- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.381
Yazamasam da hergun giriyorum okuyorum forumu ve yakindan takip ediyirum seni ve meryemi.gozun aydin kalp atislarini gormusdun.duymasan da korkma.o isin sov kismi.dr girmus iste.gozun aydin.cok korktum valla senden haber alamayinca.forumcak korktuk merak ettik.bugun nazifeye soyluycektim eliften haber varmi diye.bu kez olacak inaniyorum sen de kotu dusunme.tutunacak yermis..zarar gormus....vs gec bunlari.yat dinlen elin karninda olsun duani et hep yavrularina.dr yat demis zaten.dikkat et.
Meryem ben 0.8 in.senun icin cok oldugunu dusunuyorum.tahlil yapmadan bu kadar cok verilemez.senin.mutasyonun cok agir degil cunku.0.4 yeter sana tabi aptt ve antifxa ya bakilarak.senin kaybin buyuk.bu haftalarda degilki.bu haftalarda benim aptt degerim cok iyiydi.15. Haftadan sonra kotulemeye basladi.zaten ben de oncekini 15 te ignesiz kaybetmistim.zaten iki igneden dolayi kanaman da olmus.butun bunlari soylerken bir yandan da seni yanlis yonlendirmekten korkuyirum ama kafadan igneyi artirmak yerine tahlil yapilmasi gerektuginden eminim.
Dualarim sizinle kizlar.
canım gözün aydın çok sevindim ama zaten genelde ilk öyleo luyor yani kapl atışını doktor görmüştür sana sonra dinletir birde ben senin o söylediğine katılmıyorum 19 kere düşük kürtaj olup doğum yapanı bile okudumm rahim kendini yeniliyordur bence tabiki çok zedelendiyse o başkada sana bunu doktormu söyledi canım..bnce sen bunları düşünme bebişlerini düşün inşallah iyi olacaklar hepimiz dua ediyoruz bu arada kanaman yok artık değilmi?
elif ve meryem ikinizide tebrik ederim aslında uzun zamandır girmiodum okumuodum ama merak ettim kimlerde ne gelişmeler var die ve okuyunca çok sevindim allah kucagınıza almayı nasıp etsın herseyi okuyamadım ama kanamalrınız var sanırım bende bu yüzden hala çekiorum ama korkmayın ben kalp atısı zamanlarında nerdeyse adete yakın kanama yasadım ama bebegım tutundu halada arada bır gunluk lekelnmelerım oluo malesefki yatarak ıstırahat halınde gecırıorum 15inci haftadayız sımdı inşallah tamamına erer bende asprını bırakmıstım ılk kanamalrda bıdahada baslamadık clexane 0.4le tek doz devam edıyoruz ama ıkı dr a gıttım bırı perıntlg ıkısıde doz ayarlamasıyla ılgılı bısı demıo kafanı karıstırır ancak dıyo neye gore ayarlanıcak yada hıc ayarlanmıcak 0.4le devam edılecek bılmıorum aptt, ınr kendı ıstegımle baktırdım aptt 31.9, ınr 0.87 bide pt 10,5, % 108.8 dıye degerler var normal degerler ıcınde suan degerler ama tecrubelı arkadaslara soruyorum siz nasıl ilerlediniz bu iş çok kafa karıstırıo dr lar bile hem fıkır degıl malesef
