Kapanmazsam olmazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl bir diretmedir aklım almıyor yol yakınken bitmiş verilmiş sadakanız varmış

Erkek arkadaşınızda karaktersizmiş çok sinirlendim

Reactions: 000
Onada üzüldüm, ailesi yüzünden istemediği biriyle evlenecek belki de.Keşke ailelerimizi seçebilme gibi bi şansımız olsaydı.Bu insanlar neden hala namusun başındaki örtüyle alakalı olmadığını anlamak istemiyor bi türlü çözemedim..

bu yobazların nesini kabullendin kızım?
çocuğun da üzülmeye değer bir hali yok ailesinin isteğini bile bile senle evlenmeye kalkmış.
yobazlık budur işte.
başkasının hayatına karışma hakkını kendinden görmek.

Onada üzüldüm, ailesi yüzünden istemediği biriyle evlenecek belki de.Keşke ailelerimizi seçebilme gibi bi şansımız olsaydı.
İnanır mısınız ona bende üzüldüm bana olan sevgisinden falan geçtim ama 30 yaşına gelmiş savcı olmuş ama hala kendini gerçekleştirememiş oluşuna çok üzüldüm

Evlenmedigin iyi olmus ya bu sozleri icinde tutup tutup evlendikten sonra soyleselerdi? Ogluna da kapali ama her halti yemis kizi bulup evlendirirler de bu yaptiklarina bin pisman olurlar.

En doğrusunu yapmışsınız ne öyle sözler verip de evlilik işini oyuncağa çevirmek.
O kadar hazırlık yapmışsınız ama zararın neresinden dönersen kardır.
Zaten sadece bu konuda değil ailesine bu kadar bağımlı, sesini çıkarmayan bir insandan her konuda sorun yaşardınız.
Allah kurtarmış böyle bir kişiden ve aileden.
Nasıl yaşayacağınıza, ne giyeceğinize ancak siz karar verirsiniz.
Yolunuz bahtınız açık olsun.

Bir zamanlar böyle bişy düşünüp konuyu eşimle paylaştığımda “o seninle Allah arasında snn içinden gelmesi lazım bn karışamam” demişti.
Siz çok karakterlisiniz. İnşaallah karşınıza sağlam duran bi adam çıkar.
Aile dindar değil cahil. Gerçek dindar olsa zorlamaması gerektiğini bilir. Bu tipler çocuklarının mutluluklarının katili.

Sadece gecmiş olsun demeye geldim, anlayıslar hiç değişmiyor ne yazık ki =( eski erkek arkadasınız da orada hiç sesini cıkarmamıs aglamak dısında belli ki baba cok baskın, sorunlu sayılabilecek Bir karakter. Neyse ki yol yakınken vazgectiniz.

Sonu kötü bitecek sandım ama sizin için çok iyi bitmiş. Evlendikten sonra hayatı zindan ederdi bunlar size.
Hem "bu şekilde istemeye uygun bulmuyorum" diye hakaret ediyorlar hem de "e biz ne dedik, fikrimizi söyledik". Söylemeyin kardeş. Size bir şey sormayan insanlara 5 puanlık iq ile fikir beyan etmekten vazgeçin artık. Ne sanıyorlarsa kendilerini...

Çok iyi yapmışsınız.tesetturlu bi insan olarak söylüyorum bunu.cunku bu baskıların farklı versiyonunu bende yaşadım.bizimkilerde kapandım diye yapmadıklarını bırakmadılar.herseyden öte saygısız insanlarmış.kurtulmussun.yapamazdin zaten böyle insanlarla.

Yemin ederim ki nişan için ne yapmamız gerekir üstümüze düşen nedir diye konuşulucak diye bekliyorum sabırla ama daha öncede aynı türden şeyler yaşandığı için alttan alamazdım artık bu benim karakterime duruşuma yanlış benim ona bi muhtaçlığım yok çok şükür yinede olayın stresi ve hayal kırıklığıyla kalbimde bi ağırlık var ama yaptığımın doğruluğuyla da bi yandan içim çok rahat

Duygularınla mantığını karıştırmaman konusunda tebrik ediyorum seni.Umarım ilerki hayatında çok daha mutlu olursun

Allahla kul arasında hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…