Kandırılmayı hakeder mi?

Bakir olmadığı halde bakire bir kızla evlenmek isteyen bir erkek kandırılmayı hakeder

• Evet çünkü kendisi yapmış,böyle bir şey istemeye hakkı yok

OY: 45 66,2%
  • Hayır haketmez.herkesin tercihidir yapmış olsada kriteri bu

OY: 23 33,8%

• Ankete Katılan
    68

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.513
11
158
Sizce ;sizden önce herşeyi yaşamış ama illaki evleneceğim kızın benden önce ilişkisi olmasın diyen bir erkek;türlü usullerle kandırılmayı hakder mi?

hakeder hem de fazlasıyla.

çünkü korkularının esiri olmuştur.kendi cinsel performansına güvenmediği için evleneceği kadının daha önce birliktelik yaşadığı erkeklerle karşılaştırılmaktan korkar.

'acaba o erkek benden daha mı iyiydi' gibi saçma sapan sorular ve korkular sebebiyle ruh sağlığı bozuk bir adam kandırılmayı da hakeder

Sizce ;sizden önce herşeyi yaşamış ama illaki evleneceğim kızın benden önce ilişkisi olmasın diyen bir erkek;türlü usullerle kandırılmayı hakder mi?

yalanı sevmem, her zaman doğruluktan ve dürüstlükten yanayım..ancak,adamın çifte standartını asla kabul etmiyorum. bu bencilliktir,bu kendini özel görmektir, her haltı yiyebileceğini ,ama karşısındakinin hiçbir şey yapmadan,ona gelmesini isteyerek o insanın duygularının ve isteklerinin olamayacağını düşünecek kadar sığ bir insandır...
ama zaten bu tarz düşünen bir erkekle beraber olup yalana başvuran kadınında ondan kalır yeri yoktur.... dürüst değildir...
yalancıdır. adamla aynı statüdedir benim için....
işte bu nedenlerden dolayı da adam bunu hakeder...............

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu her ne olursa olsun kandırılmak hiç hoş değil bence.
Tabiiki ikili ilişkilerde iş değişir. Erkek istediği her haltı yapacak, bayan bekleyecek yok öyle bencillik.

kandırılmayı kimse haketmiyor bence .
davul bile dengi dengine derler ya bekareti sorun eden bir beyle bekareti masumiyet sayan bir bayan evlenir.bayan bekareti dışında herşeyini vermiştir (nerde masumiyet) erkekte herşeyi yaşamış ama kabul görür.işte bunlar birbirini bulur..
bekaret değil hayat görüşü dünyadaki duruşu önemlidir insanın.
herkes hakettiği hayatı yaşar hakettiği insanı bulur..

Öyle adamlara sinir oluyorum.
Herkes karsindaki insandan ne bekliyorsa kendiside öyle davranmali.
Bu her konuda gecerli oldugu gibi bu durumdada gecerli...

Oldum olası takıntılı kişiliklerle anlaşamam ben..
Kandırmaya da ne gerek var ki bence..
Ben buyum!:icecream:
Kimsenin aşkından ölmüyorum çok şükür..
İşine gelirse burdayım,yok gelmezse kapı orada..:lepi:

etmez aslında.. doğruyu söylemiş..
cinsel tecrübesi olan biriyse ve derse ki ben kimseyle birlikte oladım ve kimseyle birlikte olmayan birini istiyorum, o zaman kandırılmayı hakeder..
öteki türlü neden etsin ki?..

aslında bu tip bir erkek, ortalama Türk modelidir. öyle deniyor mizahlarda, eleştirel yazılarda :) Türkiyedeki erkeklerin ortalaması bu sonucu veriyor ne yazık ki...
diğer taraftan, ben cinselliği kötü bir şey olarak görmediğim için, erkeğin daha önce biriyle veya birileriyle yaşamış olması elbette olağan bir şey ama karşı taraftan bakire olmasını beklemesi abesle iştigal...bence evet bu erkek kandırılmayı hakeder...kendine güveni yoktur en baştan ve bırakın erkekliği ( erkeklik ölçütü diye bişey yok, temel insani ahlak kuralları ve değerleri vardır) bir insandan beklediğim birincil koşul özgüvendir. kendine güvenmeyen birine ben nasıl güveneyim ?
bana sırf bakire olduğum için münasip gördüğü nikah, onun sığ düşüncelerinin ve ezikliğinin belgesi olur ömrü boyunca...bunu göze alan erkek te, her türlü sığlığı ve basitliği hakeder...
bence.

herşeyi hakeder ama kandırmaya gerek yok.. Açık açık söylenir bende bakire değilim diye. Beğenen gelir alıııırrr,beğenmeyen bırakır gider...kaydirigubbakcemile3

hakeder tabi
bende geçende kankamla(erkek) bu konuyu tartışıyordum kendi herşeyi yapmış evleneceğim kişi bakire olmalı diyor delikafadulden
bende sen bakire birini hak etmiyorsun dedim
çünkü başından kendini şartlamışsın kendin yaptığın halde karşımdaki yapmasın diyorsun buna ne hakkın var falan dedim :1closedeyes:
ben erkeğim dedi sırıtarak dövcem seni dedim :mymeka:
sonra şaka yapıom haklısın tabi ama napiyim ben böyle yetiştirildim falan dedi benneyaptımki

hiç kimse kandırılmayı haketmez bence...
sadece bu tarz düşünen bir adamla işim olmaz benim diyebileceğim...
ilişkide kadınına eşitlik tanımayan erkeğe bende lalişim gibi kapıyı gösteririm...
hayat benim hayatım, bir şeyler yapmak için kimseden izin alacak ya da yaptıklarım için kimseye hesap verecek biri değilim...

