Kapanmazsam olmazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aferin kiz sana
Iyi yapmissin
Ne demek allah emriyle icimden gelmiyor ama..defol git salak adam.

Evlensen de mutlu olamazdin

Sakin bir daha gorusme inanma

Zararın neresinden dönersen kardır hesabı olmuş sizinkisi.
Üzüldüm sizin adınıza, ancak herşeyde bir hayır vardır.
Daha anasına babasına kendi isteklerini ve düşüncelerini kabul ettiremeyen bir adamdan hiç birşey olmazdı zaten.

Evet terbiyesizlik etmiş kayınbaba namzeti. Siz de çok iyi yapmışsınız bravo, çok yerinde bir davranış, muhtemelen evlenseniz de kp başınızın etini yiyecekti kapanın diye. İkinizin hakında da hayırlısı olsun

Exten next olmaz sözü bir kere daha kanıtlanmış. Neyse ki ağzındaki baklayı nikah olmadan çıkarmış. Evlenip de başını yakmamışsın. Şükür sadakası filan ver bence canım...

Reactions: 000
Dik duruşa hayranım ama şimdi bu kızdan iyiki kurtulduk bu bizi evede almzdı cazgırdı bağırdı durdu saygısız diye düşünmüşlerdir... ama ne düşünürlerse düşünsünler kapanmak içten gelmeyince ağır gelir etrafına bak gerçekten kapalı demeye bin şahit gerek ortalık, kendim kapalıyım ama 3 sene olaxak ben kendim istedim eşimin haberi bile yoktu ki gayette açıktım, annem tam kararınsa uygula bu oyuncak değil dedi, kapandım çok şükür, hayat telaşı ibadetlerini atlıyosun bazen insan üzülüyo

Sizi tebrik ediyorum. Karakterli duruşunuz, ailenizi ve kendinizi saygısızlığa layık görmeyişiniz için. Burda elin adamına ailesini ve kendisini paspas yapan kızlarımız da örnek alsalar sizi keşke... Ayrıca buna razı gelmiş gözükse bile o adam evliliğinin her noktasında olurdu. Ailesini bu konuda bile susturamayam insandan ise eş olmaz. Geçmiş olsun. Üzülmeyin çok daha iyisi çıkar karşınıza.evlenmek değil eş bulmak önemli çünkü

+1000000
Bir de şu cürrete bak ya
Kafasına bir şey fırlatılmafığına dua etsinler

Sizin tavrınız normal de, o sevgiliniz olacak Adam, babasına orada dur deyip susturmadı mı

Yani sonuçta ikna ettim deyip gelmiş ve müdahale etmedi mi

Yapması gereken babasını susturup al annemi eve git bundan sonrasını biz konuşuruz demekti

Helal olsun böyle net kararlı dik duruşlu ailesini ezdirmeyen kızlar olmak lazım. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Terbiyesizler kendileri karar verebileceklerini sanmışlar bide söyledikleri ortama bakın yani kimsiniz siz oh olmus o çocukta daha çok ağlar insallah. Onun karakteride belli oldu duruşu olmayan ailesine bir şey diyemeyen birisiymiş işte.

Hayat öyle garip ki gün gelir siz belki kapanırsınız.
O adam da açık bir gelin sahibi olur, hatta kapalılığa son derece uzak ve karşı bir gelini olur mesela. Yani olur mu olur.
Çünkü sizin günahınıza girmiş yaptığı terbyesizlikle otursun şimdi
Hoşgörü ne kadar kıymetli birşey.
Oğluna üzüldüm, kendi kararlarının arkasında duramayacak ve mutlu bir evlilik yapamayacak belki de.

Allah bilir ama o babanın da oğlunun da masum bir kızdan aldığı ahh onları ne kadar imanlı yapar? Kalp kırmak ne kadar kolay. hadi tamam ikna oldun kızı istemeye geldin öyle bir laf edilir mi? maalesef bende benzer şeyler yaşadım ve sizin gibi duruş sergileyemedim çok pişmanım. acısını sonra çıkardım o ayrı ama tebrik ediyorum sizi.

Terbiyesizler ya. Madem uygun bulmuyorsun pırlanta oğlunu yormayaydın oralara kadar. Ay içiniz buz gibi soğusun, sinirlenip üzülmeyin hiç. O yaşa gelmiş hala saygı ne haberleri yok.

Pasazade kapali kiz istiyorsa kapalisini bulsun. Bir suru kapali kiz varken acigini bulup kapatmak nedir? Cok iyi yapmissiniz bence de.

Yıllar önce benzer şeyler benim de başıma geldi.

iki yıl görüştük, iş ciddilessin artık dedi
İlk tanışmaya geldiler. O zaman ben 24 yaşındayım, büyümemiş adam da 31 yaşında. Ben kapaliyim ve tarzimda uzun yıllardır aynı, pantolon-tunik- şal.
Önce bu öküz bana pantolon giymek yok dedi. Ben de sen beni böyle tanıdın dedim. Sonra şal değil eşarp yapacaksın dedi.

Aileler tanışmaya geldiği gün ben ikram yaparken misafir diye tepsiyi önce babasına tuttum -dogal olarak-
Adam bana sağdan başla sağdan dedi.
Annesi de sağdan başlamak sünnet dedi.
Ben de önce misafire verilir dedim.

İstemeye geldikleri gün de kahveleri tutarken de aynısini yaptı bana görgüsüz babası.

Babam bizde kız evden çıkarken davul zurna çalınır dedi. Bu arada babam annem hacılar.
Adam bu kez babama "davul çaldırırken sakalından da mi utanmayacaksin" dedi.

İsteme günü biz yan yana oturduk diye amcası herkesin içinde "bu mübarek gecede işe haram karıştırmayalım" dedi ve bizim aramıza annelerimizi oturttu.

Ayy neler yasamisim iğrenç insanlar.
Tabi ki de ayrıldım. O aileye girseydim beni şimdiye çarşafa sokmuslardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…