- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.121
Canlar kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kollarımizi boş bırakmasin bize de anneligi tattirsin inşallah. Dün bebisin cinsiyetini de öğrendik çok şükür. Erkek geliyor Nasip se. Doktor aynı babası dedi. Sağlıklı sıhhatli herşeyiyle tastamam olur inşallah. Irem e hayırlı doğumlar diliyorum. Elif Şenay Emel Meryem in güzel haberlerini tez zamanda almayi nasip et Yarabbim.dualarimdasiniz hep. herkese hayırlı kandiller. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Duamiz dan 250 tane okudum. Allah kabul etsin.
allah kabul etsin cnm. Inş. Bu güzel haberleri bizler de alabiliriz.
Canım benim sagol inşallah. Çok şükür bugünlere. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Inanmiyorum senin güzel haberlerine de beraber sevinecegiz burdan.cnm şu an gözlerim dolu dolu mutluluktan gözyaşları döküyorum. nihayet bu günleri görebildin cnm. maşallah rabbim inş. sonunda oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.
güzel duaların için tşkler canım. Allah Bebeğini sağlıkla kucağına aldın günleride gösterir inşallah.hayırlı uzun ömürlü oğluşlar olsun.
Canlar kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kollarımizi boş bırakmasin bize de anneligi tattirsin inşallah. Dün bebisin cinsiyetini de öğrendik çok şükür. Erkek geliyor Nasip se. Doktor aynı babası dedi. Sağlıklı sıhhatli herşeyiyle tastamam olur inşallah. Irem e hayırlı doğumlar diliyorum. Elif Şenay Emel Meryem in güzel haberlerini tez zamanda almayi nasip et Yarabbim.dualarimdasiniz hep. herkese hayırlı kandiller. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Arkadaşlar dilim döndüğünce dualamamızı yapmaya çalıştım. Bu gece hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
allah razı olsun canım siz de çok tatlı bir ailesiniz. rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş. bu mutluluğunuzu da sağlıklı hayırlı bebişlerle taçlandırsın inş.
Hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar.allahim hepinizin dualarini kabul etsin.bizi yolundan ayirmasin.seytana uydurmasin.evlat hasretiyle yanan herkesin kucagini saglikli sihatli evlatlarla doldursun.onun yolunda hayirli, inancli evlatlar yetistirebilmeyi hepimize nasip.etsin.
duaya katilamadim.okuyanlarin agzina saglik.
iremcim simdiden hayirli dogumlar dilerim sana.allahim yavrunu nasip etsin sana.senin foruma katilmana cok sevinmistim.cunku forumun degerli isimlerinden senayla ayni dr a gitmen, bu guzel sonuca ulasabilmen, senaya da guzel bir moral olacak.
Ağzına sağlık cnm.hayırlıyla doğumu gerçeklertirirsin inşallah.güzel haberlerini beklicez.Allahım yardımcın olsun.
dualamayı yaptım arkadaşlar.şükür namazı,şifa namazı kıldım.yasin,mülk,nebe,cuma,kıyamet ve kısa süreleri okudum.hepimize dua ettim.Allahım kabul etsin inşallah.
cnm mayıs'ın 8'inde annem gösterecek sonuçları. inş. iyi gelir. hemen haber veririm size.
tamam cnm arkadaşlardan haber gelmezse sen yap dualamayı.
şenaycım senin doktor diyeti momosistein değerine bakarak mı verdi.bana burdaki gittim doktorlar diyetten söz etmedi en son gittim doktorda homosisteine bakıp diyet önerebilirim dedi homosistein sonucum 5,02 (5-10) arası normalmiş .diyet vermedi.ben kendimce yapmaya çalışıyodum .diyet yapsam mı ki sen hangi değerlere bakılarak diyet yapıyon.
gebelikte homosistein degeri artiyor.uzun sure kan sulandirici kullaninca dwger otimatik olarak dusuyo.gebelik basinda honosisteini dusuk tutmak.lazim.gebeligin ilerleyen asamalarinda diyet yapmasan da igne kullandigin icin deger dusuk seviyelerde oluyo.dedigin dogru diyet ve homosistein birbiriyle iliskili.benim dr um gebelige 7 nin ustunde olursa izin vermiyi.zaten seninle mutasyinlarimiz ayni.mthfr olanlar diyet yapmali.senin degerin iyi ama gene de dikkat et derim ben.ben de diyete gebelik oncesinde baslamistim.cok asiri uymasan da diyete dikkat etsen de olur bence madem dr un vermemis.bu arada meeyemcim.duamiz belli degil sanirim.en son sen topladin.bir dua belirle istersen sen.mubarek gunler duasiz gecmesin.
cnm evet dua yazamadım cuma günü hiç giremedim nete. cuma akşamından pazar akşamına kadar da gezmelerdeydim. adıyaman urfa gezisi yaptık. çok güzeldi. nemrutta güneşin doğuşunu seyrettik. halfeti de kaldık gerçekten muhteşem bir yerdi. görülmeye değer. çok yoruldum ama değdi.gebelikte homosistein degeri artiyor.uzun sure kan sulandirici kullaninca dwger otimatik olarak dusuyo.gebelik basinda honosisteini dusuk tutmak.lazim.gebeligin ilerleyen asamalarinda diyet yapmasan da igne kullandigin icin deger dusuk seviyelerde oluyo.dedigin dogru diyet ve homosistein birbiriyle iliskili.benim dr um gebelige 7 nin ustunde olursa izin vermiyi.zaten seninle mutasyinlarimiz ayni.mthfr olanlar diyet yapmali.senin degerin iyi ama gene de dikkat et derim ben.ben de diyete gebelik oncesinde baslamistim.cok asiri uymasan da diyete dikkat etsen de olur bence madem dr un vermemis.bu arada meeyemcim.duamiz belli degil sanirim.en son sen topladin.bir dua belirle istersen sen.mubarek gunler duasiz gecmesin.
cnm benim dr protein c seviyesine, homosisteine ve anti koagülasyon testlerine bakıyor. benim aşağı yukarı hepsinde problem var.şenaycım senin doktor diyeti momosistein değerine bakarak mı verdi.bana burdaki gittim doktorlar diyetten söz etmedi en son gittim doktorda homosisteine bakıp diyet önerebilirim dedi homosistein sonucum 5,02 (5-10) arası normalmiş .diyet vermedi.ben kendimce yapmaya çalışıyodum .diyet yapsam mı ki sen hangi değerlere bakılarak diyet yapıyon.
Arkadaşlar dilim döndüğünce dualamamızı yapmaya çalıştım. Bu gece hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. Allah yar ve yardımcımız olsun..
allah kabul etsin kızlar. çok güzel olmuş. ağzınıza sağlık. elifçim senin de bu hafta sonucun belli olacak inş. güzel haberler alabiliriz senden de.dualamayı yaptım arkadaşlar.şükür namazı,şifa namazı kıldım.yasin,mülk,nebe,cuma,kıyamet ve kısa süreleri okudum.hepimize dua ettim.Allahım kabul etsin inşallah.
cnm evet dua yazamadım cuma günü hiç giremedim nete. cuma akşamından pazar akşamına kadar da gezmelerdeydim. adıyaman urfa gezisi yaptık. çok güzeldi. nemrutta güneşin doğuşunu seyrettik. halfeti de kaldık gerçekten muhteşem bir yerdi. görülmeye değer. çok yoruldum ama değdi.
cnm benim dr protein c seviyesine, homosisteine ve anti koagülasyon testlerine bakıyor. benim aşağı yukarı hepsinde problem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?