- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.821
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Sizin için üzüldüm, mutsuz etmişler sizi, ben biraz daha düşünüp karar veririm inşallah teşekkür ederim ilginiz için.Geri dönüşü olmayan şeyler diyorsunuz ama kararsizsiniz da.. yani bilmiyorum ben bana öyle şeyler yaşattılar ki yüzlerini görmeye tahammülüm yok konusunun açılmasına tahammülüm yok benim için bittiler yani cenazelerine bile gitmicem ben özellikle birinin öyle beni nefret ettirip soguttular . Gene içinizde siz karar verin bir iki gün daha düşünün bence sonra en çok hangi duygunuz ağır basiyorsa onu yapin
Sizin kararınız tabi, vicdani duygularınız yüksekse nasıl aramadan durabildiniz, sizi de mi çok kırdılar?Yeryüzünde kim bana zerrre iyilik ya da kötülük yaptiysa unutmayan bir yapiya sahibim. Burdaki cogunlugun aksine aramazdim, aramadim da. Pismanlik da duymadim. Ölüm var, hastalik var bunlar sadece biz vicdani duygulari yuksek insanlar icin bi sey ifade ediyor.
Yo artik eskisi gibi olamayizSanırım onlar da pişman olmuşlar ve sizi özlemişler ve aranız düzelsin diye yapmışlardır belki, umarım tekrar eskisi gibi şeyler olmaz, verdiğiniz örnek yani rahatlamış hafiflemiş olmanız iyi geldi bana da, belki ararsam görüşürsem ben de öyle olurum bilemiyorum bizim aramız da iyiydi halamla yani ben öyle sanıyordum büyüdükçe fark ettim gerçek yüzünü.
En iyisi sanırım Allah'a havale etmek, onun adaleti şaşmaz, aslında affetmek falan diyoruz ama önemli olan onun affetmesi tabi, ben de öyle düşmanım bile olsa ölse mutlu olurum diyemem kimse için, iyiliğimiz bizde kalsın ama bazıları da affedici verici insanları çok fazla suistimal ediyor işte.Sizi gercekten İyi anliyorum
Benim su dünyada en ahim olan kisi ilk evliligimdeki kv... Ona diyecek bisey bile bulamiyorum Allaha havale ettim... Ama dusunuyorumda, olse sevinirim mutlu olurum falan diyecek birisi değilim
Allahtan korkarim. Zaten en buyuk ceza ona, Allaha havale etmisim...
Beni ve ailemi. Vicdan denilen seyi karsimdaki kisi anlayacaksa devreye sokuyorum. Kapidaki cöpüm bile onlardan daha kiymetli o kadar söyleyeyim.Sizin kararınız tabi, vicdani duygularınız yüksekse nasıl aramadan durabildiniz, sizi de mi çok kırdılar?
Iste buyuzden darbe yedigin kişiye sinir koyacaksinama bazıları da affedici verici insanları çok fazla suistimal ediyor işte.
Bu da bi bakış açısı tabi, ben böyle düşünen biri olamadımValla ölen ölsün giden gitsin. Hiç ölmeyecek gibi yaşayanın ölüsüne rahmeti imam okusun. Allah yaşarken insanların burnundan getireni öte tarafta cehenneme odun yapar inşallah
Anlıyorum, vicdanlı düşünmeyi bile haketmeyen insanlar var, sanırım sizinkiler de öyleBeni ve ailemi. Vicdan denilen seyi karsimdaki kisi anlayacaksa devreye sokuyorum. Kapidaki cöpüm bile onlardan daha kiymetli o kadar söyleyeyim.
Evet onu yapmak gerekiyor bazen.Iste buyuzden darbe yedigin kişiye sinir koyacaksin
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsunSizin için üzüldüm, mutsuz etmişler sizi, ben biraz daha düşünüp karar veririm inşallah teşekkür ederim ilginiz için.
Ölümü düşünen ve pişmanlık yaşayan insan kendi arardı. Bazı insanlar saf kötü. Ne hastalık ne ölüm ehlileştirebiliyor.Pişmandır belki yaptıklarına, belki helallik isteyecek .. bence aramalısınız çok zamanı kalmamış zaten.
Tabiki insan sevdiğini görmeden de yaşar gerektiği kadar mesafe bazen iyidir, çünkü yine aynı şeyleri yapmayacaklarının garantisi bile yok üstelik, teşekkür ederim ilginiz için, hem aklım hem kalbimle hareket edebilirim umarım.Yo artik eskisi gibi olamayiz
Onca şey yasandi soylendi
Tabiki gordugum yerde sahip cikarim tabiki bayramda kapisina giderim ama bunlari kendime binevi farz gibi gordugum icin.
Insan sevdigini gormedende yasar.. Ben dayimi seviyorum ama gormedende yasarim. Gorunce bana dikeni batacaksa gormeyim daha iyi
Siz adimi kendiniz icin Allah icin atin derim. Tabikide siz daha iyi bilirsiniz icinizi dinleyin kalbinizi dinleyin. Her kul hata yapar, tabikide her hatanin bedeli vardir... Ama hem kalbinizld hem aklinizla hareket edin
Teşekkür ediyorumRica ederim hakkınızda hayırlısı olsun
Cenazesine bile gitmem dediğim zihni, kalbi pislik dolu 3 akrabam vardı ikisi gitti biri kaldı. Gerçekten de nasip olmadı. Bende meraklı değildim zaten.Bu da bi bakış açısı tabi, ben böyle düşünen biri olamadım
Orası öyle maalesef, bazıları her koşulda sadece kendini haklı görüyor, halde olduğu neler yaptığının hiçbir önemi olmadan.Ölümü düşünen ve pişmanlık yaşayan insan kendi arardı. Bazı insanlar saf kötü. Ne hastalık ne ölüm ehlileştirebiliyor.
Nasip olmadı demek sanki biraz sitemkar olmuş ama, neler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum tabiki, bu cümleleri kuruyorsanız vardır sebebi.Cenazesine bile gitmem dediğim zihni, kalbi pislik dolu 3 akrabam vardı ikisi gitti biri kaldı. Gerçekten de nasip olmadı. Bende meraklı değildim zaten.
Gerçekten mantıklı geldi, çok teşekkür ederim düşünmemeye çalışacağım, umarım doğru kararı veririm.Gecmis olsun inşallah en içinize sinen şeyi yaparsınız ben bu yöntemi bazen uygularım düşündükçe içim bulaniyorsa tamamen yok sayar bir süre sonra tekrar degerlendiririm
Biri okul okuduğumuz için kardeşlerimle orospuluk yaptığımızı söyledi hemde anneme. Diğeri tırnağındaki pislik olamayacağı rahmetli babam ile alakalı kötü şeyleri bayram günü birde el öpmeye evine gittiğimizde söyledi. Bir diğeri de kendi babamızın meyve ağaçlarından dahi yememize izin vermezdi sürekli küfür eder korkuturdu, onun yüzünden çocukluğumda uzun süre psikolojik bunalım yaşadım.Nasip olmadı demek sanki biraz sitemkar olmuş ama, neler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum tabiki, bu cümleleri kuruyorsanız vardır sebebi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?