- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Ne kadar iğrenç ithamlar bunlar yahu, biri desen bayramda hiç olmayacak zamanda öyle konuşmalar, en kötüsü de o işte, çocuklar travmaları yaşatmaya kimsenin hakkı yok bi çocuğa, onlar uzun süre geçmiyor çünkü.Biri okul okuduğumuz için kardeşlerimle orospuluk yaptığımızı söyledi hemde anneme. Diğeri tırnağındaki pislik olamayacağı rahmetli babam ile alakalı kötü şeyleri bayram günü evine gittiğimizde söyledi. Bir diğeri de kendi babamızın meyve ağaçlarından dahi yememize izin vermezdi sürekli küfür eder korkuturdu, onun yüzünden çocukluğumda uzun süre psikolojik bunalım yaşadım.
Karşılaşma ihtimalim yok, evine yanına kadar gitmem gerek karşılaşmak için,bilemiyorum.Yalana gerek yok aramazdım.
Ama karşılaşırsam eger konuşurdum
Hanı bayramlarda büyüklere gidilir yaKarşılaşma ihtimalim yok, evine yanına kadar gitmem gerek karşılaşmak için,bilemiyorum.
Şuan konuşmadığımız için bayramda bile gider miyim emin değilim.Hanı bayramlarda büyüklere gidilir ya
Karşılaşma oluyor bir sekilde o yuzden soyledım.
Babaanne evine gitmiyor musunuz ? Ondan bahsediyorum.halanın evine gitmekten degilŞuan konuşmadığımız için bayramda bile gider miyim emin değilim.
İşte bu yüzden “Zalimler, iftiracılar ve kötüler için yaşasın cehennem”Ne kadar iğrenç ithamlar bunlar yahu, biri desen bayramda hiç olmayacak zamanda öyle konuşmalar, en kötüsü de o işte, çocuklar travmaları yaşatmaya kimsenin hakkı yok bi çocuğa, onlar uzun süre geçmiyor çünkü.
Babaannem hayatta değil, hiç görmedim.Babaanne evine gitmiyor musunuz ? Ondan bahsediyorum.halanın evine gitmekten degil
Hesap günü gelecek elbet, bu dünyada ne desek ne yapsak boş gerçi doğru.İşte bu yüzden “Zalimler, iftiracılar ve kötüler için yaşasın cehennem”
Allah razı olsun, mutlaka öyle hayat kısa.Allah şifa versin ama arayın.keske demek yerine 3 günlük dünyada.
Aslında gururumdan asla değil, evet gurur kırıcı şeyler yaptı ama benimki sadece soğumak ve içimden gelmemesi, babam gitti evet ama kardeşimin ısrarı üzerine, yok ne kusuru teşekkür ederim fikriniz için evet o ya da'lar uzar gider ama pişman olmamak için aramak daha iyi olur belki.Sen insanlık görevini yap ara. Ne kaybedersin ki? Size ve ailenize atılan iftiraları sineye çekmiş olursun belki gururun kırılır. Ya da sanki sen suçluymuşsun da o haklıymış gibi bi gözükeceğinden korkarsın gene gururun kırılır. Ya da ‘lar uzayabilir ve altından çıkan hep gururunuz olacaktır yani nefis…siz boşverin nefsi ve şeytanı sevindirmeyin arayın halanızı.Hem babanızda ziyaretine gitmiş ben olsam hiç sebebim yoksa bile babam için gene arardım onun yanında olmak için.. Yeryüzündekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin demiş Efendimiz.(çok uzun oldu kusura bakma )
Ben aramazdım. Şu anda kanser olması yaptığı kötülükleri aklamıyor. Can yakarken sıra banada gelirse diye düşünecekti.tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı,
Arayin bence ölümlü dünya...buyukluk sizde kalsinHalamın kanser olduğunu öğrendim, çok üzülüyorum, kendisine çok kızgın olsam da ne yapacağımı bilemiyorum, evet yapılan iyilikler söylenmez ama ailecek ona çok değer verip her konuda yanında olmuştuk ama tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı, şuan aramalı mıyım, siz olsanız arar mıydınız? Çok üzgünüm.
Ararim ama eskisi gibi samimi olmam.Halamın kanser olduğunu öğrendim, çok üzülüyorum, kendisine çok kızgın olsam da ne yapacağımı bilemiyorum, evet yapılan iyilikler söylenmez ama ailecek ona çok değer verip her konuda yanında olmuştuk ama tüm aileme akla hayale gelmeyecek iftiralar attı, şuan aramalı mıyım, siz olsanız arar mıydınız? Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?