- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.241
dün doktora gittim.iki kese gördü.tahminlerimiz doğruymuş.bakalım keseler büyücekmi dedi doktor.iki gebeliğimde kese büyümemişti.diğer iki gebeliğimdede kalp atışları durmuştu.15gün sonra randevum.bakalım kalp atışları olcakmı.ama çok umutluyum.içimden birses olcak diyor.allahımda nasip ederse tabi.kızlar bende kabızlık ve öksürük var.önceden aile hekimime gittim.ilaç veremem dedi.dün doktorum öksürük içinde kabızlık içinde ilaç yazdı ama aile hekimim içme dedi.eczanede ilk 3ayda tehlikeli olabilir dedi.bende almadım.kabızlık için şurup almıştım önceden bugün bitti hiçbir işe yaramadı.bir arkadaşım zeytinyağ iç dedi onu denicem.öksürüğüm içinde bir haftadır ihlamur içiyorum.hala geçmedi.tavsiyesi olan varmı dicektim.
dün doktora gittim.iki kese gördü.tahminlerimiz doğruymuş.bakalım keseler büyücekmi dedi doktor.iki gebeliğimde kese büyümemişti.diğer iki gebeliğimdede kalp atışları durmuştu.15gün sonra randevum.bakalım kalp atışları olcakmı.ama çok umutluyum.içimden birses olcak diyor.allahımda nasip ederse tabi.kızlar bende kabızlık ve öksürük var.önceden aile hekimime gittim.ilaç veremem dedi.dün doktorum öksürük içinde kabızlık içinde ilaç yazdı ama aile hekimim içme dedi.eczanede ilk 3ayda tehlikeli olabilir dedi.bende almadım.kabızlık için şurup almıştım önceden bugün bitti hiçbir işe yaramadı.bir arkadaşım zeytinyağ iç dedi onu denicem.öksürüğüm içinde bir haftadır ihlamur içiyorum.hala geçmedi.tavsiyesi olan varmı dicektim.[/QUOTEaç
çok sevindim güzel haberlerine canım. inşallah o günleride görürsün bende dün merak ettim. kabızlık için sabah aç karna 1 bardak ılıksuya 1 çay kaşığı bal ve biraz limon suyu koy çok iyi geliyo umarım faydası olur içine tarçında atarsan boğaza iyi gelir.tadıda güzel ben gebeliğimde kabızlık sorunumu öle gidermiştim.
cnm allah razı olsun cnm. allah senin de gönlünden geçen ne muradın varsa versin.
cnm allah kabul etsin inş. ne niyetle okuduysan. eğer dualara devam etmek istersen seni de listemize katabiliriz.
canimmmmmm nasil sevindim bilemezsin...Allah tamamina erdirsin ins.dualarim seninle...Bende dirduncude kucagima aldi şimdi oglum Yedi aylik..bol bol dua et kalbini ferah tut...cok sevindimmmmm yaaaaaaa...dün doktora gittim.iki kese gördü.tahminlerimiz doğruymuş.bakalım keseler büyücekmi dedi doktor.iki gebeliğimde kese büyümemişti.diğer iki gebeliğimdede kalp atışları durmuştu.15gün sonra randevum.bakalım kalp atışları olcakmı.ama çok umutluyum.içimden birses olcak diyor.allahımda nasip ederse tabi.kızlar bende kabızlık ve öksürük var.önceden aile hekimime gittim.ilaç veremem dedi.dün doktorum öksürük içinde kabızlık içinde ilaç yazdı ama aile hekimim içme dedi.eczanede ilk 3ayda tehlikeli olabilir dedi.bende almadım.kabızlık için şurup almıştım önceden bugün bitti hiçbir işe yaramadı.bir arkadaşım zeytinyağ iç dedi onu denicem.öksürüğüm içinde bir haftadır ihlamur içiyorum.hala geçmedi.tavsiyesi olan varmı dicektim.
tabiki isterim ekleyebilirsin canım Allah kabul etsin.
merhaba canım bende hibor 3500 kullandım 9 ay boyunca çok şükür şu an bebeğim 1 hafta sonra 1 yaşında olacak..hiç korkma iğneye devam bende faktör 5 heterezigotum bu arada..Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip e tsin..
selaaaaaaaaaaaam evet ben de gazi oldum:) iğneyi yaptığım yerler morarmaya başladı dokuz ay mor gezcem belli ki neyse sağlık olsun.. bu arada ilk aylar için bir kaç kişiden göbeğe vurmanın bebek için pek iyi olmadığını duydum. haberiniz olsun ama emin değilim zaten et nerede coksa orası cok morarır mantıken , ayrıca benim en az kolum morarıyo ve en az kol acıyo mümkün olduğunca koldan yapın bence ve vuruş şekli morarmada etkili düzgün yaptığınızda daha az morarıyobanada göbek kolay geliyo.5günse daha erken kesin morarır.eğer morarmazsa biz yanlış yapıyoruz demektir.belki bacakta morartı yapmaz hiç oraya yapmadım çünkü.
gözünaydin rabbim tamamina erdirsin ins..elif leke yada kanama ne yok demii...
cnm hayırlı uğurlu olsun ikizlerin. allah tamamına erdirsin inş. sırada kalp atışları var. inş. o da olacak sırasıyla zaman geçmez şimdi sana. ama yapacak bişey yok. tek elimizden gelen dua ederek beklemek. inş. hiçbir sıkıntı yaşamadan devam eder hamişliğin cnm.
