- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.321
Pıhtıcanlar Rabbim kabul etsin Yasin Tebareke Amme Ayetel Kürsi Fatiha İhlas Felak Nas Salli ala ve Barik ala Ettehuyatü Kevser ve Sübaneke ve kitaptan bazı süreler okuyup dualamayı yaptım. Rabbim kabul etsin herkese de bize de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızı dünyaya getirip büyütmeyi nasib etsin amin.
17 nisan canım.bu gün dra gittik keseyi gördük 15 gün sonra gel dedi. fakat bthcg sonucum burdaki kadar katlamamış içime korku düştü.dr labaratuvar farklılığından dedi ama bende bir panik bir korku hiç sorma ilk değerim 687 ikincisi 2202 bugün yapılanda 3707 çıktı. korkudan nutkum tutulmuş durumda rabbim yardım etsin.
100 adet okudum.bende dualayabilirim şenaycım
canım bana kalsa hemen korunmayı derim. rapor alıp yatabileceksen hiç bekleme. işleri de bırak başkası yürütsün. herkes yazın keyfinde gezecek diye sen hamileliğini erteleyeceksin. tatile gidecekler çıkmasın bence boşver:)kızlar merhaba dün dua okudum ama girip yazamadım bu ay eşim yanıma geliyor tayini çıktı artık aynı şehirde olacağız..ben çok kararsızım korunmayı bırakayımmı yoksa bir doktor ptgli tüp yaptırınd emişti onumu dinlemeliyim bide tam yaz sezonu bürodaki personel izine çıkacak personel sıkıntısı var ama bende arık hamile kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım çok korku var kaybetme korkusu bununla nasıl başa çıkabilirim işyerinden hamile kalıp habire izin alıp rapor alıp gidip sonra kaybedip geri gelmek beni çok rahatsız ediyor ama başka çaremde yok sanırım bi arkadaşımda benim hamile kaldıımda yatacağımı bildiğinden yazı geçir öyle kal diyor çünkü çalışacak insan pek yok bana fikir sizce bırakmalımıyım artık korunmayı yoksa ptgli tüp bebekmi yapmalıyım
cnm herşeye katlanıyoruz bi de üstüne dr.ların tuhaflıkları tuz biber oluyo. geçen sefer alttan bakıldıysa şimdi de bakılabilirdi. neyse canım hayırlısı böyleymiş boşver. çok düşünme sen dinlen iş yapma.doktora gittim.muayene olmadan döndüm.anlatim.muayeneye girdim.keseleri göremiyorum idrara sıkışık olman lazım dedi.geçen cumartesi nasıl gördüydü keseleri anlamış değilim.idrara sıkışık değildim.vajinadan bakarsam ve düşük olursa bundan bilirsin dedi ama aşılama yapan doktorum alttan bakmıştı.kafederyaya girdim.1litre su içtim gelmedi.sekretere sordum illa sıkışıkmı olmak lazım dedim evet deyince bir şişe daha içerken dolanıyodum yürürsem idrarım daha çabuk gelir diye.o ara adam ameliyata gitmiş.sekreter 2saat sonra gelcek deyince bende döndüm.p.tesi gitcem.inan evde yarım saatte bir wcye gidiyorum.eve gelince 10dk arayla 3kere tuvalete gittim.gıcıklık değilmi.eşimde bugün gene git.bir sorun varsa önlem alınır dedi.eğer bişi olmuşsa geçmiş olsun.önlem falan alınsa öncekilerde alınırdı.uzun yol canım daha gitmek istemedi.boşuna yol yürümüşüm.nasip değilmiş.pazartesi inşallah güzel haberler alırım.
canım allah kabul etsin. sağolsun senemcim yapmış sen haftaya yapailir misin acaba
cnm kese görünmüş artık bundan sonra kalp atışı için bekleyeceksin hayırlısıyla o da olur inş. sen bol bol dua et bizlerin de duaları sizlerle bundan sonra inş. bu dualarımız sayesinde hiç kötü haber almayacağız.
niye korkuyosun cnm. benim değerin yükselmişki aynı olsaydı yada azalsaydı korkardın.hem her hastanenin sonucu farklı olur bunu unutma.benim adet günüm 7nisan.aramızda 10gün var.tek kese gördüler galiba.şüphelenmiştim senden iki kese var diye.hayırlısı olsun cnm.hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Cnm 3 kere hamile kaldim dogal yolla 2sinin 7.haftada kalbi durdu kürtaj oldum birtanede kendiliginden düstü sonuncuda iğnede kullanmistim bata 4 gün kala kan sulandiriciya baslamistim.her doktor başka tedavi uyguluyor ne yapacagimi sasirdim.insallah bu sefer sende kucagina alirsincnm banada pgtli tüpbebek demişlerdi.onu yaptırmak için tüpbebek merkezine gittim.doktorum ilk önce aşılama yapalım sonra tüpbebek yaparız dedi ama hiç pgtden bahsetmedi.ama aşılamadada tüpbebektede tekrar kaybedebiliriz garanti vermiyorum dedi.19nisanda aşılama yaptım.şükür tuttu.kese göründü.şimdi kalpatışlarında sıra.daha önce 4hamileliğim oldu.8haftalığı hiç geçemedim.bunda umutluyum.baştan beri ilaç tedavisi görüyorum.öncekilerde hamileliğmi öğrenip öyle doktora giderdim.kusura bakma ben aşırı unutkanım senin geçmişini gene unuttumkaç kere hamile kaldın.nasıl kaybettin.ne rahatsızlığın var bana tekrar hatırlatırmısın:26:sana tavsiyem hamile kal gel diyen doktorlara ister profösör olsun itibar etme.hamilelik düşündüğün zaman baştan tedaviyle düşün.ben şuan öyle yaptım ama sonum belli değil tabi.Allahımdan hayırlısını diliyorum.
kızlar selam hepinize uzun zamandır foruma giremiyorum intermette sıkıntı vardı ceptende girince bir türlü okumayı basaramadım tam sayfa olmuyo kk elif vildan hamilelik haberlerinzi alıncacok mutlu oldumrabbim saglıkla kucağınıza almayı nasp etsn inşallah diğer kızlar sızde ıysınızdır umarım hepinizi ve bebişlerinizi kocaman opüyorum
cnm ben ilk fırsatta okurum inş. rabbim dualarını kabul eder.ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah
1 YASİN - 1 KİŞİ
cnm ben ilk fırsatta okurum inş. rabbim dualarını kabul eder.
ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah
1 YASİN - 1 KİŞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?