evet açığım.. eşim izin vermiyor.. ve işin garip tarafı eşim kendi babasını hayatta dinlemez, benim babama yaranmaya çalışıyor.. bu konu şimdilik kapandı, 2 sene sonra tekrar konuşuruz diyor.. 2 sene sonra ne olacaksa.. veya elinde 2 sene daha yaşayacağıma dair bir belge mi var bilsem..
ama şu aile terapisinden çok ümitliyim.. İnşaAllah önümüzdeki hafta hayatımın dönüm noktası olur..
aynen canım.. mesela senin durumun benim için nimet olurdu.. ama bak seni nasıl üzmüş..
hepimizin dertleri kaygıları ayrı.. bunca farklılıklar ve hepimiz bi aradayız.. rengarenk bir dünya aslında :)
bende acaba kapanabilir miyim? diye çok geçirdim içimden 1 ay boyunca.. çevremde kimse olabilir demedi, tam tersi mutsuz olacağımı söylediler.. ben yinede bir ihtimal düşünüyordum son tartışmamıza kadar..
Çok haklısınız başörtüsü kesinlikle insanın kişiliğinin veya ahlakının bir ölçüsü değil...
bnde evlendikten sonra kapandım eşim de aileside açık olmama olumlu bakmazdı. eşim beni açıkken sevdi. ama biz bunu ilişkinin taa başından konuştuk. bence 3 sene geçtikten snra konuşulup ayrılınması saçma istiyosa baştan söyleseymiş. birde insanın içinde olmalı o istiyor diye olmaz.
peki sizin içinizde warmıydı kapanmak?
Başta kabul edip şimdi böyle yapması cidden çok üzücü.... İnsanı insan yapan özgürlüğüdür umarım terapinin faydasını görürsünüz ve sende dilediğin özgür hayatı yaşayabilirsin...
Allah ikimizinde gönlüne göre verir inş. ve mutlu oluruz cnm...
ewet vardı babam da çok isterdi. zaten bende okuyorum çalışıyorum falan diye kapanmamıştım. evlendikten sonra eşimde ne zaman kapanıcn demeye başladı başlarda çok çekiniyordum alışmadığım için ama sonra alışınca böyle daha mutlu olduğuma karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?