- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.201
cnm yaşadıkların hiç kolay değil allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın inş. sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. takdir allahın evet dr. lara değil allaha sığınacağız. ve bol bol dua edeceğiz doğru tedavi için. rabbim yardımcın olsun. umudunu yitirme bence 35. haftaya kadar gelmişsin nice hiç hamile kalamayanların bebekleri oluyor. sen hamile kalabiliyorsun çok şükür. inş. bir dahaki denemende sonuca ulaşırsın hepimiz için bu duam. ben de senden farksız sayılmam acım senin kadar büyük değil. rabbim kimseye yaşatmasın ama dr.lara güven konusunda seninle aynı fikirdeyim. burada en iyi biz birbirimizi anlarız. sen doğru dozda iğne kullandıracak dr.u bulmalısın canım. dr.lar da kabul etmiyorlar kolay kolay ama bir şekilde kabul ettireceğiz artık. ben şu an kendim iğne başladım hamile kalmadan mesela gerek yok diyen de var kullanmalısın diyen de kendi yolumuzu kendimiz çizeceğiz artık yapacak birşey yok.
sağol canım.antep ve adanada doktora gidiyomda burdada heran gidicem bi doktora bakıyorum işte.benim 1 kürtaşj 3 düşüğüm var.burdakiler hiç pıhtılaşma tahlili istemedi.tüpe gönderdiler sağolsun oda bu tahlilin eksik demedi tüp denedim bi canlı bi dondurulmuş ikiside başarısız.sonra kendiliğine gebe kaldım.rutin kontrolde bthcg: 8 çıktı ve ben çıkışta internette okudum bir yazı üzerine aspirin kullandım katlamayan değerim iki gün sonra çok güzel arttı,doktordan iğnede istedim hibor 3500 yazdılar.gebeliğimde hiç bi problem yaşamadım bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı.hep gelişimi boyu 1 hafta önden gitti 35.haftada 2900 boyu 51 cm di.yalnız 32de coraspirini bıraktırdı kalp için iyi değil diye.18 kilo almıştım toplam hiç doz ayarlamam olmadı.oğlumu kaybetmeden iki gün önce kontrolde her zaman 10/6 olan tansiyonum 12/9 çıktı tansiyonunu takipte ol dedi gönderdi.ertesi gün bebeğim o kadar hareketliydiki aklıma geldikçe ölmesini kabullenemiyom.sonraki gün sabahtan bebeğim hareket etmedi.hareket etmiyo diye gittim sonuç 2 gün suni sancı ardından sezeryan oldum.az dersim oldu için doğum iznine bile ayrılmamıştım o kadar iyydim. arkadaşlar namazı oturarak kıldını sölüyolardı ben oturarak namaz bile kılmamıştım. pıhtılaşma testlerim için adanaya gittim kırkımdan sonra mthfr 677-1298 heterezigot çıktı.folidoce coraspirin kullan gebe kal gel dedi.bide antepe gidim dedim o homosistein ve faktör 13 testi istedi bunları yapmamışlar dedi folbiol,zinco veb12 ve coraspirin yazdı.psikolojim iyice bozuldu.hiçbi doktora güvenemiyrum çünkü sürekli bişeyler eksik.
Anlattiklarina bakilinca sanki kaybinin hicbir nedeni yok gibi.aspirin zaten o zamanlarda birakiliyor ve hic kullanmayanlar var.doz ayarlamasi desek sinuna kadar hic aptt bakilmadan daha ciddi mutasyonlular dogurdu.tansiyonun da cok artmamis.benim de o haftalarda kordon dolanmasi oldu.acaba oyle birsey mi oldu. Bence pihtilasmadan olmamis kaybin.igneni zaten kullanmissin.benim aptt ye ayda bir bakildi.dustugu zamanlar da oldu ama dr um dozu artirmadi.benim icin yeterli oldugunu soyledi.o yuzden doz ayarlamadan oldugunu dusunmuyirum.nasip degilmis diyelim.dr larin anlayamadigini anlamaya calisiyoruz.ama sakin moralini bozma ve kimsenin bozmasina musade etme.sen burada yenisin.ben 1,5 yildir burdayim ve kimler kimler dogurdu.en eskilerden senay ve ben gorduk bunu.allah dogru dr larla karsilastirsin seni.
