- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.301
Gecmis olsun elif kanaman olmus.kanama alani var mi peki iceride birsey dedi mi dr.kanama hep kotu sonuclanmiyo sen yatmaya devam et.kistleri hic dert etme.benim dr kistler icerideki olumsuz olan seyleri ceker gibi birsey demisti tam hatirlamiyirum.benim de bir tane dort cm lik vardi.zamanla kuculuyo.hic dusunme bile kisti.bebegin haftasi her zaman sata gore belirlenir canim.dr un dedigi dogru.hamileligini ilk ogrendiginde zaten dort haftalik gibi oluyo.ama bizim hesabimizda iki hafta.usg cihaziyla alakali bir durum bu.
Hatta sana tuhaf birsey anlatiyim.ben bir zamanlar usg de calistim.yeni evliler gelirdi kv ve esiyle birlikte.daha dort hafta olmus evleneli.dr alti haftalik hamilesin derdi.hepsi sok olurdu bu duruma:))akillarina baska seyler gelirdi.kizlar olmaz oyle buz daha bir ay once evlendik.falan derlerdi.cok rastladim.buna.dr da aileler ikna olsun yanlis anlamasin diye anlatirdi sata gore hesaplandigini:))alti haftalikken kalp atisi da duyulur.
Allah razı olsun canım.amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.keşke olsa çok isterdim ikiz canım ama benim oğlumdada çok yüksekti değerim.perşembe kısmetse dr gidicem inşallah kese görünür korku hiç bitmiyo.sende dikkat et canım oğluşumda benimde kesenin yanında kist vardı zamanla eridi yok oldu hatta annelerimiz kist varsa hemen hamile kalırlarmışki kist büyümesin diye kisten korkma.progestanı sanırım kalp atışlarından sonra veriyolar onunda çok faydası varmış düşüklerde rabbim inşallah bu kez gebeliklerimizi hayırla tamamlar sağlıklı uzun ömülü evlatlarımız olur.
elifim bencede hiçbir bitki çayını içme ayvanın kendisini kaynat istersen benim ninem çok yapar ayva çayı.hemde ilk 4 ay ayva bebişin güzel olmasını sağlıyomuş teni berrak oluyomuş bi yerde okumuştum.ayvaı bi kaç parçaya böl kabuğuyla kaynat suyunu balla tatlandır iç ayvalarınıda öle ye şifa olsun
neyle ilgiliymis kanama kesedenmi geliyo..peki pihti alani ne varmiydi..simdi kanama ve lekelenme geliyomu halen...progesteron yada onun bi ignesi vardi adini tam bilmiyorum prolutonmuydu neydi ondan oluyomusun :26:
canım yanlış hesap yapıyorsun sen 6 haftalık hamilesin son regl tarihinden itibaren hamilelik başlar yani 7 nisan kalp atışını da cuma günü duyman lazım 7.haftanın içinde kalp atışı duyulur genelde dr un hamilelik haftanı doğru söylemiş canım kanamalarını dikkate almalısın yat dinlen mutlaka mümkünse yerinden kalkma derim ayrıca progesteron vermedi mi dr un bebek tutunsun diye çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir ben sadece bilgi vermek için yazıyorum Allahım acılarını göstermesin sakın moralini bozma inşallah herşey güzel olacak.
Elifcim bana doktorumun ilk söylediği şeydi bitki çayı yasak diye. hiç ıhlamur adaçayı vs diye açıklamadı Türk kahvesi 1 adet çay şekersiz istediğin kadar dedi . bazı bitkiler galiba adaçayı rahimde rahatlamaya neden oluyor ki bu da hamileyken istenen rşey değil .aynı şekilde bazı meyvelerde mesela nar hiç yemedim kahve hiç içmedim.lütfen sen de sabret ve içme bence benim doktorum hem Prof hem de periantoloji uzmanıydı. Aktara falan da sakın sorma açık normal çaya limon sık iç derim ben.
