Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm. hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. inş. bir sorun çıkmayacak. dualarımız seninle.

Sağol Şenaycım. İnşallah hayırlısı olur senin içinde. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Dediğin gibi yeni düzenini kurarsın sonrada kafan rahat işine bakarsın. Allah yardımcımız olsun.

cnm elif ben.hoşgeldin topiğe.bende bu topiğin eskilerindenim.büyük ihtimal mthrlerde orun vardır.inşallah bu seferki dnemen olumlu olacak buz bebekler sana tutunacak...

cnm mayıs'ın 8'inde annem gösterecek sonuçları. inş. iyi gelir. hemen haber veririm size.
tamam cnm arkadaşlardan haber gelmezse sen yap dualamayı.

güzel haberler bekliyoruz senden cnm.bende senden 2gün önce yani mayısın 6sinda gebelik testimi yaptırcam.bende güzel haberler veririm inşallah ama hiçbişi hissetmiyorum.merakda etmiyorum nedense.belki kan tahliline gerek kalmadan adet olabilirimAllahım hakkımızda hayırlı yazılar yazsın.
şenaycığım bahsettiğin arkadaşlardan dualama için ses çıkmadı.oyüzden bu hafta dualamayı Allahın izniyle ben yapayım diyorum.bu günler özel ve güzel günler.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.şimdiden regaip kandilinizi kutluyorum.

Son düzenleme:
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.. Rabbim bu mübarek gece hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin, gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip eylesin inşallah..

Eğer kısmet olursa ben de Pazartesi günü sezeryan olacağım kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu? Bazen tedirgin bazen mutlu günleri sayıyorum artık. İnşallah buradan güzel haberimizi vermek de kısmet olur..

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Başta Şenay, Elif ve Emel olmak üzere bütün hamile kalmayı bekleyenlere hayırlı haberler, Tuğçe ve Vildan'la birlikte tüm hamilelerimize hayırlı doğumlar, annelerimize de yavrularıyla sağlıklı güzel bir ömür nasip eder Rabbim inşallah..

Sanırım dua edecek arkadaşlarımız var ama eğer yapamayacak olurlarsa bu hafta dualamamızı ben yapmak isterim. Hem hamile olarak yaptığım son dualama olur hem de belki daha sonra bir süre yapamayabilirim. Tabi yine de sorun değil, her durumda bugün mübarek bir gün. Allah hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah..

cnm inş. güzel haberler verebilirsin. zinciri vildan kırdı. inş. bundan sonra hepimizde hamilelik haberleri gelecek. irem de dualama için talepte bulunmuş. ister aranızda anlaşın ister ikiniz de yapın derim ben. dediğiniz gibi bugün kandil ve inş. rabbim dualarımızı kabul eder.

cnm nihayet sona yaklaştın. inan seninle beraber ben de heyecanlandım şimdi. çok güzel olur inş. herşey. inş. bize de bu mutlu günleri yaşamayı nasip eder rabbim. dualarımız seninle cnm. allah yardımcın olsun inş.

pihticanlar
99 adet okudum duamizdan Rabbim tum dualarimizi kabul etsin kandiliniz de mubarek olsun.gecen sene berat kandilinde oglumun mujdesini almistim darisi isteyen herkese insaallah.amin

Hepinizin kandili mübarek olsun. Inş. Bu kandilde rabbim hepimizin gönlünden geçen muratlarını hayırlarla nasipeder. Dualarımızı rabbim inş. Kabul eder.

pihticanlar
99 adet okudum duamizdan Rabbim tum dualarimizi kabul etsin kandiliniz de mubarek olsun.gecen sene berat kandilinde oglumun mujdesini almistim darisi isteyen herkese insaallah.amin

iremciğim dualama yapmak istiyosan yap cnm.bende yapcam.kimin duası kabul olur bilinmez.mubarek gün çünkü.Allah hepimizin dularını kabul etsin.bu haftada iki kişi yapsın nolcak.fazla mal göz çıkarmazmış:)interneti zor açabildim.dualama yapınca yarına yazarım artık.

Duamızdan 100 tane okuyabîldim Kızlar vakit bulup fazlla okuyamıyorum ikizler tüm zamanımı alıyo gecem gündüzüme karışmış durumda umarım herkeste herşey yolundadır regaip kandili yüzü suyu hürmetine herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin Rabbim

Canım benim çok sağ ol.. Inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız... Seni zaten buradan tanıdığım kadarıyla da çok seviyordum ama birebir tanışınca ailem de ben de seni çok sevdik canım Bizim de dualarımız seninle...

Tamam Elifcim. Ikimiz de yapalım, bol dualı bir gün ve bir hafta olur Rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin, senden de hayırlı haberler alabilmeyi nasip etsin inşallah canım..

Canlar kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kollarımizi boş bırakmasin bize de anneligi tattirsin inşallah. Dün bebisin cinsiyetini de öğrendik çok şükür. Erkek geliyor Nasip se. Doktor aynı babası dedi. Sağlıklı sıhhatli herşeyiyle tastamam olur inşallah. Irem e hayırlı doğumlar diliyorum. Elif Şenay Emel Meryem in güzel haberlerini tez zamanda almayi nasip et Yarabbim.dualarimdasiniz hep. herkese hayırlı kandiller. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Duamiz dan 250 tane okudum. Allah kabul etsin.

allah razı olsun canım siz de çok tatlı bir ailesiniz. rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş. bu mutluluğunuzu da sağlıklı hayırlı bebişlerle taçlandırsın inş.

cnm şu an gözlerim dolu dolu mutluluktan gözyaşları döküyorum. nihayet bu günleri görebildin cnm. maşallah rabbim inş. sonunda oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zekeriya peygamberin duası[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmanirrahim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten. İnneke semiu'd-dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.599[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:24/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 01/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…