- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.161
cnm inş. herşey çok güzel olacak hiç kötü düşünme çok sevindim. değerin gayet normal. ikiz değildir o merak etme sen. arkadaşımın da aynı senin gibi çıkmıştı. çok güzel bak vildan zinciri kırdı sırasıyla geliyo hamilelik haberleri inş. cnm benim daha nerden baksan en az iki ay var. bazen şytan diyo git bi hafta sonu yap gel ama hem eşimi ikna edemediğimden hem de gözüm yemediğimden kalıyorum öyle. cnm keşke sonuçlarım güzel diyebilseydim. sadece eskisine nazaran daha iyiymiş. yine 3 ay sonra gelsin demiş. tabiki ben bir 3 ay daha bekleme taraftarı değilim artık deneyip allaha havale edeceğim yapacak bişey yok.
Canım bizim pıhtılaşma faktörler imiz çok önemli değil her doktor bunu söylüyor. Icin rahat olsun bu konuda tek tedavisi de iğne. Sen erken öğrendin erken başlamış oldun. Ben öğrendiğim de ve igneye başladığımda kalp atışları başlamıştı dusunsene. Bebek sağlıklı ise ve Rabbim nasip ettiyse sana tutunuyor ve yaşıyor diyecek bişey yok baska. Insallah inanıyorum ben senin için de bu sefer hayırlısıyla güzel olacak hersey. Ikizlerinlesağol canım benim.seninde hayırlı haberini alınca ne sevinmiştim.bu topik bana uğur getircek Allahın izniyle.olumlu düşineyimki olumlu olsun diyorum.bugün homotoloji randevum vardı.aşılamadan önce almıştım randevuyu.gidip gitmemekle teraddüt ettim ama bu yağmurda gittim.uzaktı baya üşüdüm.bende mhtr 1298 heterozigot vardı.bu çocuğu düşürecek kadar etkili değil dedi.zaten doktorun gerekli ilaçları vermiş.ek bir tedaviye gerek yok dedi.ben kanpıhtılaşmasından kaynaklanan kayıplar sanıyodum ama öyle değilmiş.herşey Allahın elinde.o nasip etcekki olcak diyorum.bu sefer allahımında izniyle olcak inşallah.
gözünaydın canım çok sevindim rabbim kucağına almayı ,büyütmeyide nasip eder inşallah. Allah çektin sıkıntıların mükafatını bu dünyadada versin canım
çok iyi fikirmiş.şimdiden sevip konuşmaya baklim.hem banada pozitif etki yapar.Allahım yardımcım olsun.
sağol eminem.şimdi kantahlilimi almaya gitcem.bakalım kaç çıkacak.bademciğimde acıyo.pamuğa kolanya ve karabiber döküp boğazıma koydum.ıhlamurda yapcam.inşallahla iyi gelir.
bu haftaki dualama yapılmamış sanırım canım .ben yapayım mı haftaya mı kalsın
sadece sinan hoca öyle söylüyo diğerleri deneyeceksin ya da tüp bebek dedi.ben açıkçası bir 3 ay daha geçse birşey olacağını düşünmediğimden artık sinan hoca ile devam edemeyeceğim sanırım. çok isterdim onun hamileliğimi takip etmesini ancak herşeyde vardır bir hayır. ben bugün iğneye başladım. haziran 15'te gitmeyi pşlanlıyorum eşimin yanına ve yapmayı düşünüyorum artık. haziran temmuz ağustos artık hangisi olursa dediğin gibi tecavüz edeceğim artık yapacak bişey yoksağol şenaycığım.sendende güzel haber bekliyorum.sadece bir doktormu böyle diyo başka doktorlarda bekle diyomu.senin yaşında var çünkü.şimdi en önemlisi eşinle aynı ortamda bulunmak.en yakın zamanda tayin işini halletmek ozamana kadar da doktorun dediği 3ay geçer.artık eşinle kavuşunca iknamı edersin tecavüzmü edersin bişeyler yaparsın artıkherşey güzel olcak inşallah.ben inanıyorum.