Allah razı olsun canım,tesellin için ama başka sebepte yok.bebeğin suyunda kordonunda hiçbir problem yok.doğrusu ben dozunun yetersiz kalmış olabileceğini düşünüyom.hiborun yanlış bir ilaç olduğunu çünkü clexan daha etkiliymiş gittim doktorun biri öle söyledi büyük ihtimal doz yetersiz kalmış dedi bu kez clexan kullanıcaz dedi .ayrıca aspirini 36 ya kadar kullanan çok burda.tahlillerden sonra aynı doktora gittim erken bırakmamıza gerek yokmuş sonuna kadar kullanılabilirmiş yeni öğrendim dedi.
merhaba canım bende hibor 3500 kullandım 9 ay boyunca çok şükür şu an bebeğim 1 hafta sonra 1 yaşında olacak..hiç korkma iğneye devam bende faktör 5 heterezigotum bu arada..Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip e tsin..KIZLARRR NOLUR YARDIM EDİN, BEN FAKTÖR 5 TAŞIYICISI OLDUĞUM İÇİN doktor hibor iğne verdi ayrıca coraspin ve folbiol de kullanıyorum, size sormak istediğim sizce hangi igne daha az morartıyo ve acıtıyodur bir fikri olan var mı ???? ablam clexan kullanmıştı her tarafı mosmor olmuştu ben iki gündir hibor kullanıyorum bir morarma olmadı acaba zamanla mı morarıyo ???bir de bu ilacı sağlık ocağındaki aile hekimi yazabilir mi acabaaa?????????
daha bes bucuk haftalık hamileyim inanın o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmekten, daha kalp atışını bile duyamadım bir duysam rahatlıycam, umarım düşük olmaz bana dua edin
Anladim cnm.evet cogu kisi clexane kullaniyor.sanirim daha etkili.bu pihtilasmada dr lar da nasil bir tedavi uglulayacagini bilmiyor.senin dr un da dolayli olarak.itiraf etmis bunu.benimki de once oyle birsey demedigi hade 20. Haftada igneyi keselim dedi.ben birakmadim igneyi ama.dogumdan bir gun oncesine kadar kullandim ve cok kanamam da olmadi.tum onlemleri alacaktir artik dr un bence.hakkinda hayirlisi olsun canim.buyuk bir kayip oldugu icin gercekten cok cok uzuldum.ucuncu kaybimda allaha bu da dusecekse cok eeken dussun diye dua etmistim ve altinci haftada dustudualarim seninle meryemcim.allah dogru dr ve tedavi nasip etsin sana.
masallah cok güzel artiyoo bu sefer olacak hepimiz inanalim bunaaaözelliklede sen inana ve hep iyi pozitif düsün..
ama simdiden cok fazla yeme fazla kilo pihtilasmayi cok etkiliyo cünkübide ilerki haftalarda zaten cok aliniyo simdiden biraz dikkat etmek lasimm
Gozun aydin elifcin.degerin cok iyi artmis ve dedigin.gibi cok yuksek. Bir de demissinya bu kez olacak gibi hissediyorum diye:))gercekten de insan hissediyo ve oyle oluyor.o yuzden guzel dusunmeye devam et ve pozitif enerji gonder bebislerine:))))
ben maraşta yaşıyorum canım.burdaki doktorların hiçbiri bu hastalıktan bişi anlamıyo.kaç tanesine gittim tahlillerinde bişi yok diyo iğne aspirin bile önermicek düşüklerimin sağlıksız oldu için düştünü sölüyo,en son gittim çok rriskli oldumu çok umutlanmamam gerektini sölüyo ama daha kötüsünü de duymuştum taşıyıcı anne düşün diyende olmuştu burda bana...sanki umut kaldı artık içimdede.burda hiçbir doktora güvenmiyom adana veya antepe gidicemde yinede heran gidicem bir doktor arıyom onuda bulamadım.inşallah yaza tayinimiz çıkarda kurtuluruz oda biraz zorda.sen nerde yaşıyosun canım.değerlerin çok ii katlıyo maşallah ikiz olurda inşallah tek seferde kurtulursun.aşılamada o kadar yumurta büyüttüklerini ilk defa duydum.bende aşılama oldum ama en fazla iki yumurtayla aşılama yaparız dediler.
