnm. factör v leiden heterezigot, mthfr lerin her ikisi de 677 ve 1298, bir de pai diye bir gen var oda. evet sinan hocaya gidiyorum. diyet verdi ve 1,5 yıldır yapıyorum son zamanlarda pek dikkat etmesem de elimden geliğince uymaya çalışıyorum. 24 nisanda tekrar kan vereceğim bakalım ne çıkacak.

yaa kızlar benim canım sıkkın. kendimi çok hazırlamıştım gitmeye. cumartesiye biletimi bile almıştım. önce eşimin yanına oradan da 24'ünde kan vermek için ankaraya gidecektim. cumartesiye sınav koymuşlar. sorumluluk sınavı yapmam lazım. müdürden izin istemek için gittim. o da çarşamba zaten 23 nisan. perşembe cuma izin vereyim yeter dedi. ama sorun eşimin yanına gidemeyeceğim bu durumda. hatta ben bir günlüğüne bile razıydım ama o bir günlüğüne gelme dedi. şu an öyle bir ruh halindeyim ki 24'ünde kan vermeye bile gitmek istemiyorum.

eşinmi gelme dedi.seni hiç özlememişmi

cnm yarın hastane randevum var.duamızdan 400 tane okudum.
yarın akşam namazından sonra dualamayı hayırlısıyla yaparım inşallah.yapınca yazarım.
yarın muayene olcam. kan tahlili olcam. bir sorun çıkmazsa cuma günü aşılama olcam.
kalpten gitcem. çok heyecanlıyım. umutlanmakta istemiyorum. umutlanmakta istiyorum.
yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali.kafam karışık. Allahım yardımcım olsun.

Son düzenleme:
kızlar duamızdan 80 tane okuyabildim. benim cimcime hiç izin vermiyor nete girmeme, gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor, uyanıkken de her saniye ilgi istiyor önceki haftalarda da okumuştum ama girip yazamadım.
geçmişi okuyamadım, bebeğimi uyurken seyrederken ve emzirirken her seferinde binlerce kez şükrediyorum ve şenay ve elif başta olmak üzere Allah'ım hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakma diyorum.

Son düzenleme:
pihticanlar 44 adet okudum duamizdan Rabbim bize nasib etti isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat versin.amin

eşinmi gelme dedi.seni hiç özlememişmi

nasıl olsa görüşecekmişiz. neyse şimdi yine değişti durumum. çok enterasandır bugün hacettepeden aradılar. randevum 22'sine alındı. sinan hoca 24'ünde yokmuş yani mecburen cumartesiden gitmek zorundayım. inş. sonuçlarım güzel çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…