insan cok korkuo ben hala o korkuyu atlatamadım zaten kanamalar atlatmama izin vermıo siteye gırmeme sebebımde stres yapmamdı okudukca aklımdan cıkmıodu ister istemez kötü tecrubelrıde okuyunca moralım bozuluodu 2 buck aydır sıkılsamda yatıp dınlenıorum baharın tadını cıkaramıorum belkı ama allah izin verırıse seneye dıorum sende yat dınlen bol bol gececek bu gunler ben kesın gitti dusuo dedıgım gun kalp atısını duymustum stres hıc bıtmıo gercı hep bişey olacak korkusuyla geçio zaman gecmek bılmıo inşallah sıkıntılı gunlerımız gececek ve bızde burda dogum yapan arkadaslr gıbı dogum hıkaylermızı bebeklerımzden haberlerı paylasırız
inşallah canım inşallah çok güzel şeyler yazmışsın rabbim inşallah bizede o günü gösterir.yoksa bebeğime sevineceğime üzüntüden korkudan ölüyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.sıkıntıyı çekmek zor ama sonu güzel olcaksa herşeye razıyım diyorum.dinlenmeye çalışıyorum ama ağlama nöbetlerime engel olamıyorum.sen kaçıncı haftada kalp atışlarını duydun canım.ben şuan 6+1 deyim henüz kalp atışlarını duyamadım gittim drların hiçbiri alttan bakmak istemiyo bekle diyo.beklemek kolay olsa
Cnm hamilelik serüvenimi sormuşsun benimki tam bi serüvendî yalnız ��ilk kanamam 8. Haftada oldu protestan hap ve pruloton iğne vuruldum 20. Haftaya kadar böyle devam etti bu arada kanama olunca hemen endol hap başladı kanama bitînceye kadar içtim hiç kalkmadan yattım yemeği bile yatakta yedim ayağımın altına yastık koydum karnını hiç sevme bu arada dokunma yani kanamayı arttırırmış bu arada bu önlemlere rağmen iki kanama daha geçirdim yîne aynı işlemleri yaptım hatta Dr U aramadan endole başladım tam kanama alanı kapanmış rahat edebilirsin artık yatma dedi bu seferde 24. Haftada rahim açılmış acil dikiş atılacak dedi dikiş atıldı ve ben yine yatağa mahkum oldum dikişim atmasın ağırlık yapmasın aşağı diye sadece wc ye kalktım yine bunca önleme rağmen dikişim atmadı ama 30 haftalıkken suyum geldi ve erken doğum oldu kızlarım 1320 ve 1580 gr dı 40 gün küvezde kaldılar çok şükür macera bitti şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyorlar teyzesi Rabbim istedikten sonra herşeye rağmen doğuyorlar merak etme güzel haberlerini bekliyorum her zaman giremiyorum
cnm lütfen ağlama.bebeğini kötü etkiliyosun.bak mihribanın kanaması olduğu halde 3ayı geçmiş.olumlu düşün lütfen.ben tam 7haftalıkken gitmiştim doktora.üstten kalpatışlarını göremedi.oda alttan bakmak istemedi 4gün sonra gel dedi.ben bekleyemem dedim.alttan bakması için ısrar edince alttan baktı.ozaman gördü.senin için daha erken ama haftaya gittiğinde kalpatışları duyulur hayırlısıyla.merak etme tamammı cnm.sadece bol bol dinlen.ilaçlarını düzgün kullan.bol bol dua et.gerisini yüce rabbime bırak.herşey Allahımın izniyle güzel olcak.
