Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Elif dun cananla (cbdefne) konustuk.foruma giremiyormus interner probleminden dolayi.senin hamile oldugunu soyledim cok sevindi.tebrik ettigimi ve sevindigimi ilet dedi.derken icine dogdu sanirim.darisi vildana dedi.vildan senden de haberi yokmus.senin icin de cok sevindi.guzel dileklerinj iletmemi istedi kizlar.

Meryemcim gozun aydin.insallah degeri yukselir.rabbim bu kez guldursun yuzunu.uc aylar bereketli geldi bize:))igne konusunda endise etme.birsey olmaz bence degisiklikten.

Eminecim sağolsun canım. Sende Sağol vesile oldun. Canan doğum yapmıştı dimi. Darısı başımıza inşallah. Bu arada güzel haberler ardı ardına geliyor. Meryem hadi hayirli olsun . Gözün aydın bu sefer kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Cumlemize.

Allah razı olsun canım .çok sağol içimi rahatlattın .rabbim isteyen herkesin tez vakitlerde kucaklarını doldursun.inşallah sağsalim bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim..ufacık bi umuda ihtiyacım vardı bişeylerin düzelmesi için Rabbim bekletmeden kapılar açtı. zor gebe kalan biriyim.bu ay da olmasaydı yumurta takibi, aşılama...hepsini düşünüyodum.bebeğimi kaybettikten sonra kendimi toparlayamamıştım inşallah devam ederde tutunacak bir dalım olur.

Amin.Allah razı olsun canım .her konuda yardımcı oldun çok sağol.inşallah rabbim sağlıkla büyütücem günleride gösterir.isteyen herkese verir.şuan coraspirin,folbiol,clexan 4 kullanıyom.dr gidene kadar b12 ve zinco kullanmicam.zincoyu kesiceni sölemiştide b12 yi hatırlamıyom.bi kaçgün kullanmasam bişi olmaz heralde.

amin canım inşallah. rabbim sanada ,banada ,elifede bebeklerimizi sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin.

bu seefer hersey güzel olacakk acin azda olsa bu yawrunla hafifleyecek...rabbim büyük hemen hamile kaldinn sende inan elif gibi hep yawrum beni birakmiycak de pozitif düsünnmeye calis

gözün aydın olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş

Evet cnm canan dogum yapmisti dort aylik falan olgu.diguma yakin babasini kaybetmisti hatirlarsin.valla o elifi duyunca ikinci cumlesi darisi vildana oldu:))o kadar kisi varken seni soyledi hissetti galiba:)hersey yolunda degilmi.iyisin degilmi.yorma kendini iste strese sokma.

Insallah bu kez guzel olacak meryemcim.bir sefaatcin oldu.belki ona da ihtiyacin vardi.kaybina baska neden gelmiyo aklima.insan boyle dusunerek teselli buluyor.
B12 yi kesmeni tavsiye etmem dr un birsey demediyse.bizim icin folik asit ve b 12 de cok onemli.yani mthfr ler icin.benim dr hemen kesmemisti.yanlis hatirlamiyorsam iki uc aylikken tahlilimde degerim baya yuksek.cikinca biraktim ve doguma iki ay falan kala haftada iki folbiol ve b12 tekrar baslatti.bir de yasak hayalin dedigi gibi kesinlikle kotu dysunme.pozitif enerji gonder.kesinlikle etkileniyorlar.bir de tutunma asamasindasin su siralar.yat dinlen heeseye dikkat et.

Son düzenleme:

tamam canım çok sağol . bende öle teselli oluyom zaten .biri ahiret bebeğimiz biride bu dünya bebeğimiz olur inşallah.akşam b12 biraz araştırınca kesmekten vazgeçtim hemen içtim zaten.gebe kalınca zincoyu kescez demişti doktorda b12 yi hatırlayamadım.ondan sormuştum.

ben bıkac dr ye sordum ikisi de aynı dedı yanı mrk etme bıse olmaz ama dozunu tam denk getırmeyye dıkkat et

Ah hatırladım. Ali amcaydi galiba dua etmiştik burdan. Sağolsun hatirlamis iyi dileklerini sunmuş. Burdan birbirimize destek olmamız çok güzel insan destek moral bekliyo Çünkü. Iyi dileklerini sunanda sunmayanda sağolsun. Ben daha iyiyim canım. Bulantı iştahsızlık geçti çok şükür. Şimdi de alerjim başladı gerçi. Bugün dışardaydik hapsirmaktan öldüm. Bu ay biraz sıkıntılı olacak. Iste stresim yok canım. Sen nasılsın. Ipek kızın nasıl. Okullarda tatil olacak kızlarına beraber olursun bol bol.

Iyi aman iyi ol.bahar alerjin var anlasilan.gecmis olsun.biz iyiyiz cnm.ipek.cok istahsiz.onunla ugrasip duruyorum.uyusa da karnini doyursam diyorum.evet okuklar kapaninca zor olacak benim icin.ezgiyi babannesine satarim.

