Kanser, aramalı mıyım?

Konudan bağımsız ama bu kdr ikilemde kalıyorsam yapmamanın pişmanlığı hiç geçmez buda bir görüş olabilir diyorum

Kesinlikle okuyun affetme üzerine çokçarpıcı gerçek bir hikaye.

Ararsam pişman olmam sadece içimden gelmiyor, ama aramazsam sanki olacakmışım gibi, sanırım aramalıyım

Bu sizin kararınız olmalı
Bence bir kaç gün hiç düşünmeyin. Örneğin salıya kadar hiç düşünmeyin. Biraz soğuyunca uzaklaşınca tekrar degerlendirin

Ameliyat ve sağlık durumu tam da halamla aynı, hepsi ağır hastalıklar Allah herkese şifa versin, siz gittiğinizde mi huzur buldunuz, tabiki arayıp sormaları gerekiyordu ama belki sizden bekledi, büyükler genelde öyle yapıyor küçük olan kötü şeyler yaşasa da, kalbiniz rahatsa ne mutlu size.

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaallah. Aslında arayıp aramamaniz size cidden nasıl davrandigiyla alakalı yani gerçekten affı olmayan çok zor şeyler mi yaşattı size yoksa herşeye rağmen affedilebilir seyler mi bunu ancak siz bilebilirsiniz. Mesela benim ciddi anlamda affetmeyecegim insanlar var bir bardak suya muhtaç kalsa onuda benden istemeye muhtaç mecbur kalsa affetmem öyle bir durum benimki ama sizi en iyi siz bilirsiniz

Haklısınız, kendisi hasta diye hakkında çok çok fazla konuşup vebal almak istemiyorum burdaki kimse tanımasa da kendimi rahat hissetmiyorum ama, yıllarca kötü şeyler yaptı maalesef, ve geri dönüşü olmayan şeyler ama vicdan işte insana ağır geliyor

Çok teşekkür ederim bu arada Allah razı olsun.

Amin rabbim sizin halanizada sifa versin
Gittigimde acikcasi cok iyi karsilandik hic beklemiyodum
Hayir sanki 2 yildir bizden kacip orda burda agzina geleni soyleyen degilde, herzaman bir araya gelen insanlar gibiydi. Cok samimi davrandı kendiside yengemde kuzenlerimde. Hatta biz 1 saat kalip gidecektik, bisuru hazirlik yapmis yengem biz geliyoruz diye..
Ya mahcup oldular yada delilige vuruyolar. Ben orda kendimi rahatsız hissetmedim eve gelincede icime huzur girdi iyiki gitmisim diye. Çok özlemisim bide onları. Sizin diyalogunuz nasildi bilmiyorum ama biz cok iyiydik.
Tam terside olabilirdi yuz asip konusmasalardi yarim saar durup kalkardim. Uzulurdum ama icim rahat olurdu, yapmam gerekeni yaptim derdim

Cunku ölünce arkasından desemde bi fayda etmez

İyi fikir olabilir çok teşekkür ederim ilginiz için.

Gecmis olsun inşallah en içinize sinen şeyi yaparsınız ben bu yöntemi bazen uygularım düşündükçe içim bulaniyorsa tamamen yok sayar bir süre sonra tekrar degerlendiririm

Geri dönüşü olmayan şeyler diyorsunuz ama kararsizsiniz da.. yani bilmiyorum ben bana öyle şeyler yaşattılar ki yüzlerini görmeye tahammülüm yok konusunun açılmasına tahammülüm yok benim için bittiler yani cenazelerine bile gitmicem ben özellikle birinin öyle beni nefret ettirip soguttular . Gene içinizde siz karar verin bir iki gün daha düşünün bence sonra en çok hangi duygunuz ağır basiyorsa onu yapin

Sanırım onlar da pişman olmuşlar ve sizi özlemişler ve aranız düzelsin diye yapmışlardır belki, umarım tekrar eskisi gibi şeyler olmaz, verdiğiniz örnek yani rahatlamış hafiflemiş olmanız iyi geldi bana da, belki ararsam görüşürsem ben de öyle olurum bilemiyorum bizim aramız da iyiydi halamla yani ben öyle sanıyordum büyüdükçe fark ettim gerçek yüzünü.

Yeryüzünde kim bana zerrre iyilik ya da kötülük yaptiysa unutmayan bir yapiya sahibim. Burdaki cogunlugun aksine aramazdim, aramadim da. Pismanlik da duymadim. Ölüm var, hastalik var bunlar sadece biz vicdani duygulari yuksek insanlar icin bi sey ifade ediyor.

Sizi gercekten İyi anliyorum
Benim su dünyada en ahim olan kisi ilk evliligimdeki kv... Ona diyecek bisey bile bulamiyorum Allaha havale ettim... Ama dusunuyorumda, olse sevinirim mutlu olurum falan diyecek birisi değilim
Allahtan korkarim. Zaten en buyuk ceza ona, Allaha havale etmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…