Kanser, aramalı mıyım?

Ne kadar iğrenç ithamlar bunlar yahu, biri desen bayramda hiç olmayacak zamanda öyle konuşmalar, en kötüsü de o işte, çocuklar travmaları yaşatmaya kimsenin hakkı yok bi çocuğa, onlar uzun süre geçmiyor çünkü.

Reactions: JES
İşte bu yüzden “Zalimler, iftiracılar ve kötüler için yaşasın cehennem”

Siz insanlık görevinizi yapın arayın. Ne kaybedersinniz ki? Size ve ailenize atılan iftiraları sineye çekmiş olursunuz belki gururunuz kırılır. Ya da sanki siz suçluymuşsunuz da o haklıymış gibi gözükeceğinden korkarsınız gene gururunuz kırılır. Ya da ‘lar uzayabilir ve altından çıkan hep gururunuz olacaktır yani nefis…siz boşverin nefsi ve şeytanı sevindirmeyin arayın halanızı.Hem babanızda ziyaretine gitmiş ben olsam hiç sebebim yoksa bile babam için gene arardım onun yanında olmak için.. Yeryüzündekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin demiş Efendimiz. (çok uzun oldu kusura bakma )

Aslında gururumdan asla değil, evet gurur kırıcı şeyler yaptı ama benimki sadece soğumak ve içimden gelmemesi, babam gitti evet ama kardeşimin ısrarı üzerine, yok ne kusuru teşekkür ederim fikriniz için evet o ya da'lar uzar gider ama pişman olmamak için aramak daha iyi olur belki.

İnsanın nefsine ağır gelir aramak ama siz yine de arayın,hele de sizinle görüşmek istemişken.Belki çoktandır pişman oldu,içine dert oldu,söyleyemedi.Keşke demeyin sonra.

Benim halam da zamanında bana iftiralar attı küçücük kardeşimin aklını yıkadı ailemizi perişan etti yani anlatamayacağım affedemeyeceğim kadar kötü şeyler sizin ki ne yaptı bilemem ama şuan ölsün cenazesine bile gitmem hatta hastanede yattığını duydum kalp ameliyatı oluyormuş bir ara o zaman bile acılar içinde kıvranmadan ölemesin diye dua ettim hala da ediyorum iftira büyük günah aramayın ölüm varsa bize de var yapmasalardı etmeselerdi

Kendimi koydum yerinize de..
Teyzem geldi aklima.
Annemin hastaligi esnasinda bazı seyler yasandı dogum yaptim annemi kaybettim birkac gun sonra ne bas sagligi diledi ne bebegime hagirli olsun dedi ne yuzume bakti..
Hem de ikimizin arasinda olmayan sadece kiziyla olan nedenlerden dolayı.
Simdi boyle bir durum olsa cok net söyluyorum aramam.
Ama.tabii ki sizcdiyorsunuz ki bkr daha goremezsem uzulurum o yuzden siz arayın bence.
Cunku benim icin hicbir sey ifade etmiyorlar.

Arayin bence ölümlü dünya...buyukluk sizde kalsin

Ararim ama eskisi gibi samimi olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…