- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.341
okuduğunuzda cvp atarsanız çok sevinirim
Ben de okuyacağım kısmetse en kısa zaman da. Rabbim yardımcın olsun.sorunu da yazarsan belki yardımcı oluruz .ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah
1 YASİN - 1 KİŞİ
:18:Ben de okuyacağım kısmetse en kısa zaman da. Rabbim yardımcın olsun.sorunu da yazarsan belki yardımcı oluruz .
pko var aşımama yaptırdım 2 kez ama olmadı ramazandan sonra 3. denemeyi yapacağız olmazsa tüp bebek yaptıracağız allah yardımcımız olsun hayatım boyunca yasadığım en büyük stres işin içinden çıkamıyorum
mrb arkadaşlar enson keseyi gördüğümü fakat o hastanede yapılan betada değerlerimin katlamadını yazmıştım.meğersem betayı aynı hastanede yaptırmak lazımmış burda tekrar yaptırdım sonuç iyi çıktı ama o arada ben öldüm öldüm dirildim.gebelikle birlikte corapirin yanında clexan4 başlamıştım dr dozumu sabah clexan4 akşam clexan4 e çıkardı.fakat 1 gün geçmeden kanamam başladı hemen coraspirini bıraktım.kanamam durdu fakat iki gündür sütlü kahve renginde akıntım var hafif bel ağrısıda.burdaki dr 1 tane iğnenin yeterli olcanı sölüyo ama diğeri kesinlikle iki iğne diyo.oğlumda coraspirin ve hibor 3500 kullanıyodum hiç kanamam olmamıştı .napıcamı şaşırdım bi taraftan doz az gelir diye bi taraftan çok gelir diye korkuyom napcam ben şimdi.başınıza böle bişe geldimi
cnm geçmiş olsun sevindik senin ve bebişinin iyi olmanıza. kızına çok geçmiş olsun cnm. baya bebişi olan hamiş olan var. inş. devamı da gelir.merhaba arkadaşlar nasılsınız. herkes iyidir. varmı yeni hamişler geçmişe pek bakamadım.
ben çocuklarla işle uğraşıyorum. kızım su çiçeği çıkardı. oğlumada geçecek diye korkuyorum ama yapacakta fazla bişey yok. aynı evde olunca mecbur bulaşacak inşallah hafif atlatır. pazar geceden beri kaşınıyr zavallım. bugün sabah aynanın karşısına geçip yüzündekilerin çoğaldığını görünce başladı ağlamaya. yüzüm çok çirkin olmuş çirkinleştirdi bunlar beni diye ağladı. yok değilsin dedim ama yinede olmadıağzının içinden varıncaya kadar her yerinden çıktı.
cnm doz ayarlamasını dr. lar çok basit bi kan testi ile öğrenebilirler aslında ama neden yapılmıyo bilmiyorum anti fxa testi var o tam clexane iğnesinin dozu ile alakalı bi test. üniversite hastanelerinde hematoloji bölümünde yapılıabiliyor. bence dr.la bunu paylaş bakalım ne diycek. inş. bişey olmaz canım. ben inş. hamile kalabilirsem bu testin yapılabilmesi için elimden geleni yapıcam şahsen. kanama neyse de bel ağrın korkuttu beni. umarım bebişin iyidir. dualarımız seninle canım. uzun zamandır bu dualar sayesinde hiç kötü haber almadık hemen hemen. sadece emel bi kimyasal gebelik geçirdi. o da inş. en kısa zamanda hamile kalabilir. canım bol bol dua et ve gerekli kan testlerinin yapılabilmesi için elinden geleni yap.
Şenaycım 300 tane okudum bende. Hep dualarımdasınız. Sen Elif Emel Meryem. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Elifi çok merak ediyorum bende.
Canancım sanada teşekkür ederim canım.
Meryem kana bakmadan neden dozu 2ye çıkardı ki doktorun. Aptt tek başına yeterli değil doz ayarlamak için diye biliyorum. Bana hiç bakılmadı gerçi Ben başlangıçtan beri 0,4 kullanıyorum. Aspirini kanama olur diye tavsiye etmiyor doktorum tek tedavi iğne ve folik asit diyor. Umarım bebeğin sağlıklıdır ve sağsalim tutunur annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?