- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.041
Canım benim de aynı, 3.30'da ve aşağıda
rabbim yardimcin olsun..ins bu sefer yawrun sana simsiki tutunur
Elif'in Rabnim yanında olsun inşaallah sağlıkla ve hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın tez zamanda.amin
bu haftaki duamız inşirah olsun. rabbim bizlere kolaylık sağlasın inş. canlar malum ben haftaya ankarada olacağım. dualama sırası meryem canım sende. ben ankarada muhtemelen nete girmem o yüzden bu haftalık toplamayalım ya da meryem canım sen hem topla hem de dualayıver sana zahmet olur mu cnm.
canlarım dualamayı yaptım.Allah kabul etsin.emineciğim annene dua ettim.hayırlı doktorlarla karşılaşsın.en yakın zamanda şifa bulsun diye.şenaycığım sanada dua ettim.kan sonuçların iyi çıksında sende en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalman için.meryemciğim sanada dua ettim.Allah seni hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.emelciğime vildanıma.hamile arkadaşlarıma.doğuran arkadaşlarım hayırlısıyla bebeklerini büyütmeleri hayırlı anne baba olmaları için.yasin,mülk,nebe,cuma,kıyamet,amenarasulu,ayetel kursi,fatiha,bakara,ihlas,falak,nas sürelerini okudum.hacet namazı kıldım.yüce rabbim kabul etsin.çok değişik duygular içerisindeyim.sanki yarın bayram.sevinçliyim.korkuyorumda.aşılamadan değil.kalp atışını duyupta sonra hüsrana uğramaktan.aşılama tutmasa okdar üzülmemde kürtaj çok kötü.Allahım hakkımda hayırlı güzel yazılar yazmıştır inşallah:18:
Allah razı olsun cnm.dualarınızı eksik etmeyin.Allah çekemeyeceğimiz dert vermesin.
canlarım dualamayı yaptım.Allah kabul etsin.emineciğim annene dua ettim.hayırlı doktorlarla karşılaşsın.en yakın zamanda şifa bulsun diye.şenaycığım sanada dua ettim.kan sonuçların iyi çıksında sende en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalman için.meryemciğim sanada dua ettim.Allah seni hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.en yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.emelciğime vildanıma.hamile arkadaşlarıma.doğuran arkadaşlarım hayırlısıyla bebeklerini büyütmeleri hayırlı anne baba olmaları için.yasin,mülk,nebe,cuma,kıyamet,amenarasulu,ayetel kursi,fatiha,bakara,ihlas,falak,nas sürelerini okudum.hacet namazı kıldım.yüce rabbim kabul etsin.çok değişik duygular içerisindeyim.sanki yarın bayram.sevinçliyim.korkuyorumda.aşılamadan değil.kalp atışını duyupta sonra hüsrana uğramaktan.aşılama tutmasa okdar üzülmemde kürtaj çok kötü.Allahım hakkımda hayırlı güzel yazılar yazmıştır inşallah:18:
amin canım inşallah.
muhakkak karşılaşırız o zaman:) inş. görüşebiliriz cnm. ben muhtemelen 15.00 gibi orada olurum.
aşılamam dün oldu arkadaşlar.10daklik bir işlem dediler ama ne 10dksı 10saniye ancak sürdü.anlayamadım bile.şırıngayı gösterdiler zaten.ufacık bişeydi.normal enjektörden bile küçüktü.ıdrara sıkışık alıyolar.15dk ancak yatabildim.sonra wcye kalktım mecbur.olan bitün spermler döküldü geldi bana.hep peçeteye aktı.sonra eve gelip yatana kadar 5saati geçti.aşılamayla neden hamile kalınmadığını dün anladım.aşılamayı yapınca doktor ilaçlarını yazdım.hemşire sana anlatcak dedi.sonrada yarın ve öbür gün eşinle beraber ol deyince şaşırdım.ben korunuyorumki dedim.niye dedi.normal hamile kalmamak için dedim.olurmu biz hamile kalman için uğraşıyoruz dedi.ben şoklardayımadam bana hep eşinle beraber ol diyodu ben korunarak beraber oluyodum.ama ben aşılamayla belki fayda görürüm.spermler yıkanıyo ayıklanılıyorya o fayda verirde bebeklerim durur düşüncesindeyim.amaç hamile kalmaksa bugün ve yarın eşimle beraber olurum.yoksa dünkü aşılamayla hamile kalmak zor diye düşünüyorum.biz bir katkıda bulunalım bakalım.doktorunda bir bildiği vardır ama beni hamile kalamayan hastalarıylamı karıştırdı diyorum.okadar yoğunki.adamın 3odası var.muayene ediyo diceğni diyo hemen gidiyo.3martta kanda test yapın dediler.rahim duvarı inceliğim için estrofem,kanpıhtılaşmam için clexan 0,8,progesteran kalçadan gün aşırı iğne ve vajinadan crinore jel verdi.eğer hamile kalabilirsem bu ilaçların faydası olur belki.hiç hamileliği öğrenmeden ilaçlara başlamamıştım.hamile kalamasamda hiç şaşırmıcam.Allah ol derse olur.hayırlısını nasip etsin inşallah.
Merhaba kızlar.
Ben pıhtılaşma yüzünden iğne oluyorum hamileliğim boyunca.
Size bir sorum var.7aydır vurulduğum için artık yer bulmakta zorlanıyorum.
Ve 2gündür yaptığımız iğnenin yarısı dışarı atıyor kendini.sertleşmelerde var vurduğum yerde.heralde dağılmıyor ilaç.
Cok korkuyorum bebeğime birşey olacak iğne vücuda yetersiz gelecek diye.
Sizde böyle şeyler yaşadınızmı.içimi rahatlatmam lazım.ne yapmam lazım?
Cok teşekkür ederim.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Elifcim Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlarını buradan paylaşırsın bizimleSakın ümitsizliğe kapılma. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler
Merhaba kızlar.
Ben pıhtılaşma yüzünden iğne oluyorum hamileliğim boyunca.
Size bir sorum var.7aydır vurulduğum için artık yer bulmakta zorlanıyorum.
Ve 2gündür yaptığımız iğnenin yarısı dışarı atıyor kendini.sertleşmelerde var vurduğum yerde.heralde dağılmıyor ilaç.
Cok korkuyorum bebeğime birşey olacak iğne vücuda yetersiz gelecek diye.
Sizde böyle şeyler yaşadınızmı.içimi rahatlatmam lazım.ne yapmam lazım?
Cok teşekkür ederim.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?