- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.181
kızlar merhaba benim işlerim 10 gndür dün sadece 20 adet dua okuyabildim eğer dualama yapılmadı ise eklerseniz sevinirim....ELİF allahım kucağına aldığın günleride göstersin cnm..
kızlar hepinizin cuması mübarek olsun. uzun zamandır giremiyorum ama girip yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. biz iyiyiz çok şükür 29-30 haftalık olduk. şimdilik iyi gidiyor şeker çıkmıştı geçtiğimiz ay iyi bir diyetle düşürdük çok şükür normale döndü. geçen ay hiç kilog almadım bebek almış 1 klio, ballı kurabiyem biraz önden gidioyr:))) önümüzdeki haftada inş doğum iznine ayrılacağım. şimdi doğum sırası bende benden önce yok diye hatırlıyorum. sıra bende inş...
Elifcim çok sevindim senin adına rabbim inş tamamına erdirmek nasip etsin. darısı Şenayımın ve bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına inş..
Kızlar hakkınızı helal edin dualamaya katılamıyorum çok inş önümüzdeki hafta dualamayı ben yaparım şimdiden söylemiş oluyum... kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın....
bu arada ilk anneler gününü kutluyacak çok arkadaşımız hepsinin anneler günü kutlu olsun şimdiden...ve anne anne adaylarımızın...
Canım bizim pıhtılaşma faktörler imiz çok önemli değil her doktor bunu söylüyor. Icin rahat olsun bu konuda tek tedavisi de iğne. Sen erken öğrendin erken başlamış oldun. Ben öğrendiğim de ve igneye başladığımda kalp atışları başlamıştı dusunsene. Bebek sağlıklı ise ve Rabbim nasip ettiyse sana tutunuyor ve yaşıyor diyecek bişey yok baska. Insallah inanıyorum ben senin için de bu sefer hayırlısıyla güzel olacak hersey. Ikizlerinle)
kızlar....çok sevindim haberlerinize inşlalah hep güzel haberlerle gelirsiniz sıkıntısız hamileliklerinzi tombiş sağlıklı hayırlı evlatlarınızla taçlandırır Alllahım. ikiniz de hak ettiniz fazlasıyla. sıra şenay ve emelde çok umutluyum sizden de Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinnnn
sadece sinan hoca öyle söylüyo diğerleri deneyeceksin ya da tüp bebek dedi.ben açıkçası bir 3 ay daha geçse birşey olacağını düşünmediğimden artık sinan hoca ile devam edemeyeceğim sanırım. çok isterdim onun hamileliğimi takip etmesini ancak herşeyde vardır bir hayır. ben bugün iğneye başladım. haziran 15'te gitmeyi pşlanlıyorum eşimin yanına ve yapmayı düşünüyorum artık. haziran temmuz ağustos artık hangisi olursa dediğin gibi tecavüz edeceğim artık yapacak bişey yok
iki aydır korunmuyorum ama bişi yok canım.bu sıralar bayağ bunalımım bende benimde öle hemencecik olmuyo eş problemide var bizde 4 gebeliğimden 2 si aşılama bebeğimde kendiliğinden gelmişti ama mucize gibi. yeni öğrendim bebeğimi kaybettikten sonra pıhtılaşmayla.bu gün bi doktora gittim.çok riskli bi grupta oldumdan falan söz ediyo moralmen sıfırlandım yani .doktorlardan da nefret ediyom artık .rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştırsın. bebeklerimiz evimizi yüreğimizi şenlendirsin senin adına çok sevindim canım .rabbim hayırla tamamlar inşallah.
duamızı yaptım arkadaşlar rabbim kabuletsin.hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar ,gebelik isteyenlere tez vakitte gebelikler ,evlat sahiplerine hayırlı evlatlar diledim .Allah kabul etsin.gebe kalmayı bekleyen sanırım şenay ve emel var.
