Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

vay be zaman ne çabuk geçti.daha dün gibiydi.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.az kaldı.

ikizlerinleeşimde öyle düşünmüş olcak ki 20gün önce doğum günümü unutan adam gitmiş 2hediye birden almış.dedim bitane niye almadın.diğeri darılırdı ozaman demezmianneler gününü kutlarım diyede not iliştirivermiş.adam böyle günleri sevmez ve unuturdu.heves geldi demek.kursağında kalmaz adamcağzın inşallah.

amin cnm.allahıma ben çocuk istiyorum demedim. herzaman senden hayırlı sağlıklı salih evlat istiyorum dedim.Allahım öyle nasip etsin hepimize.

Allahım yolunu açık etsin.herşey gönlünce olur inşallah.seninde benimde.ben ilk adımı attım.geriside gelir inşallah.

senin mhrt 1298 ve 677 heterozigottu demi.benimde sadece 1298 heterozigot.ikisi olunca rikslimi oluyomuş.bu doktorlarda adamı verem eder.insan güzel şeyler söylerde moral verir.gerçekten doktorlar çok önemli.Allahım hepimizi hayırlı doktorlarla hastanelerle karşılaştırsın inşallah

Ağzına sağlık canım.Allahım kabul etsin inşallah.

Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben hiç hibor kullanmadım hep clexan kullandım.şuan 3haftadır clexan kullanıyorum ve göbeğim mosmor.yanlışmı vuruyom acaba diyorum birgün hemşireye sorcam.şimdideden göbek gitti.morarınca faydası olmaz diye korkuyorum Allah göstermesin.

elif nerdesin canim merak ettim gelmemissin daha kan tahlilinin sonucu ne:26:

canım artık laptopu açıp oturasım gelmiyo.alıştım yatmaya.yiyom içiyom yatıyom.kabızda olduk yediklerim noluyo bilmiyom.zaten kiloluyum oldum davul şimdiden.aşılamadan 16.gün sonra sonucum 608.9 çıktı.üç gün sonra yaptırdım yani 19.gün 2629çıktı.4kat artmış.randevumda çarşamba 5,30da.inşallah doktorum güzel şeyler söyler.

masallah cok güzel artiyoo bu sefer olacak hepimiz inanalim bunaaa özelliklede sen inana ve hep iyi pozitif düsün..

ama simdiden cok fazla yeme fazla kilo pihtilasmayi cok etkiliyo cünkübide ilerki haftalarda zaten cok aliniyo simdiden biraz dikkat etmek lasimm

Gozun aydin elifcin.degerin cok iyi artmis ve dedigin.gibi cok yuksek. Bir de demissinya bu kez olacak gibi hissediyorum diye:))gercekten de insan hissediyo ve oyle oluyor.o yuzden guzel dusunmeye devam et ve pozitif enerji gonder bebislerine:))))

Meryemcim dr a gidip dr un moralini bozdugunu yazmissin.cok riskli grup falan filan....yok oyle birsey canim yaa.seninle mutasyinlarimiz ayni.677 ve 1298 heterozigot degilmisin.bu mutasyon turkiyede %40 kiside varmis.bu mu cok riskli grup yani:)) o kadar cok kiside varmis. En dusuk riskli tek heterizigot bir sonraki iki heterozigot. Oyle gidiyo.asil omemli olan faktor v.burada faktor v i olanlar da dogurdu.ama bir bakima su guzelki mutasyonunu ciddiye alan bir dr a gitmissin ve gerekli onlemleri alacak demekki.moralini bozma.allahin izniyle olacak.
senin kaybin igneyle mi olmustu.oyle hatirliyirum sanki.bebekte herhangi bir problem varmiydi.

cm ağzına sağlık rabbim kabul etsin inş. Dualarımızı. Emeklerimiz boşa gitmez umarım. Doğru dr. Doğru tedavi ile sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inş.

cnm. Maşallah çok güzel gidiyo inş. Olacak bu sefer elif. Dualarımız seninle rabbim bir daha hiçbirimize gözyaşı döktürtmesin inş.

