Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

sağol şenaycığım.sendende güzel haber bekliyorum.sadece bir doktormu böyle diyo başka doktorlarda bekle diyomu.senin yaşında var çünkü.şimdi en önemlisi eşinle aynı ortamda bulunmak.en yakın zamanda tayin işini halletmek ozamana kadar da doktorun dediği 3ay geçer.artık eşinle kavuşunca iknamı edersin tecavüzmü edersin bişeyler yaparsın artıkherşey güzel olcak inşallah.ben inanıyorum.

Canım bizim pıhtılaşma faktörler imiz çok önemli değil her doktor bunu söylüyor. Icin rahat olsun bu konuda tek tedavisi de iğne. Sen erken öğrendin erken başlamış oldun. Ben öğrendiğim de ve igneye başladığımda kalp atışları başlamıştı dusunsene. Bebek sağlıklı ise ve Rabbim nasip ettiyse sana tutunuyor ve yaşıyor diyecek bişey yok baska. Insallah inanıyorum ben senin için de bu sefer hayırlısıyla güzel olacak hersey. Ikizlerinle)

kızlar....çok sevindim haberlerinize inşlalah hep güzel haberlerle gelirsiniz sıkıntısız hamileliklerinzi tombiş sağlıklı hayırlı evlatlarınızla taçlandırır Alllahım. ikiniz de hak ettiniz fazlasıyla. sıra şenay ve emelde çok umutluyum sizden de Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinnnn

çok iyi fikirmiş.şimdiden sevip konuşmaya baklim.hem banada pozitif etki yapar.Allahım yardımcım olsun.

sağol eminem.şimdi kantahlilimi almaya gitcem.bakalım kaç çıkacak.bademciğimde acıyo.pamuğa kolanya ve karabiber döküp boğazıma koydum.ıhlamurda yapcam.inşallahla iyi gelir.

iyi haberlerle gel inss

sadece sinan hoca öyle söylüyo diğerleri deneyeceksin ya da tüp bebek dedi.ben açıkçası bir 3 ay daha geçse birşey olacağını düşünmediğimden artık sinan hoca ile devam edemeyeceğim sanırım. çok isterdim onun hamileliğimi takip etmesini ancak herşeyde vardır bir hayır. ben bugün iğneye başladım. haziran 15'te gitmeyi pşlanlıyorum eşimin yanına ve yapmayı düşünüyorum artık. haziran temmuz ağustos artık hangisi olursa dediğin gibi tecavüz edeceğim artık yapacak bişey yok

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]furkan(74)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD="align: right"]241[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]355[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:24/04/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 01/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sağol cnm.sen şuan düşünüyomusun.beklemedemisin cnm.

iki aydır korunmuyorum ama bişi yok canım.bu sıralar bayağ bunalımım bende benimde öle hemencecik olmuyo eş problemide var bizde 4 gebeliğimden 2 si aşılama bebeğimde kendiliğinden gelmişti ama mucize gibi. yeni öğrendim bebeğimi kaybettikten sonra pıhtılaşmayla.bu gün bi doktora gittim.çok riskli bi grupta oldumdan falan söz ediyo moralmen sıfırlandım yani .doktorlardan da nefret ediyom artık .rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştırsın. bebeklerimiz evimizi yüreğimizi şenlendirsin senin adına çok sevindim canım .rabbim hayırla tamamlar inşallah.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ihlas suresi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:09/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 15/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamızı yaptım arkadaşlar rabbim kabuletsin.hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar ,gebelik isteyenlere tez vakitte gebelikler ,evlat sahiplerine hayırlı evlatlar diledim .Allah kabul etsin.gebe kalmayı bekleyen sanırım şenay ve emel var.

KIZLARRR NOLUR YARDIM EDİN, BEN FAKTÖR 5 TAŞIYICISI OLDUĞUM İÇİN doktor hibor iğne verdi ayrıca coraspin ve folbiol de kullanıyorum, size sormak istediğim sizce hangi igne daha az morartıyo ve acıtıyodur bir fikri olan var mı ???? ablam clexan kullanmıştı her tarafı mosmor olmuştu ben iki gündir hibor kullanıyorum bir morarma olmadı acaba zamanla mı morarıyo ???bir de bu ilacı sağlık ocağındaki aile hekimi yazabilir mi acabaaa?????????
daha bes bucuk haftalık hamileyim inanın o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmekten, daha kalp atışını bile duyamadım bir duysam rahatlıycam, umarım düşük olmaz bana dua edin

sağol eminem.şimdi kantahlilimi almaya gitcem.bakalım kaç çıkacak.bademciğimde acıyo.pamuğa kolanya ve karabiber döküp boğazıma koydum.ıhlamurda yapcam.inşallahla iyi gelir.

elif nerdesin canim merak ettim gelmemissin daha kan tahlilinin sonucu ne:26:

çok sevindim elifcim inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek rabbim yardımcın olsun

Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Buradaki herkesin bu duyguyu tadacagina tum kalbimle inaniyorum.

amin ins rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsinn

anne olan,hamile olan ,anne adayi tüm kislar anneler gününüz kutlu olsunnn......

cnm benim senin ikizde 130çıktıysa benim 608çıktı acaba beşizmi.biliyomusun 3gün sonraki kan sonucum 2629çıktı.4kat artmış.öğrenince tufak oldum.içimi korku sardı.çünkü ben hamile kalan biriyim.doktor yumurtalarımı büyüttüde büyüttü.16yumurtam vardı.aşılama yaptıktan sonra eşinle yarın ve öbür günde beraber ol dedi.ilk önce beni hamile kalamayan hastalarıylamı karıştırdı acaba dedim ama bizde vardır bildiği diye beraber olduk.bütün yumurtalar döllenmiş olmasın.öksürmek istiyom öksüremiyorum.gülmek istiyorum gülemiyorum.tutuyorum beni.karnımın içi acıyo.ben ikiz olsun isterim tabide daha fazlası olunca diğerlerini öldürmek istiyolar.insan çocukları arasında karar verebilirmi.katilmiyim ben.ç.ba randevum var.bir ç.ba olsun hemen endişelere kapilma diyorum kendime.buarada ananası hiç duymamıştım.kanpıhtılaşsın diye kiviyi duymuştum.hergün bitane yiyorum.buarada 12.günde değerim 130demişsinya.aşılamamı tüpbebekmiydi cnm.

görsen öyle dikkat ediyorumki.zaten kaynanam hiçbişi yaptırmıyor sağolsun.uyy yerim ben onu.kadında çok yaşlı yaw üzülüyom ama napim başka kimse yokki.Allahım sağlık versin ona.busefer olcak Allahın izniyle.içime doğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…