- 27 Haziran 2010
- 6.966
- 14.448
- 773
- Konu Sahibi glitterpowder
-
O zaman siz de rahatlıkla arayabilirsinizAnnem babam sadece hasta ziyareti olsun diye yüzeysel olarak geçmiş olsun ziyaretine gittiler birkaç gün önce, babamın ablası sonuçta ama o bile isteyerek gitmedi inanın.
Şuan gitme ihtimalim pek yok bayramda giderim diye ama, ya çok geç olursa diye de düşünüyorum, onun durumunda olan çoğu kişi 2 3 ay içinde vefat etmiş,üzülüyorum bunları düşündükçe.O zaman gidin görün, bir duygunuz varsa ona karşı - üzülme de olsa sadece- içinizde kalmadan yaşayın. Aklınızın bir köşesinde kalmasından iyidir. Sevgi göstermek zorunda değilsiniz
Malesef Malesef... Menfaat dünyası olmuş .. İnsan işte önce Allah'tan korksa bunların hiçbiri olmaz.. Şimdi Allah rahmet eylesin hesabını veriyordurGercekten öyle bu dünya bir garip... Kendi halinde ki insanla hemde kardeşin ile neden uğraşırsın üç günlük dünya değil mi? Bütün aile ondan korkardı kırıp dökerdi herkesi baktım bütün o heybetini kaybetmiş öylece musalla taşında yatıyor. Hayat bu işte dedim...
Teşekkür ederim, umarım.O zaman siz de rahatlıkla arayabilirsiniz
Buna üzülüyorsanız aramadığınızda pişman olursunuz gibi geldi bana.Şuan gitme ihtimalim pek yok bayramda giderim diye ama, ya çok geç olursa diye de düşünüyorum, onun durumunda olan çoğu kişi 2 3 ay içinde vefat etmiş,üzülüyorum bunları düşündükçe.
Psikolojik rahatsızlığı yoktu aslında, eşini kaybetti yaklaşık 4 yıl önce, ondandır dedik zorlu süreçten geçiyor dedik ama sonradan fark ettik ki çok daha öncesinde de bunları yapıyormuş zaten, ben de vicdanımı yenik düşecekmişim gibi hissediyorum, aklında kalbin arasında kalmak gibi.Kıskançlık, laf sokma, hakaret, bunların hepsini silebilirim ama iftira? Bilmiyorum. Bence iftira atabilen insanlar çok tehlikeli insanlar. Merhameti de haketmiyorlar. O ara psikolojik bir rahatsızlığı falan olmuş olabilir mi?
Ben muhtemelen vicdanıma yenik düşerdim ya.. Sonuçta benden eksilen bir şey olmayacak. Yine hakkınızı helal edersiniz etmezsiniz size kalmış. Belli ki siz aramak istiyorsunuz, sonra pişman olmayın aramadım diye.
Benim de yakın tanıdığım var hep kendini haklı gören adam haklıyken ve üstüne çok haklıyken bile hala konuşup adama rol yapıyor diyen bir tanıdığım. Rol yapıyor dediği çok sevdiğim tanıdığım da 15 gün içinde vefat ettiİnanın asla öyle biri değil, hatta sorsak kabul etmez yine kötü biz oluruz..
Ben helal etsem bile Allah affetmez bilirim. Onun ferahlığı içindeyim...Malesef Malesef... Menfaat dünyası olmuş .. İnsan işte önce Allah'tan korksa bunların hiçbiri olmaz.. Şimdi Allah rahmet eylesin hesabını veriyordur
İnsanız sonuçta tüm hatalar bizim için, ama bazı insanların kalbi o kadar kötü ki, neyi neden yaptığının asla izahı olmuyor.Buna üzülüyorsanız aramadığınızda pişman olursunuz gibi geldi bana.
Ya ben anlamıyorum abi biz yolun çok başındayız daha. Ortalama bir önür yaşayacak olursak diyelim hayat bizi nasıl evriltecek kimlerle karşılaşıp neler yapıcaz garantimiz yok. Elbette normal bi insan bile isteye kötülük yapmaz bundan bahsetmiyorum ya da halanızı haklı çıkartmaya da çalışmıyorum sadece bazı yorumlar çok tepeden geliyor bana.
Sizin durumunuz benden de kötüymüşBenim de yakın tanıdığım var hep kendini haklı gören adam haklıyken ve üstüne çok haklıyken bile hala konuşup adama rol yapıyor diyen bir tanıdığım. Rol yapıyor dediği çok sevdiğim tanıdığım da 15 gün içinde vefat etti
Sonra cenazede gözünden bir damla yaş gelmeden ağlamalar falan… Biz bildiğimiz için gördük ve sinir olduğumuzla kaldık ama diğer insanlar gerçek sandı tabii… aylar geçti olaydan ama yıl da olmadı asla aramam o kişiyi. Hala da konuşuyormuş kulağıma geliyor. 80 küsür yaşında ve böyle bir durum olsa gider miyim bilmiyorum…
Hala bazı şeyler aklıma geliyor gözüme yaş iniyor. O hiçbir durumda düşünmedi ölümde bile, ben de düşünmem diyorum ama uzaktan konuşuyorum yine de…
Öyle durum olursa ne yaparım ki?
Açık da yazamıyorum ama yakın kişiler işte
Öyle mi dersiniz, teşekkür ederimArayın boşverin siz pişman olmayın sonradan
Arayın bizde de bitane babanne var anneme bize eve çok huzursuzluk verdi çocukluğum onun yüzünden annemle babamın tartışmasını görerek geçirdim ama ufakta olsa bişey oldu aradım ben vicdanıma sonradan yenilirim kendisi bilmezse Allah görüyorÖyle mi dersiniz, teşekkür ederim
İşte sizin durumunuz gibi bir şey olsa arar nasılsın geçmiş olsun diyebilirim sadece. Bak şöyle yapmıştın anladın mı şimdi desem bile acıdan kıvransa bile ne ben haklıydım orda der konuşacak durumda ise asla kabul etmez bir şeyi.Sizin durumunuz benden de kötüymüş
İyi de hala özrünü dilemiş,pişmanlığını dile getirmiş mi?Hatalar insanlar içindir.
Kesinlikle çok benziyor yaşadığımız durum, ben de sizin gibi küçükken anlamazdım ama büyüyünce insan farkına varıyor, ben de biliyorum çok ağlayacağımı ama şuan öfkem ağır basıyor sanki.Ayni şeyleri yaşadığım için söylüyorum. Amcam cok haksizliklar yapti aileme küçükken ben çok severdim onu kızı olmadığı için oda beni çok severdi. Aklım ermeye başlayınca aileme yapılanlar karşısında kendisinden nefret ettim hakkimi helal etmeyeceğim diyordum ,rahmetli babamın hatırına saygıda kusur etmezdim yüz yüze geldiğimiz zaman. Hastaydı vefat etti inanır mısınız cenazesinde en çok ben ağladım. Meğer içimde tuttuğum o öfke beni esir almış ağlayacak kuş gibi hafifledim helal ettim hakkımı.
Pekii.Ben aramazdım.
ben kindar olamıyorum ama sizin hikayenizi bilmiyoruz tabi, sizin bileceğiniz bi durumKendi halam ile görüşmüyorum. İftira atmadi ama onu hiç sevmiyorum. Böyle bir şey başına gelse yine de aramam. Beni üzen, ailemi üzen, iftiralar atan sürünerek gebersin. Zalim ve kindarım. Büyüklük bende kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?