- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.261
Elif dun cananla (cbdefne) konustuk.foruma giremiyormus interner probleminden dolayi.senin hamile oldugunu soyledim cok sevindi.tebrik ettigimi ve sevindigimi ilet dedi.derken icine dogdu sanirim.darisi vildana dedi.vildan senden de haberi yokmus.senin icin de cok sevindi.guzel dileklerinj iletmemi istedi kizlar.
Meryemcim gozun aydin.insallah degeri yukselir.rabbim bu kez guldursun yuzunu.uc aylar bereketli geldi bize:))igne konusunda endise etme.birsey olmaz bence degisiklikten.
ay gözünaydin canim bak dün diger topikte konusuyoduk cok sevindim hamile olmana rabbim tamamina erdirsin ins
korkma igne degisikliginden bisey olmaz..ii etmisisn hemen igneye basladigina...
bende doktora biel gitmeden testte cift cizgiyi görünce evde ne varsa doktora gidene kadar onlardan kullandimm..fragmin 0,2 vardi yine fragmin 0,3 ve embolex 0,3 diye ignelerim vardi hepsindende karisik yaptim bazen iki bazen bi ögün yapmistim..bence degerinde güzell bi daha yaptir istersen artisa baktir icin raahat edecekse...
Elif dun cananla (cbdefne) konustuk.foruma giremiyormus interner probleminden dolayi.senin hamile oldugunu soyledim cok sevindi.tebrik ettigimi ve sevindigimi ilet dedi.derken icine dogdu sanirim.darisi vildana dedi.vildan senden de haberi yokmus.senin icin de cok sevindi.guzel dileklerinj iletmemi istedi kizlar.
Meryemcim gozun aydin.insallah degeri yukselir.rabbim bu kez guldursun yuzunu.uc aylar bereketli geldi bize:))igne konusunda endise etme.birsey olmaz bence degisiklikten.
Eminecim sağolsun canım. Sende Sağol vesile oldun. Canan doğum yapmıştı dimi. Darısı başımıza inşallah. Bu arada güzel haberler ardı ardına geliyor. Meryem hadi hayirli olsun . Gözün aydın bu sefer kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Cumlemize.
Allah razı olsun canım .çok sağol içimi rahatlattın .rabbim isteyen herkesin tez vakitlerde kucaklarını doldursun.inşallah sağsalim bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim..ufacık bi umuda ihtiyacım vardı bişeylerin düzelmesi için Rabbim bekletmeden kapılar açtı. zor gebe kalan biriyim.bu ay da olmasaydı yumurta takibi, aşılama...hepsini düşünüyodum.bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlayamamıştım inşallah devam ederde tutunacak bir dalım olur.
bu seefer hersey güzel olacakk acin azda olsa bu yawrunla hafifleyecek...rabbim büyük hemen hamile kaldinn sende inan elif gibi hep yawrum beni birakmiycak de pozitif düsünnmeye calis
bebeğimi kaybedeli 5.5 ay olmuştu arkadaşlar bugün bthcg yaptırdım.687 çıktı 17 nisanda adet olmuştum bugün tam bir ay oldu .doktora göstermedim sonucumu sizce değerler iyimi iki gün sonra tekrar yaptırayım diyom.şimdidende şehir dışındaki doktra gitmedim kese görünme haftası gelsin öle gideyim diyom.kalbimin yeniden pır pır ediceni düşünmemiştim.bu ay hiç umudum yoktu.korku heyacan panik ....şuan hepsini birden yaşıyom.coraspirin kullanıyodum.clexan 4 başladım.her zaman adet tarihim iki gün önceye denk gelirdi iki gün önce olmayınca gebelimdeki hibor 3500 yapmıştım ikidir.bugün gebelik çıkınca clexan a geçtim problem olurmu iğne değişikliği bilgisi olan varmı.
gözün aydın olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş
Evet cnm canan dogum yapmisti dort aylik falan olgu.diguma yakin babasini kaybetmisti hatirlarsin.valla o elifi duyunca ikinci cumlesi darisi vildana oldu:))o kadar kisi varken seni soyledi hissetti galiba:)hersey yolunda degilmi.iyisin degilmi.yorma kendini iste strese sokma.Eminecim sağolsun canım. Sende Sağol vesile oldun. Canan doğum yapmıştı dimi. Darısı başımıza inşallah. Bu arada güzel haberler ardı ardına geliyor. Meryem hadi hayirli olsun . Gözün aydın bu sefer kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Cumlemize.