sağol canım.antep ve adanada doktora gidiyomda burdada heran gidicem bi doktora bakıyorum işte.benim 1 kürtaşj 3 düşüğüm var.burdakiler hiç pıhtılaşma tahlili istemedi.tüpe gönderdiler sağolsun oda bu tahlilin eksik demedi tüp denedim bi canlı bi dondurulmuş ikiside başarısız.sonra kendiliğine gebe kaldım.rutin kontrolde bthcg: 8 çıktı ve ben çıkışta internette okudum bir yazı üzerine aspirin kullandım katlamayan değerim iki gün sonra çok güzel arttı,doktordan iğnede istedim hibor 3500 yazdılar.gebeliğimde hiç bi problem yaşamadım bebeğimin hiç sıkıntısı olmadı.hep gelişimi boyu 1 hafta önden gitti 35.haftada 2900 boyu 51 cm di.yalnız 32de coraspirini bıraktırdı kalp için iyi değil diye.18 kilo almıştım toplam hiç doz ayarlamam olmadı.oğlumu kaybetmeden iki gün önce kontrolde her zaman 10/6 olan tansiyonum 12/9 çıktı tansiyonunu takipte ol dedi gönderdi.ertesi gün bebeğim o kadar hareketliydiki aklıma geldikçe ölmesini kabullenemiyom.sonraki gün sabahtan bebeğim hareket etmedi.hareket etmiyo diye gittim sonuç 2 gün suni sancı ardından sezeryan oldum.az dersim oldu için doğum iznine bile ayrılmamıştım o kadar iyydim. arkadaşlar namazı oturarak kıldını sölüyolardı ben oturarak namaz bile kılmamıştım. pıhtılaşma testlerim için adanaya gittim kırkımdan sonra mthfr 677-1298 heterezigot çıktı.folidoce coraspirin kullan gebe kal gel dedi.bide antepe gidim dedim o homosistein ve faktör 13 testi istedi bunları yapmamışlar dedi folbiol,zinco veb12 ve coraspirin yazdı.psikolojim iyice bozuldu.hiçbi doktora güvenemiyrum çünkü sürekli bişeyler eksik.
merak etme işe yarıyor ablamın da her yeri mordu iki cocugu oldu turp gibi :) o da clexan vuruyodu ben hibor kullanıyorum, ben daha 5 kez vurdum galiba erken olduğu için morarmadı, acaba zamanla mı morarır, senin hemen morarmaya mı başlamıştı. keşke hiç morarmasa yaa:S bu arada ben göbegime vuramıyorum ya kol ya bacak en kolayı bacak ama:)
senay:
canım teşekkürler.inşallah seneye anneler gününde göbüşün ya da kucagın dolu olur seninde tüm isteyenlerinde.
elif değerin çok iyi.üçüz mü acaba.haberdar et bizi.çok yeme kilo pıhtılaşmayı ve preeklampsiyi tetikliyor.dikkatli olman lazım.iğneyi vurunca hemen elini çekme 5 dakika ovalamadan üstünü bastır.derinin altına kaçırıyorsundur ondan morarıyordur
Cnm bende yumurta geliştirici iğne kullandım 8 yumurtam oldu aşılama yada tüp bebek değil kendiliğinden oldu çok şükür değerin çok iyi yükselmiş çoğul gebelik muhtemelen hayırlısı tabiki merakla bekliyorum sonucunu
cnm sen elinden geleni yapmışsın ki iğnede kullanmışsın coraspirinde.çooook üzücü bir olay.Allahım bir daha yaşatmasın.ne sana nede bir başkasına.kendine o konuda haksızlık etme sakın.suçlama kendini.allahın takdiri böyleymiş.inşallah en yakın zamanda hamile kalıp hayırlısıyla kucağına alırsın cnm.[/QUO
Amin canım,rabbim kimselere yaşatmasın.zaten inancım olmasa kabullenmek öle zor ki.sen inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına .rabbim bizlerede tez vakitte yenilerini nasip eder inşallah.Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?