ben maraşta yaşıyorum canım.burdaki doktorların hiçbiri bu hastalıktan bişi anlamıyo.kaç tanesine gittim tahlillerinde bişi yok diyo iğne aspirin bile önermicek düşüklerimin sağlıksız oldu için düştünü sölüyo,en son gittim çok rriskli oldumu çok umutlanmamam gerektini sölüyo ama daha kötüsünü de duymuştum taşıyıcı anne düşün diyende olmuştu burda bana...sanki umut kaldı artık içimdede.burda hiçbir doktora güvenmiyom adana veya antepe gidicemde yinede heran gidicem bir doktor arıyom onuda bulamadım.inşallah yaza tayinimiz çıkarda kurtuluruz oda biraz zorda.sen nerde yaşıyosun canım.değerlerin çok ii katlıyo maşallah ikiz olurda inşallah tek seferde kurtulursun.aşılamada o kadar yumurta büyüttüklerini ilk defa duydum.bende aşılama oldum ama en fazla iki yumurtayla aşılama yaparız dediler.

sağol canım.antep ve adanada doktora gidiyomda burdada heran gidicem bi doktora bakıyorum işte.benim 1 kürtaşj 3 düşüğüm var.burdakiler hiç pıhtılaşma tahlili istemedi.tüpe gönderdiler sağolsun oda bu tahlilin eksik demedi tüp denedim bi canlı bi dondurulmuş ikiside başarısız.sonra kendiliğine gebe kaldım.rutin kontrolde bthcg: 8 çıktı ve ben çıkışta internette okudum bir yazı üzerine aspirin kullandım katlamayan değerim iki gün sonra çok güzel arttı,doktordan iğnede istedim hibor 3500 yazdılar.gebeliğimde hiç bi problem yaşamadım bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı.hep gelişimi boyu 1 hafta önden gitti 35.haftada 2900 boyu 51 cm di.yalnız 32de coraspirini bıraktırdı kalp için iyi değil diye.18 kilo almıştım toplam hiç doz ayarlamam olmadı.oğlumu kaybetmeden iki gün önce kontrolde her zaman 10/6 olan tansiyonum 12/9 çıktı tansiyonunu takipte ol dedi gönderdi.ertesi gün bebeğim o kadar hareketliydiki aklıma geldikçe ölmesini kabullenemiyom.sonraki gün sabahtan bebeğim hareket etmedi.hareket etmiyo diye gittim sonuç 2 gün suni sancı ardından sezeryan oldum.az dersim oldu için doğum iznine bile ayrılmamıştım o kadar iyydim. arkadaşlar namazı oturarak kıldını sölüyolardı ben oturarak namaz bile kılmamıştım. pıhtılaşma testlerim için adanaya gittim kırkımdan sonra mthfr 677-1298 heterezigot çıktı.folidoce coraspirin kullan gebe kal gel dedi.bide antepe gidim dedim o homosistein ve faktör 13 testi istedi bunları yapmamışlar dedi folbiol,zinco veb12 ve coraspirin yazdı.psikolojim iyice bozuldu.hiçbi doktora güvenemiyrum çünkü sürekli bişeyler eksik.

cnm yaşadıkların hiç kolay değil allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın inş. sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. takdir allahın evet dr. lara değil allaha sığınacağız. ve bol bol dua edeceğiz doğru tedavi için. rabbim yardımcın olsun. umudunu yitirme bence 35. haftaya kadar gelmişsin nice hiç hamile kalamayanların bebekleri oluyor. sen hamile kalabiliyorsun çok şükür. inş. bir dahaki denemende sonuca ulaşırsın hepimiz için bu duam. ben de senden farksız sayılmam acım senin kadar büyük değil. rabbim kimseye yaşatmasın ama dr.lara güven konusunda seninle aynı fikirdeyim. burada en iyi biz birbirimizi anlarız. sen doğru dozda iğne kullandıracak dr.u bulmalısın canım. dr.lar da kabul etmiyorlar kolay kolay ama bir şekilde kabul ettireceğiz artık. ben şu an kendim iğne başladım hamile kalmadan mesela gerek yok diyen de var kullanmalısın diyen de kendi yolumuzu kendimiz çizeceğiz artık yapacak birşey yok.

merak etme işe yarıyor ablamın da her yeri mordu iki cocugu oldu turp gibi :) o da clexan vuruyodu ben hibor kullanıyorum, ben daha 5 kez vurdum galiba erken olduğu için morarmadı, acaba zamanla mı morarır, senin hemen morarmaya mı başlamıştı. keşke hiç morarmasa yaa:S bu arada ben göbegime vuramıyorum ya kol ya bacak en kolayı bacak ama:)

merhaba arkadaşlar. herkes iyidir umarım. bebeğini kucağına almış ve hamile olanların anneler günü kutlu olsun. olmayanlarında göbişleri biran önce bebişle dolsunda onlarda bu güzel duyguyu yaşasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…