Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Elifcim bana doktorumun ilk söylediği şeydi bitki çayı yasak diye. hiç ıhlamur adaçayı vs diye açıklamadı Türk kahvesi 1 adet çay şekersiz istediğin kadar dedi . bazı bitkiler galiba adaçayı rahimde rahatlamaya neden oluyor ki bu da hamileyken istenen rşey değil .aynı şekilde bazı meyvelerde mesela nar hiç yemedim kahve hiç içmedim.lütfen sen de sabret ve içme bence benim doktorum hem Prof hem de periantoloji uzmanıydı. Aktara falan da sakın sorma açık normal çaya limon sık iç derim ben.

malum bugün dualama günümüz. dualama yapmaya gönüllü biri varsa yaparsa sevinirim. malum geçen hafta da olmadı dualamamız. bu dualar bizim herşeyimiz. biz allaha sığındık. ama bu dualama sorun oldu. her hafta yazıyorum bu hafta şunda diye ondan ses çıkmıyor. bazen 2-3 kişi birden yazıyorum o da olmuyor. bana bişey söyleyin ben de onu yapayım. inanın her hafta kendim de yaparım hiç dert değil ama şu ara gerçekten çok yoğunum. hatimim bile kaldı. artık bu dualama işini çözüme kavuşturmamız lazım.

ozaman yarın inşallah kalpatışlarını duyabiliriz.allahım çok heyecanlıyım.umarım kistlerin zararı olmaz.kanama alanı olup olmadığını unutmazsam yarın doktora sorim.hadi hayırlısı inşallah.

cnm ben progestana aşılama günü başladım.doktora gittiğince vercektir büyük ihtimalle.sağlıklı olsunda tek olsun önemli değil.yeterki hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allahım.senin son adetin nezamandı cnm.

bana onu dedilerde ayva bulamadık.turpda dediler.içini oyup bal koyuyomussun.altından süzüleni içiyomuşsun turpuda bulamadık.ben yıllardır öksürük falan gelmemişti başıma.nasip işte kötü zamana denk geldi.

neyle ilgiliymis kanama kesedenmi geliyo..peki pihti alani ne varmiydi..simdi kanama ve lekelenme geliyomu halen...progesteron yada onun bi ignesi vardi adini tam bilmiyorum prolutonmuydu neydi ondan oluyomusun :26:

aşılama olduğum günden beri gün aşırı progesteron iğne vurunuyorum.kanamam olunca 1hafta hergün vurun sonra gene gün aşırıya dön dedi doktorum.Allaha şükür ogünden beri kanama yok.olmaz ida inşallah.hemşire ikizlerde kanama oluyomuş.niye oluyo bilmiyorum.

sağol cnm.Allaaaah ya kalp atışları duyulmazsa hapları yuttum demektirnapalım korkunun ecele faydası yok.allahtan gelene boynumuz kıldan ince.olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.

ahaaa artık bitki çayıda içmim.bol su okadar.Allahım tez zamanda şifamı versin.bebeşlerim sağlıklı olsunda herşeye katlanırım napim.bir yandanda bende sağlıklı olmam lazımki bebişlerimde sağlıklı olsun.öksürürken bütün organlar yerinden kalkıp yerine oturuyolar.karnımı tutmasam sancı giriyo.dikkat ediyorum.eğilip karnımı tutuyorum.inan bu interneti sizin için kapatmıyorum.yoksa benden başkası kullanan yok.görümcem üniversiteyi kazanınca iptal etcektik.eşime ben kadınlar kulübinden çok güzel bilgiler alıyorum iptal etmeyelim deyince sağolsun tamam dedi.birbirimizi görmesekte aynı kaderi paylaşıyoruz.birbirimize destek oluyoruz.başkası bizi anlayamaz ama biz birbirimiz anlıyoruz.önceden hergün girip bakardım.artık hergün giremiyorum.iyiki varsınız.yoksa kimden duyardım bu bilgileri.

Son düzenleme:

cnm acaba iki haftada birmi yapsak.artık bebeği olanlar var.ve hamile olanlar var.anneler bebeklerinden zaman bulamıyolardır.hamilelerde halsizdir diye düşünüyorum.sadece yasin okunsa ben yaparımda dualama için enaz 1saat oturmak gerekiyo.artık okadar uzun süre oturamıyorum.oyüzden internete hergün giremiyorum.bol su içtiğim için yarım saatten fazla abdest tutamıyorum.ama genede yarın ikindiye kadar kimse talip olmazsa dinlene dinlene yaparım dualamayı cnm.

