Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Merhaba arkadaslar...nasılsınız??? beni hatırladınızmı ???? uzun zamandır giremedim bu sayfaya...almanyadaydım dogum yaptım geldim...bu seferde bebegimden dolayı vakit bulup giremedim...bugün vakit buldum bakayım dedim...benimle aynı zamanda hamile olan arkadaslarım nasılsınız umarım hepiniz sag saglim dogumlarınızı yapmıssınızdır iyisinizdir İNSALLAH...

Hosgeldi gulcum:)alamanyalarda inrernet mi yoktu da girmedin:) gizun aydin sag saglim dogurmussun.ben de dogurdum cok sukur.kizim uc aylik oldu.tum hamilelerimiz dogurdu.hic kotu sey yasamasik cok sukur.senin de kizdi sanirim.kac aylikti.anlatsana.artik girersin arada.zaten biz de cok giremiyoruz.

hayirlisi olsun ins

Kızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.

hayırlı osun canım.rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin.

gozun aydin vildancim.valla bekliyorduk uzun suredir boyle bir haber.ne dogum haberi ne hamile haberimiz yoktu.durulmustu forum.arkandan elif gelecek gibi insallah.sonra senay emel meryem insallah.canlansin forum artik.
tekrar gozun aydin.rabbim bu kez yuzunu guldursun insallah.

Vildancım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim tamamına erdirmek nasip etsin inş. Kaç haftalık oldu. Eabbim bekleyenlerede nasip etsin inş

merhaba hanımlar
Allah bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşaallah

hayat bu bir taraftan doğarken bir taraftan da hayatlarımız bu dünyadaki misafirliğimiz bize verilen sürenin sonuna geliyoruz Allah ölümün de hayırlısını versin hakkımızda AMİN

Topiğimde bir arkadaşımızın babası için başlattığımız kelime-i tevhid' e destek verir misiniz ?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=643665&page=200

hayırlı osun canım.rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin.
Sağol canım . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

İnşallah canım bu sefer tamamına erer inşallah sağ salim. Bende inanıyorum herkes sırasıyla yavrularını kucağına alacak Rabbimin izniyle.Hep dua ediyorum. Sonra bebekli buluşmalar yapacağız:))

Vildancım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim tamamına erdirmek nasip etsin inş. Kaç haftalık oldu. Eabbim bekleyenlerede nasip etsin inş

Sağol Tuğçe. Tüpe başlayacaktım biliyorsun. Ondan önceki ay hiç beklemiyordum adetim gecikti test bile yapmadım ama hamileymişim meğer. şimdi 12deyiz çok şükür. Allah esirgesin cümlemizinkini.

pihticanlar 33 adet okudum duamizdan Rabbim kabul etsin.amin isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasib etsin.amin

Rabbim saglikla ve hayirlisiyla kucagina alip buyutmeyi nasib etsin.amin

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş dualarım seninle

arkadaşım ALLAH tamamına erdirsin inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın ama bence riskli zamanı atlattın sayılır bu kez bence kucağına alacaksın inşallah bebeğini..eğer seni üzmezsem daha önce kaç kayıp yaşadın ve hiç iğneye rağmen kaybın oldumu öğrenebilirmyiim diğer arkadaşlarıda tecrübe açısından biliyorumda senin hikayeni merak ettim geçmiştede bulamadım kendine iyi bak..

Canım 50 tane okudum duamizdan. Allah kabul etsin inşallah.

Vildancim Rabbin sonuna jadar sağlıklı etsin inşallah. Darısı tüm bekleyen arkadaslarimuza olsun.

Rabbim saglikla ve hayirlisiyla kucagina alip buyutmeyi nasib etsin.amin
Sağol canım inşallah.

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş dualarım seninle
Allah razı olsun sağol canım.

Atlattım sayılır ama taramalar önemli canım. Benim 2 kaybım var ilkinde bilmiyorduk neye uğradığımızı şaşırdık. Allahtan ilk kayıptan sonra öğrendim pıhtılaşmayı. Mthfr 1298 ve 677 heterezigot. İkincide iğne kullandım ama onu kromozom anomalisinden kaybettim. yani iğne kullansam da kullanmasamda bebeğin yaşaması mümkün değildi. Bunda da sadece iğne benexol folbiol kullanıyorum. aspirine karşı benim doktorum. Bugüne kadar hayırlısıyla geldik Allah nasip ettiyse doğacak inşallah. Bol bol dua ederek pek düşünmemeye çalışarak geçiriyorum bugünleri. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

kızlarr yeni duamız

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

dua

İnşirah Suresi

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek, 2. Ve vada'na 'anke vizreke 3. Elleziy enkada zahreke 4. Ve efa'na leke zikreke 5. Feinne me'al'usri yüsren 6. İnne me'al'usri yüsren 7. Feiza ferağte fensab 8. Ve ila rabbike ferğab

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla. 1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi? 2. Yükünü senden alıp atmadık mı? 3. O senin belini büken yükü . 4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi? 5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. 6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. 7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul, 8. Yalnız Rabbine yönel.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
Cbdefne-Canan:
esmiras-ceren 70
hame-meryem
neslim2008
gümüş19
SULtan33-Sultan
Adalet 1990-Tuğçe:
Gül_neva-İrem
01as-aslı
nazka86 -Nazife:
Eylül_ 06 -Berna:
Slmeng-Selma :
06 kelebek-Neşe:
Atis-Senem: 33
slvy1987-Selvi:
Mayd-Aycan:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap: 50

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:18/04/2014

DUA TOPLAMA TARİHİ: 24/04/2014 Perşembe

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar...
bugün tromboli testime göre 2 tanesinde mutasyon çıktı heterezigot dedi dr. çok önemli değil hallederiz dedi.

ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım ama 2.bebeğimiz olmuyordu.bir aşılama ve bir tüp denedik.tüpte negatif çıkınca dr. bu testi istedi histereskopi ilede 2 polip alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…