Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

vildannn çooook sevindimmm herşey güzel gider inşallah.bende inşallah size böyle güzel haber verebilirim.nasip kısmet bakalım.hep böyle güzel haberler duymak dileğiyle inşallah.maşallah bayağı ilerlemişsin.

Son düzenleme:

Sağol Elif. Güzel haberlerinizin geleceğine inanıyorum canı gönülden. Içimden dilimden hiç dusmuyorsunuz. Şenay ima da sana da Emele de nasip olsun inşallah.

kızlarr yeni duamız
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
İnşirah Suresi

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek, 2. Ve vada'na 'anke vizreke 3. Elleziy enkada zahreke 4. Ve efa'na leke zikreke 5. Feinne me'al'usri yüsren 6. İnne me'al'usri yüsren 7. Feiza ferağte fensab 8. Ve ila rabbike ferğab

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla. 1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi? 2. Yükünü senden alıp atmadık mı? 3. O senin belini büken yükü . 4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi? 5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. 6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır. 7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul, 8. Yalnız Rabbine yönel.

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
umud40-Vildan: 10
67elif-Elif: 40
Cbdefne-Canan:
esmiras-ceren: 70
hame-meryem
neslim2008
gümüş19
SULtan33-Sultan
Adalet 1990-Tuğçe:
Gül_neva-İrem
01as-aslı
nazka86 -Nazife:
Eylül_ 06 -Berna:
Slmeng-Selma :
06 kelebek-Neşe:
Atis-Senem: 33
slvy1987-Selvi:
Mayd-Aycan:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap: 50

TOPLAM: 203

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:18/04/2014

DUA TOPLAMA TARİHİ: 24/04/2014 Perşembe

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir. [/CENTER][/CENTER]​

Son düzenleme:
arkadaşlar duamızı ezan saatine yakın yaptım.Allah kabul eder inşallah. yasin, tebareke ,amme ,fetih .vs surelerini okudum.iinşallah elifçim aşılaman hayırla sonuçlansın diye şenayın kontrolü iyi geçsin diye,vildanın bebeğini sağlıkla kucana alması için ,çocuk sahibi olanlarında hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsun diye dua ettim.Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun.ilk dua toplama denememdi hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Ağzına sağlık canım benim.Allah razı olsun.

Ah canım helal olsun sen de helal et. Allah razı olsun gönlüne göre versin.

canım gözün aydın .inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. rabbim acı yaşatmaz inşallah. darısı diğer arkadaşlara inşallah.

hehe tabiki almanyada internet varda annemde kaldım annemde internet yoktu bende internecafeye gitmedim yani o yüzdende giremedim hehe......ooo cok sevindim herkes sag saglim yavrularını dünyaya getirmis...benim oglum oldu 3 bucuk aylık hatta 3 bucuk aylıgıda gecti...suan uyuyor o uyumusken bir bakayım dedim....kızının ismi ne benim oglum ali yigit...arada fırsat buldukca girerim insallah...

Gule gule buyut oglunu.adiyla yasasin.benim kizin adi ipek.ablasi koydu adini.biz de begendik mudahele etmedik.iyi buradasin artik yani.

kızlarr yeni duamız

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

dua:Hz. Zekeriya nın duası

“Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”

anlamı:: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
Cbdefne-Canan:
esmiras-ceren:
hame-meryem:
neslim2008:
gümüş19:
SULtan33-Sultan:
Adalet 1990-Tuğçe:
Gül_neva-İrem:
01as-aslı:
nazka86 -Nazife:
Eylül_ 06 -Berna:
Slmeng-Selma :
06 kelebek-Neşe:
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
Mayd-Aycan:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:26/04/2014

DUA TOPLAMA TARİHİ: 01/05/2014 Perşembe

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Gule gule buyut oglunu.adiyla yasasin.benim kizin adi ipek.ablasi koydu adini.biz de begendik mudahele etmedik.iyi buradasin artik yani.

amin canım allah razı olsun...sende ipekcigimi güle güle büyüt adıyla yasasın insallah...ablası güzel isim koymus....artık vakit buldukca girer bakarım buraya...türkiyedeyim evimdeyim...oglum uyudugunda fırsat buldukca bakarım...

cnm. hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. inş. bir sorun çıkmayacak. dualarımız seninle.

cnmç çok güzel dualar etmişsin. rabbim kabul etsin inş. ağzına sağlık. toplamayı falan hepsini yapmışsın eline sağlık.

bu haftaki dualama sırası neslim2008'de, o olmazsa gümüş19, veya sultan da. çarşambaya kadar bu arkadaşlardan hangisi yapabilecekse bildirirse sevinirim.

slm kızlar. nihayet yeniden aranızdayım. malum randevum vardı. sinan hoca her zamanki gibi muayene etti ve kan tahlili istedi. diyete uyamadığım için de fırçamı yedim geldim. ben de bu uzun süren maratonda ki 1 yılı geçti biraz moral motivasyon açısından düşüş yaşadığımı söyledim ona daha da çok kızdı. yanlış yaparsın dedi. istatistikler ortada senin gibi pıhtılaşma hastası olan herkes çocuk sahibi oluyor bir sürü var senin gibi dedi. artık kan sonuçlarına göre bir yorum yapar herhalde. inş. sonuçlar iyi gelir. allahtan ümit kesilmez artık sonuçlarım iyi çıksın ve hamileliğe izin versin diye dua etmekten başka birşey yok yapacak. bu arada mayıs ayı denemesinden vazgeçtim kızlar. inanılmaz zorlandım gidişim ayrı macera gelişim ayrı bir macera. hayırlısı ile inş. haziranda şuradan bir gidebilirsem rabbim de dene derse ancak o zaman deneyebileceğim. zorlamanın alemi yok onu anladım bu gidiş-gelişte.

Allah kabul eder inşallah canım.biraz beceriksizce yaptım ama kusura bakmasınlar artık.senden haber olmayınca bu hafta okunması için duada seçtim.sanada geçmiş olsun inşallah sonuçların ii gelir.

cnm kan sonuçların ne zaman belli olcak?inşallah güzel sonuçlar alırsın.uzun süredir bekliyor ve çaba gösteriyosun.rabbim seninde hepimizinde yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…