bizi ancak EFTALYA ve biz gibiler anlar...
kesinlikle öyledir. bu ayrım bizim yurda ne zaman geldi, nasıl yerleşti anlamadım. pek çok ülkede insanlar çocuklarını az da olsa para kazanacakları yerlere gönderir. okurken bir yandan da kazanmayı öğrenirler ve bununla gurur duyulur. biz ise tembellerden değil de çalışanlardan utanır hale gelmişiz.
ama siz istisna değilsiniz. kimi bedensel bir rahatsızlıktan ötürü dışlanırken kimi aksanından dolayı "siz" "biz" ayrımına maruz kalır. insanlık var oldukça bu saçmalıklar var olacak mı bilmiyorum, ama eminim bunu yaşayanlar insanı daha iyi anlayan hassas şahsiyetler olarak topluma daha faydalı olacaklardır.
Genç yaşında neler çekmişsininsanlar ne kadar acımasız nasıl böyle dalga geçerler hiç empati kurmayıda mı akıl edemiyorlar. Belki acınızı paylaşamayız belki sizi anlayamayız ama gerçekten üzücü bi durum. üzücü durum bi kapıcı kızı olmak değil insanların zeka yaşının hala küçük olması. İnsan insandan üstün değildir oysaki. sınıf farkı da önemli olmamalı. Mühim olan insanlık.
Eftelya okuyo musun?
evet hayat imtihanlarla dolu.sanki biz mi istedik bu dünyaya kapıcı kızı olarak gelmeyi? empati kuramaz bazı gerizekalı insanlar.kendilerini üstün sananlar çokkkk
hep okulda filan sen kapıcı kızısın seninle oynamam sen fakirsin senle gezmem diyen tipler dolu.nedesende bizim takıldığımız insanlarda belli başlı.benm mesela hiç bu modern kesimden arkadaşım yok.olsada uzun sürmüyo.aşağılıyolar.asıl aşağılık kendileri
hep okulda filan sen kapıcı kızısın seninle oynamam sen fakirsin senle gezmem diyen tipler dolu.nedesende bizim takıldığımız insanlarda belli başlı.benm mesela hiç bu modern kesimden arkadaşım yok.olsada uzun sürmüyo.aşağılıyolar.asıl aşağılık kendileri
adını eftelya koydum..fazla dızının etkısınde kalmıssınız.bunlar dızılerde olur hadı dıyelım gercekte oldu boyle bıseyı bole sanal alemde ulu orta kımse anlatmaz.mıllette yorum yapmıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?