Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

güzel duaların için tşkler canım. Allah Bebeğini sağlıkla kucağına aldın günleride gösterir inşallah.hayırlı uzun ömürlü oğluşlar olsun.

Arkadaşlar dilim döndüğünce dualamamızı yapmaya çalıştım. Bu gece hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. Allah yar ve yardımcımız olsun..

Hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar.allahim hepinizin dualarini kabul etsin.bizi yolundan ayirmasin.seytana uydurmasin.evlat hasretiyle yanan herkesin kucagini saglikli sihatli evlatlarla doldursun.onun yolunda hayirli, inancli evlatlar yetistirebilmeyi hepimize nasip.etsin.
duaya katilamadim.okuyanlarin agzina saglik.
iremcim simdiden hayirli dogumlar dilerim sana.allahim yavrunu nasip etsin sana.senin foruma katilmana cok sevinmistim.cunku forumun degerli isimlerinden senayla ayni dr a gitmen, bu guzel sonuca ulasabilmen, senaya da guzel bir moral olacak.

Son düzenleme:
cnm şu an gözlerim dolu dolu mutluluktan gözyaşları döküyorum. nihayet bu günleri görebildin cnm. maşallah rabbim inş. sonunda oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.
Canım benim sagol inşallah. Çok şükür bugünlere. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Inanmiyorum senin güzel haberlerine de beraber sevinecegiz burdan.
güzel duaların için tşkler canım. Allah Bebeğini sağlıkla kucağına aldın günleride gösterir inşallah.hayırlı uzun ömürlü oğluşlar olsun.

Sağol Meryem. Herkese nasip olsun inşallah. Çok bekledim bende bugünleri. Çok şükür Rabbime

vay hayırlı olsun cnm.prens geliyor desene.hayırlısıyla gelir inşallah.annesini hiç üzmez.

Arkadaşlar dilim döndüğünce dualamamızı yapmaya çalıştım. Bu gece hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.. Allah yar ve yardımcımız olsun..

Ağzına sağlık cnm.hayırlıyla doğumu gerçeklertirirsin inşallah.güzel haberlerini beklicez.Allahım yardımcın olsun.

dualamayı yaptım arkadaşlar.şükür namazı,şifa namazı kıldım.yasin,mülk,nebe,cuma,kıyamet ve kısa süreleri okudum.hepimize dua ettim.Allahım kabul etsin inşallah.

Vildancım çok sevindim canım.. Allah hayırlısıyla tamamına da erdirir, buradan senin de güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah canım..

allah razı olsun canım siz de çok tatlı bir ailesiniz. rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş. bu mutluluğunuzu da sağlıklı hayırlı bebişlerle taçlandırsın inş.

Çok sağ ol Şenaycım, Allah razı olsun.. Rabbim daha da güzel mutlulukları en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah canım benim..

Eminecim çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.. İnşallah Rabbim Şenay'a ve isteyen tüm arkadaşlarımıza da aynı mutlulukları misliyle yaşayabilmeyi nasip eder, hepsinin yüzlerini evlatlarıyla güldürür canım..

Ağzına sağlık cnm.hayırlıyla doğumu gerçeklertirirsin inşallah.güzel haberlerini beklicez.Allahım yardımcın olsun.

dualamayı yaptım arkadaşlar.şükür namazı,şifa namazı kıldım.yasin,mülk,nebe,cuma,kıyamet ve kısa süreleri okudum.hepimize dua ettim.Allahım kabul etsin inşallah.

Çok teşekkürler Elifcim, Allah razı olsun.. Allah bütün dualarımızı katında makbul olanlardan eylesin.. Senden de güzel haberler alırız inşallah canım.. Hadi hayırlısı

merhaba kızlar nasılsınız?biz oğusunla ıyıyız sukur buyuyoruz ınanılmaz bırsey ama sızın canınızdan kanınızdan bır parca gunden gune buyuyor ve her anında sıze muhtac.dun gece kandıldı gecmıs kandılınız mubarek olsun hepınıze dua ettım .rabbım evlat sahıbı olmak ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah .ımkansız dıye dusunmeyın umudunuzu sakın kaybetmeyın.bende cok umutsuzluga dusmustum.ama rabbımden umut kesılmez ınanmak basarmanın yarısıymıs grcekten gonulden ınanın kızlar.dualarınızı evlat sahıbı olasnlardanda eksık etmeyın sızlerde hep yazamasakta dualarımızdasınız.
bu forum bızım evımız gıbıdır.bende eskılerdenım.sadece artık cok fazla zamanımız olmuyo gırmek ıcın .hepınızı ozlemle opuyorum:)

cnm mayıs'ın 8'inde annem gösterecek sonuçları. inş. iyi gelir. hemen haber veririm size.
tamam cnm arkadaşlardan haber gelmezse sen yap dualamayı.

