Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Ay inanmıyorum. Çok sevindim ELif. Gözün aydın. Allahtan umut kesilmez bak. Hayırlısı bu seferdir inşallah. Neden umutsuzsun ya.Tabi haklısın insan sevinemiyor kendini kaptırmak istemiyor daha doğrusu. Çok sıkıntı çekince buda mükafatı olur inşallah. Bir de ikiz olsun da. Sağlıkla sıhhatle tamamına ersin. Bu yıl bize şanslı gelecek. Sırada Şenay ve Meryem var. Ne kısmetli topikmiş.

gözünaydin elifimmm rabbim tamamina erdirsin inssszor biliyorum ama aklina güzel seyler getirmeye calis benle kalacan bebegim diye konus sev onu doktorum he öyle derdi bana..beynine pozitif mesaj gönderrr canim..ii haberlerini bekliyorummm

elifim gozun aydin.cok sevindim.sakin olumsuz dusunme.yasakhayalin dedigi gibi olumlu mesaj gonder bebise.kotu sey aklina getirme.tutunma asamasi cok onemli su siralar.sen de zaten dikkat ediyormussun.dikkat etmeye devam et.rabbim yuzunu guldursun.bu arada degerin cok iyi.insallah yarin da artmus olur.
meryem.senay bugun yogunmus.sanirim giremiycek.sen dualama icin birini belirleyebilirmisin.iletmemi istedi.sira tugcedeymis sanirim
o girmezse istekli biri yapabilir.bu arada ben okuyamadim.hakkinizi helal edin.

Son düzenleme:
Pıhtıcanlar 44 adet okudum duamızdan Rabbim kabul etsin.amin isteyen herkese bana yaşattığı mutluluğu yaşatsın.amin.sağlıklı hayırlı evlatlarımızı mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasib etsin hepimize.amin.

50 tane okuyabildim duamzdan. Elif geçmişi okuyamafim ama emine söyledi hamileymissin. Coookkk sevindim canım. Sonuna kadar saglikla gitsin i sallah

cnm inş. herşey çok güzel olacak hiç kötü düşünme çok sevindim. değerin gayet normal. ikiz değildir o merak etme sen. arkadaşımın da aynı senin gibi çıkmıştı. çok güzel bak vildan zinciri kırdı sırasıyla geliyo hamilelik haberleri inş. cnm benim daha nerden baksan en az iki ay var. bazen şytan diyo git bi hafta sonu yap gel ama hem eşimi ikna edemediğimden hem de gözüm yemediğimden kalıyorum öyle. cnm keşke sonuçlarım güzel diyebilseydim. sadece eskisine nazaran daha iyiymiş. yine 3 ay sonra gelsin demiş. tabiki ben bir 3 ay daha bekleme taraftarı değilim artık deneyip allaha havale edeceğim yapacak bişey yok.

50 tane okuyabildim duamzdan. Elif geçmişi okuyamafim ama emine söyledi hamileymissin. Coookkk sevindim canım. Sonuna kadar saglikla gitsin i sallah
kızlar ağzınıza sağlık bu hafta sadece ikiniz okumuşsunuz. allah bin kere razı olsun sizden. ben hastaydım okuyamadım. hakkınızı helal edin.

kızlar bu hafta ihlas okuyalım diyorum. haftaya hem bu haftaki hem de ihlas suresinin dualamasının ikisini birden yapalım. yapmaya talip olan varsa şimdiden söylerse sevinirim.

gözünaydın canım çok sevindim rabbim kucağına almayı ,büyütmeyide nasip eder inşallah. Allah çektin sıkıntıların mükafatını bu dünyadada versin canım

şehir dışındaydım yeni geldim canım o yüzden dualamaya yetişemedim.bi sakıncası yoksa yarın öğleye kadar yapabilirim.

Ayyy Cnm elifcim çok mutlu oldum görünce o kadar içten dua ediyodunki Allah duydu sesini bak göreceksin inşallah alacaksın kucağına bu sefer iyi düşün lütfen bolbol ananas ye tutunması için bebişin bu arada değerin yüksek benim 130 falandı 12. Günde ben zaten çok istiyodum ikizi Rabbim kısmet etti ballı kaymaklarımı

Elif çok sevindim ben hamile olduğumu hissettiğim andan itibaren hissettiğim diyorum farkındaysan öğrendiğim değil çünkü Rabbim hissettirmişti çok şükür hep konuştum sağlıklı evladım hayırlı evladım seni çok seviyorum ...vs su içsem konuştum yemek yesem konuştum sen de öyle yap olur mu. Ayetel Kürsi okuyup üfledim hep göbeğime ayrıca daha önce de yazmıştım ama yine yazıyım asla ama asla eğilmedim uzanmadım ağırı bırak hafif şeyler bile taşımadım yürüyüş yaptım 20 dk sadece onun dışında bayramlar da dahil hiç gezmedim.metionin diyetine dikkat ettim çikolata kahve bulgur vs yemedim içmedim . Belki faydası olur diye yazıyorum bunları ve çok fazla su içtim.

kızlar merhaba benim işlerim 10 gndür dün sadece 20 adet dua okuyabildim eğer dualama yapılmadı ise eklerseniz sevinirim....ELİF allahım kucağına aldığın günleride göstersin cnm..

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun. uzun zamandır giremiyorum ama girip yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. biz iyiyiz çok şükür 29-30 haftalık olduk. şimdilik iyi gidiyor şeker çıkmıştı geçtiğimiz ay iyi bir diyetle düşürdük çok şükür normale döndü. geçen ay hiç kilog almadım bebek almış 1 klio, ballı kurabiyem biraz önden gidioyr:))) önümüzdeki haftada inş doğum iznine ayrılacağım. şimdi doğum sırası bende benden önce yok diye hatırlıyorum. sıra bende inş...
Elifcim çok sevindim senin adına rabbim inş tamamına erdirmek nasip etsin. darısı Şenayımın ve bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına inş..
Kızlar hakkınızı helal edin dualamaya katılamıyorum çok inş önümüzdeki hafta dualamayı ben yaparım şimdiden söylemiş oluyum... kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
bu arada ilk anneler gününü kutluyacak çok arkadaşımız hepsinin anneler günü kutlu olsun şimdiden...ve anne anne adaylarımızın...

bu haftaki dualama yapılmamış sanırım canım .ben yapayım mı haftaya mı kalsın

sağol canım benim.seninde hayırlı haberini alınca ne sevinmiştim.bu topik bana uğur getircek Allahın izniyle.olumlu düşineyimki olumlu olsun diyorum.bugün homotoloji randevum vardı.aşılamadan önce almıştım randevuyu.gidip gitmemekle teraddüt ettim ama bu yağmurda gittim.uzaktı baya üşüdüm.bende mhtr 1298 heterozigot vardı.bu çocuğu düşürecek kadar etkili değil dedi.zaten doktorun gerekli ilaçları vermiş.ek bir tedaviye gerek yok dedi.ben kanpıhtılaşmasından kaynaklanan kayıplar sanıyodum ama öyle değilmiş.herşey Allahın elinde.o nasip etcekki olcak diyorum.bu sefer allahımında izniyle olcak inşallah.

çok iyi fikirmiş.şimdiden sevip konuşmaya baklim.hem banada pozitif etki yapar.Allahım yardımcım olsun.

sağol eminem.şimdi kantahlilimi almaya gitcem.bakalım kaç çıkacak.bademciğimde acıyo.pamuğa kolanya ve karabiber döküp boğazıma koydum.ıhlamurda yapcam.inşallahla iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…