- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.081
Kızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.
vildannn çooook sevindimmmherşey güzel gider inşallah.bende inşallah size böyle güzel haber verebilirim.nasip kısmet bakalım.hep böyle güzel haberler duymak dileğiyle inşallah.maşallah bayağı ilerlemişsin.
arkadaşlar duamızı ezan saatine yakın yaptım.Allah kabul eder inşallah. yasin, tebareke ,amme ,fetih .vs surelerini okudum.iinşallah elifçim aşılaman hayırla sonuçlansın diye şenayın kontrolü iyi geçsin diye,vildanın bebeğini sağlıkla kucana alması için ,çocuk sahibi olanlarında hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsun diye dua ettim.Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun.ilk dua toplama denememdi hakkınızı helal edin arkadaşlar.
arkadaşlar duamızı ezan saatine yakın yaptım.Allah kabul eder inşallah. yasin, tebareke ,amme ,fetih .vs surelerini okudum.iinşallah elifçim aşılaman hayırla sonuçlansın diye şenayın kontrolü iyi geçsin diye,vildanın bebeğini sağlıkla kucana alması için ,çocuk sahibi olanlarında hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsun diye dua ettim.Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarla doldursun.ilk dua toplama denememdi hakkınızı helal edin arkadaşlar.
canım gözün aydın .inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini. rabbim acı yaşatmaz inşallah. darısı diğer arkadaşlara inşallah.
Hosgeldi gulcum:)alamanyalarda inrernet mi yoktu da girmedin:) gizun aydin sag saglim dogurmussun.ben de dogurdum cok sukur.kizim uc aylik oldu.tum hamilelerimiz dogurdu.hic kotu sey yasamasik cok sukur.senin de kizdi sanirim.kac aylikti.anlatsana.artik girersin arada.zaten biz de cok giremiyoruz.
hehe tabiki almanyada internet varda annemde kaldım annemde internet yoktu bende internecafeye gitmedim yani o yüzdende giremedim hehe......ooo cok sevindim herkes sag saglim yavrularını dünyaya getirmis...benim oglum oldu 3 bucuk aylık hatta 3 bucuk aylıgıda gecti...suan uyuyor o uyumusken bir bakayım dedim....kızının ismi ne benim oglum ali yigit...arada fırsat buldukca girerim insallah...
Gule gule buyut oglunu.adiyla yasasin.benim kizin adi ipek.ablasi koydu adini.biz de begendik mudahele etmedik.iyi buradasin artik yani.
cnm. hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. inş. bir sorun çıkmayacak. dualarımız seninle.Kızlar hamileyim Allahım a çok şükür. Mucize gibi. Biliyorum uzun süredir güzel haber bekliyoduk forumda umarım açılışı yapmış olurum. Sonra da Elif den Şenay dan hayırlı haberler gelir inşallah. Aslında biraz bekledim size söylemek için riskli haftalarım geçsin istedim. Kayinvalidemlerin bile haberi yok daha. Insallah bu sefer sağlıkla kucağımiza almakta nasip olur. Dua edin nolur. Hepinize selamlar.
cnm. hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. inş. bir sorun çıkmayacak. dualarımız seninle.
cnmç çok güzel dualar etmişsin. rabbim kabul etsin inş. ağzına sağlık. toplamayı falan hepsini yapmışsın eline sağlık.
slm kızlar. nihayet yeniden aranızdayım. malum randevum vardı. sinan hoca her zamanki gibi muayene etti ve kan tahlili istedi. diyete uyamadığım için de fırçamı yedim geldim. ben de bu uzun süren maratonda ki 1 yılı geçti biraz moral motivasyon açısından düşüş yaşadığımı söyledim ona daha da çok kızdı. yanlış yaparsın dedi. istatistikler ortada senin gibi pıhtılaşma hastası olan herkes çocuk sahibi oluyor bir sürü var senin gibi dedi. artık kan sonuçlarına göre bir yorum yapar herhalde. inş. sonuçlar iyi gelir. allahtan ümit kesilmez artık sonuçlarım iyi çıksın ve hamileliğe izin versin diye dua etmekten başka birşey yok yapacak. bu arada mayıs ayı denemesinden vazgeçtim kızlar. inanılmaz zorlandım gidişim ayrı macera gelişim ayrı bir macera. hayırlısı ile inş. haziranda şuradan bir gidebilirsem rabbim de dene derse ancak o zaman deneyebileceğim. zorlamanın alemi yok onu anladım bu gidiş-gelişte.
bu haftaki dualama sırası neslim2008'de, o olmazsa gümüş19, veya sultan da. çarşambaya kadar bu arkadaşlardan hangisi yapabilecekse bildirirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?