Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Senaycim duamizdan 100 tane okuyabildim. Allah kabul etsin inşallah. Geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir. Özlüyorum sizleri. Hepinizi öpüyorum.

Senaycim 50 adet okudum.sevindim randevunun degismesine.hakkinda hayirlisi olsun.hayirli haberlerle gel insallah.gerci sadece kan vereceksin simdilik.

elifcim yarin asilaman olacak kismetse.hakkinda hayirlisi olsun cmm.insallah hen muradina erersin. Cnm senden ozel bir dua istiycem annem icin.amnemde bel fitigi ve kaymasi var.o da drlardan muzdarip.hayirli dr larla karsilassin.bazilari ameliyat diyo bazilari olma diyo.hayirli tedavi icin dua eder misin.adi halime.sagol cmm.

canım sen sadece kendini allaha emanet et. rabbim bilir. dualarımız inş. biran evvel hamile kalman ve devam etmesi için. olmazsa da rabbimin muhakkak bir bildiği vardır. allah yardımcın olsun cnm. bu heyecanlar inş. sevinçle sonuçlanır.

evet cnm sadece kan vereceğim. ama inş. artık düzelmiştir. canım annene üzüldüm. çok geçmiş olsun. inş. iyileşeceği tedavi neyse o olur.
elifçim ben de kan tahlillerimizn düzgün çıkması için dua isteyeceğim senden.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatiha suresi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.490[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:11/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 17/04/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cnm yaaa sen de sonuna geldin hayırlısıyla bu aralar hiç doğumumuz yok yanlış hatırlamıyrsam sen varsın. cnm inş sonunda sen de ebbeğine kavuşacaksın darısı bizlere inş.

Canım az kaldı gerçekten. Bu zamanlara gelebildik çok şükür. İnşallah hayırlısıyla tamamına da ermek nasip olur. Ya 28 Nisan ya da 5 Mayıs'ta sezeryan olacak canım kısmet olursa. Sizler de hep aklımdasınız. Darısı en kısa zamanda size de nasip olur inşallah canım benim. Bu arada 22'sinde ben de Sinan hocaya gideceğim. Belki karşılaşıp görüşebiliriz

sağol canım benim.önce Allahım sonra sizin dualarınızla olcak inşallah.

hadi hayırlısı cnm.sende hayırlısıyla bişeylere başla.beraber hamile kalalım.birbirimize destek oluruz.bu dünyada hayal ettiğin müddetçe varsın.hayalsiz yaşamın tadı çıkmıyoki

bugün sabah 10da çıktık.akşam 6da evde olduk.çok yorulduk.hastane çok uzak bize.kan verdim.muayene oldum.kan sonucunu bekle dediler.2,5saat kan sonucunu bekledim.bir haftadır kalçadan iğne yiyodum.bugün içinde verdiler.yarın için çatlatma iğnesi verdi.cumarteside aşılama.dualamayı yarın yapcam kafam daha rahat olur.emine ve şenaycığım sizi unutmicam.hepinize dua etcem inşallah

rabbim yardimcin olsun..ins bu sefer yawrun sana simsiki tutunur

saat kaçta randevun benimki 3,5 aşağıdaki odasında

hadi cnm hayırlısı inş olur cnm. o zaman 10-12 gün sonra belli olur netice. ben de çok istiyorum ama bizim planlarımızın dışında rabbimin de planları var. biz ne dersek boş inş. sen, ben, vildan, emel yeni katılan meryem arkadaşımız tüm isteyen arkadaşlarımız biran önce güzel haberler verebiliriz.

Elif'in Rabnim yanında olsun inşaallah sağlıkla ve hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın tez zamanda.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…