malum bugün dualama günümüz. dualama yapmaya gönüllü biri varsa yaparsa sevinirim. malum geçen hafta da olmadı dualamamız. bu dualar bizim herşeyimiz. biz allaha sığındık. ama bu dualama sorun oldu. her hafta yazıyorum bu hafta şunda diye ondan ses çıkmıyor. bazen 2-3 kişi birden yazıyorum o da olmuyor. bana bişey söyleyin ben de onu yapayım. inanın her hafta kendim de yaparım hiç dert değil ama şu ara gerçekten çok yoğunum. hatimim bile kaldı. artık bu dualama işini çözüme kavuşturmamız lazım.
cnm acaba iki haftada birmi yapsak.artık bebeği olanlar var.ve hamile olanlar var.anneler bebeklerinden zaman bulamıyolardır.hamilelerde halsizdir diye düşünüyorum.sadece yasin okunsa ben yaparımda dualama için enaz 1saat oturmak gerekiyo.artık okadar uzun süre oturamıyorum.oyüzden internete hergün giremiyorum.bol su içtiğim için yarım saatten fazla abdest tutamıyorum.ama genede yarın ikindiye kadar kimse talip olmazsa dinlene dinlene yaparım dualamayı cnm.
duamızdanda 70tane okuyabildim canım.Allahım kabul etsin inşallah.
cnm ben progestana aşılama günü başladım.doktora gittiğince vercektir büyük ihtimalle.sağlıklı olsunda tek olsun önemli değil.yeterki hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin allahım.senin son adetin nezamandı cnm.
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alak suresi-ilk 5 ayet[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmânirrahîm.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1- Ikra' bismi rabbikelleziy halak- Yaratan Rabbinin adıyla oku![/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2- Halekal'insane min 'alak-İnsanı bir kan pıhtısından yarattı! [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- Ikre' ve rabbükel'ekrem- Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Elleziy 'alleme bilkalem-O Rab ki kalemle yazmayı öğretti[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Allemel'insane ma lem ya'lem- İnsana bilmediği şeyleri öğretti.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]135[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:16/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 22/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
17 nisan canım.bu gün dra gittik keseyi gördük 15 gün sonra gel dedi. fakat bthcg sonucum burdaki kadar katlamamış içime korku düştü.dr labaratuvar farklılığından dedi ama bende bir panik bir korku hiç sorma ilk değerim 687 ikincisi 2202 bugün yapılanda 3707 çıktı. korkudan nutkum tutulmuş durumda rabbim yardım etsin.
Pıhtıcanlar Rabbim kabul etsin Yasin Tebareke Amme Ayetel Kürsi Fatiha İhlas Felak Nas Salli ala ve Barik ala Ettehuyatü Kevser ve Sübaneke ve kitaptan bazı süreler okuyup dualamayı yaptım. Rabbim kabul etsin herkese de bize de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı dünyaya getirip büyütmeyi nasib etsin amin.
kızlar merhaba dün dua okudum ama girip yazamadım bu ay eşim yanıma geliyor tayini çıktı artık aynı şehirde olacağız..ben çok kararsızım korunmayı bırakayımmı yoksa bir doktor ptgli tüp yaptırınd emişti onumu dinlemeliyim bide tam yaz sezonu bürodaki personel izine çıkacak personel sıkıntısı var ama bende arık hamile kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım çok korku var kaybetme korkusu bununla nasıl başa çıkabilirim işyerinden hamile kalıp habire izin alıp rapor alıp gidip sonra kaybedip geri gelmek beni çok rahatsız ediyor ama başka çaremde yok sanırım bi arkadaşımda benim hamile kaldıımda yatacağımı bildiğinden yazı geçir öyle kal diyor çünkü çalışacak insan pek yok bana fikir sizce bırakmalımıyım artık korunmayı yoksa ptgli tüp bebekmi yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?