şenaycım senin doktor diyeti momosistein değerine bakarak mı verdi.bana burdaki gittim doktorlar diyetten söz etmedi en son gittim doktorda homosisteine bakıp diyet önerebilirim dedi homosistein sonucum 5,02 (5-10) arası normalmiş .diyet vermedi.ben kendimce yapmaya çalışıyodum .diyet yapsam mı ki sen hangi değerlere bakılarak diyet yapıyon.

gebelikte homosistein degeri artiyor.uzun sure kan sulandirici kullaninca dwger otimatik olarak dusuyo.gebelik basinda honosisteini dusuk tutmak.lazim.gebeligin ilerleyen asamalarinda diyet yapmasan da igne kullandigin icin deger dusuk seviyelerde oluyo.dedigin dogru diyet ve homosistein birbiriyle iliskili.benim dr um gebelige 7 nin ustunde olursa izin vermiyi.zaten seninle mutasyinlarimiz ayni.mthfr olanlar diyet yapmali.senin degerin iyi ama gene de dikkat et derim ben.ben de diyete gebelik oncesinde baslamistim.cok asiri uymasan da diyete dikkat etsen de olur bence madem dr un vermemis.bu arada meeyemcim.duamiz belli degil sanirim.en son sen topladin.bir dua belirle istersen sen.mubarek gunler duasiz gecmesin.

çok tşk ederim canım.bende çok dikkat etmesemde her şeyden az az yiyom.bu kez gebe kalim doktor istemesede diyet yapcam yinede.dua bulim eklerim canım.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua

furkan(74)
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

NICK GERÇEK İSİM

Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
Cbdefne-Canan:
esmiras-ceren
hame-meryem
neslim2008
gümüş19
SULtan33-Sultan
Adalet 1990-Tuğçe:
Gül_neva-İrem:
01as-aslı
nazka86 -Nazife:
Eylül_ 06 -Berna:
Slmeng-Selma :
06 kelebek-Neşe:
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
Mayd-Aycan:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap:

TOPLAM:

DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:04/05/2014

DUA TOPLAMA TARİHİ: 09/05/2014 Perşembe

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

cnm evet dua yazamadım cuma günü hiç giremedim nete. cuma akşamından pazar akşamına kadar da gezmelerdeydim. adıyaman urfa gezisi yaptık. çok güzeldi. nemrutta güneşin doğuşunu seyrettik. halfeti de kaldık gerçekten muhteşem bir yerdi. görülmeye değer. çok yoruldum ama değdi.
cnm benim dr protein c seviyesine, homosisteine ve anti koagülasyon testlerine bakıyor. benim aşağı yukarı hepsinde problem var.

allah kabul etsin kızlar. çok güzel olmuş. ağzınıza sağlık. elifçim senin de bu hafta sonucun belli olacak inş. güzel haberler alabiliriz senden de.

Ohh ne guzel gezmissin canim.kiskandim:))iyi yapmissin.oradayken gez valla.ben kac ay nizipte kaldim.dibimdeki zeugmaya balikligole gidemeden ankaraya dondum.her zaman gidilemiyo oralara.ordayken gez tadini cikar.illaki senin de tayinin olacak istedigin yere.

kızlar uzun süre giremedim.annem geldi sağolsun.sonucu öğrenirken yanında olmak istiyorum dedi.bugün yolladım.bir haftadan beride ilaçların yan etkisiymiş sonradan öğrendim kabızlık oldu.bu yumurtalıklarıma baskı yaptı halada düzelemedim.şurup aldım ama işe yaramadı.dün kan tahlili yaptım.sonuç pozitif :) iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptırmamı istediler.değerim yükseliyomu ona bakılcak.cuma gene yaptırcam.inşallah bu sefer herşey güzel gider.olumlu düşünmeye çalışıyorum.ama karnım şiş ve ağrılı.daha önceki hamileliklerimde böyle olmamıştım.Allahıma hep dua ettim senden hayırlısını diliyorum diye.pozitif çıkcağını düşünmüyodum şaşırdım.değerimde çok yüksek çıktı.arkadaşlar bilgisi olan varmı.aşılama gününden 16gün sonra kan tahlili yaptım ve 608 çıktı.sizcede fazla değilmi?bir arkadaş ikiz olabilir dedi.bakalım cuma kaç çıkcak.hamileliğimin sefasını hiç süremedim.busefer Allahımın izniyle sürebilirim inşallah.bu hafta duaya katılamadım.hakkınızı helal edin.uzun süre oturamıyorum karnım yüzünden.sürekli yatıyorum.şimdeden nazlanmaya başladım anlicanız.kaynanam sağolsun yardımcı oluyor.65yaşındaki kadını yeni gelin gibi dolandırıyom.üzülüyorum ama yapacak bişi yok.öğrendikten sonra yürürken bile yere basmaya korkuyorum.inşallah hep güzel şeyler yazarım.bu beşinci hamileliğim 37yaşındayım.menopoza girmeden allahın izniyle busefer olur inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.şenaycığım nezaman tayin isteyip eşinin yanına gitceksin.yarın sonuçların iyi çıkar inşallahta sende en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın.birbirimize destek olurduk.meryemciğim elini çabuk tut.beni yalnız bırakmayın.tabi sonu hüsranla bitmezse.insan 4kere yaşayınca düşünemedende yapamıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…