- 26 Eylül 2018
- 640
- 2.010
- 113
- Konu Sahibi Caffeamericano
-
Annem babam çok şükür ki arkamda babam biz kızımıza güveniyoruz her konuda kendi kararı kapanmak isterse kapanabilir istemezse yine kendi bileceği iş hiç bizi üzmedi sizinde hakkınızda hayırlısı ama bu niyetle bi daha kapımızı çalmayın dediAnneniz babanız ne kadar sağlam karakterli bir evlat yetiştirmiş, maşallah. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın.
İnanın bana da hala hayal gibi geliyorNedense yazdıklarınıza pek inanasım gelmedi eğer gerçek bir olaysa sizi takdir ediyorum
Herkese merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum hem içimi dökmek hem de değerli fikirlerinizi merak ediyorum. 8 sene önce tanıştık ben lisede o üniversitedeydi 1 yıla yakın görüşüp ayrıldık aradan yıllar geçti ara ara telefonda konustuğumuz hep oldu en son 2 sene önce karşıma çıktı yeniden denemeye başladık her şey güzeldi mesleklerimizi elimize almıştık daha olgunduk artık aileleri tanıştıralım adı konsun dedik tanıştırdık babası bana dedi ki ben kızımdan tek bir şey istiyorum o da kapanması.. isteğinize saygı duyuyorum ama ben bunu ancak içimden gelirse yaparım siz istediğiniz için değil oğlunuz biliyodu böyle olduğumu evimize gelirken sizde biliyodunuz dedim ve oğullarını terk ettim aradan 3-4 ay geçti yalvar yakar bana geri döndü gel her şeyi hallettim ailemi ikna ettim her şey senin istediğin gibi olucak babam kabul etti diye yalvardı kabul etmedim ama ben sonra zaman zaman yine geldi yalvardı sonra yüz yüze oturup konuşunca inandım dedim ki halletmiş her şey güzel olucak gözümün içine bakıyor zaten. Tamam dedim gecen akşam evimize buyur ettik anne ve babası geldi gayet iyi ağırladık bizde yavastan nişan hazırlıklarına başladık mekanı tuttum ben hediyelikler pasta falan tamamdı bu akşam evimize geldiler nişan için konuşmaya babasının gelişinden zaten ben anladım bunlar oturdu babamın karşısına başladılar yine aynı mevzu açıldı adam konuştu konuştuu hani şey demesini bekliyorum evet isteğim bu yönde ama gençler böyle bi karar vermiş saygı duyalım nişan için neler yaparız onu konusalım diyecek sandım. Şu cümlesi beni kopartan cümle oldu “Allahın emri Peygamberin kavliyle istemek içimden gelmiyor çünkü ona uygun bulmuyorum” yaa sen kimsin !!! Bunu duydum sonra annesinin tabi kızımız ne der bide ona soralım dedii ve bende ipler koptu sizin bu yaptığınız bana haksızlık aileme saygısızlık sizin bu yaptığınız ayıptır hata bende oğlunuza inandım dedim babamın ellerine sarıldım öptüm baba senden de özür diliyorum bu insanları evimize getirdiğimiz için ama elim ayağım titriyor kulaklarım uğulduyor sesimi yükselttm ağlayarak söyledim bunları sizin kapalı olup gördüğünüz bi çok kişiden daha namusluyum daha karakterliyim daha şerefliyim size sadece ah diyorum başka bişey demiyorum Allaha havale ediyorum sizi istediğiniz oldu evlenmiyorum oğlunuzla merak etmeyin dedim annesi biz ne dedik biz konusmaya fikrimizi söylemeye geldik dedi bende sizin fikrinizi iki sene öncede biliyodum tekrar söylemenize lüzum yoktu dedim sakın bi daha karşıma çıkma dedim oğlanın eline verdim aldığı pırlantayı. Babamda her zaman misafir olarak gelebilirsiniz ama bizim size verecek kızımız yok dedi ve gönderdik evimizden oğlanda ağlayarak çıktı ailesiyle
