Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Elifcim gözün Aydın hayırlı olsun ikizlerin şunu belirteyim ikiz annesi olmak hem özel hem muhteşem bişey helekibizim gibi çocuk özlemi olanlara çifte mutluluk oluyo çok zor gibi gözüksede Allah yardım ediyo bakımı için merak etme sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah

canım malesef cumartesi sabah kalktığımda bayağı kanamam olmuştu.oyle çok korktumki.gitti bebişlerim dedim.hastanemi aradım.hemşire ikizlerde kanama olabilir dedi.kontrol amaçlı gelebilirsin dedi.çok uzak olduğu için bana en yakın özel bir hastaneye gittim.zaten kanam geçirmişim okadar yolu gitmek istemedim.doktor iyi ilgilendi.şükür keseler duruyordu.sana kistlerin olduğu söylendimi dedi.doktorum öyle birşeyden bahsetmedi.en büyüğü 4,5cmmiş.ultrasondada gösterdi kocaman 4tane.hamileliğni etkilemez dedi.inşallah doğrudur.bizde kan uyuşmazlığı var.onun için iğne verdi.genelde kürtajlardan sonra vurunmuştum.doktor kan uyuşmazlığından yüzde 2,5 düşük olabiliyo deyince işe yarar diye yaptırdım.cuma günü kalpatışlarını duymak için gelebilirsin dedi.ozaman 35günlük oluyo.ben aşılama gününden hesap ediyorum.enaz 40günlük olması gerek değilmi kalpatışı için?benim hesaplamama göre ben 4haftalığım.doktora göre 6haftalık.o adet gününe göre hesap ediyor.biliyorum adet gününe göre hesap ediliyo ama benim nezaman olduğu belli.

Son düzenleme:

cnm benim gözün aydın hamilesin.değerin çok güzel çıkmış.benimde 608çıkmıştı.ikizden şüphelenmiştik.öylede çıktı.seninde yüksek çıkmış ikiz olmasınçok mutlu oldum.benle birlikte hamile olan arkadaş olsun istiyodum.beraber bu yolu hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tamamlayıp bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.tekrar gözün aydın cnm.çok sevindiiiim.

canana teşekkürlerimi ilet cnm.şimdi bu topikte 3hamilemiyiz.meryem vildan ve ben.başka arkadaş varmıydı.varsa kusura bakmasın.ben dün yaptığmı bugün unutan biriyim

Son düzenleme:

olumlu düşün ki olumlu olsun meryemciğim.Allahın izniyle olcak inşallah.

cnm bitki çayı içme demişsin ben 10gündür ihlamur içiyorum.hergün 3bardak.öksürüğüm dahada arttı.ilaç almadım ama nasıl düzelcem bilemiyorum.bol su içiyorum.ihlamura ayva yaprağıda ekledim.öksürege iyiymiş.3gündürde onu içiyorum.keseceğine arttı.bugün saraçoğlu gül hatmi çayı öksürüğe iyi geliyodedi.yarın aktara sorcam.daha hamileliğim yeni olduğu için bitkilerdende korkuyorum.şurup ilaçta yazmıyolar.verem olcam öksürmekten

cok gecmis olsun korkma bence bak kanamanin sebebi varmis..demek kistlerin varmis ve doktor bunu göremiyo gördüysede sana söylemiyo ilginc....yeterk ikanama onlardan olsun bebkle yada keseyle alakali olmasindaaa..kan uyusmazliginda igne olunmazsa düsük oluyo diye biliyorumama sen olmussun korkma ama bide belirli haftada bidaha yapiliyo galiba onuda ögren yaptirrr...canim simdi sen ne zaman hamile kaldin ..eger 40 günlüksen 5 haftalik ne olmuyo buda kalp atisi icin erken degilmi:44:ama odktor bence hatali sen asilama olmususn güünün belli neden son reglden hesaplamis anlamadim..acaba asilamadadami yerlesme tam belli olmuyo olabilirmi ondan son regldenmi hesapladi acaba:44:son regl tarihin nezamandi

bildigim kadariyla ihlamur hamilelikte icilen en güvenilir bitki...3 bardak yerine olmadi 2 bardak ic

kanamam kistlerle alakalı değil cnm.ben 7nisanda adet olmuştum.19nisandada aşılama oldum.yani dün 4hafta oldu.cuma günü kalpatışını duycağmı sanmıyorum ama genede gitcem.inşallah duyabiliriz.evet kan uyuşmazlığı iğnesini vurununca 3ayda bir tekrarlamak gerekiyomuş.o günlere gelmeyi allahım nasip ederse gene vuruncam.ben hiç hamileyken vurunulduğunu bilmiyodum.bak sen duymuşsun.faydası olur inşallah.