KIZLARRR NOLUR YARDIM EDİN, BEN FAKTÖR 5 TAŞIYICISI OLDUĞUM İÇİN doktor hibor iğne verdi ayrıca coraspin ve folbiol de kullanıyorum, size sormak istediğim sizce hangi igne daha az morartıyo ve acıtıyodur bir fikri olan var mı ???? ablam clexan kullanmıştı her tarafı mosmor olmuştu ben iki gündir hibor kullanıyorum bir morarma olmadı acaba zamanla mı morarıyo ???bir de bu ilacı sağlık ocağındaki aile hekimi yazabilir mi acabaaa?????????
daha bes bucuk haftalık hamileyim inanın o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmekten, daha kalp atışını bile duyamadım bir duysam rahatlıycam, umarım düşük olmaz bana dua edin
elif nerdesin canimmerak ettim gelmemissin daha kan tahlilinin sonucu ne:26:
Hepinizin anneler gunu kutlu olsun. Buradaki herkesin bu duyguyu tadacagina tum kalbimle inaniyorum.
canım artık laptopu açıp oturasım gelmiyo.alıştım yatmaya.yiyom içiyom yatıyom.kabızda olduk yediklerim noluyo bilmiyom.zaten kiloluyum oldum davul şimdiden.aşılamadan 16.gün sonra sonucum 608.9 çıktı.üç gün sonra yaptırdım yani 19.gün 2629çıktı.4kat artmış.randevumda çarşamba 5,30da.inşallah doktorum güzel şeyler söyler.
cm ağzına sağlık rabbim kabul etsin inş. Dualarımızı. Emeklerimiz boşa gitmez umarım. Doğru dr. Doğru tedavi ile sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inş.duamızı yaptım arkadaşlar rabbim kabuletsin.hamile arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar ,gebelik isteyenlere tez vakitte gebelikler ,evlat sahiplerine hayırlı evlatlar diledim .allah kabul etsin.gebe kalmayı bekleyen sanırım şenay ve emel var.
cnm benim senin ikizde 130çıktıysa benim 608çıktı acaba beşizmi.biliyomusun 3gün sonraki kan sonucum 2629çıktı.4kat artmış.öğrenince tufak oldum.içimi korku sardı.çünkü ben hamile kalan biriyim.doktor yumurtalarımı büyüttüde büyüttü.16yumurtam vardı.aşılama yaptıktan sonra eşinle yarın ve öbür günde beraber ol dedi.ilk önce beni hamile kalamayan hastalarıylamı karıştırdı acaba dedim ama bizde vardır bildiği diye beraber olduk.bütün yumurtalar döllenmiş olmasın.öksürmek istiyom öksüremiyorum.gülmek istiyorum gülemiyorum.tutuyorum beni.karnımın içi acıyo.ben ikiz olsun isterim tabide daha fazlası olunca diğerlerini öldürmek istiyolar.insan çocukları arasında karar verebilirmi.katilmiyim ben.ç.ba randevum var.bir ç.ba olsun hemen endişelere kapilma diyorum kendime.buarada ananası hiç duymamıştım.kanpıhtılaşsın diye kiviyi duymuştum.hergün bitane yiyorum.buarada 12.günde değerim 130demişsinya.aşılamamı tüpbebekmiydi cnm.
senin mhrt 1298 ve 677 heterozigottu demi.benimde sadece 1298 heterozigot.ikisi olunca rikslimi oluyomuş.bu doktorlarda adamı verem eder.insan güzel şeyler söylerde moral verir.gerçekten doktorlar çok önemli.Allahım hepimizi hayırlı doktorlarla hastanelerle karşılaştırsın inşallah
Meryemcim dr a gidip dr un moralini bozdugunu yazmissin.cok riskli grup falan filan....yok oyle birsey canim yaa.seninle mutasyinlarimiz ayni.677 ve 1298 heterozigot degilmisin.bu mutasyon turkiyede %40 kiside varmis.bu mu cok riskli grup yani:)) o kadar cok kiside varmis. En dusuk riskli tek heterizigot bir sonraki iki heterozigot. Oyle gidiyo.asil omemli olan faktor v.burada faktor v i olanlar da dogurdu.ama bir bakima su guzelki mutasyonunu ciddiye alan bir dr a gitmissin ve gerekli onlemleri alacak demekki.moralini bozma.allahin izniyle olacak.
