senin en azindan baban çalisip para kazaniyormus buna bile sükretmelisin. benim babam kumarciydi para için dolandirmadigi insan kalmamisti ve çalismayip evde oturuyodu inan bana kumarcinin kizi olmak kapicinin kizi olmaktan daha agirdir
Bütün yorumları falan okumadım..Şimdi en son sayfaya baktım ve bu yorum çok dikkatimi çekti.
Ne garip dimi?Yanlışı,hatayı yapan bizler olmasak da belki insanlar bizi ailemizle yargılamasa da bizler utanç duyuyoruz kimi yaşananlardan.Eminim daha ağırdır..Ülkemizde mesleklere göre göklere çıkarma veya dibe sokmaya çalışma durumları ne yazık ki oluyor.Ama alın teriyle çalışmak,helal lokma geçirmek o evladın,eşin boğazından ne olursa olsun gurur verici bir şey.
Ama sizin babanızın kumarcı olması sizi değersiz kılmaz..Böyle düşünen insanlarla zaten aynı ortamda bile durmayın.Siz özelsiniz..Çünkü babanızın bu davranışını onaylamıyorsunuz.Siz silah zoruyla kumar oynatmıyorsunuz babanıza.Ama zordur eminim.Umarım doğru yolu bulur..Sizin için çok önemli olduğuna eminim.
babamin oynadigi kumar bizi çok etkiledi hayatimiz mahvolmustu borçlardan ama ne yazikki baban kumarciysa ismin kumarcinin kizidir boyle ihtap edilir size arkanizdan. dalga geçenlerin çoguda ailemden insalardi babami bildikleri için dalga geçerlerdi hep bizimle. ben kendimi degerli hissetmiyorum insanlar buna izin vermiyolar.
yorumunuz için tsk ederim çok guzel yazmisiniz
konuyu açan kiza demek istedigim beterin beteri var haline sükretsin babasi kapicida olsa helal para kazaniyor bizim eskiden yasadigimiz gibi haram parayla buyumuyor en azindan
Konuyu açan kız! olarak...
Sizin ve konu içerisinde kendi hayatıyla ilgili paylaşımda bulunan diğer birçok arkadaşımın yaşadıklarına bende gerçekten üzüldüm.Herkesin yaşadığı iyi veya kötü,az ya da çok kendine göre bir derdi var.Bende biliyorum benden daha büyük sorunlar yaşayanlar var.Hatta benimki sorun bile değil,sadece beni rahatsız eden bir durumdu bu ifadeler.İnsan büyüdükçe unutuyor,aşıyor diyordum ama öyle değilmiş meğer,hatırlatan,insanı sinirlendiren olaylar da yaşanmıyor değil hala.
Babamdan veya ailemden yana değil benim sıkıntım,bu anlaşılırsa sevinirim...
konuyu açan kiz dedim mesaj yazdigimdan nicki gormedim eftelya
ben seni anliyorum sen isterdinki baban daha güzel is yapsin ama hayat herkezin baska bir derdi var. ben beterin beteri oldugunu dusundugum için azda olsa daha positif bakmaya çalisiyorum.
cevabım sana değil ama senden alıntılandığım için yanlış anlama...
bence eftelya babasının başka bi iş yapmasını istemedi hiç bir zaman en azından ben yazdıklarından öyle algıladım.. bence eftelya babası helal yoldan parasını kazandığı halde babası kapıcı diye onu küçümsemelerine üzülmüş bizde onunla kendi hikayelerimizi paylaştık.. benim babam memurdu ama vefat ettikten sonra yaşadığım şeyler herkesin bizi küçümsemesi hor görmesi bunlarda beni üzerdi mesela ama şimdi diyorum ki kendi küçüklükleri aslında... bundan sonra herkesin hayatının istediği yönde olması duası ile....
Çok teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğunuz için
Ben mi anlatamıyorum acaba kendimi diye düşünüyorum ama ilk mesajları okuyup gerisini okumayınca böyle bir sonuç çıkıyor ortaya işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?