cnm benim dikkatli ol lütfen.lekelenmene doktorlar ne diyo.ben 0,8iğne ile coraspirinde kullanıyorum.benim ogün kanamam çok olmuştu.bayağı korkmuştum.o günden beri dikkat ediyorum.sürekli yatıyorum.sadece wcye ve namaz için kalkıyorum.kaynanam sağolsun.evle o ilgileniyor.eşimden uzağım.iş yapmıyorum.belki bunları yapsam kanamam olabilir.ogünden beri kanamam yok.inşallah olmaz bir daha.kanama herzaman olmasada düşük tehlikesiymiş.aman dikkatli ol neolur.p.be gününü dört gözle bekiyorum.o gün 8+2günlük olcam.hiç bir hamileliğimde o güne gelmek nasip olmamıştı.oyüzden hayırlı haberler güzel haberler alırım inşallah.çok heyecanlıyım.her doktor randevumda heyecanlı oluyorum zaten.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.[/QUOT
bende sürekli dinleniyorum canım.iğneyi ikiye çıkardımın ertesi günü kanama oldu.dr coraspirini bırakırsın kanama olunca demişti. coraspirini bıraktım ona rağmen iki gün sonra yine lekelenmelerim oldu yine dr gittim burdaki dr iğneyi teke düşür dedi antepteki druma tfla ulaştım o kesinlikle iki ğneye devam dedi hem 35 te hem 5 te kaybı var diyo bende ne yapcamı şaşırdım ama kanamada korkuttu beni apt yaptırdı burdaki dr 34 üst sınır 33,7 çıkmış benim sonuç.ama bugün tek iğne ve aspirin kullandım .1 kürtaj 3 düşüğüm var onlarda hiç bişi kullanmadım oğlumda coraspirin ve hibor 3500 kullanarak 35 e geldim.bebeğimin ölümüne kesinlikle doz yüzündedir demiyolar bir ikitanesi evet doz yetersizliğinden olabilir dedi o yüzden bende dozu yükseltmek istiyom ama coraspirinide bırakmak istemiyom.bu drda iki iğne olsun coraspirinsiz devam diyo bildim kadarıyla iğnenin etkisi 12 saat aspirinin bi kaç gün o yüzden sık sık apt me baktırıp 30 lara inerse değerim iki iğneye çıkayım diyom.rabbim doğru dr ve tedavi nasip etsin .bu arada kilom 52 benim. kiloya göre iğne dozuda mantıklı gelio bana.Rabbim inşallah ikimizinde yüzünü güldürür bizi habersiz bırakma .o dr heyecanını hiç sorma zaten oğumda her hafta drdaydım şimdi napıcam diyorum.
çok sağol canım.kalp atışlarını bi duyayım kısmetse psikolojik destek almayı düşünüyom.yoksa heran kaybetme korkusu yaşıyorum üstesinden gelemedim bi türlü eşimlede tartışır olduk onunda artık sabrını taşırdım sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizimde evlerimizi şenlendirsin.
cnm benim dikkatli ol lütfen.lekelenmene doktorlar ne diyo.ben 0,8iğne ile coraspirinde kullanıyorum.benim ogün kanamam çok olmuştu.bayağı korkmuştum.o günden beri dikkat ediyorum.sürekli yatıyorum.sadece wcye ve namaz için kalkıyorum.kaynanam sağolsun.evle o ilgileniyor.eşimden uzağım.iş yapmıyorum.belki bunları yapsam kanamam olabilir.ogünden beri kanamam yok.inşallah olmaz bir daha.kanama herzaman olmasada düşük tehlikesiymiş.aman dikkatli ol neolur.p.be gününü dört gözle bekiyorum.o gün 8+2günlük olcam.hiç bir hamileliğimde o güne gelmek nasip olmamıştı.oyüzden hayırlı haberler güzel haberler alırım inşallah.çok heyecanlıyım.her doktor randevumda heyecanlı oluyorum zaten.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.[/QUOT
bende sürekli dinleniyorum canım.iğneyi ikiye çıkardımın ertesi günü kanama oldu.dr coraspirini bırakırsın kanama olunca demişti. coraspirini bıraktım ona rağmen iki gün sonra yine lekelenmelerim oldu yine dr gittim burdaki dr iğneyi teke düşür dedi antepteki druma tfla ulaştım o kesinlikle iki ğneye devam dedi hem 35 te hem 5 te kaybı var diyo bende ne yapcamı şaşırdım ama kanamada korkuttu beni apt yaptırdı burdaki dr 34 üst sınır 33,7 çıkmış benim sonuç.ama bugün tek iğne ve aspirin kullandım .1 kürtaj 3 düşüğüm var onlarda hiç bişi kullanmadım oğlumda coraspirin ve hibor 3500 kullanarak 35 e geldim.bebeğimin ölümüne kesinlikle doz yüzündedir demiyolar bir ikitanesi evet doz yetersizliğinden olabilir dedi o yüzden bende dozu yükseltmek istiyom ama coraspirinide bırakmak istemiyom.bu drda iki iğne olsun coraspirinsiz devam diyo bildim kadarıyla iğnenin etkisi 12 saat aspirinin bi kaç gün o yüzden sık sık apt me baktırıp 30 lara inerse değerim iki iğneye çıkayım diyom.rabbim doğru dr ve tedavi nasip etsin .bu arada kilom 52 benim. kiloya göre iğne dozuda mantıklı gelio bana.Rabbim inşallah ikimizinde yüzünü güldürür bizi habersiz bırakma .o dr heyecanını hiç sorma zaten oğumda her hafta drdaydım şimdi napıcam diyorum.
