Hahayyy nasıl güldüm yaa:)en çokta alisveriş faturası eşliğinde dans ön numara beş yildiz ..Hiç sinirlerinizi harap etmeyin, 3 çeşit yemek yapmışsınız, salatanız tatlınızı yapmışsınız, eve Ordu mu geliyor ki 5-6 çeşit yemek yapılsın, hem zaten o kadar çok çeşit yenmez ki, ben yemeğe kalksam zafiyet geçirir bayılırım herhalde.
Ailesiyle sizi kıyaslaması da hiç olmamış, sizi siz olduğunuz için sevmedi mi bu adam?
Valla ben sizin yerinizde olsam eve yeniden misafir davet ederse yaparım birkaç çeşit yemeğimi, 5-6 çeşit olmadan kapasiteden dem vuruyorsa marketten alırım hazır zeytinyağlı dolma, meze vb benim kapasitem alışverişe elverişli bebeğim derimtutar kolundan dans ederim ne güzel alışveriş yapmışım değil mi diye
Böyle adamlara müstehak, valla market fişini de alnına yapıştırırım oynarkenHahayyy nasıl güldüm yaa:)en çokta alisveriş faturası eşliğinde dans ön numara beş yildiz ..
Yahu tabi öyle ..bu erkeklere ne oluyor bayanlar ne yapıyorlardà böyle ilk insan moduna sokuyorlar bunları bilmiyorum ..yahu adam daki rahatlığa özgüven bak ...kapasite mevzusu nu açıyor :)ben ramazanda menu hazırlarken bile bunları yapmıyorum :)insan midesi avcunun içi kadar :)nefis işte ..eşi kendince bu sekilde egosu tatmin edecek ..bak işte ben böyle sofra kurdururum Vs ..Böyle adamlara müstehak, valla market fişini de alnına yapıştırırım oynarken
3 çeşit yemek yapılmış, tatlı yapılmış, 2 çocuklu kadın yine de iyi hazırlanmış ki bu zamanda kusura bakılmasın ama 5-6 çeşit ana yemek bana müsriflik geliyor, misafir gelecek bir karı koca, hani 10-15 kişi yemeğe gelse tamam diyeceğim de 2 kişi Ordu gibi yemek yemez.
Zaten bence misafire en güzel ikram bir sıcak Hoşgeldiniz bir içten gülümsemedir, insan sıcacık bir karşılamaya peynir zeytinle bile karnını doyurur ne olacak ki.
Yahu tabi öyle ..bu erkeklere ne oluyor bayanlar ne yapıyorlardà böyle ilk insan moduna sokuyorlar bunları bilmiyorum ..yahu adam daki rahatlığa özgüven bak ...kapasite mevzusu nu açıyor :)ben ramazanda menu hazırlarken bile bunları yapmıyorum :)insan midesi avcunun içi kadar :)nefis işte ..eşi kendince bu sekilde egosu tatmin edecek ..bak işte ben böyle sofra kurdururum Vs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?