sağol cnm.sen şuan düşünüyomusun.beklemedemisin cnm.
cnm yapabilirsen sevinirim. ben şimdi okuyanların dua sayısını yapıştırayım o zaman.
sağol eminem.şimdi kantahlilimi almaya gitcem.bakalım kaç çıkacak.bademciğimde acıyo.pamuğa kolanya ve karabiber döküp boğazıma koydum.ıhlamurda yapcam.inşallahla iyi gelir.
kızlar uzun süre giremedim.annem geldi sağolsun.sonucu öğrenirken yanında olmak istiyorum dedi.bugün yolladım.bir haftadan beride ilaçların yan etkisiymiş sonradan öğrendim kabızlık oldu.bu yumurtalıklarıma baskı yaptı halada düzelemedim.şurup aldım ama işe yaramadı.dün kan tahlili yaptım.sonuç pozitif :) iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptırmamı istediler.değerim yükseliyomu ona bakılcak.cuma gene yaptırcam.inşallah bu sefer herşey güzel gider.olumlu düşünmeye çalışıyorum.ama karnım şiş ve ağrılı.daha önceki hamileliklerimde böyle olmamıştım.Allahıma hep dua ettim senden hayırlısını diliyorum diye.pozitif çıkcağını düşünmüyodum şaşırdım.değerimde çok yüksek çıktı.arkadaşlar bilgisi olan varmı.aşılama gününden 16gün sonra kan tahlili yaptım ve 608 çıktı.sizcede fazla değilmi?bir arkadaş ikiz olabilir dedi.bakalım cuma kaç çıkcak.hamileliğimin sefasını hiç süremedim.busefer Allahımın izniyle sürebilirim inşallah.bu hafta duaya katılamadım.hakkınızı helal edin.uzun süre oturamıyorum karnım yüzünden.sürekli yatıyorum.şimdeden nazlanmaya başladım anlicanız.kaynanam sağolsun yardımcı oluyor.65yaşındaki kadını yeni gelin gibi dolandırıyom.üzülüyorum ama yapacak bişi yok.öğrendikten sonra yürürken bile yere basmaya korkuyorum.inşallah hep güzel şeyler yazarım.bu beşinci hamileliğim 37yaşındayım.menopoza girmeden allahın izniyle busefer olur inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.şenaycığım nezaman tayin isteyip eşinin yanına gitceksin.yarın sonuçların iyi çıkar inşallahta sende en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın.birbirimize destek olurduk.meryemciğim elini çabuk tut.beni yalnız bırakmayın.tabi sonu hüsranla bitmezse.insan 4kere yaşayınca düşünemedende yapamıyor.
Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Buradaki herkesin bu duyguyu tadacagina tum kalbimle inaniyorum.
Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Buradaki herkesin bu duyguyu tadacagina tum kalbimle inaniyorum.
Ayyy Cnm elifcim çok mutlu oldum görünce o kadar içten dua ediyodunki Allah duydu sesini bak göreceksin inşallah alacaksın kucağına bu sefer iyi düşün lütfen bolbol ananas ye tutunması için bebişin bu arada değerin yüksek benim 130 falandı 12. Günde ben zaten çok istiyodum ikizi Rabbim kısmet etti ballı kaymaklarımı
Elif çok sevindim ben hamile olduğumu hissettiğim andan itibaren hissettiğim diyorum farkındaysan öğrendiğim değil çünkü Rabbim hissettirmişti çok şükür hep konuştum sağlıklı evladım hayırlı evladım seni çok seviyorum ...vs su içsem konuştum yemek yesem konuştum sen de öyle yap olur mu. Ayetel Kürsi okuyup üfledim hep göbeğime ayrıca daha önce de yazmıştım ama yine yazıyım asla ama asla eğilmedim uzanmadım ağırı bırak hafif şeyler bile taşımadım yürüyüş yaptım 20 dk sadece onun dışında bayramlar da dahil hiç gezmedim.metionin diyetine dikkat ettim çikolata kahve bulgur vs yemedim içmedim . Belki faydası olur diye yazıyorum bunları ve çok fazla su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?