Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

sağol emineciğim.doktor bana tahlil yapmadan 0,8verdi.zaten 0,4kullandığımda 8haftalık bebeğimin kalpatışları durmuştu.doktorumda bunu bildiği için 0,8verdi sanırsam.meryemin mutasyonları benden fazla.benim sadece 1298heterozigot.onun iki mutasyonuda heterozigot.beni endişelendiren kanaması olması.acaba iğnedenmiki.doktoruda aptt değerine bakcak sanırım.sonuca göre ayarlama yapar.Allahım bebeklerimizi korusun.

19kere kürtajmı.amanıııın.internette bir doktorun yazısını okudum.her kürtajda çocuğun tutunduğu yer hasar görüyomuş ve bir dahaki hamilelikte oraya bir daha bebek tutunamıyomuş.zaten doktorum rahminin durumu iyi değil dedi.allaha şükür ogünden beri kanamam yok.çok dikkat ediyorum.inşallah kalpatışları duyulmuyor diye haber almam.of ya unutamıyorum geçmişi.tekrar yaşamak istemiyorum ama Allahım böyle nasip edersede yapacak birşey yok.

sende bayağı kanama geçirmişsin ve 15.haftaya gelmişsin.Allahım bebeğini korusun.hamileliğimde hiç tahlil yaptırmadığım için bilgim yok cnm.

bütün hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.yata yata aptallaştım.ama olsun.yeterki bebeklerimiz iyi olsun.hayırlısıyla doğurup kucağmıza alırız inşallah.hep bunun hayaliyle yaşamıyormuyuz.

cnm lütfen ağlama.bebeğini kötü etkiliyosun.bak mihribanın kanaması olduğu halde 3ayı geçmiş.olumlu düşün lütfen.ben tam 7haftalıkken gitmiştim doktora.üstten kalpatışlarını göremedi.oda alttan bakmak istemedi 4gün sonra gel dedi.ben bekleyemem dedim.alttan bakması için ısrar edince alttan baktı.ozaman gördü.senin için daha erken ama haftaya gittiğinde kalpatışları duyulur hayırlısıyla.merak etme tamammı cnm.sadece bol bol dinlen.ilaçlarını düzgün kullan.bol bol dua et.gerisini yüce rabbime bırak.herşey Allahımın izniyle güzel olcak.

yazını nasıl okudum biliyomusun.gözlerimi pörtleterek defalarca okudum.korktuuuumbenim ilk kanamam 5+5haftalıkken oldu.şimdilik ilk ve tek.inşallah daha olmaz ama ikizlerde kanama olur dedi hemşire.2gün sonra 8haftalık olcam.sen çok kanama yaşamıssın.inşallah ben yaşamam.bide normalmi doğum yapmıştın cnm.nasıl geçti doğumun zor oldumu.bu kaçıncı hamileliğindi?normalmi hamile kalmıştın.bende inşallah bebişlerimi kucağma alabilirim.hayal gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
iğnelerinizi göbektenmi yapıosunuz ben hala göbekten yapıorum dr um ılk 3 ay özellıkle gobek dedı 12 haftada kola geceyımmı dedgımde 15 e kadar gobek devam dedi artık göbegım sertlestı canım yanıo apselerde yapıo bazen siz ne zaman kola gectınız

yeni duamızı yazamadım bi türlü yeni duamız
Hasbiyallahu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbü'l arşil azim.

Son düzenleme:
[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasbiyallahu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbü'l arşil azim.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anlamı: Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame-meryem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:30/05/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 05/05/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok sağol canım.kalp atışlarını bi duyayım kısmetse psikolojik destek almayı düşünüyom.yoksa heran kaybetme korkusu yaşıyorum üstesinden gelemedim bi türlü eşimlede tartışır olduk onunda artık sabrını taşırdım sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizimde evlerimizi şenlendirsin.

Son düzenleme:

meryemciğim seni teskin etmek için çok güzel diyorumda kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş.dünden beri hiç bişi hissetmiyorum.aldı beni bir telaş.aşırı yorgundum hep canım yatmak isterdi.namazı zor kılardım.hafif bulantım vardı.dünden beri belirtiler yok oldu.bulantım olsa göbek atcak duruma geldim.aklıma kötü şeyler geliyo.bebişlerin kalpatışı durdumu acaba diye.bugün 8haftalık oldu ve 8haftalığı hiçbir hamilelikte geçememiştim.kuruntu yapmıyorum.kendimi iyi hissettiğme sevinemiyorum.p.be inşallah doktorum bebişlerin iyi der.yoksa zor toparlanırım.Allahım çekemeyeceğimiz dert sıkıntı vermesin.

amin canım amin .rabbim hiçbirimizi evlat özlemi evlat acısıyla sınamasın.artık güzel günler gelmiş olsun.

CNm sezeryan oldum hemen toplandım ilk bir hafta biraz zorluyo o kadar sen doğumu hiç düşünme elbet bi şekilde çıkacak 😜ikinci hamileliğimdi ilki 9 haftalıkken kalbi durdu bunlardada iğne kullandım kendiliğinden oldu çok şükür senin çift yumurta mı tek mi benim çift yumurta ikizleri hiç benzemiyorlar hatta karakterleri bile zıt ikiz demezsin yani

çift yumurta ikizleri farklı karakterde olurlarmış araştırdım internetten.tek yumurta ikizlerinin genetikleri bile aynı olurmuş.oyüzden çift yumurta ikizleri daha iyi bence.hayırlı evlat olsunda.ben şuan bilmiyorum çiftmi tekmi.nasıl anlaşılıyo onuda bilmiyorum ama plazantesi tek olan ikizler varmış.onlar tek yumurta olabilir.oda sakıncalıymış.tek plezanta olunca birinin kalpatışı durduğunda diğeride tehlikeye giriyomuş.oyüzden çift yumurta ikizleri iyi.benim keseler arka arkaya çok yakınlar.arkadaki zor görünüyo.biri anyada biri konyada olsaydı daha iyi olurdu.rahat rahat büyürlerdi.sağlıklı olsunlarda önemli değil.

Son düzenleme:
Kızlar
Bana dua edin nolur. Yarın amniyosentez yaptırıyorum. Taramalar çok iyi aslında ama doktor önceki kayıplardan dolayı yapmayı önerdi. Bizde yok diyemedik. Aklımızda kalmasın diye. Yarın sabah erkenden yapılacak. Dua edin bişey olmasın bişey çıkmasın.
Duamızdan da 60 tane okudum yarın giremem belki.
Allaha emanet olun.

Dua ederim vildancim.korkma birsey cikmiycaktir.hersey iyi gidiyormus bak.ama stres yapman cok normal.islem basli basina stres verir zaten.cok yaptiran var.sonuc hep iyi cikiyor.dua ederim canim.rahat ol.en azindan aklinda birsey kalmiycak ve kalan zamanini daha rahat gecirmeni saglayacak.iyi haberlerini bekliyirum.

cnm allah yardımcın olsun. inş. bişey çıkmıycak korkma. dualarımız seninle
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…