Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

senay:
canım teşekkürler.inşallah seneye anneler gününde göbüşün ya da kucagın dolu olur seninde tüm isteyenlerinde.

elif değerin çok iyi.üçüz mü acaba.haberdar et bizi.çok yeme kilo pıhtılaşmayı ve preeklampsiyi tetikliyor.dikkatli olman lazım.iğneyi vurunca hemen elini çekme 5 dakika ovalamadan üstünü bastır.derinin altına kaçırıyorsundur ondan morarıyordur

Cnm bende yumurta geliştirici iğne kullandım 8 yumurtam oldu aşılama yada tüp bebek değil kendiliğinden oldu çok şükür değerin çok iyi yükselmiş çoğul gebelik muhtemelen hayırlısı tabiki merakla bekliyorum sonucunu

Son düzenleme:

amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın.inşallah bizde tedavimiz için hayırlı doktorlarla karşılaşır bebeklerimizi kucağımıza alırız.yoksa iliklerime kadar acı içindeyim.yeni bir bebeğin ümidiyle acılarımı hafifletmeye çalışıyorum.rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun.

Anlattiklarina bakilinca sanki kaybinin hicbir nedeni yok gibi.aspirin zaten o zamanlarda birakiliyor ve hic kullanmayanlar var.doz ayarlamasi desek sinuna kadar hic aptt bakilmadan daha ciddi mutasyonlular dogurdu.tansiyonun da cok artmamis.benim de o haftalarda kordon dolanmasi oldu.acaba oyle birsey mi oldu. Bence pihtilasmadan olmamis kaybin.igneni zaten kullanmissin.benim aptt ye ayda bir bakildi.dustugu zamanlar da oldu ama dr um dozu artirmadi.benim icin yeterli oldugunu soyledi.o yuzden doz ayarlamadan oldugunu dusunmuyirum.nasip degilmis diyelim.dr larin anlayamadigini anlamaya calisiyoruz.ama sakin moralini bozma ve kimsenin bozmasina musade etme.sen burada yenisin.ben 1,5 yildir burdayim ve kimler kimler dogurdu.en eskilerden senay ve ben gorduk bunu.allah dogru dr larla karsilastirsin seni.

Allah razı olsun canım,tesellin için ama başka sebepte yok.bebeğin suyunda kordonunda hiçbir problem yok.doğrusu ben dozunun yetersiz kalmış olabileceğini düşünüyom.hiborun yanlış bir ilaç olduğunu çünkü clexan daha etkiliymiş gittim doktorun biri öle söyledi büyük ihtimal doz yetersiz kalmış dedi bu kez clexan kullanıcaz dedi .ayrıca aspirini 36 ya kadar kullanan çok burda.tahlillerden sonra aynı doktora gittim erken bırakmamıza gerek yokmuş sonuna kadar kullanılabilirmiş yeni öğrendim dedi.

Anladim cnm.evet cogu kisi clexane kullaniyor.sanirim daha etkili.bu pihtilasmada dr lar da nasil bir tedavi uglulayacagini bilmiyor.senin dr un da dolayli olarak.itiraf etmis bunu.benimki de once oyle birsey demedigi hade 20. Haftada igneyi keselim dedi.ben birakmadim igneyi ama.dogumdan bir gun oncesine kadar kullandim ve cok kanamam da olmadi.tum onlemleri alacaktir artik dr un bence.hakkinda hayirlisi olsun canim.buyuk bir kayip oldugu icin gercekten cok cok uzuldum.ucuncu kaybimda allaha bu da dusecekse cok eeken dussun diye dua etmistim ve altinci haftada dustudualarim seninle meryemcim.allah dogru dr ve tedavi nasip etsin sana.

merhaba canım bende hibor 3500 kullandım 9 ay boyunca çok şükür şu an bebeğim 1 hafta sonra 1 yaşında olacak..hiç korkma iğneye devam bende faktör 5 heterezigotum bu arada..Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip e tsin..

