- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Pizza soyleyin birdahaki misafire kapasitem yok anca 3 cesit pizza siparis verdim dersiniz.
Agirlanir niye agirlanmasin ama konu sahibinin esi begenmez diye dedim :)Ben misafiri pizzayla ağirladim valla. Nolucak kiiki kisi geliyor diye kendimi yirtamam, o gun yemek yapmis olsaydim o yemeklerden koyardim onlarada özel birton sey yapmam. Zaten cok misafir agirlayan ve misafir giden bir cift degiliz. Büyük davet asla vermem kendi kendine eziyet.
Benimde keklerim pastalarim boyle olur. Normalde kabar kabar olan keklerim, misafir gelince, tepsiye koydugum gibi kaliyor.Benim de kapasitem yok. Misafir geldiğinde kesin tadı tuzu pişmesi sorun olur.misafir yokken böyle sorunlar pek olmaz. kapasitemiz yoksa pek çağırmayacağız.
Kapasitem yoksa gelmesinler diyeceksin, buyur sen yap diyeceksin.
Bence çok misafir alıp çok pratik yapmak lazım. Ayda yılda bir yapınca böyle oluyor.Benimde keklerim pastalarim boyle olur. Normalde kabar kabar olan keklerim, misafir gelince, tepsiye koydugum gibi kaliyor.
Fazla ozeniyoruz ondan bence. Biraz bastan savma yapmak lazim.
Yok ya, beni hep tedirgin ediyor misafir. Cunku ayni konu sahibinin esi gibiyim ben deBence çok misafir alıp çok pratik yapmak lazım. Ayda yılda bir yapınca böyle oluyor.
Evet kapasitem yok derdim bi ay makarna haslar koyardim.
Kendi yapmasını hiç istemem. Feci şimarir. Kendini över durur. Bana ayakcilik yaptırır.Güzel fikir
Girsin kendi yapsın
Yok kimse yanında rencide etmez.Okurken benim canim acidi. Eski nisanlimla ayni seyleri bende yasamistim. Üstüne 50 yasindaki teyzeler kendilerini benimle yaristiriyorlrdi.
Esinizi ciddi bi sekilde sarsin silkeleyin hirpalayin sizi baska insanlarin yaninda rencide etmesin.
Kendi yapmasını hiç istemem. Feci şimarir. Kendini över durur. Bana ayakcilik yaptırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?