Bu kafadaki erkekler kendilerini çok akıllı sanıyorlar.
"Şöyle aklı başında, açık bir kız bulayım çevremden.Biraz gezer tozarım, günümü gün ederim.Evlenme zamanı gelince de bir güzel kapatır, sevgililikten karılığa terfi ettiririm" mantığındalar.
Kusura bakma arkadaşım yaranı deşmek istemem ama bu adam sen açıksın diye senle evlenmediyse, bil ki seni sevgili olarak koluna takıp gezdirmesinin sebebi büyük ihtimalle açık olmandır.Madem adam kapalı kız istiyordu neden kapalı bir sevgili bulmadı, yanına mı yakıştıramadı?Hadi diyelim sen açıktın sana aşık oldu, dile kolay 3 sene vazgeçemedi de kapanmayacağım deyince nasıl döndü, vazgeçti senden?Nasıl bir anda bitti sözde aşk?
Tamam adam sünepedir, ailesinden it gibi korkuyordur da sünepeliğine korkaklığına göre davranaymış da ona göre kız seçeymiş.Hiç ihtimal vermemiş mi ayrılacağınıza?Salak değil ya elbet düşünmüştür o ihtimali, olmazsa ayrılırım fikri vardır kafasında.Ama senden çaldığı seneleri hesaba katmak istememiş o ayrı.3 seneyi şıppadanak silen adam gününü gün etme derdindeki adamdır, ben böyle düşünürüm.
Böyleleri en korkulacak erkek tipinin başında gelir benim için, ama ne yazık ki kendilerini erkenden ele vermiyorlar ki insanlar gerçek yüzlerini görmesin.İş ciddiye binince her şey dökülüyor ortaya zaten.
Böyleleri insanı kapanmaktan soğutur,uzak olsunlar.Allah içinde kapanma isteği olup da kararsızlık yaşayanlarımızın hepsine,ben dahil, hayırlısıyla ve hür irademizle kapanmayı nasip etsin inşallah,Amin.
Seni olduğun gibi kabul etmeyen hiçbir zaman değer vermez hele ki böyle bi konuda baskı olmamalı böyle şeyler içinden gelir , bu şartı koşuyosa zaten bişeyler bitmiş demektir. Banada teklifi gelmişti bnde kabul etmedigimi söyledim bnm adam zorlamaz zaten :)
Aslında kötü bir şey mi istemiş bunu düşünün, belki de vesilenizdir kim bilebilir. İyice düşünüp taşınsaydınız keşke. Hemen birbirinize sırt dönmeseydiniz.
Valla sevgilim ve benim harika bir uyumumuz vardır.7 gün 24 saat başbaşa sıkılmayız çok güzel vakit geçiririz.Birbirimizi deli gibi severiz vs vs..
En baştan beri tek kavgamız onun kıskançlığıydı..Karışırdı bana bende hemen gösterirdim dişimi.Hiç ezdirmedim kendimi düşüncelerimi değiştirmedim.Çünkü ben buydum ve istemediğim biri olamazdım olsamda mutlu olamazdım.
Ne zamanki o anladı yaptı hatalarını bende fedakarlık gösterdim.Şuan süt liman herşey ve kavgalarımız bitti.Aman nazarlar değmesin
Ben bir adam için böyle bir tercih asla yapmazdım.Ki bunlar zorlamayla olacak şeyler asla diil.Siz nasıl mutlu olabilirsinizki olmadığınız bir şekle bürünerek.Bence çok doğru bir karar vermişsiniz..
Ayrıca madem o adam bu konuda böyle düşünüyormuş neden baştan kapalı bir bayanla beraber olmamış???Nefret ediyorum bu tarz öküzlerden.Git kafanın dengini bul ne elin kızına baskı yapıyorsun..
Aslında kötü bir şey mi istemiş bunu düşünün, belki de vesilenizdir kim bilebilir. İyice düşünüp taşınsaydınız keşke. Hemen birbirinize sırt dönmeseydiniz.
Evlenmek için kapanmayı şart koydu ve bitti malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?