amin canım Allah razı olsun.dualarınla çok sevindirirsin beni.senin geçmiş hikayenide okudum. benim mutasyonlar bende ağır etki ediyo sanırım.benim gebeliklerin biri 8.haf diğer üçü 4 .hftalarda sonlandı.durumum ciddi sanırım doktorun birinin iki iğne bile kullanası var.artıK hayırlısı.Allah evlat yazdıysa olur.elimden geleni yapıyom bide tez vakitte gebe kalsaydım.bu ay yumurta takibi yaptırıcam belki.

busefer bende olumlu düşünüyorum.diğerlerinde hamile kaldıktan sonra doktora gittim ama bunda baştan beri doktor kontrolündeyim ve ilaçlar kullanıyorum.Allahın izniyle bu sefer hayırlısıyla olcak inşallah.

Gozun aydin elifcin.degerin cok iyi artmis ve dedigin.gibi cok yuksek. Bir de demissinya bu kez olacak gibi hissediyorum diye:))gercekten de insan hissediyo ve oyle oluyor.o yuzden guzel dusunmeye devam et ve pozitif enerji gonder bebislerine:))))

sağol emineciğim inşallah olcak busefer çok umutluyum.

yahu sen doktorlara bakma ne taşıyıcı annesiymiş.sende daha fazla değerleri kötü olan anne olduğnu duymasam inancam.sen rahat ol.doğru dürüst bir doktor bulursun inşallah.benim sağda 9 solda 6yumurtam vardı ama hepsi gereken büyüklüğe eriştimi bilmiyorum.hepsi büyümemiştir bence.doktor ayarlamıştır.sadece şansın artsın deyip hormon iğnelerini 3gün daha vurdurmuştu.hiçte sormadım kaç yumurtam çatlamış diye.ben istanbulda yaşıyorum cnm.dünya kadar doktor var ama kendine göre iyi bir doktor bulmak zor.inşallah şuan gittiğim bana hayırlı gelirde sonu mutlu biter.

cnm sen elinden geleni yapmışsın ki iğnede kullanmışsın coraspirinde.çooook üzücü bir olay.Allahım bir daha yaşatmasın.ne sana nede bir başkasına.kendine o konuda haksızlık etme sakın.suçlama kendini.allahın takdiri böyleymiş.inşallah en yakın zamanda hamile kalıp hayırlısıyla kucağına alırsın cnm.

banada göbek kolay geliyo.5günse daha erken kesin morarır.eğer morarmazsa biz yanlış yapıyoruz demektir.belki bacakta morartı yapmaz hiç oraya yapmadım çünkü.

cnm preeklampsi nedir.tavsiyen için sağol.ben iğneyi vurur vurmaz bişi yapmıyodum.dediğni yapcam.inşallah morartı olmaz artık.

eşimde benle dalga geçiyo zaten. artık 4 canlısın kendine dikkat et diyo.şahsen 3den fazla kese görünürse doktora osmanlı tokadımı atsam uçan tekmemi.doğru dürüs yapsana işini be adam diyeama şiddete karşıyım.yarın şahsen şöyle sağlıklı 2kese olduğnu söylemesini isterim doktorumun.fazlası beni aşar ama Allahımın nasibiyse o öyle takdir etmişse bişi diyemem.

Cnm 28.haftadan sonra tansiyon yukseliyor.bebegin gelisimi yavasliyor.bazen bebek veya anne, ya da her ikisinin ölümü yle sonuclana biliyor.
Ben ilk gebeligimde aniden şiş meye basladim.hsreketleti yavasladi bebegimin.megersem tansionum yukeekmis.27 haftalk kizimi kaybettim bende olumlerden dondum.tansiyon kalici oldi, artik tansiyon hastadiyim.bu hamileligimde de son hafta tansiyon um yikseldi.sukur kizim simdi 8 ayini dolfurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…