Kanser, aramalı mıyım?

Sizin için üzüldüm, mutsuz etmişler sizi, ben biraz daha düşünüp karar veririm inşallah teşekkür ederim ilginiz için.

Sizin kararınız tabi, vicdani duygularınız yüksekse nasıl aramadan durabildiniz, sizi de mi çok kırdılar?

Valla ölen ölsün giden gitsin. Hiç ölmeyecek gibi yaşayanın ölüsüne rahmeti imam okusun. Allah yaşarken insanların burnundan getireni öte tarafta cehenneme odun yapar inşallah

Yo artik eskisi gibi olamayiz

Onca şey yasandi soylendi

Tabiki gordugum yerde sahip cikarim tabiki bayramda kapisina giderim ama bunlari kendime binevi farz gibi gordugum icin.

Insan sevdigini gormedende yasar.. Ben dayimi seviyorum ama gormedende yasarim. Gorunce bana dikeni batacaksa gormeyim daha iyi

Siz adimi kendiniz icin Allah icin atin derim. Tabikide siz daha iyi bilirsiniz icinizi dinleyin kalbinizi dinleyin. Her kul hata yapar, tabikide her hatanin bedeli vardir... Ama hem kalbinizld hem aklinizla hareket edin

En iyisi sanırım Allah'a havale etmek, onun adaleti şaşmaz, aslında affetmek falan diyoruz ama önemli olan onun affetmesi tabi, ben de öyle düşmanım bile olsa ölse mutlu olurum diyemem kimse için, iyiliğimiz bizde kalsın ama bazıları da affedici verici insanları çok fazla suistimal ediyor işte.

Tabiki insan sevdiğini görmeden de yaşar gerektiği kadar mesafe bazen iyidir, çünkü yine aynı şeyleri yapmayacaklarının garantisi bile yok üstelik, teşekkür ederim ilginiz için, hem aklım hem kalbimle hareket edebilirim umarım.

Ölümü düşünen ve pişmanlık yaşayan insan kendi arardı. Bazı insanlar saf kötü. Ne hastalık ne ölüm ehlileştirebiliyor.
Orası öyle maalesef, bazıları her koşulda sadece kendini haklı görüyor, halde olduğu neler yaptığının hiçbir önemi olmadan.

Cenazesine bile gitmem dediğim zihni, kalbi pislik dolu 3 akrabam vardı ikisi gitti biri kaldı. Gerçekten de nasip olmadı. Bende meraklı değildim zaten.
Nasip olmadı demek sanki biraz sitemkar olmuş ama, neler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum tabiki, bu cümleleri kuruyorsanız vardır sebebi.

Gecmis olsun inşallah en içinize sinen şeyi yaparsınız ben bu yöntemi bazen uygularım düşündükçe içim bulaniyorsa tamamen yok sayar bir süre sonra tekrar degerlendiririm
Gerçekten mantıklı geldi, çok teşekkür ederim düşünmemeye çalışacağım, umarım doğru kararı veririm.

Nasip olmadı demek sanki biraz sitemkar olmuş ama, neler yaptıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum tabiki, bu cümleleri kuruyorsanız vardır sebebi.
Biri okul okuduğumuz için kardeşlerimle orospuluk yaptığımızı söyledi hemde anneme. Diğeri tırnağındaki pislik olamayacağı rahmetli babam ile alakalı kötü şeyleri bayram günü birde el öpmeye evine gittiğimizde söyledi. Bir diğeri de kendi babamızın meyve ağaçlarından dahi yememize izin vermezdi sürekli küfür eder korkuturdu, onun yüzünden çocukluğumda uzun süre psikolojik bunalım yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…