Çok sinirlendim ağlayarak sesimi yükselttim ben bu yaptıklarınızdan sonra size bi daha nasıl saygı duyabilirim nasıl yüzünüze güler elinizi öperim gercekten bana çok büyük haksızlık ettiniz dedim içim benimde yanıyor ne hayallerim vardı dün yüzüklerimizi seçmiştik daha ama bu benim sınırımı aşmaktır ben zaten oturmama kalkmama giymeme konuşmama kendimce dikkat ediyorum ötesinde bi uyarıya hakkı yok kimsenin bu bana saygısızlıkNe kadar karekterli kendisine ve ailesine karşı saygıyı elden bırakmayan birisisiniz. Burda annesine babasına bırak laf söylemeyi dayak attığını görüp ama seviyorum aslında iyi birisi kuvamında bayanlar var aşk hersey degildir dik duruşunuzdan dolayı tebrik ederim
Amin çok sağolunVay be kadınlar kulübünde bu kadar dik duran nadir kadınlar görüyoruz. Helal olsun. Allah gönlünüze göre versin
Allaha havale ediyorum tek dediğim bu bir genç kızın ahını aldılar ne yazıkBravo. Tebrik ederim. O aile bir gün, dinin, vicdanın, ahlakın tesettürle olmayacağını öğrenir. Ama senin ahını ve kendi evlatlarının gözyaşını almışlar ya, bunu acı bir tecrübe ile öğrenirler. Zerre şüphem yok.
Helal olsunnnnnHerkese merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum hem içimi dökmek hem de değerli fikirlerinizi merak ediyorum. 8 sene önce tanıştık ben lisede o üniversitedeydi 1 yıla yakın görüşüp ayrıldık aradan yıllar geçti ara ara telefonda konustuğumuz hep oldu en son 2 sene önce karşıma çıktı yeniden denemeye başladık her şey güzeldi mesleklerimizi elimize almıştık daha olgunduk artık aileleri tanıştıralım adı konsun dedik tanıştırdık babası bana dedi ki ben kızımdan tek bir şey istiyorum o da kapanması.. isteğinize saygı duyuyorum ama ben bunu ancak içimden gelirse yaparım siz istediğiniz için değil oğlunuz biliyodu böyle olduğumu evimize gelirken sizde biliyodunuz dedim ve oğullarını terk ettim aradan 3-4 ay geçti yalvar yakar bana geri döndü gel her şeyi hallettim ailemi ikna ettim her şey senin istediğin gibi olucak babam kabul etti diye yalvardı kabul etmedim ama ben sonra zaman zaman yine geldi yalvardı sonra yüz yüze oturup konuşunca inandım dedim ki halletmiş her şey güzel olucak gözümün içine bakıyor zaten. Tamam dedim gecen akşam evimize buyur ettik anne ve babası geldi gayet iyi ağırladık bizde yavastan nişan hazırlıklarına başladık mekanı tuttum ben hediyelikler pasta falan tamamdı bu akşam evimize geldiler nişan için konuşmaya babasının gelişinden zaten ben anladım bunlar oturdu babamın karşısına başladılar yine aynı mevzu açıldı adam konuştu konuştuu hani şey demesini bekliyorum evet isteğim bu yönde ama gençler böyle bi karar vermiş saygı duyalım nişan için neler yaparız onu konusalım diyecek sandım. Şu cümlesi beni kopartan cümle oldu “Allahın emri Peygamberin kavliyle istemek içimden gelmiyor çünkü ona uygun bulmuyorum” yaa sen kimsin !!! Bunu duydum sonra annesinin tabi kızımız ne der bide ona soralım dedii ve bende ipler koptu sizin bu yaptığınız bana haksızlık aileme saygısızlık sizin bu yaptığınız ayıptır hata bende oğlunuza inandım dedim babamın ellerine sarıldım öptüm baba senden de özür diliyorum bu insanları evimize getirdiğimiz için ama elim ayağım titriyor kulaklarım uğulduyor sesimi yükselttm ağlayarak söyledim bunları sizin kapalı olup gördüğünüz bi çok kişiden daha namusluyum daha karakterliyim daha şerefliyim size sadece ah diyorum başka bişey demiyorum Allaha havale ediyorum sizi istediğiniz oldu evlenmiyorum oğlunuzla merak etmeyin dedim annesi biz ne dedik biz konusmaya fikrimizi söylemeye geldik dedi bende sizin fikrinizi iki sene öncede biliyodum tekrar söylemenize lüzum yoktu dedim sakın bi daha karşıma çıkma dedim oğlanın eline verdim aldığı pırlantayı. Babamda her zaman misafir olarak gelebilirsiniz ama bizim size verecek kızımız yok dedi ve gönderdik evimizden oğlanda ağlayarak çıktı ailesiyle
