Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anlamı: "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD="align: right"]1.200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:
[/TD]
[TD]2600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:23/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 29/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar çoook çoook özür dilerim.bir haftadır giremedim.bu hafta benim ve meryem için rabbi yessiri tavsiye etmiş şenay.giripte bakamadımki.okuyamadım ya.laptopta sorun var.şarzsız çalışmıyor.kendiliğinden kapanıyor.internete girmiyor.bugün okadar çok uğraştımki.inan siz olmasaydınız laptopu paramparça ederdimde size dua etsin.p.tesi doktora gittim.tutturdu üstten bakacam diye.2saat idrarımın gelmesini bekledim.2,5lite su içtim.neyse üstten kalpatışını göremedi.alttan bakmak istemedi.düşük oluyo bundan biliyolar diye.cuma günü gel dedi.bende okadar bekleyemem alttan bakım dedim.keseleri gösterdi.kalpatışı var dedi ama dinletmedi.oyüzden içim rahat değil.o doktorada gitmem daha.haftaya p.beye aşılama yapan doktoruma gitcem.dört gözle o günü bekliyorum.yeni birşey öğrendim.üzüldüm.herhamilelikte bebek rahmin bir köşesine tutunuyomuş ve kürtajda burası hasar gördüğü için bir daha oraya bebek tutunamıyomuş.benim şimdi dört yer hasar gördü.iki kesemde şimdi var.bunları kaybedersem rahmimde 6yer hasar görmüş olcak.artık bu son şansım diye düşünüyorum.rahmim maffoldu.yaş kemale erdi yumurtalar yaşlandı.demekki allah nasip etmicek diye düşünürüm artık.dua okuyamadım diye çok üzüldüm.inşallah bir daha olmaz.laptop kafayı yemezse tabi.yemiş durumdada hepten gitmez inşallah.
meryemciğim kanaman olmuş.benimde oldu.doktor düşük tehliken var yatcaksın dedi.bende sürekli yatıyorum.ben 0,8kullanıyorum.sen sabah akşam 0,4kullanıyosun.oda 0,8sayılır.şimdi biz çok çocuk kaybettiğimiz için bukadar yüksek veriyolar düşüncesindeyim.dozajı çok veren doktorun kanaman olduğu halde kesme diyosa bir bildiği var demektir ama kanama düşük belirtisiymiş aman dikkatli ol.ben elimden geldiğince dikkatli oluyorum.gerisi Allaha kalmış.

çok merak etmiştik canım iyi olmana çok sevindim .sanırım ben iğneyi 1 e düşürücem sen clexan 8 le coraspirinde kullanıyomusun.benden coraspirini kestiler hala lekelenme var. bebeğimde hiç kanama problemim olmamıştı iyice huzursuzlandım.

Yazamasam da hergun giriyorum okuyorum forumu ve yakindan takip ediyirum seni ve meryemi.gozun aydin kalp atislarini gormusdun.duymasan da korkma.o isin sov kismi.dr girmus iste.gozun aydin.cok korktum valla senden haber alamayinca.forumcak korktuk merak ettik.bugun nazifeye soyluycektim eliften haber varmi diye.bu kez olacak inaniyorum sen de kotu dusunme.tutunacak yermis..zarar gormus....vs gec bunlari.yat dinlen elin karninda olsun duani et hep yavrularina.dr yat demis zaten.dikkat et.

Meryem ben 0.8 in.senun icin cok oldugunu dusunuyorum.tahlil yapmadan bu kadar cok verilemez.senin.mutasyonun cok agir degil cunku.0.4 yeter sana tabi aptt ve antifxa ya bakilarak.senin kaybin buyuk.bu haftalarda degilki.bu haftalarda benim aptt degerim cok iyiydi.15. Haftadan sonra kotulemeye basladi.zaten ben de oncekini 15 te ignesiz kaybetmistim.zaten iki igneden dolayi kanaman da olmus.butun bunlari soylerken bir yandan da seni yanlis yonlendirmekten korkuyirum ama kafadan igneyi artirmak yerine tahlil yapilmasi gerektuginden eminim.
Dualarim sizinle kizlar.