telaşını çok iy anlıyorum.sen bayağı zayıfmişsin.ben 71kiloyum.beni ancak 0,8keser gibi görünüyor.nerdeyse aramızda 20kilo var.0,4daha mantıklı olabilir.hakkımızda hayırlısı olur inşallah cnm.her an aklım bebişlerimde.nasıllar acaba.kalpatışları varmı.iyi gelişiyolarmı diye.psikopada bağladım ama elimde değil napim.
meryemciğim seni teskin etmek için çok güzel diyorumda kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş.dünden beri hiç bişi hissetmiyorum.aldı beni bir telaş.aşırı yorgundum hep canım yatmak isterdi.namazı zor kılardım.hafif bulantım vardı.dünden beri belirtiler yok oldu.bulantım olsa göbek atcak duruma geldim.aklıma kötü şeyler geliyo.bebişlerin kalpatışı durdumu acaba diye.bugün 8haftalık oldu ve 8haftalığı hiçbir hamilelikte geçememiştim.kuruntu yapmıyorum.kendimi iyi hissettiğme sevinemiyorum.p.be inşallah doktorum bebişlerin iyi der.yoksa zor toparlanırım.Allahım çekemeyeceğimiz dert sıkıntı vermesin.
yazını nasıl okudum biliyomusun.gözlerimi pörtleterek defalarca okudum.korktuuuumbenim ilk kanamam 5+5haftalıkken oldu.şimdilik ilk ve tek.inşallah daha olmaz ama ikizlerde kanama olur dedi hemşire.2gün sonra 8haftalık olcam.sen çok kanama yaşamıssın.inşallah ben yaşamam.bide normalmi doğum yapmıştın cnm.nasıl geçti doğumun zor oldumu.bu kaçıncı hamileliğindi?normalmi hamile kalmıştın.bende inşallah bebişlerimi kucağma alabilirim.hayal gibi geliyor bana.
CNm sezeryan oldum hemen toplandım ilk bir hafta biraz zorluyo o kadar sen doğumu hiç düşünme elbet bi şekilde çıkacak ��ikinci hamileliğimdi ilki 9 haftalıkken kalbi durdu bunlardada iğne kullandım kendiliğinden oldu çok şükür senin çift yumurta mı tek mi benim çift yumurta ikizleri hiç benzemiyorlar hatta karakterleri bile zıt ikiz demezsin yani
Kızlar
Bana dua edin nolur. Yarın amniyosentez yaptırıyorum. Taramalar çok iyi aslında ama doktor önceki kayıplardan dolayı yapmayı önerdi. Bizde yok diyemedik. Aklımızda kalmasın diye. Yarın sabah erkenden yapılacak. Dua edin bişey olmasın bişey çıkmasın.
Duamızdan da 60 tane okudum yarın giremem belki.
Allaha emanet olun.
cnm allah yardımcın olsun. inş. bişey çıkmıycak korkma. dualarımız seninleKızlar
Bana dua edin nolur. Yarın amniyosentez yaptırıyorum. Taramalar çok iyi aslında ama doktor önceki kayıplardan dolayı yapmayı önerdi. Bizde yok diyemedik. Aklımızda kalmasın diye. Yarın sabah erkenden yapılacak. Dua edin bişey olmasın bişey çıkmasın.
Duamızdan da 60 tane okudum yarın giremem belki.
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?