- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
- Konu Sahibi Caffeamericano
-
Ahh ahh onu demediğime pişmanım siz önce kendi cocuklarınıza beş vakit namazını kıldırabiliyo musunuz diyecektimGelini kapali olsun ister ama sorsan oğlu birçok ve vecibesini yapmıyordur ama olsun önemli olan gelinin basindaki basörtü..
Hayır ben ilk kez acıyorum amin çok sağolunBu konuyu ılk zamanlarda acmısmıydınız, okudum sankı de. Onun dısında soylenecek bısey yok hayırlısı olsun
Onada üzüldüm, ailesi yüzünden istemediği biriyle evlenecek belki de.Keşke ailelerimizi seçebilme gibi bi şansımız olsaydı.Bu insanlar neden hala namusun başındaki örtüyle alakalı olmadığını anlamak istemiyor bi türlü çözemedim..Ben zaten kendi içimde çok zor kabullenmiştim ailesiyle arasına da girmek istemedim defalarca geldi hayır dedim hallettim bi daha sorun olmuycak dedi.. bu olaylar olurken o da sessizce oturdu ilk başta ben yüzükleri verdikten sonra amacımız böyle bi konusma yapmak değildi nişanı konuşmaya gelmiştik hepinizden özür diliyorum dedi bi kaç bi şey dedi ama inanın hatırlamıyorum çünkü elim ayağım titriyodu
Ben zaten kendi içimde çok zor kabullenmiştim ailesiyle arasına da girmek istemedim defalarca geldi hayır dedim hallettim bi daha sorun olmuycak dedi.. bu olaylar olurken o da sessizce oturdu ilk başta ben yüzükleri verdikten sonra amacımız böyle bi konusma yapmak değildi nişanı konuşmaya gelmiştik hepinizden özür diliyorum dedi bi kaç bi şey dedi ama inanın hatırlamıyorum çünkü elim ayağım titriyodu
İnanır mısınız ona bende üzüldüm bana olan sevgisinden falan geçtim ama 30 yaşına gelmiş savcı olmuş ama hala kendini gerçekleştirememiş oluşuna çok üzüldümOnada üzüldüm, ailesi yüzünden istemediği biriyle evlenecek belki de.Keşke ailelerimizi seçebilme gibi bi şansımız olsaydı.
Konu asla kapalı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılmasın benim annemde ablamda kapalı ben sadece ortadaki dayatmanın yanlışlığını vurgulamak istediğim için herkesin inancı kendisinedirKonu enteresan kıyas daha bir enteresan!
Yemin ederim ki nişan için ne yapmamız gerekir üstümüze düşen nedir diye konuşulucak diye bekliyorum sabırla ama daha öncede aynı türden şeyler yaşandığı için alttan alamazdım artık bu benim karakterime duruşuma yanlış benim ona bi muhtaçlığım yok çok şükür yinede olayın stresi ve hayal kırıklığıyla kalbimde bi ağırlık var ama yaptığımın doğruluğuyla da bi yandan içim çok rahatYazık dedim sadece.Onlar istiyor diye kapanmanın sana ne faydası olacak ?Allah için olmadıktan sonra..
Ayrıca bu kadar olaydan sonra tekrar bir araya gelmişken böyle konuşulması tamamen saygısızlık.Merak ettiğim bişey var erkek arkadaşınız sadece ağlamakla mı yetindi ? Hiç birşey yapmadı mı bu olaylar yaşanırken ?
Duygularınla mantığını karıştırmaman konusunda tebrik ediyorum seni.Umarım ilerki hayatında çok daha mutlu olursunYemin ederim ki nişan için ne yapmamız gerekir üstümüze düşen nedir diye konuşulucak diye bekliyorum sabırla ama daha öncede aynı türden şeyler yaşandığı için alttan alamazdım artık bu benim karakterime duruşuma yanlış benim ona bi muhtaçlığım yok çok şükür yinede olayın stresi ve hayal kırıklığıyla kalbimde bi ağırlık var ama yaptığımın doğruluğuyla da bi yandan içim çok rahat
Allahla kul arasında hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yokÇok iyi yapmışsınız.tesetturlu bi insan olarak söylüyorum bunu.cunku bu baskıların farklı versiyonunu bende yaşadım.bizimkilerde kapandım diye yapmadıklarını bırakmadılar.herseyden öte saygısız insanlarmış.kurtulmussun.yapamazdin zaten böyle insanlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?