iyi ben bence sevmek bir kere olur özeldir benim özelim namusumdur 2 bacak aramdadır ve böyle de olacaktır...ben her önüme gelenle çıkacak ve her önüme gelenle yatacak birisi değilim olmakta istemem ...elbette etrafımızda çok fazla namusu 2 bacak arasında görmeyen insan var allah herkesi ayrı yaaratmış beni böyle onu böyle ...kim naparsa yapsın ama ne benim canıme ne onuruma asla laf söletecek bişi yapamam yapmadımda yaptırmamda çünkü bence evlilikte olacağı üzere bakirelik 2 bacakj arsındadır ve eşe aittir!
sevmek buysa eğer sadece biz sevmiş oluyoruz ama demi?burada her önüne gelenle birlikte olan kadından bahsetmedim. dikkatinizi çekerim. sevdiği erkekle beraber olmuş kadından bahsediyorum. önüne gelen kişiyle beraber olan erkekte olsa kadında olsa hazetmem... o konu çok farklı. ama sevdiği erkekle beraber olmuş kadına da namussuz asla demem.. onursuzda demem....bunu dersem günah işlemiş hissederim kendimi.............
erkekler herşeyi yaşayacak , her türlü zevki tadacak, ama kadına gelince, dur sen sakın yapma... namus nedir biliyormusunuz. iki bacak arası değildir,...namus, dürüstlüktür, doğruluktur, arkadan vurmamaktır, hırsızlık yapmamaktır, onurlu olmaktır, sevdiği erkekle beraber olmuş kadın,bu durumda namussuz mudur.sizin bu yazdığınıza göre öyle demek. ne kadar acı. ....... soyadı. neden soyadı. sizin soyadınız yok mu. onun soyadını aldığınız zaman, o size çok büyük lütufta mı bulunuyor..
erkekte bakirelik arayan kadına acımak. neden.... erkek ararsa kadında arayacaktır....çünkü bizler insanız önce ve eşitiz.
ben ne erkekte ne kadında bakirlik ve bakirelik aranmasını doğru bulmuyorum. bu yüzden ne kızlarımız öldürülüyor ne kızlarımız, evden kaçıyor.... ah. keşke bu düşünceler olmasa. ama okudukça bu düşünceleri gördükçe çok üzülüyorum. bunları yok etmek için daha çok bekleyeceğiz demek...
sevmek buysa eğer sadece biz sevmiş oluyoruz ama demi?
sevdiğin erkek senin için ne yapmış ki acaba?
sevdiğine verecek en değerli şeyin bu ise daha sonra vereceğin nedir?
yada
sevdiğinin sana vereceği nedir?
bunlarla muamma içinde yaşamaya hazır olan herkese sevgilerimle sevgilerine saygı duyarım......
Beyaz gelinliği eğer ilk kez giyeceksek ve bu ilki eşimizde yaşamka tam anlamıyla onunda bizimde hakkımıız diye düşünüyorum...namus 2 bacak arasındamıdır hayır ama bunu alışkanlık haline getirip her birlikte olduğu insanla yapan bayan için olursa evet bence namus 2 bacak arasındadır...erkeklerin bu konuya bu denli bakmalrı bence doğru illaki ve illaki bayan bakire olmalıdır bence bir erkekte herşeyi yaşamış ve görmüş olmalıdır ki daha öncekilerden bizi ayırt edebilsin ve evlendikten sonra sadece bizim onlar için kendimizi sakladığımızı ve en değerli şeyi namusumuzu onlara verip onlarında bize verdikleri soyadına layık olduğumuzu görmeleri ve göstermeleri için bence bakire olmak şarttır erkekte bakirlik arayan bayana da bence yazıktır!
Beyaz gelinliği eğer ilk kez giyeceksek ve bu ilki eşimizde yaşamka tam anlamıyla onunda bizimde hakkımıız diye düşünüyorum...namus 2 bacak arasındamıdır hayır ama bunu alışkanlık haline getirip her birlikte olduğu insanla yapan bayan için olursa evet bence namus 2 bacak arasındadır...erkeklerin bu konuya bu denli bakmalrı bence doğru illaki ve illaki bayan bakire olmalıdır bence bir erkekte herşeyi yaşamış ve görmüş olmalıdır ki daha öncekilerden bizi ayırt edebilsin ve evlendikten sonra sadece bizim onlar için kendimizi sakladığımızı ve en değerli şeyi namusumuzu onlara verip onlarında bize verdikleri soyadına layık olduğumuzu görmeleri ve göstermeleri için bence bakire olmak şarttır erkekte bakirlik arayan bayana da bence yazıktır!
evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşanınca, evliliğin özelliği heyecanı bozulur diyorsunuz.
e peki o zaman evlilik sadece ilk geceden ibaret....ikinci geceden itibaren heyecan bitti...size göre. evlilik illa ki ilk gece görülecek kan ile heyecan kazanacaksa, olmasın öyle evlilik, ben almayayım...
konunun ana fikri de buna paralel nitekim, evliliğin ilk günü kan görmeye şartlanmış erkek, kandırılmayı hakeder...oh olsun öyle erkeğe(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?