- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
umarım her bayan onu oldugu gibi kabul eden bir erkekle beraber olur. Ben olsam daha da çirkinleşebilirdim sen yine iyi dayanmışsın canım. Boşver o değişmez bu yaştan sonra. Eğer bir gün gelir de ben değiştim seni çok özledim derse inanma derim. Umarım hayırlı ve anlayışlı bir eşin olur ileride.
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır forumu takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş kişisel bakım, ilişkiler ve birçok konuda yardım aldım sizlerden, çoğu yorumlardan kendimce ders aldım çoğuna kızdım..
Bugün bende yazmaya karar verdim.. 2.5 yıldır devam eden çok güzel bir ilşkim vardı, hani dersiniz ya ruh eşim diye benim için öyleydi.. her konuda anlaşıyorduk ta ki iş ciddiye dönene kadar ben 30, o 31 yasında.. emınım gec bıle kalmıssınız dıyorsunuz.. askerliğini gecen sene mayıs ayında bıtırdı, iş bulması hayatını tekrar düzene sokması yılbasını buldu..
1 ay önce konuyu ben açtım o da evlenmeyı dusundugu tek kişinin ben oldugumu ama bazı sorunlar oldugunu söyledi... Annesi ve kız kardeşiyle beraber yasıyor Ayrıca annesine çok düşkün tam bir ana kuzusu, o kadar ki ailesi beni bile bilmiyor konustugumuzda onları bırakamayacagını, ailesının tutucu oldugunu ve benım kapanmam gerektıgını söyledi Aynı evde oturmaya sıcak baktım, ama kapanmayı düşünmediğimi, düşünürsem de bunu Allah için yapacagımı söyledim.. Bır sonuca varamadık.. 3 gün önce saçma bır konudan tartıstık, ıkımızde hiç olmadıgımız kadar çirkınleştik.. konu bir şekilde evliliğe geldı ben ona korkak ve sünepe dedim.. o bana kıçını örtmekten korktum desene suna dedi.. ve ilişkimiz bitti..
Şu an dediğim hiçbir kelımeden hakaretten pişmanlık duymuyorum, üzgün de değilim sadece çok kızgınım.. Sadece acaba alttan alsamıydım? Farklı olurmuydu bazı seyler? diye gel gitler yaşıyorum..
Sizler dışarıdan baktıgınızda nasıl görüyorsunuz? Aynı sorunu yasamış, sonunda orta yolu bulmuş olan varmı? Şimdiden tskr ederim
Konuya gösterdiğiniz ilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
Daha evlenmeden beni bu kadar üzen ve daraltan bir ilişki, aynı evde ailelerin araya girmesiyle kaosa dönerdi sanırım.. Ne zaman özlesem geleceği, bulunacağım ev ortamını düşünüp teselli ediyorum kendimi.. Mutsuz bir evlilik yapıp senelerce sıkıntı çekmektense, bekar kalıp bir kaç ay üzülmek en mantıklısı galiba..
İyi dilekte bulunan ve dua eden arkadaşlardan da Allah razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?