Kapanmazsam olmazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O an gercekten bi duygu patlaması oldu içimde çünkü babam bana kızım bak emin misin her şey halloldu mu yine o konular açılmasın diye söylemişti ve ben babamdan çok utanıyorum
Gerçekten şaka gibi değil mi ama yüzde yüz gerçek ne yazık ki keşke şaka olsaydı Allahım keşke

Ne denir ki boşverin artık.Erkek arkadaşınıza da üzüldüm doğrusu.Evde ne olaylar çıkmıştır sizden sonra.Belki de çıkmamıştır gerçi erkek arkadaşınız pasif bir tip gibi.

Meslekle kişilik bambaşka şeyler yalnız.
Bir duruşun olur hayatta mesleğinde de gösterirsin özel hayatında da gösterirsin alışveriştede de pazarda da her yerde. Daha sevdiğin kızın arkasında duramıyosan bu hayatta adaletin temsili nasıl olucaksın

Valla helal olsun sana o kadar güzel ifade etmişsin ki o kriz anında kendini tebrik ediyorum ben olsam sinirden bayılırdım herhalde öyle şey olur mu senin oğlun sevmiş sen gel o ortam da anne babanın yanında uygun görmüyorum de sen o kızın içini mi biliyosun da uygun bulmuyosun densiz

Keşke ne istediğini istediği şey için neler yapabileceğini yapamıyorsa kimsenin hayatını mahvetmeye hakkı olmadığını bilse
Ben size demiştim , istediğiniz şey özgür olmak.
Onlar sizi kapan içine almak istemiş.
Ama siz izin vermemişsiniz.
İlla evlenmek için ,değerlerinizden vazgeçmemişsimiz.

oğlana yazık dedim ben sadece. arada kalmış belli. o aile sizi kesinlikle haketmiyor bu arada, hele o kp gıcık oldum iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık. ama oğlana da aşırı üzüldüm onun suçu yok sanki ha.

Bence de en iyisini yapmışsınız. Kapansanız dahi başka problemler bulur çıkarırlardı, yine evinize ailenize karışırlardı. Hayırlısı olmuş. Onlar da sizin ahınızla bir adım yok gidemezler , elbette çıkar bir yerden.

Valla sınava girerek savcı olunuyor diye biliyorum ben , duruşa bakılırsa ohooo.Neyse o konulara hiç girmeyelim.

Ben orda nasıl paramparça olmuşum ne
Saygılı efendi birisidir ama arkamda durması gereken ince cizgideydik tam. Toparlanıcak bi tarafı kalmadı artık çünkü ailesine rest cekip gelse bile ben istemem kimsenin ailesiyle arasına girmeyi ki ona da defalarca söyledim istemiyolarsa baştan hiç olmasın diye ama gönül işte bi yandan da olsun istiyorsun bilmiyorum belkide bundan da çıkardığım ders bi kere olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok

Çok hadsiz, terbiyesiz bir adammış babası. Oğulları için üzüldüm ama ben. Belli ki anne ve babasına söz geçiremiyor. Elinden bir şey gelmiyor çocuğun.

Ben de bekarken, uzaktan bir tanıdık ailemle konuşuyor. “Kızınızı istemeyi düşünüyoruz. Ama bir şartla. Kapanırsa isteyeceğiz...” diyor oğlanın annesi. “Benim kızım ister açılır, ister kapanır; kimse karışamaz!” diyor babam da. Oğlanı da tanımam etmem yani. Aklıma bu olay geldi konunuzu okuyunca.
Hadsiz, dengesiz, kendini bilmez çok insan var. Oğullarına yazık etmişler, ona üzüldüm. Siz kendinizi kurtarmışsınız. Hiç üzülmeyin. İnşallah karşınıza bundan sonra iyi insanlar çıkar.

Edepsizler, madem kapalı gelin istiyorlar evınıze ne diye gelip anne babana saygısızlık yapıyorlar. İyi yapmışsın bugün bunu ister yarın başka bişey. Dünyadaki tek erkek onun oğlu değil. Uzak dur canim böyle insanlardan ,bunlardan insana aile falan olmaz.

Ben size demiştim , istediğiniz şey özgür olmak.
Onlar sizi kapan içine almak istemiş.
Ama siz izin vermemişsiniz.
İlla evlenmek için ,değerlerinizden vazgeçmemişsimiz.
Doğru olanı yaptığıma doğru bi karar verdiğime eminim ama içim yinede çok acıyor evlenmeyi değil onunla evlenmeyi istemiştim Allah biliyor. Çok yazık ettiler

Her defasında şaşırmayacağım diyorum şu konulara ama hayret ediyorum insanlığa insanlarımıza cahilliğe... harika bir duruş sergilemişsiniz sizi tebrik ederim belli ki size ve ailenize uygun kişiler değiller sayfayı kapatın ve yolunuza bakın

Şey de söyledim aklıma gelmişken bahsettiğiniz kadar müslümansanız benim oğlum senelerdir bu kızla gezip tozuyor nikahları yok bişeyleri yok bu da size günah değil mi madem aileler her günahımızdan sorumluysa dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…