canım gözün aydın çok sevindim ama zaten genelde ilk öyleo luyor yani kapl atışını doktor görmüştür sana sonra dinletir birde ben senin o söylediğine katılmıyorum 19 kere düşük kürtaj olup doğum yapanı bile okudumm rahim kendini yeniliyordur bence tabiki çok zedelendiyse o başkada sana bunu doktormu söyledi canım..bnce sen bunları düşünme bebişlerini düşün inşallah iyi olacaklar hepimiz dua ediyoruz bu arada kanaman yok artık değilmi?

elif ve meryem ikinizide tebrik ederim aslında uzun zamandır girmiodum okumuodum ama merak ettim kimlerde ne gelişmeler var die ve okuyunca çok sevindim allah kucagınıza almayı nasıp etsın herseyi okuyamadım ama kanamalrınız var sanırım bende bu yüzden hala çekiorum ama korkmayın ben kalp atısı zamanlarında nerdeyse adete yakın kanama yasadım ama bebegım tutundu halada arada bır gunluk lekelnmelerım oluo malesefki yatarak ıstırahat halınde gecırıorum 15inci haftadayız sımdı inşallah tamamına erer bende asprını bırakmıstım ılk kanamalrda bıdahada baslamadık clexane 0.4le tek doz devam edıyoruz ama ıkı dr a gıttım bırı perıntlg ıkısıde doz ayarlamasıyla ılgılı bısı demıo kafanı karıstırır ancak dıyo neye gore ayarlanıcak yada hıc ayarlanmıcak 0.4le devam edılecek bılmıorum aptt, ınr kendı ıstegımle baktırdım aptt 31.9, ınr 0.87 bide pt 10,5, % 108.8 dıye degerler var normal degerler ıcınde suan degerler ama tecrubelı arkadaslara soruyorum siz nasıl ilerlediniz bu iş çok kafa karıstırıo dr lar bile hem fıkır degıl malesef

Ben tecrubemi anlatiyum sana cnm.benim de senin haftafarda aptt degerim dusmeye baslamisti.onceleri 34 lerdeyken 31 lere dusmustu.dr um 29 un altina duaerse igneyi ikiye cikaririz demisti.benim mthfr 677 ve 1298 heterozigot.daha ciddi yani faktor v olan bir arkadas dusunce ikiye cikardi igneyi.ben dusmeye baslayinca hergun bir kivi yemeye basladim.ayrica limon suyu ictim hergun.takviye olarak bunlari yapabilirsin.sanirim kiraz da ise yariyor.bunlari dene bence.arada kendin aptt baktirmaya devam et.ben kiviyle aptt mi yukselttigime inaniyorum.ben sonuna kadar tek doz kullandim igneyi.

çok tşk ederim canım.çok şükür pozitif sonucu aldık fakat kalp atışlarını henüz duyamadık bide üstüne kanama başladı.senin iyi olmana çok sevindim doğrusu uzun zaman girmeyince korkmuştum çok şükür iyiymişsin bebeğinde sende rabbim kucağınada almayı nasip eder inşallah.

yanlış yönlendirme olurmu hiç canım sizin fikirleriniz o kadar önemli ki benim için çok tşk ederim cevabın için.bende zaten dozun yüksek oldunu ilk verdinde söledim dra ama bi türlü anlatamadım kendimi ısrarla kullancan diyince elden bişide gelmiyo. şimdi gittim apt yaptırdım üst sınır 34 benim değer 33,7 çıkmış kanamada korkutuyo beni iğneyide bugün itibariyle tek vurulcam haftaya kontrolüm var zaten.

tesekkur ederım canım benım mthfr 1298 homozıgot ben ılk kez baktrdım aptt ye dr dan ıstedım gerek yok falan dedı sonra perıntlga gıttım oda kafa karıstırır gerek yok dedı anlamdım gıttı bu işi seni okuduktan sonra bir lımon sıkıp lımonata ıctım kırazda bolca tuketıorum buara ama bu degere bakıldıgında henuz takvıye bır gıda almıodum buseferde fazla gelıp kanama yapmaz umarım allah hepimizin yardımcısı olsun