Tamam siz haklısınız tepkinizde ama ne bileyim ben o çocuğa da çok uzuldum. Hiç bilmiyordu belki böyle olacağını yani kendince durumu çözdüğünü düşünmüştü belki de. Peki sonradan arama veya mesaj gönderme gibi şeyler olmadi mi merak ettimAmin çok sağolun
Kesinliklee ben ona da üzüldüm çünkü elinde benim sevdiğim pastayla gülerek girmişti içeri belli ki bilmiyodu ama ailesi bu işi bozmak için gelmişti sanki. onun hayattan tek beklentisi hayali benle yuva kurmaktı buna inancım tam ama ailesine karşı gelemeyen bi yapısı var iki sene öncede çalıştığı ile dönmüştü bir daha aramamış sormamış gelmemişti öyle ikna olmuşlardı efendi birisidir ona lafım yok ama yinede orada arkamda durmasını biz birbirimizi seviyoruz diye babasını engellemesini isterdim. Onun da hakkında hayırlısı olur umarım bi gün kendi kararlarının arkasında durmasını öğrenirTamam siz haklısınız tepkinizde ama ne bileyim ben o çocuğa da çok uzuldum. Hiç bilmiyordu belki böyle olacağını yani kendince durumu çözdüğünü düşünmüştü belki de. Peki sonradan arama veya mesaj gönderme gibi şeyler olmadi mi merak ettim
Orada benim de bi' inanmayasım geldi.Bir de babasının ellerine sarılıp öpmesi çok film bir hareket yav.Şu cümlenize kadar ciddi cidddi okuyordum
Aileme karşı mahçup olduğum bi durum çünkü bilmiyorum hiç ailenizin karşısına birini çıkardınız mı güvenerek ve bu güven boşa çıktı mı gercekten zor bi durummuşOrada benim de bi' inanmayasım geldi.Bir de babasının ellerine sarılıp öpmesi çok film bir hareket yav.
Çok zoruma gitti çok evimize kadar gelip soframıza oturmuş insanlar bir daha konusu açılmıycağına dair sözler verilmişti üstelik bana yaşadığım travmayı düşünebiliyor musunuzbu konu gercek mi, boyle terbiyesiz boyle ahlak yoksunu insanlar var mi. bir kizin evine ailesine gidip resmen hakaret etmek..sen kimsinde Allahin emri Peygamberin kavli cumlesini birine yakistirmiyosun. sen kimsin. ay aksam aksam hormonlar zaten tavan bak sinir yaptim yine ahah.
konu gercekse sizi cok tebrik ederim konu sahibi. omurgasiz erkek arkadasiniza da bosuna uzulmeyin, ne yasiyosa kendi secimleri sonunda yasiyor.
Yani tamam olay gerçekse çok kötü de o anda mı sarılınır babanın eline özür dilerim seni bunlarla muhatap ettim falan diye ne biliyim , siz bunları yaparken herkes izledi mi orda , yani kusura bakmayın da tiyatro sahnesi gibi olmuş.Aileme karşı mahçup olduğum bi durum çünkü bilmiyorum hiç ailenizin karşısına birini çıkardınız mı güvenerek ve bu güven boşa çıktı mı gercekten zor bi durummuş
Olur tatlim, nice guzel sabahlara uyanacaksin hemde. Hakkinda hayirlisi, mutlu ol insallah:)Çok zoruma gitti çok evimize kadar gelip soframıza oturmuş insanlar bir daha konusu açılmıycağına dair sözler verilmişti üstelik bana yaşadığım travmayı düşünebiliyor musunuz
Çok teşekkür ederim inşallah bugun sabah olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?