ne olursa kim olursa olsun ben yalan söylemem
gerçek neyse söylerim
birilerini kandırmak onu aptal yerine koymak gibi geliyor bana
ben nasıl ki kandırılmak istemiyorsam karşımdakine de aynı şekilde davranmalıyım ne o beni kandırsın ne ben onu
zaten bi ilişkiye başlanılıyorsa tüm geçmiş bi yanaa atılmalı
eski defterler açılmamalı
çünkü bu o ilişkiyi yıpratmaktan öte gitmez
hem zaten kandırsam bile ben sonradan söylediğim yalanları unuturum ele veririm kendimi :)))))))))))) o yüzden de hiçç öyle işlere kalkışmam ben :)))))))))))

Beyaz gelinliği eğer ilk kez giyeceksek ve bu ilki eşimizde yaşamka tam anlamıyla onunda bizimde hakkımıız diye düşünüyorum...namus 2 bacak arasındamıdır hayır ama bunu alışkanlık haline getirip her birlikte olduğu insanla yapan bayan için olursa evet bence namus 2 bacak arasındadır...erkeklerin bu konuya bu denli bakmalrı bence doğru illaki ve illaki bayan bakire olmalıdır bence bir erkekte herşeyi yaşamış ve görmüş olmalıdır ki daha öncekilerden bizi ayırt edebilsin ve evlendikten sonra sadece bizim onlar için kendimizi sakladığımızı ve en değerli şeyi namusumuzu onlara verip onlarında bize verdikleri soyadına layık olduğumuzu görmeleri ve göstermeleri için bence bakire olmak şarttır erkekte bakirlik arayan bayana da bence yazıktır!

erkekler herşeyi yaşayacak , her türlü zevki tadacak, ama kadına gelince, dur sen sakın yapma... namus nedir biliyormusunuz. iki bacak arası değildir,...namus, dürüstlüktür, doğruluktur, arkadan vurmamaktır, hırsızlık yapmamaktır, onurlu olmaktır, sevdiği erkekle beraber olmuş kadın,bu durumda namussuz mudur.sizin bu yazdığınıza göre öyle demek. ne kadar acı. ....... soyadı. neden soyadı. sizin soyadınız yok mu. onun soyadını aldığınız zaman, o size çok büyük lütufta mı bulunuyor..
erkekte bakirelik arayan kadına acımak. neden.... erkek ararsa kadında arayacaktır....çünkü bizler insanız önce ve eşitiz.
ben ne erkekte ne kadında bakirlik ve bakirelik aranmasını doğru bulmuyorum. bu yüzden ne kızlarımız öldürülüyor ne kızlarımız, evden kaçıyor.... ah. keşke bu düşünceler olmasa. ama okudukça bu düşünceleri gördükçe çok üzülüyorum. bunları yok etmek için daha çok bekleyeceğiz demek...

iyi ben bence sevmek bir kere olur özeldir benim özelim namusumdur 2 bacak aramdadır ve böyle de olacaktır...ben her önüme gelenle çıkacak ve her önüme gelenle yatacak birisi değilim olmakta istemem ...elbette etrafımızda çok fazla namusu 2 bacak arasında görmeyen insan var allah herkesi ayrı yaaratmış beni böyle onu böyle ...kim naparsa yapsın ama ne benim canıme ne onuruma asla laf söletecek bişi yapamam yapmadımda yaptırmamda çünkü bence evlilikte olacağı üzere bakirelik 2 bacakj arsındadır ve eşe aittir!

kimse kandırılmayı hak etmez en başta ve bence eninde sonunda anlaşılır
o nedenle dürüst olmak lazım
ama bence hiçbir kadın erkekler istediklerini yaşadığı, sevgiyi sevişmekle de tamamlayabildiği halde baskıya uğrayıp çifte standart yaşamayı hak etmez!!
ve hiçbir kadın bunu yaşadığında da bir sonraki kişi tarafından kınanmayı, namussuz olarak görülmeyi ya da bunu saklamak zorunda olmayı hak etmez!!
erkeklere gelince problem değil; kadınlara gelince problem..

erkek hegemonyasını kırın kızlar, siz onlardan daha aciz değilsiniz, eşitsiniz! her konuda!

Gidin illa cinsellik yaşayın demiyorum ama yaşadığınızda da bundan pişmanlık duymayın, saklayıp ne kendinizi ne de onu kandırın.
onlar gayet övünerek anlatıyorlar çünkü..
hem bu namussuzluk değil, gerçi namus nedir onu da tartışmak lazım çünkü genelde namus kadına bile ait değil erkeğe ait olur "sen benim namusumsun" derler..
yok öyle bir şey! herkesin "namusu" da kendine ve namusun bekaretle alakası yok!

soyadı meselesi ise direk erkek egemen toplumun hala devam eden saçma bir geleneğinden başka bir şey değil bence, ben evlendiğimde kendi soyadımı da taşıyacağım..
bırakın onun soyunu ben kendi soyumdan bile sorumlu değilim ki..
herkes kendinden sorumlu...
onun soyadına sahip olmak hukuki bir gereklilikten başka herhangi bir şey ifade etmiyor bana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…