insan cok korkuo ben hala o korkuyu atlatamadım zaten kanamalar atlatmama izin vermıo siteye gırmeme sebebımde stres yapmamdı okudukca aklımdan cıkmıodu ister istemez kötü tecrubelrıde okuyunca moralım bozuluodu 2 buck aydır sıkılsamda yatıp dınlenıorum baharın tadını cıkaramıorum belkı ama allah izin verırıse seneye dıorum sende yat dınlen bol bol gececek bu gunler ben kesın gitti dusuo dedıgım gun kalp atısını duymustum stres hıc bıtmıo gercı hep bişey olacak korkusuyla geçio zaman gecmek bılmıo inşallah sıkıntılı gunlerımız gececek ve bızde burda dogum yapan arkadaslr gıbı dogum hıkaylermızı bebeklerımzden haberlerı paylasırız

inşallah canım inşallah çok güzel şeyler yazmışsın rabbim inşallah bizede o günü gösterir.yoksa bebeğime sevineceğime üzüntüden korkudan ölüyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sıkıntıyı çekmek zor ama sonu güzel olcaksa herşeye razıyım diyorum.dinlenmeye çalışıyorum ama ağlama nöbetlerime engel olamıyorum.sen kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun canım.ben şuan 6+1 deyim henüz kalp atışlarını duyamadım gittim drların hiçbiri alttan bakmak istemiyo bekle diyo.beklemek kolay olsa

ahh şu aglamalar hem korku hem hormonlar ne zaman aglamaya baslıcagımız belli olmuo malesef senın yasadıklarınkı cok daha zor bana göre ama ınsallah hepsi gececek.. bende 7. hafta basında duydum sanırım kanamanda var bencede alttan baktırma canım nolur nolmaz 6+1 daha kucuk ben 2 gunde bır dr daydım o zamanlar dr umda alısmıstı bakıoduk kese buyuo rahatlıodum halada öleyım normalden daha sık gıdıorum dr umda alıstı bu duruma:)

Cnm hamilelik serüvenimi sormuşsun benimki tam bi serüvendî yalnız 😄ilk kanamam 8. Haftada oldu protestan hap ve pruloton iğne vuruldum 20. Haftaya kadar böyle devam etti bu arada kanama olunca hemen endol hap başladı kanama bitînceye kadar içtim hiç kalkmadan yattım yemeği bile yatakta yedim ayağımın altına yastık koydum karnını hiç sevme bu arada dokunma yani kanamayı arttırırmış bu arada bu önlemlere rağmen iki kanama daha geçirdim yîne aynı işlemleri yaptım hatta Dr U aramadan endole başladım tam kanama alanı kapanmış rahat edebilirsin artık yatma dedi bu seferde 24. Haftada rahim açılmış acil dikiş atılacak dedi dikiş atıldı ve ben yine yatağa mahkum oldum dikişim atmasın ağırlık yapmasın aşağı diye sadece wc ye kalktım yine bunca önleme rağmen dikişim atmadı ama 30 haftalıkken suyum geldi ve erken doğum oldu kızlarım 1320 ve 1580 gr dı 40 gün küvezde kaldılar çok şükür macera bitti şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyorlar teyzesi Rabbim istedikten sonra herşeye rağmen doğuyorlar merak etme güzel haberlerini bekliyorum her zaman giremiyorum

cnm benim dikkatli ol lütfen.lekelenmene doktorlar ne diyo.ben 0,8iğne ile coraspirinde kullanıyorum.benim ogün kanamam çok olmuştu.bayağı korkmuştum.o günden beri dikkat ediyorum.sürekli yatıyorum.sadece wcye ve namaz için kalkıyorum.kaynanam sağolsun.evle o ilgileniyor.eşimden uzağım.iş yapmıyorum.belki bunları yapsam kanamam olabilir.ogünden beri kanamam yok.inşallah olmaz bir daha.kanama herzaman olmasada düşük tehlikesiymiş.aman dikkatli ol neolur.p.be gününü dört gözle bekiyorum.o gün 8+2günlük olcam.hiç bir hamileliğimde o güne gelmek nasip olmamıştı.oyüzden hayırlı haberler güzel haberler alırım inşallah.çok heyecanlıyım.her doktor randevumda heyecanlı oluyorum zaten.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…