Amin.Allah razı olsun canım .her konuda yardımcı oldun çok sağol.inşallah rabbim sağlıkla büyütücem günleride gösterir.isteyen herkese verir.şuan coraspirin,folbiol,clexan 4 kullanıyom.dr gidene kadar b12 ve zinco kullanmicam.zincoyu kesiceni sölemiştide b12 yi hatırlamıyom.bi kaçgün kullanmasam bişi olmaz heralde.
Evet cnm canan dogum yapmisti dort aylik falan olgu.diguma yakin babasini kaybetmisti hatirlarsin.valla o elifi duyunca ikinci cumlesi darisi vildana oldu:))o kadar kisi varken seni soyledi hissetti galiba:)hersey yolunda degilmi.iyisin degilmi.yorma kendini iste strese sokma.
Insallah bu kez guzel olacak meryemcim.bir sefaatcin oldu.belki ona da ihtiyacin vardi.kaybina baska neden gelmiyo aklima.insan boyle dusunerek teselli buluyor.
B12 yi kesmeni tavsiye etmem dr un birsey demediyse.bizim icin folik asit ve b 12 de cok onemli.yani mthfr ler icin.benim dr hemen kesmemisti.yanlis hatirlamiyorsam iki uc aylikken tahlilimde degerim baya yuksek.cikinca biraktim ve doguma iki ay falan kala haftada iki folbiol ve b12 tekrar baslatti.bir de yasak hayalin dedigi gibi kesinlikle kotu dysunme.pozitif enerji gonder.kesinlikle etkileniyorlar.bir de tutunma asamasindasin su siralar.yat dinlen heeseye dikkat et.
bebeğimi kaybedeli 5.5 ay olmuştu arkadaşlar bugün bthcg yaptırdım.687 çıktı 17 nisanda adet olmuştum bugün tam bir ay oldu .doktora göstermedim sonucumu sizce değerler iyimi iki gün sonra tekrar yaptırayım diyom.şimdidende şehir dışındaki doktra gitmedim kese görünme haftası gelsin öle gideyim diyom.kalbimin yeniden pır pır ediceni düşünmemiştim.bu ay hiç umudum yoktu.korku heyacan panik ....şuan hepsini birden yaşıyom.coraspirin kullanıyodum.clexan 4 başladım.her zaman adet tarihim iki gün önceye denk gelirdi iki gün önce olmayınca gebelimdeki hibor 3500 yapmıştım ikidir.bugün gebelik çıkınca clexan a geçtim problem olurmu iğne değişikliği bilgisi olan varmı.
Evet cnm canan dogum yapmisti dort aylik falan olgu.diguma yakin babasini kaybetmisti hatirlarsin.valla o elifi duyunca ikinci cumlesi darisi vildana oldu:))o kadar kisi varken seni soyledi hissetti galiba:)hersey yolunda degilmi.iyisin degilmi.yorma kendini iste strese sokma.
Insallah bu kez guzel olacak meryemcim.bir sefaatcin oldu.belki ona da ihtiyacin vardi.kaybina baska neden gelmiyo aklima.insan boyle dusunerek teselli buluyor.
B12 yi kesmeni tavsiye etmem dr un birsey demediyse.bizim icin folik asit ve b 12 de cok onemli.yani mthfr ler icin.benim dr hemen kesmemisti.yanlis hatirlamiyorsam iki uc aylikken tahlilimde degerim baya yuksek.cikinca biraktim ve doguma iki ay falan kala haftada iki folbiol ve b12 tekrar baslatti.bir de yasak hayalin dedigi gibi kesinlikle kotu dysunme.pozitif enerji gonder.kesinlikle etkileniyorlar.bir de tutunma asamasindasin su siralar.yat dinlen heeseye dikkat et.
