Kapanmazsam olmazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar karekterli kendisine ve ailesine karşı saygıyı elden bırakmayan birisisiniz. Burda annesine babasına bırak laf söylemeyi dayak attığını görüp ama seviyorum aslında iyi birisi kuvamında bayanlar var aşk hersey degildir dik duruşunuzdan dolayı tebrik ederim

Anneniz babanız ne kadar sağlam karakterli bir evlat yetiştirmiş, maşallah. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın.
Annem babam çok şükür ki arkamda babam biz kızımıza güveniyoruz her konuda kendi kararı kapanmak isterse kapanabilir istemezse yine kendi bileceği iş hiç bizi üzmedi sizinde hakkınızda hayırlısı ama bu niyetle bi daha kapımızı çalmayın dedi

Sadece TEBRIK EDIYORUM seni. HELAL OLSUN.
Genel itibariyle Türk kızları sevdiğimle evleniyorum sanıyor. Ama kazın ayağı öyle değil malesef. Erkek tarafının ailesi ile de evleniyorsun. (31 yaş tecrubem belki bu yüzden hala bekarım) Ve erkek çoğunlukla ailesi ne derse onu yapıyor. Ne de olsa hamurunu onlar yoğurmadi mi?

Çok sinirlendim ağlayarak sesimi yükselttim ben bu yaptıklarınızdan sonra size bi daha nasıl saygı duyabilirim nasıl yüzünüze güler elinizi öperim gercekten bana çok büyük haksızlık ettiniz dedim içim benimde yanıyor ne hayallerim vardı dün yüzüklerimizi seçmiştik daha ama bu benim sınırımı aşmaktır ben zaten oturmama kalkmama giymeme konuşmama kendimce dikkat ediyorum ötesinde bi uyarıya hakkı yok kimsenin bu bana saygısızlık

Allaha havale ediyorum tek dediğim bu bir genç kızın ahını aldılar ne yazık

Helal olsunnnnn

Kesinliklee ben ona da üzüldüm çünkü elinde benim sevdiğim pastayla gülerek girmişti içeri belli ki bilmiyodu ama ailesi bu işi bozmak için gelmişti sanki. onun hayattan tek beklentisi hayali benle yuva kurmaktı buna inancım tam ama ailesine karşı gelemeyen bi yapısı var iki sene öncede çalıştığı ile dönmüştü bir daha aramamış sormamış gelmemişti öyle ikna olmuşlardı efendi birisidir ona lafım yok ama yinede orada arkamda durmasını biz birbirimizi seviyoruz diye babasını engellemesini isterdim. Onun da hakkında hayırlısı olur umarım bi gün kendi kararlarının arkasında durmasını öğrenir

bu konu gercek mi, boyle terbiyesiz boyle ahlak yoksunu insanlar var mi. bir kizin evine ailesine gidip resmen hakaret etmek..sen kimsinde Allahin emri Peygamberin kavli cumlesini birine yakistirmiyosun. sen kimsin. ay aksam aksam hormonlar zaten tavan bak sinir yaptim yine ahah.

konu gercekse sizi cok tebrik ederim konu sahibi. omurgasiz erkek arkadasiniza da bosuna uzulmeyin, ne yasiyosa kendi secimleri sonunda yasiyor.

Çok zoruma gitti çok evimize kadar gelip soframıza oturmuş insanlar bir daha konusu açılmıycağına dair sözler verilmişti üstelik bana yaşadığım travmayı düşünebiliyor musunuz
Çok teşekkür ederim inşallah bugun sabah olur bana

Aileme karşı mahçup olduğum bi durum çünkü bilmiyorum hiç ailenizin karşısına birini çıkardınız mı güvenerek ve bu güven boşa çıktı mı gercekten zor bi durummuş
Yani tamam olay gerçekse çok kötü de o anda mı sarılınır babanın eline özür dilerim seni bunlarla muhatap ettim falan diye ne biliyim , siz bunları yaparken herkes izledi mi orda , yani kusura bakmayın da tiyatro sahnesi gibi olmuş.

Konu da kaygan zemin , ondan da inanılması güç geldi açıkçası.Baş örtüsü ve izin vermeyen aile filan.Her neyse gerçekse hakkınızda hayırlısı olsun.

Olur tatlim, nice guzel sabahlara uyanacaksin hemde. Hakkinda hayirlisi, mutlu ol insallah:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…