Elifcim çok sevindim canım ya. değerler bu kadar yükselince tahmin etmiştik. Ne güzel ya inşallah ikisi birden büyür ve sağlıkla doğar.. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak ne var ki canım ya. Sen gönlünü ferah tut, sürekli oku. Elini karnına koy ya mübdi de sürekli. Hatta eşin de desin 99 defa. Ayetel kürsi oku elin karnında ve hep Allahımdan hayırlısıyla güzel bir şekilde sonuçlanmasını dile. Dualarımız seninle canım. Ama doğal şekillerde kabızlığını gider. kuru kayısı ye özellikle sabah aç karnına ve üstüne ılık su iç iki bardak. En iyi gelenlerden biri. Öksürük içinde bal ile çörekotu iyi gelir ama hamilelik açısından bir düşünmek lazım herşeyi ıhlamuruda çok içme yinede. Herşeyden en fazla iki fincan diyor doktorlar hamileyken.. hasta olmamaya özen göster canım, yediklerine dikkat et abur cubur olmasın, protein al, yumurta süt yoğurt... İnşallah herşey güzel olacak..
dün doktora gittim.iki kese gördü.tahminlerimiz doğruymuş.bakalım keseler büyücekmi dedi doktor.iki gebeliğimde kese büyümemişti.diğer iki gebeliğimdede kalp atışları durmuştu.15gün sonra randevum.bakalım kalp atışları olcakmı.ama çok umutluyum.içimden birses olcak diyor.allahımda nasip ederse tabi.kızlar bende kabızlık ve öksürük var.önceden aile hekimime gittim.ilaç veremem dedi.dün doktorum öksürük içinde kabızlık içinde ilaç yazdı ama aile hekimim içme dedi.eczanede ilk 3ayda tehlikeli olabilir dedi.bende almadım.kabızlık için şurup almıştım önceden bugün bitti hiçbir işe yaramadı.bir arkadaşım zeytinyağ iç dedi onu denicem.öksürüğüm içinde bir haftadır ihlamur içiyorum.hala geçmedi.tavsiyesi olan varmı dicektim.[/QUOTEaç
çok sevindim güzel haberlerine canım. inşallah o günleride görürsün bende dün merak ettim. kabızlık için sabah aç karna 1 bardak ılıksuya 1 çay kaşığı bal ve biraz limon suyu koy çok iyi geliyo umarım faydası olur içine tarçında atarsan boğaza iyi gelir.tadıda güzel ben gebeliğimde kabızlık sorunumu öle gidermiştim.
hemen yapcam cnm.not aldım unuturum diye.sanki öksürüğede iyi gelir gibi geldi.
canimmmmmm nasil sevindim bilemezsin...Allah tamamina erdirsin ins.dualarim seninle...Bende dirduncude kucagima aldi şimdi oglum Yedi aylik..bol bol dua et kalbini ferah tut...cok sevindimmmmm yaaaaaaa...
selaaaaaaaaaaaam evet ben de gazi oldum:) iğneyi yaptığım yerler morarmaya başladı dokuz ay mor gezcem belli ki neyse sağlık olsun.. bu arada ilk aylar için bir kaç kişiden göbeğe vurmanın bebek için pek iyi olmadığını duydum. haberiniz olsun ama emin değilim zaten et nerede coksa orası cok morarır mantıken , ayrıca benim en az kolum morarıyo ve en az kol acıyo mümkün olduğunca koldan yapın bence ve vuruş şekli morarmada etkili düzgün yaptığınızda daha az morarıyo
dün doktora gittim.iki kese gördü.tahminlerimiz doğruymuş.bakalım keseler büyücekmi dedi doktor.iki gebeliğimde kese büyümemişti.diğer iki gebeliğimdede kalp atışları durmuştu.15gün sonra randevum.bakalım kalp atışları olcakmı.ama çok umutluyum.içimden birses olcak diyor.allahımda nasip ederse tabi.kızlar bende kabızlık ve öksürük var.önceden aile hekimime gittim.ilaç veremem dedi.dün doktorum öksürük içinde kabızlık içinde ilaç yazdı ama aile hekimim içme dedi.eczanede ilk 3ayda tehlikeli olabilir dedi.bende almadım.kabızlık için şurup almıştım önceden bugün bitti hiçbir işe yaramadı.bir arkadaşım zeytinyağ iç dedi onu denicem.öksürüğüm içinde bir haftadır ihlamur içiyorum.hala geçmedi.tavsiyesi olan varmı dicektim.
sağol cnm.şimdiye kadar Allahıma bin şükür olmadı.inşallahda olmaz ama hemşire ikizlerde kanama olabilir dedi.lekeden fazla olmazsa endişelenme dedi.inşallah olmaz.benim her hamileliğimde oldu ve sonu hüsranla bitti.o yüzden olmasını istemiyorum.
göbekten vurulmanın bebek için tehlikeli olduğunu hiç duymamıştım hep arkadaşlar göbekleri gerilene kadar ordan yaptılar biliyorum.koldan vurunmak için birinin yardımına ihtiyaç yokmu.eti sıkıpta iğneyi batırmıyomusun.oyüzden biri eti sıkcak.sende vurcan.
bebeğimi kaybedeli 5.5 ay olmuştu arkadaşlar bugün bthcg yaptırdım.687 çıktı 17 nisanda adet olmuştum bugün tam bir ay oldu .doktora göstermedim sonucumu sizce değerler iyimi iki gün sonra tekrar yaptırayım diyom.şimdidende şehir dışındaki doktra gitmedim kese görünme haftası gelsin öle gideyim diyom.kalbimin yeniden pır pır ediceni düşünmemiştim.bu ay hiç umudum yoktu.korku heyacan panik ....şuan hepsini birden yaşıyom.coraspirin kullanıyodum.clexan 4 başladım.her zaman adet tarihim iki gün önceye denk gelirdi iki gün önce olmayınca gebelimdeki hibor 3500 yapmıştım ikidir.bugün gebelik çıkınca clexan a geçtim problem olurmu iğne değişikliği bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?