Gecmis olsun elif kanaman olmus.kanama alani var mi peki iceride birsey dedi mi dr.kanama hep kotu sonuclanmiyo sen yatmaya devam et.kistleri hic dert etme.benim dr kistler icerideki olumsuz olan seyleri ceker gibi birsey demisti tam hatirlamiyirum.benim de bir tane dort cm lik vardi.zamanla kuculuyo.hic dusunme bile kisti.bebegin haftasi her zaman sata gore belirlenir canim.dr un dedigi dogru.hamileligini ilk ogrendiginde zaten dort haftalik gibi oluyo.ama bizim hesabimizda iki hafta.usg cihaziyla alakali bir durum bu.
Hatta sana tuhaf birsey anlatiyim.ben bir zamanlar usg de calistim.yeni evliler gelirdi kv ve esiyle birlikte.daha dort hafta olmus evleneli.dr alti haftalik hamilesin derdi.hepsi sok olurdu bu duruma:))akillarina baska seyler gelirdi.kizlar olmaz oyle buz daha bir ay once evlendik.falan derlerdi.cok rastladim.buna.dr da aileler ikna olsun yanlis anlamasin diye anlatirdi sata gore hesaplandigini:))alti haftalikken kalp atisi da duyulur.

Allah razı olsun canım.amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.keşke olsa çok isterdim ikiz canım ama benim oğlumdada çok yüksekti değerim.perşembe kısmetse dr gidicem inşallah kese görünür korku hiç bitmiyo.sende dikkat et canım oğluşumda benimde kesenin yanında kist vardı zamanla eridi yok oldu hatta annelerimiz kist varsa hemen hamile kalırlarmışki kist büyümesin diye kisten korkma.progestanı sanırım kalp atışlarından sonra veriyolar onunda çok faydası varmış düşüklerde rabbim inşallah bu kez gebeliklerimizi hayırla tamamlar sağlıklı uzun ömülü evlatlarımız olur.

elifim bencede hiçbir bitki çayını içme ayvanın kendisini kaynat istersen benim ninem çok yapar ayva çayı.hemde ilk 4 ay ayva bebişin güzel olmasını sağlıyomuş teni berrak oluyomuş bi yerde okumuştum.ayvaı bi kaç parçaya böl kabuğuyla kaynat suyunu balla tatlandır iç ayvalarınıda öle ye şifa olsun

neyle ilgiliymis kanama kesedenmi geliyo..peki pihti alani ne varmiydi..simdi kanama ve lekelenme geliyomu halen...progesteron yada onun bi ignesi vardi adini tam bilmiyorum prolutonmuydu neydi ondan oluyomusun :26:

canım yanlış hesap yapıyorsun sen 6 haftalık hamilesin son regl tarihinden itibaren hamilelik başlar yani 7 nisan kalp atışını da cuma günü duyman lazım 7.haftanın içinde kalp atışı duyulur genelde dr un hamilelik haftanı doğru söylemiş canım kanamalarını dikkate almalısın yat dinlen mutlaka mümkünse yerinden kalkma derim ayrıca progesteron vermedi mi dr un bebek tutunsun diye çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir ben sadece bilgi vermek için yazıyorum Allahım acılarını göstermesin sakın moralini bozma inşallah herşey güzel olacak.

cnm hayırlı olsun hamişliğin inş. sen de bu büyük acılardan sonra bebişine kavuşacaksın cnm. allah tamamına erdirsin inş.
cnm çok geçmiş olsun. inş. bişey olmaz. zaten arkadaşlar söylemişler ikizlerde kanama oluyo diye. sen bol bol dinlen. cumayı iple çekiyoruz artık. inş kalp atışlarını duyunca biraz rahatlayacaksın.

amin canım .rabbim tez vakitlerde sanada nasip eder inşallah hayırlı uzun ömürlüsünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…