- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.021
canım sen sadece kendini allaha emanet et. rabbim bilir. dualarımız inş. biran evvel hamile kalman ve devam etmesi için. olmazsa da rabbimin muhakkak bir bildiği vardır. allah yardımcın olsun cnm. bu heyecanlar inş. sevinçle sonuçlanır.cnm yarın hastane randevum var.duamızdan 400 tane okudum.
yarın akşam namazından sonra dualamayı hayırlısıyla yaparım inşallah.yapınca yazarım.
yarın muayene olcam. kan tahlili olcam. bir sorun çıkmazsa cuma günü aşılama olcam.
kalpten gitcem. çok heyecanlıyım. umutlanmakta istemiyorum. umutlanmakta istiyorum.
yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali.kafam karışık. Allahım yardımcım olsun.
Senaycim 50 adet okudum.sevindim randevunun degismesine.hakkinda hayirlisi olsun.hayirli haberlerle gel insallah.gerci sadece kan vereceksin simdilik.
elifcim yarin asilaman olacak kismetse.hakkinda hayirlisi olsun cmm.insallah hen muradina erersin. Cnm senden ozel bir dua istiycem annem icin.amnemde bel fitigi ve kaymasi var.o da drlardan muzdarip.hayirli dr larla karsilassin.bazilari ameliyat diyo bazilari olma diyo.hayirli tedavi icin dua eder misin.adi halime.sagol cmm.
cnm yaaa sen de sonuna geldin hayırlısıyla bu aralar hiç doğumumuz yok yanlış hatırlamıyrsam sen varsın. cnm inş sonunda sen de ebbeğine kavuşacaksın darısı bizlere inş.Şenaycım duamızdan 120 tane okuyabildim. Allah kabul etsin.
cnm yaaa sen de sonuna geldin hayırlısıyla bu aralar hiç doğumumuz yok yanlış hatırlamıyrsam sen varsın. cnm inş sonunda sen de ebbeğine kavuşacaksın darısı bizlere inş.
kızlar duamızdan 80 tane okuyabildim. benim cimcime hiç izin vermiyor nete girmeme, gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor, uyanıkken de her saniye ilgi istiyorönceki haftalarda da okumuştum ama girip yazamadım.
geçmişi okuyamadım, bebeğimi uyurken seyrederken ve emzirirken her seferinde binlerce kez şükrediyorum ve şenay ve elif başta olmak üzere Allah'ım hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakma diyorum.
nasıl olsa görüşecekmişiz. neyse şimdi yine değişti durumum. çok enterasandır bugün hacettepeden aradılar. randevum 22'sine alındı. sinan hoca 24'ünde yokmuş yani mecburen cumartesiden gitmek zorundayım. inş. sonuçlarım güzel çıkar.
bugün sabah 10da çıktık.akşam 6da evde olduk.çok yorulduk.hastane çok uzak bize.kan verdim.muayene oldum.kan sonucunu bekle dediler.2,5saat kan sonucunu bekledim.bir haftadır kalçadan iğne yiyodum.bugün içinde verdiler.yarın için çatlatma iğnesi verdi.cumarteside aşılama.dualamayı yarın yapcam kafam daha rahat olur.emine ve şenaycığım sizi unutmicam.hepinize dua etcem inşallah
saat kaçta randevun benimki 3,5 aşağıdaki odasındaCanım az kaldı gerçekten. Bu zamanlara gelebildik çok şükür. İnşallah hayırlısıyla tamamına da ermek nasip olur. Ya 28 Nisan ya da 5 Mayıs'ta sezeryan olacak canım kısmet olursa. Sizler de hep aklımdasınız. Darısı en kısa zamanda size de nasip olur inşallah canım benim. Bu arada 22'sinde ben de Sinan hocaya gideceğim. Belki karşılaşıp görüşebailirsiz
bugün sabah 10da çıktık.akşam 6da evde olduk.çok yorulduk.hastane çok uzak bize.kan verdim.muayene oldum.kan sonucunu bekle dediler.2,5saat kan sonucunu bekledim.bir haftadır kalçadan iğne yiyodum.bugün içinde verdiler.yarın için çatlatma iğnesi verdi.cumarteside aşılama.dualamayı yarın yapcam kafam daha rahat olur.emine ve şenaycığım sizi unutmicam.hepinize dua etcem inşallah
saat kaçta randevun benimki 3,5 aşağıdaki odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?