- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.101
cnm. hayırlı uğurlu olsun hamişliğin. inş. bir sorun çıkmayacak. dualarımız seninle.
Sağol Şenaycım. İnşallah hayırlısı olur senin içinde. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Dediğin gibi yeni düzenini kurarsın sonrada kafan rahat işine bakarsın. Allah yardımcımız olsun.slm kızlar. nihayet yeniden aranızdayım. malum randevum vardı. sinan hoca her zamanki gibi muayene etti ve kan tahlili istedi. diyete uyamadığım için de fırçamı yedim geldim. ben de bu uzun süren maratonda ki 1 yılı geçti biraz moral motivasyon açısından düşüş yaşadığımı söyledim ona daha da çok kızdı. yanlış yaparsın dedi. istatistikler ortada senin gibi pıhtılaşma hastası olan herkes çocuk sahibi oluyor bir sürü var senin gibi dedi. artık kan sonuçlarına göre bir yorum yapar herhalde. inş. sonuçlar iyi gelir. allahtan ümit kesilmez artık sonuçlarım iyi çıksın ve hamileliğe izin versin diye dua etmekten başka birşey yok yapacak. bu arada mayıs ayı denemesinden vazgeçtim kızlar. inanılmaz zorlandım gidişim ayrı macera gelişim ayrı bir macera. hayırlısı ile inş. haziranda şuradan bir gidebilirsem rabbim de dene derse ancak o zaman deneyebileceğim. zorlamanın alemi yok onu anladım bu gidiş-gelişte
cnm mayıs'ın 8'inde annem gösterecek sonuçları. inş. iyi gelir. hemen haber veririm size.canım arkadaşlardan ses çıkmazsa dualamaya ben talibim.şimdiden söylim dedim.
merhaba hanımlar...
bugün tromboli testime göre 2 tanesinde mutasyon çıktı heterezigot dedi dr. çok önemli değil hallederiz dedi.
ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım ama 2.bebeğimiz olmuyordu.bir aşılama ve bir tüp denedik.tüpte negatif çıkınca dr. bu testi istedi histereskopi ilede 2 polip alındı.
cnm mayıs'ın 8'inde annem gösterecek sonuçları. inş. iyi gelir. hemen haber veririm size.
tamam cnm arkadaşlardan haber gelmezse sen yap dualamayı.
cnm inş. güzel haberler verebilirsin. zinciri vildan kırdı. inş. bundan sonra hepimizde hamilelik haberleri gelecek. irem de dualama için talepte bulunmuş. ister aranızda anlaşın ister ikiniz de yapın derim ben. dediğiniz gibi bugün kandil ve inş. rabbim dualarımızı kabul eder.güzel haberler bekliyoruz senden cnm.bende senden 2gün önce yani mayısın 6sinda gebelik testimi yaptırcam.bende güzel haberler veririm inşallah ama hiçbişi hissetmiyorum.merakda etmiyorum nedense.belki kan tahliline gerek kalmadan adet olabilirimAllahım hakkımızda hayırlı yazılar yazsın.
şenaycığım bahsettiğin arkadaşlardan dualama için ses çıkmadı.oyüzden bu hafta dualamayı Allahın izniyle ben yapayım diyorum.bu günler özel ve güzel günler.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.şimdiden regaip kandilinizi kutluyorum.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.. Rabbim bu mübarek gece hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin, gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip eylesin inşallah..
Eğer kısmet olursa ben de Pazartesi günü sezeryan olacağım kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu? Bazen tedirgin bazen mutlu günleri sayıyorum artık. İnşallah buradan güzel haberimizi vermek de kısmet olur..
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. Başta Şenay, Elif ve Emel olmak üzere bütün hamile kalmayı bekleyenlere hayırlı haberler, Tuğçe ve Vildan'la birlikte tüm hamilelerimize hayırlı doğumlar, annelerimize de yavrularıyla sağlıklı güzel bir ömür nasip eder Rabbim inşallah..
Sanırım dua edecek arkadaşlarımız var ama eğer yapamayacak olurlarsa bu hafta dualamamızı ben yapmak isterim. Hem hamile olarak yaptığım son dualama olur hem de belki daha sonra bir süre yapamayabilirim. Tabi yine de sorun değil, her durumda bugün mübarek bir gün. Allah hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah..
pihticanlar
99 adet okudum duamizdan rabbim tum dualarimizi kabul etsin kandiliniz de mubarek olsun.gecen sene berat kandilinde oglumun mujdesini almistim darisi isteyen herkese insaallah.amin
cnm inş. güzel haberler verebilirsin. zinciri vildan kırdı. inş. bundan sonra hepimizde hamilelik haberleri gelecek. irem de dualama için talepte bulunmuş. ister aranızda anlaşın ister ikiniz de yapın derim ben. dediğiniz gibi bugün kandil ve inş. rabbim dualarımızı kabul eder.
cnm nihayet sona yaklaştın. inan seninle beraber ben de heyecanlandım şimdi. çok güzel olur inş. herşey. inş. bize de bu mutlu günleri yaşamayı nasip eder rabbim. dualarımız seninle cnm. allah yardımcın olsun inş.
cnm inş. güzel haberler verebilirsin. zinciri vildan kırdı. inş. bundan sonra hepimizde hamilelik haberleri gelecek. irem de dualama için talepte bulunmuş. ister aranızda anlaşın ister ikiniz de yapın derim ben. dediğiniz gibi bugün kandil ve inş. rabbim dualarımızı kabul eder.
cnm nihayet sona yaklaştın. inan seninle beraber ben de heyecanlandım şimdi. çok güzel olur inş. herşey. inş. bize de bu mutlu günleri yaşamayı nasip eder rabbim. dualarımız seninle cnm. allah yardımcın olsun inş.
iremciğim dualama yapmak istiyosan yap cnm.bende yapcam.kimin duası kabul olur bilinmez.mubarek gün çünkü.Allah hepimizin dularını kabul etsin.bu haftada iki kişi yapsın nolcak.fazla mal göz çıkarmazmış:)interneti zor açabildim.dualama yapınca yarına yazarım artık.
Canım benim çok sağ ol.. Inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız... Seni zaten buradan tanıdığım kadarıyla da çok seviyordum ama birebir tanışınca ailem de ben de seni çok sevdik canımBizim de dualarımız seninle...
Tamam Elifcim. Ikimiz de yapalım, bol dualı bir gün ve bir hafta olurRabbim bütün dualarımızı kabul eylesin, senden de hayırlı haberler alabilmeyi nasip etsin inşallah canım..
cnm şu an gözlerim dolu dolu mutluluktan gözyaşları döküyorum. nihayet bu günleri görebildin cnm. maşallah rabbim inş. sonunda oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.Canlar kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kollarımizi boş bırakmasin bize de anneligi tattirsin inşallah. Dün bebisin cinsiyetini de öğrendik çok şükür. Erkek geliyor Nasip se. Doktor aynı babası dedi. Sağlıklı sıhhatli herşeyiyle tastamam olur inşallah. Irem e hayırlı doğumlar diliyorum. Elif Şenay Emel Meryem in güzel haberlerini tez zamanda almayi nasip et Yarabbim.dualarimdasiniz hep. herkese hayırlı kandiller. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Duamiz dan 250 tane okudum. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?