duamızdanda 70tane okuyabildim canım.Allahım kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:

allah kabul etsin cnm. valla ben de şaştım. bebeği olanlara zaten bişey diyemiyorum onlar sağolsunlar bebeklerine kavuşmalarına rağmen bizi bırakmadılar bize dua ediyorlar. biz de azaldık. zaten şu an hamile olmayan bir ben bir de emel kaldı herhalde. neyse artık elimizden geldiğince dua edeceğiz. cnm bir yasin okuyarak bile yapabilirsen sevinirim. başka kimseden ses çıkmadı. inş. sen de yarın güzel haberler alırsın cnm. pıt pıtları duyarsın inş.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alak suresi-ilk 5 ayet[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmânirrahîm.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1- Ikra' bismi rabbikelleziy halak- Yaratan Rabbinin adıyla oku![/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2- Halekal'insane min 'alak-İnsanı bir kan pıhtısından yarattı! [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- Ikre' ve rabbükel'ekrem- Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Elleziy 'alleme bilkalem-O Rab ki kalemle yazmayı öğretti[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Allemel'insane ma lem ya'lem- İnsana bilmediği şeyleri öğretti.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:16/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 22/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17 nisan canım.bu gün dra gittik keseyi gördük 15 gün sonra gel dedi. fakat bthcg sonucum burdaki kadar katlamamış içime korku düştü.dr labaratuvar farklılığından dedi ama bende bir panik bir korku hiç sorma ilk değerim 687 ikincisi 2202 bugün yapılanda 3707 çıktı. korkudan nutkum tutulmuş durumda rabbim yardım etsin.

kızlar bende 100 adet okumuştum sanırım geç kalmışım

Pıhtıcanlar bu hafta duaya katılamadım hakkınızı helal edin. Cuma günleri dua etmeye çalışıyorum kısmetse yarın da etmek istiyorum dualamayı da yapmak isterim ama kısmet diyorum çünkü günümüz günümüze uymuyor oğlumla çok şükür Rabbime. Ama her an duamdasınız özellikle Şenay ve Elif diye de ediyorum Allah kabul etsin inşaallah. Yarın haber veririm sağlıkla kalın.

kızlar merhaba dün dua okudum ama girip yazamadım bu ay eşim yanıma geliyor tayini çıktı artık aynı şehirde olacağız..ben çok kararsızım korunmayı bırakayımmı yoksa bir doktor ptgli tüp yaptırınd emişti onumu dinlemeliyim bide tam yaz sezonu bürodaki personel izine çıkacak personel sıkıntısı var ama bende arık hamile kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım çok korku var kaybetme korkusu bununla nasıl başa çıkabilirim işyerinden hamile kalıp habire izin alıp rapor alıp gidip sonra kaybedip geri gelmek beni çok rahatsız ediyor ama başka çaremde yok sanırım bi arkadaşımda benim hamile kaldıımda yatacağımı bildiğinden yazı geçir öyle kal diyor çünkü çalışacak insan pek yok bana fikir sizce bırakmalımıyım artık korunmayı yoksa ptgli tüp bebekmi yapmalıyım

Pıhtıcanlar Rabbim kabul etsin Yasin Tebareke Amme Ayetel Kürsi Fatiha İhlas Felak Nas Salli ala ve Barik ala Ettehuyatü Kevser ve Sübaneke ve kitaptan bazı süreler okuyup dualamayı yaptım. Rabbim kabul etsin herkese de bize de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı dünyaya getirip büyütmeyi nasib etsin amin.

niye korkuyosun cnm. benim değerin yükselmişki aynı olsaydı yada azalsaydı korkardın.hem her hastanenin sonucu farklı olur bunu unutma.benim adet günüm 7nisan.aramızda 10gün var.tek kese gördüler galiba.şüphelenmiştim senden iki kese var diye.hayırlısı olsun cnm.hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

canım ağzına sağlık Allahım kabul etsin inşallah.

cnm banada pgtli tüpbebek demişlerdi.onu yaptırmak için tüpbebek merkezine gittim.doktorum ilk önce aşılama yapalım sonra tüpbebek yaparız dedi ama hiç pgtden bahsetmedi.ama aşılamadada tüpbebektede tekrar kaybedebiliriz garanti vermiyorum dedi.19nisanda aşılama yaptım.şükür tuttu.kese göründü.şimdi kalpatışlarında sıra.daha önce 4hamileliğim oldu.8haftalığı hiç geçemedim.bunda umutluyum.baştan beri ilaç tedavisi görüyorum.öncekilerde hamileliğmi öğrenip öyle doktora giderdim.kusura bakma ben aşırı unutkanım senin geçmişini gene unuttumkaç kere hamile kaldın.nasıl kaybettin.ne rahatsızlığın var bana tekrar hatırlatırmısın:26:sana tavsiyem hamile kal gel diyen doktorlara ister profösör olsun itibar etme.hamilelik düşündüğün zaman baştan tedaviyle düşün.ben şuan öyle yaptım ama sonum belli değil tabi.Allahımdan hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…