Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Merhaba kızlar cepten giriyorum geçmişe bakamadım Elif i merak ettim Dr kontrolü vardı inşallah herşey yolundadır duamızdan 100 tane okudum bu duamızı ayrıca soma şehitlerine de bağışlayalım Allah ülkemize bir daha böyle acı keder yaşatmasın (((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm 28.haftadan sonra tansiyon yukseliyor.bebegin gelisimi yavasliyor.bazen bebek veya anne, ya da her ikisinin ölümü yle sonuclana biliyor.
Ben ilk gebeligimde aniden şiş meye basladim.hsreketleti yavasladi bebegimin.megersem tansionum yukeekmis.27 haftalk kizimi kaybettim bende olumlerden dondum.tansiyon kalici oldi, artik tansiyon hastadiyim.bu hamileligimde de son hafta tansiyon um yikseldi.sukur kizim simdi 8 ayini dolfurdu

amanın korktum.normal eskiden nekadar yiyosam okadar yiyorum azaltmadım.sadece şekerli şeyleri çok severdim önceden artık canım hiç çekmiyor.benim tandiyonum herzaman 10/7.inşallah artmaz.Allah kimseye yaşatmasın.senin kendiğindenmi oldu yoksa çokmu yemiştin.tavsiyelerinizi eksik etmeyin.ona göre hareket edim.sağol canım uyarın için.tansiyonu Allah kimseye vermesin.

bugün doktora gitcekti sanırım merak ettim.

dün doktora gittim.iki kese gördü.tahminlerimiz doğruymuş.bakalım keseler büyücekmi dedi doktor.iki gebeliğimde kese büyümemişti.diğer iki gebeliğimdede kalp atışları durmuştu.15gün sonra randevum.bakalım kalp atışları olcakmı.ama çok umutluyum.içimden birses olcak diyor.allahımda nasip ederse tabi.kızlar bende kabızlık ve öksürük var.önceden aile hekimime gittim.ilaç veremem dedi.dün doktorum öksürük içinde kabızlık içinde ilaç yazdı ama aile hekimim içme dedi.eczanede ilk 3ayda tehlikeli olabilir dedi.bende almadım.kabızlık için şurup almıştım önceden bugün bitti hiçbir işe yaramadı.bir arkadaşım zeytinyağ iç dedi onu denicem.öksürüğüm içinde bir haftadır ihlamur içiyorum.hala geçmedi.tavsiyesi olan varmı dicektim.

Son düzenleme:
Bende 100 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah. Selviye katılıyorum somadaki şehirlerimiz ve aileleri içinde dualamamızı yapsak ya. Allah yardımcıları olsun kolay değil.
Kızlar bugün dayanamadım doktora gittim bulantılar geçince daha hareketlerde hissedilmeye başlamadı ya kafayı yedim bişey mi oldu diye. Cok şükür oğluşu gördüm rahatladım. Allah bozmasın inşalllah.
Elif haber bekliyoruz kaçız????:))

Gözün aydın arkadaşım. BU forumun böyle bir kısmeti var işte herkes sırasıyla doğuruyor çok şükür:) Yeterki sırası gelsin dediğim gibi. Olacak inşallah bu sefer bende öyle hissediyorum.

Kızlar ben de pırıltıma yüzünden bebeğimi kaybetmiştim iki yıl önce, şimdi bu konuda değilim ama dua okuduğunuzu gördüm.

Sizlerin niyetine 115 ihlas okudum, Allah kabul etsin inş..

Canim oksuruk icin aksam yatarken ayaklarinin altina viks sur corabini giy yat.ise yarayabilir. Ayrica boynuna da sur tulbenti dola boynuna.bi dene ise yariyo bazen.
gozun.aydin canim.iki kesen olmus.hadi hayirlisi.sen de adim adim buralara kadar geldin.darisi dogurmaya insallah.
bu arada nesenin ilk once tek kesesi vardi.bir hadta sonra kontrolde ikinci kese gorundu.senin de keselerin sayisi artmasin:)))

şenaycığım 1000 ihlas okudum.Allahım kabul etsin.sağolun arkadaşlar.eminneee ne diyoon.ben ikizlerimden çok memnunum.ama nekadar fazla olursa şans okadar artar ama rikside çok oluyor.allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Kızlar ben de pırıltıma yüzünden bebeğimi kaybetmiştim iki yıl önce, şimdi bu konuda değilim ama dua okuduğunuzu gördüm.

Sizlerin niyetine 115 ihlas okudum, Allah kabul etsin inş..
cnm allah razı olsun cnm. allah senin de gönlünden geçen ne muradın varsa versin.
kızlar sanırım ihlas bende 100 tane okudum bilginiz olsun.
cnm allah kabul etsin inş. ne niyetle okuduysan. eğer dualara devam etmek istersen seni de listemize katabiliriz.

cnm hayırlı uğurlu olsun ikizlerin. allah tamamına erdirsin inş. sırada kalp atışları var. inş. o da olacak sırasıyla zaman geçmez şimdi sana. ama yapacak bişey yok. tek elimizden gelen dua ederek beklemek. inş. hiçbir sıkıntı yaşamadan devam eder hamişliğin cnm.

gözünaydin rabbim tamamina erdirsin ins..elif leke yada kanama ne yok demii...

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ihlas suresi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]170[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]1.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslim2008[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gümüş19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SULtan33-Sultan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]125[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckystar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrssuperfine[/TD]
[TD="align: right"]115[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]2.033[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:09/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 15/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…