Kapanmazsam olmazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az bile yapmışsınız. Ailece çok kibarsınız. "Ben kızımızdan kapanmasını istiyorum." ne hadsiz bir cümle ya? Ne istediği önemli değil, hiçbir şekilde dayatmaya hakkı yok.

Eski sevgilinize de zerre üzülmedim. Onun vereceği tepkiden çekinmelilerdi. Bu konuyu kapatma işini o halletmeliydi, becerememiş. Üzülmeyin devamında daha ne dayatmalar gelirdi kim bilir?

Reactions: 000
Ay ne günahı Allah aşkına böyle insanlar da ne bileyim milleti dinden imandan çıkarırlar. Çok muhafazakârlarsa madem kendileri gibi bulsalardı ne işleri var senin kapında. Sırf insanları huzursuz etmek için varlar. Kapından içeri sokma bir daha, yazık anne babana çok üzüldüm. Seni kırmamak için belki de en basından beri bu insanlara karşı sessiz kaldılar.

Çok acı ama sayfayı kapattım onunla beraber bi çok masum anımı da hayallerimi de her şeyi sildim. Gercekten başıma gelmez sanırdım. Gelirmiş öğrendim

Yapmanız gerekeni layıkıyla yapmışsınız. Ne oldu simdi bir genc kızın onuruyla hayalleriyle oynadılar. Insanlari kapali açık diye kalıba koymak nediiirrr yaa anlayamadığım bir konu gercekten.kimsenin kimseyi bu konularda yargılamaya zerre kadar hakkı olmadığını düşünüyorum. Sunu da ekleyim kesinlikle üzülmeyin şansınız varmış ki isteme de olmus bu olay

Adamların istediği sanki bulgur pilavı ya bırakın da bunun kararını ben vereyim benim hayatım sevabıyla günahıyla benim sadece. O kadar haklısınız ki işte onu beceremedi en çok o canımı acıtıyor

Müslümanlık bu değil bu olmamalı bana öğretilen benim bildiğim asla değil bu baskı neden niye böyle baskıyla olabilir mi şimdi çok mu iyi oldu bütün değerlerini kıymetlerini topladılar gözümde bitirdiler artık

Helal olsun Baban'a nasilda kalitesini, saygisini korumuş. Baska bir baba olsa cok daha farkli olabilirdi oanki durum.
Ellerinden öperim babanin ...

Nereli bu cocuk, siz nerelisiniz. Yaşlar kac ?

Aminn inşallah çok sağolun her şey bizim için bunda vardır bi hayır diyorum

Kayserili ben ankaralıyım. 26-29

29 yasinda adam hala babasinin sozunden cikamamis ve aglayarak evden cikiyor kiz gibi.
Bence verilmis sadakan varmis, bir daha gelirse, Kayseriden koyden sizin aileye gore, size yakisir birini bulun. Ben size fazla gelirim de ve birdaha da muhatap olma. Cok aci ve saygisizca gercekten, bir insanin evine gelipte kizina o kelimeyi solemek.

Doğaldır, acıtır. Ama emin olun bu olaylar olmasaydı yarın başka beklentileri dayatmaları olacaktı ve daha da acıyacaktı canınız. Oğlunun üzüleceği bir duruma sebebiyet vermeyi umursamayan adam sizin hayatınızı, kararlarınızı umursar mı? Köprüden önceki son çıkışı kaçırmamışsınız, sevinin.

Yazık beee kaç yaşında adamın ettiği söze bak ama inan şuna onların yaşayışıda senin gözüne batardı benim yengemde sülalede tek açık gelin hiçkimsenin en ufak bir sözüne davranışına maruz kalmamasına rağmen kapalı olmamızdan rahatsız eee haliyle bizde onun açık olmasından rahatsızız artık

O kadar ayıp ki. Haklısınız hakkımda hayırlısı buymuş demekten başka elimden bişey gelmiyor

Yok canım ya bu değil zaten emin ol. Benim kv hem kapalı hem de hacıdır kendisi, ben açığım. Yalan ,iftira,hırsızlık, arsızlık, küfürbazlık herşey var. Şimdi o kapanınca günahlarından arındı da , ben açık olduğum için günahkar miyim. Herkesın kendi dini Allahla kendi arasındadır. Kalan diye baskı yapmak dini bütün olmak demek değil, bildiğin YOBAZlar.

O kadar ayıp ki. Haklısınız hakkımda hayırlısı buymuş demekten başka elimden bişey gelmiyor
Emin ol cok daha iyi gunler yasiyacaksin ve cok daha iyi insanla tanisicaksin bu bir sinav ve sen cok guclu bir kiza benziyorsun.
Sinavi geciceksin rabbim yardimcin olsun..

Geçmiş olsun. Yaşadığınız şey için çok üzüldüm.ama ne yalan söliyim okurken içimin yağları eridi.bravo

Benim kimseyle derdim yoktur tek istediğim mutlu olmaktı yaşadığım şey gerçekten çok kötüydü belkide dediğiniz gibi ilerde sorunlar hep devam edicekti başka davranışları gözüme batıcaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…