Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

doktora gittim.muayene olmadan döndüm.anlatim.muayeneye girdim.keseleri göremiyorum idrara sıkışık olman lazım dedi.geçen cumartesi nasıl gördüydü keseleri anlamış değilim.idrara sıkışık değildim.vajinadan bakarsam ve düşük olursa bundan bilirsin dedi ama aşılama yapan doktorum alttan bakmıştı.kafederyaya girdim.1litre su içtim gelmedi.sekretere sordum illa sıkışıkmı olmak lazım dedim evet deyince bir şişe daha içerken dolanıyodum yürürsem idrarım daha çabuk gelir diye.o ara adam ameliyata gitmiş.sekreter 2saat sonra gelcek deyince bende döndüm.p.tesi gitcem.inan evde yarım saatte bir wcye gidiyorum.eve gelince 10dk arayla 3kere tuvalete gittim.gıcıklık değilmi.eşimde bugün gene git.bir sorun varsa önlem alınır dedi.eğer bişi olmuşsa geçmiş olsun.önlem falan alınsa öncekilerde alınırdı.uzun yol canım daha gitmek istemedi.boşuna yol yürümüşüm.nasip değilmiş.pazartesi inşallah güzel haberler alırım.

Son düzenleme:
ben 40gün öncesinde kalpatışı duyulmuyor biliyodum.şimdi internetten baktım.22günde kalpatışı başlıyomuş.yani 3hafta 1günlükken.çok ilginç.bugün muayene olabilseydim kalpatışlarını duymam lazımdı.artık p.tesiye kaldı ama cumartesi gittiğimde 29günlüktüm.duyulması lazımdı.zaten keseleri göremedi doktor işgillendim.inşallah bir sorun yoktur.kalpatışlarını duyarız hayırlısıyla.düşünme elif boşver dalgana bak diyorum kendime ama bakabilirsem artık.

Son düzenleme:

canım benim allah senden razı olsun. rabbim dualarımızı kabul eder inş.

cnm kese görünmüş artık bundan sonra kalp atışı için bekleyeceksin hayırlısıyla o da olur inş. sen bol bol dua et bizlerin de duaları sizlerle bundan sonra inş. bu dualarımız sayesinde hiç kötü haber almayacağız.

canım bana kalsa hemen korunmayı derim. rapor alıp yatabileceksen hiç bekleme. işleri de bırak başkası yürütsün. herkes yazın keyfinde gezecek diye sen hamileliğini erteleyeceksin. tatile gidecekler çıkmasın bence boşver:)

cnm herşeye katlanıyoruz bi de üstüne dr.ların tuhaflıkları tuz biber oluyo. geçen sefer alttan bakıldıysa şimdi de bakılabilirdi. neyse canım hayırlısı böyleymiş boşver. çok düşünme sen dinlen iş yapma.

inşallah canım Allah hepinizden razı olsun.rabbiim hepimizin yardımcısı olsun.

amin inşallah canım.evet tek kese görüldü zaten öle tahmin ediyodum ama bu değer canımı sıktı.sanırım bu hafta ikimizinde sıkıntı haftası rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşallah sende hemen kalp atışlarını görürsün.bende 15 gün sonra gidicem beklemek öyle zorki.

bu hafta hem elif hem de meryem için sıkıntılı rabbim inş. hayırlara çıkarsın. o yüzden rabbiyesir okuyalım diyorum. birazdan tabloyu yapıştırırım.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:23/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 29/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cnm 3 kere hamile kaldim dogal yolla 2sinin 7.haftada kalbi durdu kürtaj oldum birtanede kendiliginden düstü sonuncuda iğnede kullanmistim bata 4 gün kala kan sulandiriciya baslamistim.her doktor başka tedavi uyguluyor ne yapacagimi sasirdim.insallah bu sefer sende kucagina alirsin

kızlar selam hepinize uzun zamandır foruma giremiyorum intermette sıkıntı vardı ceptende girince bir türlü okumayı basaramadım tam sayfa olmuyo kk elif vildan hamilelik haberlerinzi alıncacok mutlu oldum rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasp etsn inşallah diğer kızlar sızde ıysınızdır umarım hepinizi ve bebişlerinizi kocaman opüyorum

cnm bizler iyiyiz yeni hamişlik haberleri alınca mutlu oluyoruz inş. yeni hamişlerimiz de diğerleri gibi sıkıntısız atlatırlar. hamile kalmayı bekleyen az kişi kaldık. ben, emel ve ceren. rabbim bize de yaşatır inş. bu güzellikleri. sen nasılsın. nasıl gidiyor.

ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah

1 YASİN - 1 KİŞİ

cnm ben ilk fırsatta okurum inş. rabbim dualarını kabul eder.

1 yasin aldım canım şuan okuyorum .Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…