senin kaybin igneyle mi olmustu.oyle hatirliyirum sanki.bebekte herhangi bir problem varmiydi.
cnm yaşadıkların hiç kolay değil allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın inş. sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. takdir allahın evet dr. lara değil allaha sığınacağız. ve bol bol dua edeceğiz doğru tedavi için. rabbim yardımcın olsun. umudunu yitirme bence 35. haftaya kadar gelmişsin nice hiç hamile kalamayanların bebekleri oluyor. sen hamile kalabiliyorsun çok şükür. inş. bir dahaki denemende sonuca ulaşırsın hepimiz için bu duam. ben de senden farksız sayılmam acım senin kadar büyük değil. rabbim kimseye yaşatmasın ama dr.lara güven konusunda seninle aynı fikirdeyim. burada en iyi biz birbirimizi anlarız. sen doğru dozda iğne kullandıracak dr.u bulmalısın canım. dr.lar da kabul etmiyorlar kolay kolay ama bir şekilde kabul ettireceğiz artık. ben şu an kendim iğne başladım hamile kalmadan mesela gerek yok diyen de var kullanmalısın diyen de kendi yolumuzu kendimiz çizeceğiz artık yapacak birşey yok.sağol canım.antep ve adanada doktora gidiyomda burdada heran gidicem bi doktora bakıyorum işte.benim 1 kürtaşj 3 düşüğüm var.burdakiler hiç pıhtılaşma tahlili istemedi.tüpe gönderdiler sağolsun oda bu tahlilin eksik demedi tüp denedim bi canlı bi dondurulmuş ikiside başarısız.sonra kendiliğine gebe kaldım.rutin kontrolde bthcg: 8 çıktı ve ben çıkışta internette okudum bir yazı üzerine aspirin kullandım katlamayan değerim iki gün sonra çok güzel arttı,doktordan iğnede istedim hibor 3500 yazdılar.gebeliğimde hiç bi problem yaşamadım bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı.hep gelişimi boyu 1 hafta önden gitti 35.haftada 2900 boyu 51 cm di.yalnız 32de coraspirini bıraktırdı kalp için iyi değil diye.18 kilo almıştım toplam hiç doz ayarlamam olmadı.oğlumu kaybetmeden iki gün önce kontrolde her zaman 10/6 olan tansiyonum 12/9 çıktı tansiyonunu takipte ol dedi gönderdi.ertesi gün bebeğim o kadar hareketliydiki aklıma geldikçe ölmesini kabullenemiyom.sonraki gün sabahtan bebeğim hareket etmedi.hareket etmiyo diye gittim sonuç 2 gün suni sancı ardından sezeryan oldum.az dersim oldu için doğum iznine bile ayrılmamıştım o kadar iyydim. arkadaşlar namazı oturarak kıldını sölüyolardı ben oturarak namaz bile kılmamıştım. pıhtılaşma testlerim için adanaya gittim kırkımdan sonra mthfr 677-1298 heterezigot çıktı.folidoce coraspirin kullan gebe kal gel dedi.bide antepe gidim dedim o homosistein ve faktör 13 testi istedi bunları yapmamışlar dedi folbiol,zinco veb12 ve coraspirin yazdı.psikolojim iyice bozuldu.hiçbi doktora güvenemiyrum çünkü sürekli bişeyler eksik.
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben hiç hibor kullanmadım hep clexan kullandım.şuan 3haftadır clexan kullanıyorum ve göbeğim mosmor.yanlışmı vuruyom acaba diyorum birgün hemşireye sorcam.şimdideden göbek gitti.morarınca faydası olmaz diye korkuyorum Allah göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?