- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.061
Merhaba arkadaslar...nasılsınız??? beni hatırladınızmı ???? uzun zamandır giremedim bu sayfaya...almanyadaydım dogum yaptım geldim...bu seferde bebegimden dolayı vakit bulup giremedim...bugün vakit buldum bakayım dedim...benimle aynı zamanda hamile olan arkadaslarım nasılsınız umarım hepiniz sag saglim dogumlarınızı yapmıssınızdır iyisinizdir İNSALLAH...
aşılamam dün oldu arkadaşlar.10daklik bir işlem dediler ama ne 10dksı 10saniye ancak sürdü.anlayamadım bile.şırıngayı gösterdiler zaten.ufacık bişeydi.normal enjektörden bile küçüktü.ıdrara sıkışık alıyolar.15dk ancak yatabildim.sonra wcye kalktım mecbur.olan bitün spermler döküldü geldi bana.hep peçeteye aktı.sonra eve gelip yatana kadar 5saati geçti.aşılamayla neden hamile kalınmadığını dün anladım.aşılamayı yapınca doktor ilaçlarını yazdım.hemşire sana anlatcak dedi.sonrada yarın ve öbür gün eşinle beraber ol deyince şaşırdım.ben korunuyorumki dedim.niye dedi.normal hamile kalmamak için dedim.olurmu biz hamile kalman için uğraşıyoruz dedi.ben şoklardayımadam bana hep eşinle beraber ol diyodu ben korunarak beraber oluyodum.ama ben aşılamayla belki fayda görürüm.spermler yıkanıyo ayıklanılıyorya o fayda verirde bebeklerim durur düşüncesindeyim.amaç hamile kalmaksa bugün ve yarın eşimle beraber olurum.yoksa dünkü aşılamayla hamile kalmak zor diye düşünüyorum.biz bir katkıda bulunalım bakalım.doktorunda bir bildiği vardır ama beni hamile kalamayan hastalarıylamı karıştırdı diyorum.okadar yoğunki.adamın 3odası var.muayene ediyo diceğni diyo hemen gidiyo.3martta kanda test yapın dediler.rahim duvarı inceliğim için estrofem,kanpıhtılaşmam için clexan 0,8,progesteran kalçadan gün aşırı iğne ve vajinadan crinore jel verdi.eğer hamile kalabilirsem bu ilaçların faydası olur belki.hiç hamileliği öğrenmeden ilaçlara başlamamıştım.hamile kalamasamda hiç şaşırmıcam.Allah ol derse olur.hayırlısını nasip etsin inşallah.
Kızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.
Kızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.
Vildancım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim tamamına erdirmek nasip etsin inş. Kaç haftalık oldu. Eabbim bekleyenlerede nasip etsin inşKızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.
Sağol canım . Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hayırlı osun canım.rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin.
İnşallah canım bu sefer tamamına erer inşallah sağ salim. Bende inanıyorum herkes sırasıyla yavrularını kucağına alacak Rabbimin izniyle.Hep dua ediyorum. Sonra bebekli buluşmalar yapacağız:))gozun aydin vildancim.valla bekliyorduk uzun suredir boyle bir haber.ne dogum haberi ne hamile haberimiz yoktu.durulmustu forum.arkandan elif gelecek gibi insallah.sonra senay emel meryem insallah.canlansin forum artik.
tekrar gozun aydin.rabbim bu kez yuzunu guldursun insallah.
Vildancım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim tamamına erdirmek nasip etsin inş. Kaç haftalık oldu. Eabbim bekleyenlerede nasip etsin inş
Rabbim saglikla ve hayirlisiyla kucagina alip buyutmeyi nasib etsin.aminKızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.
Sağol canım inşallah.Rabbim saglikla ve hayirlisiyla kucagina alip buyutmeyi nasib etsin.amin
Allah razı olsun sağol canım.canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inş dualarım seninle
arkadaşım ALLAH tamamına erdirsin inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın ama bence riskli zamanı atlattın sayılır bu kez bence kucağına alacaksın inşallah bebeğini..eğer seni üzmezsem daha önce kaç kayıp yaşadın ve hiç iğneye rağmen kaybın oldumu öğrenebilirmyiim diğer arkadaşlarıda tecrübe açısından biliyorumda senin hikayeni merak ettim geçmiştede bulamadım kendine iyi bak..
Canım 50 tane okudum duamizdan. Allah kabul etsin inşallah.
Vildancim Rabbin sonuna jadar sağlıklı etsin inşallah. Darısı tüm bekleyen arkadaslarimuza olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?