Ah hatırladım. Ali amcaydi galiba dua etmiştik burdan. Sağolsun hatirlamis iyi dileklerini sunmuş. Burdan birbirimize destek olmamız çok güzel insan destek moral bekliyo Çünkü. Iyi dileklerini sunanda sunmayanda sağolsun. Ben daha iyiyim canım. Bulantı iştahsızlık geçti çok şükür. Şimdi de alerjim başladı gerçi. Bugün dışardaydik hapsirmaktan öldüm. Bu ay biraz sıkıntılı olacak. Iste stresim yok canım. Sen nasılsın. Ipek kızın nasıl. Okullarda tatil olacak kızlarına beraber olursun bol bol.
Iyi aman iyi ol.bahar alerjin var anlasilan.gecmis olsun.biz iyiyiz cnm.ipek.cok istahsiz.onunla ugrasip duruyorum.uyusa da karnini doyursam diyorum.evet okuklar kapaninca zor olacak benim icin.ezgiyi babannesine satarim.
senin kizinda demi 3 aylikbenim oglumda tam 3 aylik özellikle bi haftadir acayip istahsiz memeyi istemiyo biberonu istemiyo ne yapacagimi sasirdim.. gecis dönemi büyüme atagi ne diyolar ama bilmiyorum dorumu diye..:26:eger sürekli böyle olursa doktoruna götürmeyi düsünüyorum..:26: baska huzursuzlugu ne yok aglamiyo gülüyo oynuyo ama cok istahsizlasti...
canım 3-3,5 ayda emme oluyor benim kızımda da olduydu.uykuya düşürüp emzirmeye çalış.bide stres olma.stres olunca hepten emmek istemiyorlar.emzirme süreni uzat 3 saat bekle o zaman emiyorlar
Seni goruyorum subat annelerinde.ben ocak annwsiyim.21 ocak.ordakiler face e gecti girmiyirum artik.yazmiyirum ama okuyorum subat annelwrini arada.benim dort aylik oldu.Benim istahsizlik ii aliken falan basladi ve gittikce daha kotuye gidiyo.sadece emzik aldigi icin damakli biberon.emzigi kullaniyorum ve uykuda ya da uykuya gecerken iciyo.cok dertliyum bu konuda sorma.cok zor oluyo.mamayla sutunle alakasi yok.bosuna acmissin aptamili.ben de degisik.markalar deniycem hangisini severse.benim de sutum birden azaldi.ilk adetimi olur olmaz azaldi.cumartesi kontrol var.bakarsa kanina baktircamsenin kizinda demi 3 aylikbenim oglumda tam 3 aylik özellikle bi haftadir acayip istahsiz memeyi istemiyo biberonu istemiyo ne yapacagimi sasirdim.. gecis dönemi büyüme atagi ne diyolar ama bilmiyorum dorumu diye..:26:eger sürekli böyle olursa doktoruna götürmeyi düsünüyorum..:26: baska huzursuzlugu ne yok aglamiyo gülüyo oynuyo ama cok istahsizlasti...
Seni goruyorum subat annelerinde.ben ocak annwsiyim.21 ocak.ordakiler face e gecti girmiyirum artik.yazmiyirum ama okuyorum subat annelwrini arada.benim dort aylik oldu.Benim istahsizlik ii aliken falan basladi ve gittikce daha kotuye gidiyo.sadece emzik aldigi icin damakli biberon.emzigi kullaniyorum ve uykuda ya da uykuya gecerken iciyo.cok dertliyum bu konuda sorma.cok zor oluyo.mamayla sutunle alakasi yok.bosuna acmissin aptamili.ben de degisik.markalar deniycem hangisini severse.benim de sutum birden azaldi.ilk adetimi olur olmaz azaldi.cumartesi kontrol var.bakarsa kanina baktircam
Demir eksikligi istahsizlih yapiyormus ve idrar enfeksiyonu.idrarda bisey cikmadi ama.
Duzeltmek icin bir yontem bulursan paylas lutfen ben de deneyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?