Iyi aman iyi ol.bahar alerjin var anlasilan.gecmis olsun.biz iyiyiz cnm.ipek.cok istahsiz.onunla ugrasip duruyorum.uyusa da karnini doyursam diyorum.evet okuklar kapaninca zor olacak benim icin.ezgiyi babannesine satarim.

senin kizinda demi 3 aylik benim oglumda tam 3 aylik özellikle bi haftadir acayip istahsizmemeyi istemiyo biberonu istemiyo ne yapacagimi sasirdim..gecis dönemi büyüme atagi ne diyolar ama bilmiyorum dorumu diye..:26:eger sürekli böyle olursa doktoruna götürmeyi düsünüyorum..:26:baska huzursuzlugu ne yok aglamiyo gülüyo oynuyo ama cok istahsizlasti...

Son düzenleme:

canım 3-3,5 ayda emme oluyor benim kızımda da olduydu.uykuya düşürüp emzirmeye çalış.bide stres olma.stres olunca hepten emmek istemiyorlar.emzirme süreni uzat 3 saat bekle o zaman emiyorlar

canım 3-3,5 ayda emme oluyor benim kızımda da olduydu.uykuya düşürüp emzirmeye çalış.bide stres olma.stres olunca hepten emmek istemiyorlar.emzirme süreni uzat 3 saat bekle o zaman emiyorlar

öylemi canim benim:26: süreyi uzatim bari bende eskisi saat basi veriyodumm oda hem memeyi hem biberonu istemiyo inatlasiyo...zaten stres yaptim zayiflayacak diye sütümde sanki azalmaya basladihadi dedim meemyi birakiyo ona biel raziydim ama bieronuda istemiyo diliyle itekliyo cikariyo yada eliyle elimi cekiyo istemiyosagdigim sütü veriyodum zaten ama ne mümkün...acaba sütümdemi sorun var diye evde acmadigim aptamil vardi onu verdim onuda asla istemedi..:26:ins uzun sürmez cok zor cok üzülüyorum..:26:5 kayiptan sonra insan elde edince daha bi kahrediyorum kendimii simdide kadar cok iyiydi ne olduysa son 5 gündür anlamadim...

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaallah.geçen sene bu zamanlar hep müjdeler gelmişti bizler sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza darısı hepinizin başına inşaallah.kendine dikkat et Elif'e de yazmıştım eğilme uzanma pozitif ol bebeğinle konuş bitki çayı içme olur mu pıhtıcanım.

Seni goruyorum subat annelerinde.ben ocak annwsiyim.21 ocak.ordakiler face e gecti girmiyirum artik.yazmiyirum ama okuyorum subat annelwrini arada.benim dort aylik oldu.Benim istahsizlik ii aliken falan basladi ve gittikce daha kotuye gidiyo.sadece emzik aldigi icin damakli biberon.emzigi kullaniyorum ve uykuda ya da uykuya gecerken iciyo.cok dertliyum bu konuda sorma.cok zor oluyo.mamayla sutunle alakasi yok.bosuna acmissin aptamili.ben de degisik.markalar deniycem hangisini severse.benim de sutum birden azaldi.ilk adetimi olur olmaz azaldi.cumartesi kontrol var.bakarsa kanina baktircam
Demir eksikligi istahsizlih yapiyormus ve idrar enfeksiyonu.idrarda bisey cikmadi ama.
Duzeltmek icin bir yontem bulursan paylas lutfen ben de deneyum.

evet canim orda yazisiyorum masallah siz 4 aylik olmussunuz bile oglum 17 subatta dogdu tam iki gün önce 3 aylik oldu
istersen vaktin varsa subat topikine gel orda 4 aylik olanda cok erken dogum yapanlar var cünkü

demek senin kizinda ik iaylikken basladi:26:ve sadece uykuluyken iciyo cok zor 5 gündür bunla mücadele ediyorum allah sabir versin sana ik iaydir kizin böyleymis..sebebini anlayamiyorum koca topikte bi bende cikti bu sorun herkesin yawrusu masallah emiyoda biberon aliyoda ins bizimkilerde düzelirne bilim kiscem dedim acaba sütümümü begenmiyo ama alakasi yokmus dedigin gibi bosuna actim aptamilibenimki azaldi strestn oldu galiba bana cok üzülüyorum sende ayni durumdasin anliyorum...bi anne icin en zor durumlardan biri yawrusunun ac oldugunu düsünmek :26:benim daha hic reglim gelmedi.bakalim bekliyorum...peki huzursuzmu kizin agliyomu bizde öyle biseyde yok tek sorun 5 gündür olusan istahsizlikacaba rota asisi oldu onun etkisi olurmu diye düsünüyorum ama kimsede böyle bi yan etkide olmamiss:26:rabbim yardimcimiz olsun...
ek gidaya gecince bari düzelselerrrr kizinin kilosu boyu nasil...oglum 5610 gr 62 cm geldi 5 gün önce 3 aylik kontroldesadece anne sütü verdim bu zaman kadarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…